Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

To kamień z serca :) Bardzo sie cieszę, że Lorci trafiła się taka cudowna pani.:loveu::loveu::loveu: Myślę, że Lorcia jak już na dobre się zadomowi i będzie wiedziała, że to jej prawdziwy dom, uspokoi się i będzie potulna jak baranek. Bo przecież oprócz tej małej wady, to jest cudowna, wspaniała i przekochana sunia, co nawet muchy nie skrzywdzi :lol:. Jestem taka szczęśliwa, że Lorci się poszczęściło. Owieczko, przynosisz szczęście naszym psiakom, dziękujemy :iloveyou::Rose:

• Replies 608
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Owieczka napisał(a):
Tak sobie wymarzyłam zeby Lorcia miała ogródek i kochaną pańcię 24 na dobę. Ciotki czarujcie, czarujcie....
Kiedy ta wizyta p.a. ?/

chyba się spełni Twoje marzenie Owieczko;)
dajcie znać kiedy wizyta, żebym mocniej zaciskała kciuki;)

Posted

Owieczka napisał(a):
Za górami, za lasami...
gdzies nad brzegiem cud jeziora
domek stoi pod sosnami
a w około pachnie kora...

Gdzies tam czeka dobre serce
które wnet się uraduje
weźmie Lorcię na swe ręce
i serdecznie ucałuje

Pośród wielu kwiatów woni
gdzie się trawa tak zieleni
gdzie się też motyle goni
i odbicie w wodzie mieni :)

Gdzie niczego nie brakuje
ni jedzenia ni miłości
tam gdzie serce sie raduje
i nie zbraknie serdeczności

:cool3::cool3::razz: prosze, prosze, proszę... Niech się spełni !!!!

Posted

Czuję, że to TEN domek :)
Ktoś, kto już zobaczył Lorcię i pomyślał o jej przygarnięciu, nie mógłby zrezygnować :) To cudo, a nie zwykła sunia;)

Posted

KateBono napisał(a):
Cioteczki , dzwoniłam i umówiłam się z panią na wizytę p/adopcyjną na jutro na godzinę 12. Trzymajcie kciuki.

Slicznie dziekujemy,Kate :lol: i mocno zaciskamy za dobre wiesci dla slicznej Lorci :loveu:

Posted

[quote name='handzia']To kamień z serca :) Bardzo sie cieszę, że Lorci trafiła się taka cudowna pani.:loveu::loveu::loveu: Myślę, że Lorcia jak już na dobre się zadomowi i będzie wiedziała, że to jej prawdziwy dom, uspokoi się i będzie potulna jak baranek. Bo przecież oprócz tej małej wady, to jest cudowna, wspaniała i przekochana sunia, co nawet muchy nie skrzywdzi :lol:. Jestem taka szczęśliwa, że Lorci się poszczęściło. Owieczko, przynosisz szczęście naszym psiakom, dziękujemy :iloveyou::Rose:

Nie było mnie trochę, a tu widzę - cały czas czary i to jakie:loveu:
Domek, ogródek i własna Pancia - to wszytsko czeka malutka sunieczkę, tak skrzywdzoną przez człowieka.
A potem tyle czekania w schronisku - teraz wiem, ze na Owieczkę:Rose: i na cudowne Cioteczki Czarownice:loveu:
Trzymam kciuki!

A jeszcze sprawie magii i wszystkiego tego, co dzieje się za sprawą Owieczki i cioteczek czarownic - chyba muszę podesłac wątek Tayusi - mała, sliczna, spokojna, kochana, wszystkie mozliwe ogłoszenia - a na dom czeka od wrzesnia.
Chyba ylko czary mogą pomóc:cool3:

Posted

[quote name='KateBono']Cioteczki , dzwoniłam i umówiłam się z panią na wizytę p/adopcyjną na jutro na godzinę 12. Trzymajcie kciuki.

Cioteczko miła ,
wieści to cudne :)
Trzymamy kciuki w samo południe !

Wierzę gorąco,
że Ciotki inne, trzymają kciuki
-Lorce to winne !

Wszak wszyscy wiedzą,
że nasza Lorka jest najpiękniejsza!
KONIEC I KROPKA !

Posted

Już po wizycie:lol:.
Pojechałam na wizytę z naszą tymczasowiczką 5-ciomiesięczną Solinką.Państwu wcale nie przeszkadzało, że Solinka wszędzie właziła, biegała po ogródku, wyjadła żarełko i wodę kotkom ,bawiła się maskotkami kocimi:evil_lol:.
Domek jest z ogródkiem, ogrodzony. Niedaleko jezioro ( pan pytał się czy Lorcia lubi pływać i czy nie boi się wody :lol:)
Państwo bardzo sympatyczni i mili. Domek jest kocio-psiolubny.Kociaki mają tam jak w raju ( jest ich 6 ) Pani pokazała mi album ze swoimi zwierzakami, nawet fotki jeżowej rodzinki.:evil_lol:.
Mają swojego weta w Poznaniu. Mieli pieska owczarka niemieckiego, żył 11 lat.
Pani jest na wczesniejszej emeryturze, jest stale w domu, pracuje dorywczo w domu. Nie przeraża ich , że psiak może coś popsuć w domu.
Powiedziałam jak maja ćwiczyć z psiakiem, żeby zostawał sam w domu ( lęk separacyjny )
Do transportu państwo się dołożą.
Moim zdaniem dałabym Lorcię do tego domku:lol:.

Cioteczki szykujcie księżniczkę do drogi do nowego domku.

Posted

KateBono napisał(a):
Cioteczki czy Lorcia jest teraz w Warszawie?

Niedaleko Warszawy, ale moze byc dowieziona do Warszawy ;) Czyzby jakis transporcik? ;):lol: