Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='dusje']Mile Wiedzmy :lol:

Wykupilam dla Loruni pakiecik ogloszen sztuk 60.

http://www.dogomania.pl/threads/207552-Ogłoszenia-30-5zł-60-10zł-na-Dyzia-i-Mishkę-do-17-05-do-g.22.00

Ktora z wiedzm zapoda jakis swiezy tekscik,wrzuci foteczki i dane kontaktowe? Nie chce nic sugerowac, ale jakos bardzo intensywnie mysle o wire fox :cool3:

Moze zrobic jej na inne wojewodztwo/wielkopolskie,krakowskie? Prosze slicznie,wypowiedziec sie w temacie :lol:
Już jestem przy tablicy :).

Proszę bardzo! Sklecone na szybko więc Cioteczki mogą sobie edytować do woli. Udostępniam wszelkie prawa autorskie :).

[FONT=Times New Roman]Lorka – malutka suczka w typie szpica – przypominająca troszkę większego Pomeraniana to prawdziwa gratka dla szukających kochanej, kompaktowej towarzyszki dla siebie, rodziny, dzieci, dziadków. Skazana na śmierć, cudem odratowana z wyrzuconego w lesie worka trafiła do schroniska, a stamtąd staraniem wielu osób do Domu Tymczasowego, gdzie czeka – może właśnie na Ciebie ?[/FONT]
[FONT=Times New Roman]Lorka jest młoda, ma około 4 lat – doskonale dogaduje się z innymi psami, a nawet kotami. Będzie odpowiednia nawet dla osoby mającej małe doświadczenie w opiece nad psem. Jest tylko jeden warunek – serce i dach nad głową do końca jej dni – odwdzięczy się tak jak tylko pies potrafi – MIŁOŚCIĄ i WIERNOŚCIĄ bezwarunkową.[/FONT]
[FONT=Times New Roman]Kontakt w sprawie adopcji : tel. 782-674-952.[/FONT]

• Replies 608
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='wire fox']Już jestem przy tablicy :).

Proszę bardzo! Sklecone na szybko więc Cioteczki mogą sobie edytować do woli. Udostępniam wszelkie prawa autorskie :).

[FONT=Times New Roman]Lorka – malutka suczka w typie szpica – przypominająca troszkę większego Pomeraniana to prawdziwa gratka dla szukających kochanej, kompaktowej towarzyszki dla siebie, rodziny, dzieci, dziadków. Skazana na śmierć, cudem odratowana z wyrzuconego w lesie worka trafiła do schroniska, a stamtąd staraniem wielu osób do Domu Tymczasowego, gdzie czeka – może właśnie na Ciebie ?[/FONT]
[FONT=Times New Roman]Lorka jest młoda, ma około 4 lat – doskonale dogaduje się z innymi psami, a nawet kotami. Będzie odpowiednia nawet dla osoby mającej małe doświadczenie w opiece nad psem. Jest tylko jeden warunek – serce i dach nad głową do końca jej dni – odwdzięczy się tak jak tylko pies potrafi – MIŁOŚCIĄ i WIERNOŚCIĄ bezwarunkową.[/FONT]
[FONT=Times New Roman]Kontakt w sprawie adopcji : tel. 782-674-952.[/FONT]

Wiedzma Blyskawica :multi::razz: Pieknie napisane.Podrzuce Bea i dolacze jeszcze kilka fot.Dzieki wire fox :lol:

A co z tymi wojewodztwami,jak myslicie? :lol:

Posted

dusje napisał(a):

A co z tymi wojewodztwami,jak myslicie? :lol:

Ja bym dała też na wielkopolskie i kujawsko-pomorskie. Mam wrażenie,że "u nas" nie ma takiej tragedii jak na południu.

Posted

arabiansaneta napisał(a):
Czy ona jest szczekliwa jak większośc szpiców? Jeśli nie jest, warto to zaznaczyć w ogłoszeniu, wtedy bardziej nadawałaby sie do bloku.

Hmmm... W domku siedzi ciochutko jak mysz pod miotłą pod warunkiem że inne psy nie szczekają ale pamietajmy że Loretta się rozkręca z dnia na dzień, nie wiem co będzie za tydzień. :evil_lol: Na podwórku szczeka z radości na widok znajomej osoby.

