Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 608
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Magda82']Dziewczyny hopsnijcie gdzieś dalej tego fb Lorki bo nikt nie zagląda.... juz nerwa łapie na tych ludzi nooo[/QUOTE]

Mnie tam nie ma, ale za to na rozglosie juz 450 wyswietlen.Jeszcze 50 i musi wypalic ;)

Posted

W sprawie Lorki mailowała do mnie P.Agata, o której piękny sonet napisała dusje :), dzwoniła też do Owieczki, sprawa ew. wizyty przedadopcyjnej stanęła w miejscu bo:
a/ Lorcia bez sterylki,
b/ mamy pewne wątpliwości
c/ ja nawet nie znam adresu, żeby kogoś do tej wizyty poszukać.
Nie zawracałam teraz Owieczce głowy, bo miała "jej urwanie" :) wczoraj, ale mam nadzieję,że niebawem zadecydujemy co robić.

Posted

[quote name='wire fox']W sprawie Lorki mailowała do mnie P.Agata, o której piękny sonet napisała dusje :), dzwoniła też do Owieczki, sprawa ew. wizyty przedadopcyjnej stanęła w miejscu bo:
a/ Lorcia bez sterylki,
b/ mamy pewne wątpliwości
c/ ja nawet nie znam adresu, żeby kogoś do tej wizyty poszukać.
Nie zawracałam teraz Owieczce głowy, bo miała "jej urwanie" :) wczoraj, ale mam nadzieję,że niebawem zadecydujemy co robić.

Dziękuje cioteczki za wyrozumiałość i wsparcie :) jesteście kochane !!
Pani Agata się wstrzymała...

Kopiuję jej e-maila:

witam jak tam idzie sprawa lorci???? powiem tak ze znalezlismy w lesie suke ze szczeniakami i musimy narazie sie wstrzymac co do wziecia lorci pod nasz dach , jest nam bardzo przykro bo juz wszystko bylo zapiete na ostatni guzik ale mysle ze niedlugo bd mogli ja przyjac teraz obecnie szukam domu dla suki z 4 szczeniakami powinnam ta sprawe szybkao rozwiazac poniewaz mam chetnych ;D wiec jak tylko sie wszystko ulozy zaraz zadzonie i napisze zeby bylo wszytsko wiadomo.pozdrawiam ;(

Posted

[quote name='dusje']No to juz wiemy wszystko.Pani Agata jawi sie jako osoba solidna i ja to lubie :lol:[/QUOTE]

Mnie niestety nie, bo nie wierzę w takie zbiegi okoliczności. Jak tylko wspomniałam coś o kosztach sterylizacji to masz....psy spadają z nieba.

Ale oczywiście zakładam,że mogę się mylić i jestem w stanie wszystko Odszczekać :):).

Tak, czy owak w sumie jestem z takiego stanu rzeczy zadowolona, bo nie miałam przekonania.

Posted

[quote name='wire fox']Mnie niestety nie, bo nie wierzę w takie zbiegi okoliczności. Jak tylko wspomniałam coś o kosztach sterylizacji to masz....psy spadają z nieba.

Ale oczywiście zakładam,że mogę się mylić i jestem w stanie wszystko Odszczekać :):).

Tak, czy owak w sumie jestem z takiego stanu rzeczy zadowolona, bo nie miałam przekonania.[/QUOTE]

Hmm,to nieco zmienia postac rzeczy i jakby co, to ja tez odszczekam ;):evil_lol:

Posted

Mała liskowata Lorka
wyciągnięta biedna z worka
Szpica trochę przypomina
uszy, ogon, nos i mina :)

Na sterylkę mała czeka
wyczekując dziś człowieka
który weźmie na kolana
będzie głaskał aż do rana

Gdzie mięciutkie są poduchy
gdzie i człowiek da otuchy
gdzie dłoń ludzka szczęście daje
gdzie dla Lorci słonko wstaje :)

Posted

I nikt do Loretty nie zagląda... :( wszystkie ciotki do Jowitki poleciały ;(

To ja moze czary odczynię żeby cioteczki tu zaglądały...

