handzia Posted May 20, 2011 Author Posted May 20, 2011 To kamień z serca :) Bardzo sie cieszę, że Lorci trafiła się taka cudowna pani.:loveu::loveu::loveu: Myślę, że Lorcia jak już na dobre się zadomowi i będzie wiedziała, że to jej prawdziwy dom, uspokoi się i będzie potulna jak baranek. Bo przecież oprócz tej małej wady, to jest cudowna, wspaniała i przekochana sunia, co nawet muchy nie skrzywdzi :lol:. Jestem taka szczęśliwa, że Lorci się poszczęściło. Owieczko, przynosisz szczęście naszym psiakom, dziękujemy :iloveyou::Rose: Quote
arabiansaneta Posted May 20, 2011 Posted May 20, 2011 Jeśli zaprzyjaźni się z kotami, to może z nimi nie będzie czuła się sama? Quote
Agnieszka_K Posted May 20, 2011 Posted May 20, 2011 na pewno będzie dobrze! Pani widać, że jest rozsądną i fajną osóbką!:) Quote
Owieczka Posted May 20, 2011 Posted May 20, 2011 Tak sobie wymarzyłam zeby Lorcia miała ogródek i kochaną pańcię 24 na dobę. Ciotki czarujcie, czarujcie.... Kiedy ta wizyta p.a. ?/ Quote
Agnieszka_K Posted May 20, 2011 Posted May 20, 2011 Owieczka napisał(a):Tak sobie wymarzyłam zeby Lorcia miała ogródek i kochaną pańcię 24 na dobę. Ciotki czarujcie, czarujcie.... Kiedy ta wizyta p.a. ?/ chyba się spełni Twoje marzenie Owieczko;) dajcie znać kiedy wizyta, żebym mocniej zaciskała kciuki;) Quote
Owieczka Posted May 20, 2011 Posted May 20, 2011 Owieczka napisał(a):Za górami, za lasami... gdzies nad brzegiem cud jeziora domek stoi pod sosnami a w około pachnie kora... Gdzies tam czeka dobre serce które wnet się uraduje weźmie Lorcię na swe ręce i serdecznie ucałuje Pośród wielu kwiatów woni gdzie się trawa tak zieleni gdzie się też motyle goni i odbicie w wodzie mieni :) Gdzie niczego nie brakuje ni jedzenia ni miłości tam gdzie serce sie raduje i nie zbraknie serdeczności :cool3::cool3::razz: prosze, prosze, proszę... Niech się spełni !!!! Quote
dusje Posted May 20, 2011 Posted May 20, 2011 Wyslalam zapytanko do Bea,kiedy moze zadryndac do pani i umowic sie na kawunie...miedzy innymi ;) Quote
dusje Posted May 21, 2011 Posted May 21, 2011 Lorciu :loveu: Magiczna 500 juz jest, plus jeszcze 3 :multi: To juz i wlasnie poczatek happy end :multi: Quote
azalia Posted May 21, 2011 Posted May 21, 2011 Niech to będzie ten domek i ta Pańcia dla Lorci. Quote
handzia Posted May 21, 2011 Author Posted May 21, 2011 Czuję, że to TEN domek :) Ktoś, kto już zobaczył Lorcię i pomyślał o jej przygarnięciu, nie mógłby zrezygnować :) To cudo, a nie zwykła sunia;) Quote
KateBono Posted May 21, 2011 Posted May 21, 2011 Cioteczki , dzwoniłam i umówiłam się z panią na wizytę p/adopcyjną na jutro na godzinę 12. Trzymajcie kciuki. Quote
Agnieszka_K Posted May 21, 2011 Posted May 21, 2011 trzymam trzymam - tak jak handzia - czuję że to to!:) Quote
dusje Posted May 22, 2011 Posted May 22, 2011 KateBono napisał(a):Cioteczki , dzwoniłam i umówiłam się z panią na wizytę p/adopcyjną na jutro na godzinę 12. Trzymajcie kciuki. Slicznie dziekujemy,Kate :lol: i mocno zaciskamy za dobre wiesci dla slicznej Lorci :loveu: Quote
Tola Posted May 22, 2011 Posted May 22, 2011 [quote name='handzia']To kamień z serca :) Bardzo sie cieszę, że Lorci trafiła się taka cudowna pani.:loveu::loveu::loveu: Myślę, że Lorcia jak już na dobre się zadomowi i będzie wiedziała, że to jej prawdziwy dom, uspokoi się i będzie potulna jak baranek. Bo przecież oprócz tej małej wady, to jest cudowna, wspaniała i przekochana sunia, co nawet muchy nie skrzywdzi :lol:. Jestem taka szczęśliwa, że Lorci się poszczęściło. Owieczko, przynosisz szczęście naszym psiakom, dziękujemy :iloveyou::Rose: Nie było mnie trochę, a tu widzę - cały czas czary i to jakie:loveu: Domek, ogródek i własna Pancia - to wszytsko czeka malutka sunieczkę, tak skrzywdzoną przez człowieka. A potem tyle czekania w schronisku - teraz wiem, ze na Owieczkę:Rose: i na cudowne Cioteczki Czarownice:loveu: Trzymam kciuki! A jeszcze sprawie magii i wszystkiego tego, co dzieje się za sprawą Owieczki i cioteczek czarownic - chyba muszę podesłac wątek Tayusi - mała, sliczna, spokojna, kochana, wszystkie mozliwe ogłoszenia - a na dom czeka od wrzesnia. Chyba ylko czary mogą pomóc:cool3: Quote
fiorsteinbock Posted May 22, 2011 Posted May 22, 2011 Ja również miałam przerwe i pojawily sie zaleglosci, ale przynajmniej na watku Lorci cudne wieści!!! Trzymam kciuki! Quote
wire fox Posted May 22, 2011 Posted May 22, 2011 [quote name='KateBono']Cioteczki , dzwoniłam i umówiłam się z panią na wizytę p/adopcyjną na jutro na godzinę 12. Trzymajcie kciuki. Cioteczko miła , wieści to cudne :) Trzymamy kciuki w samo południe ! Wierzę gorąco, że Ciotki inne, trzymają kciuki -Lorce to winne ! Wszak wszyscy wiedzą, że nasza Lorka jest najpiękniejsza! KONIEC I KROPKA ! Quote
handzia Posted May 22, 2011 Author Posted May 22, 2011 Ciekawe jak tam wizyta, myślę jednak, że to tylko formalność ;) Quote
Tola Posted May 22, 2011 Posted May 22, 2011 handzia napisał(a):Ciekawe jak tam wizyta, myślę jednak, że to tylko formalność ;) Ja tez tak myslę:) Ale kciuki zacisnięte. Quote
azalia Posted May 22, 2011 Posted May 22, 2011 Tola podaj link do wątku Tayusi.Mam wielką nadzieję,że wizyta w spawi Lorci wypadła dobrze,czekamy na wieści. Quote
KateBono Posted May 22, 2011 Posted May 22, 2011 Już po wizycie:lol:. Pojechałam na wizytę z naszą tymczasowiczką 5-ciomiesięczną Solinką.Państwu wcale nie przeszkadzało, że Solinka wszędzie właziła, biegała po ogródku, wyjadła żarełko i wodę kotkom ,bawiła się maskotkami kocimi:evil_lol:. Domek jest z ogródkiem, ogrodzony. Niedaleko jezioro ( pan pytał się czy Lorcia lubi pływać i czy nie boi się wody :lol:) Państwo bardzo sympatyczni i mili. Domek jest kocio-psiolubny.Kociaki mają tam jak w raju ( jest ich 6 ) Pani pokazała mi album ze swoimi zwierzakami, nawet fotki jeżowej rodzinki.:evil_lol:. Mają swojego weta w Poznaniu. Mieli pieska owczarka niemieckiego, żył 11 lat. Pani jest na wczesniejszej emeryturze, jest stale w domu, pracuje dorywczo w domu. Nie przeraża ich , że psiak może coś popsuć w domu. Powiedziałam jak maja ćwiczyć z psiakiem, żeby zostawał sam w domu ( lęk separacyjny ) Do transportu państwo się dołożą. Moim zdaniem dałabym Lorcię do tego domku:lol:. Cioteczki szykujcie księżniczkę do drogi do nowego domku. Quote
IVV Posted May 22, 2011 Posted May 22, 2011 [quote name='azalia']Tola podaj link do wątku Tayusi.Mam wielką nadzieję,że wizyta w spawi Lorci wypadła dobrze,czekamy na wieści. tutaj watek Tayuni o ktorym wspominala Tola http://www.dogomania.pl/threads/195175-Mała-delikatna-Taya-juz-w-hoteliku-Zajrzyj-pokochaj-pomóż/page37 Quote
dusje Posted May 22, 2011 Posted May 22, 2011 Kate :multi:Dziekujemy :Rose: TO TEN DOMEK :multi: Lorciu,pakuj kuferek :loveu::multi: Quote
dusje Posted May 22, 2011 Posted May 22, 2011 KateBono napisał(a):Cioteczki czy Lorcia jest teraz w Warszawie? Niedaleko Warszawy, ale moze byc dowieziona do Warszawy ;) Czyzby jakis transporcik? ;):lol: Quote
KateBono Posted May 22, 2011 Posted May 22, 2011 Ja jadę do Warszawy z Gufciem na operację oczka 26.05 i będę pod W-wą tylko nie wiem w dalszym ciągu gdzie przebywa Lorcia Quote
Recommended Posts