Posted

Joodith napisał(a):
Troszkę dzisiaj namieszałam,
lecz już błędy swe prostuję
i na małą, śliczną Lorkę
dwudziestaka deklaruję ;)

Dziękujemy Joodith. Jesteś super cioteczka :)
Wpłynęła Twoja wpłata 30 zł na sunie. Dziękuję :)

Posted

Mamy już 170 zł. :smile: Dzisiaj zapłaciłam Owieczce 58 za weta, za Lorkę (wizyta u weta, odrobaczenie i fiprex - 30 zł) i Punię (wizyta u weta i usg 28 zł) zostało 112 zł.
Owieczko, jeśli coś przeoczyłam, proszę popraw mnie. Jeśli jeszcze jakieś koszty poniosłaś to proszę pisz, prześlę różnicę. Ile za sterylkę pieniędzy trzeba przesłać? Wiem, że część pokryła Dusje, dopisz ile trzeba dopłacić i czy będzie faktura? Może uda nam się odzyskać część kosztów ze skarpety sterylkowej :)

Posted

To ja dla tych kochanych ciotek co bardzo przejmują się losem Loretty wstawię znowu fotencje :)

Czeszemy Lorcine kołtunki :)

Nawet się księżniczce spodobało :)

Teodor tez chciał się poczesać albo też chciał sesje zdjęciową :P

I wyczesana Loretta :)

Posted

Cudna malenka krolewna :loveu: Moze cos ruszy z ogloszen BeaBono :cool3:

Owieczko, dostalas juz pieniazki od malenkiej slicznej dusje? :evil_lol::eviltong:

Posted

dusje napisał(a):
Cudna malenka krolewna :loveu: Moze cos ruszy z ogloszen BeaBono :cool3:

Owieczko, dostalas juz pieniazki od malenkiej slicznej dusje? :evil_lol::eviltong:

Cioteczko :) Jeśli w tytule napisałaś " wiadomo" to przelew w wysokości 137,94 PLN doszedł 10.05.2011

Od cioteczki Handzi doszła wpłata "za weta 30zł za Lorkę i 28 złza Punię." 13.05.2011

Ślicznie dziękuje !!!

Posted

Owieczka napisał(a):
Cioteczko :) Jeśli w tytule napisałaś " wiadomo" to przelew w wysokości 137,94 PLN doszedł 10.05.2011

Od cioteczki Handzi doszła wpłata "za weta 30zł za Lorkę i 28 złza Punię." 13.05.2011

Ślicznie dziękuje !!!

Tak-wiadomo- to ode mnie,ale widze,ze za malo wyliczylam a raczej cos z tym kursem nie tak,bo 100 dla Lorci a reszta miala byc za transport tej ratlerki.Chyba bylo cos ok 40 zl :roll: No nic, nadrobie przy kolejnej wplacie ;)

Posted

Owieczko,kiedy Lorka do Ciebie jechała, napisałaś, że zrobisz z niej gwiazdę :) I nie żartowałaś :loveu: Sunia prezentuje się wspaniale. Piękne zdjęcia i super komentarze :lol:

Posted

dusje napisał(a):
Tak-wiadomo- to ode mnie,ale widze,ze za malo wyliczylam a raczej cos z tym kursem nie tak,bo 100 dla Lorci a reszta miala byc za transport tej ratlerki.Chyba bylo cos ok 40 zl :roll: No nic, nadrobie przy kolejnej wplacie ;)

Ciotka Ty pilnuj kasy bo ja nie wiem co do czego i za ile !!! łłaaaaa !!!! Zgine marnie jak zacznę to wszystko liczyć :( Błagam. Ja tylko robię przelewy Izie ( pewnie i tak do tego dokładam) ale i tak nie jestem w stanie się wszystkiego doliczyć :/ Nie pamiętam od Kiedy Loretta u mnie jest - wydaje mi się że od zawsze :loveu:

wire fox napisał(a):
Lorka na zdjęciach coraz pewniejsza siebie, a jak się daje ładnie czesać ! Nie to co moja Pani z trwałą ondulacją !

No nie chętnie stała jak rozczesywałam kołtunki :shake: troszkę musiałam jej podokuczac ale nawet ani razu nie warknęła, nie pisnęła czy cos podobnego. Jest idealna do dzieci bo jak ma dość to idzie sie gdzieś schować albo po prostu sie oddala , ale pod warunkiem że tez na początku dostanie troszkę spokoju żeby mogła się zaklimatyzować.

Posted

Cioteczki co ze sterylką ??
Czy mamy na to kasę ( czy ktos zgłaszał na sterylkową ? ) gubię się już... ;/
Czy moge juz ustawiać zabieg ?

Co z bazarkami, ktos wystawia jakieś ??