Mała Maja mi pomoże
w odczynieniu czarówm dobrych
Lorcia cała jest w pokorze
czeka drobnych darów szczodrych

Niech się wiedźmy tutaj zlecą
bo Sabacik czas już czynić
Ja zakręcę się ze świecą
bo gdzieś kulę musze wtrynić :)

Posted

Może z djęcia Loretty kogos tutaj ściagną...

Teraz to uśmiechnięta suczynka :D

Ogon mi się urwie z tej radości :)

Radośc , wielka radość :)

I jak tu jej nie kochać :)

Posted

Owieczko :loveu: Piekne wierszyki,jestem pod wrazeniem :multi::lol:
Ktora to juz psina pod Twoja i cioci Izy opieka tak pieknieje,staje sie tak radosna i tak szybko zapomina koszmarne zycie w schronie? :lol::multi::lol: Cuda czynicie bo macie gorace i wielkie serduszka :loveu::multi:
Piekna ta nasza Lorcia i lza sie w oku kreci widzac ja tak szczesliwa :loveu:

Dla Was i dla zwierzynca :multi:

Posted

[quote name='Owieczka']I nikt do Loretty nie zagląda... :( wszystkie ciotki do Jowitki poleciały ;(

To ja moze czary odczynię żeby cioteczki tu zaglądały...

Mała Maja mi pomoże
w odczynieniu czarówm dobrych
Lorcia cała jest w pokorze
czeka drobnych darów szczodrych

Niech się wiedźmy tutaj zlecą
bo Sabacik czas już czynić
Ja zakręcę się ze świecą
bo gdzieś kulę musze wtrynić :)

Witaj Majko,mala Wrozko :lol:
cos Ci powiem tak na uszko
Bardzo trzeba Twej pomocy
uzyj calej swojej mocy:

Niech ten domek juz przybywa
niechaj Lorcia w nim szczesliwa
Jakem Majka - nie zartuje
domek sliczny wyczaruje :lol:

Dla slicznej Wrozki Majeczki
Disneyowskie madre bajeczki
A w nich kaczorki,smoki,koteczki
myszki,czarodzieje i pieseczki

Posted

:loveu:Śliczna mała czarodziejka z tej Majeczki :loveu:

Owieczko, prawdę mówiły cioteczki, że psy u Ciebie takie szczęśliwe :loveu: Jak cudownie oglądać taką uśmiechniętą Lorcię :multi::multi::multi:
Łzy szczęścia poleciały, ależ ona się zmieniła :bigcool::bigcool::bigcool:

Posted

[quote name='dusje']Cudowna Majeczka :loveu:nieprawda? :lol: Mamuniu, marzenie mojego zycia a skonczylo sie na synu marnotrawnym :evil_lol::lol:[/QUOTE]
Dusje, marzenia się spełniają, może jeszcze wszystko przed Tobą :cool3:

Posted

[quote name='handzia']Dusje, marzenia się spełniają, może jeszcze wszystko przed Tobą :cool3:[/QUOTE]

Ja juz po baletach:evil_lol: ale moze synus sie postara o taka ksiezniczke :loveu:

Posted

[quote name='handzia']No tak, ja też już prawie po baletach:evil_lol:...Choć synio mi się jeszcze marzy ;) Moja córcia dzisiaj właśnie skończyła 14 lat :)[/QUOTE]

To oznacza Handziu zdecydowanie lepsza sytuacje :cool3: Moj dzieciak liczy sobie 28 lat i w nim pokladam nadzieje :eviltong: Ksiezniczki juz mu nie bede fundowac..a jeszcze go zestresuje i co? :evil_lol:

Posted

U mnie w rodzinie taka tradycja, że różnica wieku między rodzeństwem jest 15 lat, więc może jeszcze to szczęście przede mną :evil_lol:. Dudje, Ty takie fajne posty piszesz, że myślałam, żeś Ty dwudziestolatka :evil_lol: