Magda82 Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 Dziewczyny hopsnijcie gdzieś dalej tego fb Lorki bo nikt nie zagląda.... juz nerwa łapie na tych ludzi nooo Quote
dusje Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 [quote name='Magda82']Dziewczyny hopsnijcie gdzieś dalej tego fb Lorki bo nikt nie zagląda.... juz nerwa łapie na tych ludzi nooo[/QUOTE] Mnie tam nie ma, ale za to na rozglosie juz 450 wyswietlen.Jeszcze 50 i musi wypalic ;) Quote
wire fox Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 W sprawie Lorki mailowała do mnie P.Agata, o której piękny sonet napisała dusje :), dzwoniła też do Owieczki, sprawa ew. wizyty przedadopcyjnej stanęła w miejscu bo: a/ Lorcia bez sterylki, b/ mamy pewne wątpliwości c/ ja nawet nie znam adresu, żeby kogoś do tej wizyty poszukać. Nie zawracałam teraz Owieczce głowy, bo miała "jej urwanie" :) wczoraj, ale mam nadzieję,że niebawem zadecydujemy co robić. Quote
dusje Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 Jesli p Agata nadal chetna, to niech podaje adres,umowimy kogos na wizyte i moze watpliwosci sie rozwieja ;):lol: Quote
Owieczka Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 [quote name='wire fox']W sprawie Lorki mailowała do mnie P.Agata, o której piękny sonet napisała dusje :), dzwoniła też do Owieczki, sprawa ew. wizyty przedadopcyjnej stanęła w miejscu bo: a/ Lorcia bez sterylki, b/ mamy pewne wątpliwości c/ ja nawet nie znam adresu, żeby kogoś do tej wizyty poszukać. Nie zawracałam teraz Owieczce głowy, bo miała "jej urwanie" :) wczoraj, ale mam nadzieję,że niebawem zadecydujemy co robić. Dziękuje cioteczki za wyrozumiałość i wsparcie :) jesteście kochane !! Pani Agata się wstrzymała... Kopiuję jej e-maila: witam jak tam idzie sprawa lorci???? powiem tak ze znalezlismy w lesie suke ze szczeniakami i musimy narazie sie wstrzymac co do wziecia lorci pod nasz dach , jest nam bardzo przykro bo juz wszystko bylo zapiete na ostatni guzik ale mysle ze niedlugo bd mogli ja przyjac teraz obecnie szukam domu dla suki z 4 szczeniakami powinnam ta sprawe szybkao rozwiazac poniewaz mam chetnych ;D wiec jak tylko sie wszystko ulozy zaraz zadzonie i napisze zeby bylo wszytsko wiadomo.pozdrawiam ;( Quote
dusje Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 No to juz wiemy wszystko.Pani Agata jawi sie jako osoba solidna i ja to lubie :lol: Quote
wire fox Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 [quote name='dusje']No to juz wiemy wszystko.Pani Agata jawi sie jako osoba solidna i ja to lubie :lol:[/QUOTE] Mnie niestety nie, bo nie wierzę w takie zbiegi okoliczności. Jak tylko wspomniałam coś o kosztach sterylizacji to masz....psy spadają z nieba. Ale oczywiście zakładam,że mogę się mylić i jestem w stanie wszystko Odszczekać :):). Tak, czy owak w sumie jestem z takiego stanu rzeczy zadowolona, bo nie miałam przekonania. Quote
dusje Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 [quote name='wire fox']Mnie niestety nie, bo nie wierzę w takie zbiegi okoliczności. Jak tylko wspomniałam coś o kosztach sterylizacji to masz....psy spadają z nieba. Ale oczywiście zakładam,że mogę się mylić i jestem w stanie wszystko Odszczekać :):). Tak, czy owak w sumie jestem z takiego stanu rzeczy zadowolona, bo nie miałam przekonania.[/QUOTE] Hmm,to nieco zmienia postac rzeczy i jakby co, to ja tez odszczekam ;):evil_lol: Quote
Owieczka Posted May 5, 2011 Posted May 5, 2011 Mała liskowata Lorka wyciągnięta biedna z worka Szpica trochę przypomina uszy, ogon, nos i mina :) Na sterylkę mała czeka wyczekując dziś człowieka który weźmie na kolana będzie głaskał aż do rana Gdzie mięciutkie są poduchy gdzie i człowiek da otuchy gdzie dłoń ludzka szczęście daje gdzie dla Lorci słonko wstaje :) Quote
Owieczka Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 I nikt do Loretty nie zagląda... :( wszystkie ciotki do Jowitki poleciały ;( To ja moze czary odczynię żeby cioteczki tu zaglądały... Mała Maja mi pomoże w odczynieniu czarówm dobrych Lorcia cała jest w pokorze czeka drobnych darów szczodrych Niech się wiedźmy tutaj zlecą bo Sabacik czas już czynić Ja zakręcę się ze świecą bo gdzieś kulę musze wtrynić :) Quote
Owieczka Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 Może z djęcia Loretty kogos tutaj ściagną... Teraz to uśmiechnięta suczynka :D Ogon mi się urwie z tej radości :) Radośc , wielka radość :) I jak tu jej nie kochać :) Quote
Joodith Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 A cóż to za piękna maleńka czarownica? Same ślicznotki u Ciebie Owieczko! Quote
dusje Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 Owieczko :loveu: Piekne wierszyki,jestem pod wrazeniem :multi::lol: Ktora to juz psina pod Twoja i cioci Izy opieka tak pieknieje,staje sie tak radosna i tak szybko zapomina koszmarne zycie w schronie? :lol::multi::lol: Cuda czynicie bo macie gorace i wielkie serduszka :loveu::multi: Piekna ta nasza Lorcia i lza sie w oku kreci widzac ja tak szczesliwa :loveu: Dla Was i dla zwierzynca :multi: Quote
dusje Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 [quote name='Owieczka']I nikt do Loretty nie zagląda... :( wszystkie ciotki do Jowitki poleciały ;( To ja moze czary odczynię żeby cioteczki tu zaglądały... Mała Maja mi pomoże w odczynieniu czarówm dobrych Lorcia cała jest w pokorze czeka drobnych darów szczodrych Niech się wiedźmy tutaj zlecą bo Sabacik czas już czynić Ja zakręcę się ze świecą bo gdzieś kulę musze wtrynić :) Witaj Majko,mala Wrozko :lol: cos Ci powiem tak na uszko Bardzo trzeba Twej pomocy uzyj calej swojej mocy: Niech ten domek juz przybywa niechaj Lorcia w nim szczesliwa Jakem Majka - nie zartuje domek sliczny wyczaruje :lol: Dla slicznej Wrozki Majeczki Disneyowskie madre bajeczki A w nich kaczorki,smoki,koteczki myszki,czarodzieje i pieseczki Quote
handzia Posted May 6, 2011 Author Posted May 6, 2011 :loveu:Śliczna mała czarodziejka z tej Majeczki :loveu: Owieczko, prawdę mówiły cioteczki, że psy u Ciebie takie szczęśliwe :loveu: Jak cudownie oglądać taką uśmiechniętą Lorcię :multi::multi::multi: Łzy szczęścia poleciały, ależ ona się zmieniła :bigcool::bigcool::bigcool: Quote
dusje Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 Cudowna Majeczka :loveu:nieprawda? :lol: Mamuniu, marzenie mojego zycia a skonczylo sie na synu marnotrawnym :evil_lol::lol: Quote
handzia Posted May 6, 2011 Author Posted May 6, 2011 [quote name='dusje']Cudowna Majeczka :loveu:nieprawda? :lol: Mamuniu, marzenie mojego zycia a skonczylo sie na synu marnotrawnym :evil_lol::lol:[/QUOTE] Dusje, marzenia się spełniają, może jeszcze wszystko przed Tobą :cool3: Quote
dusje Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 [quote name='handzia']Dusje, marzenia się spełniają, może jeszcze wszystko przed Tobą :cool3:[/QUOTE] Ja juz po baletach:evil_lol: ale moze synus sie postara o taka ksiezniczke :loveu: Quote
handzia Posted May 6, 2011 Author Posted May 6, 2011 No tak, ja też już prawie po baletach:evil_lol:...Choć synio mi się jeszcze marzy ;) Moja córcia dzisiaj właśnie skończyła 14 lat :) Quote
dusje Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 [quote name='handzia']No tak, ja też już prawie po baletach:evil_lol:...Choć synio mi się jeszcze marzy ;) Moja córcia dzisiaj właśnie skończyła 14 lat :)[/QUOTE] To oznacza Handziu zdecydowanie lepsza sytuacje :cool3: Moj dzieciak liczy sobie 28 lat i w nim pokladam nadzieje :eviltong: Ksiezniczki juz mu nie bede fundowac..a jeszcze go zestresuje i co? :evil_lol: Quote
handzia Posted May 6, 2011 Author Posted May 6, 2011 U mnie w rodzinie taka tradycja, że różnica wieku między rodzeństwem jest 15 lat, więc może jeszcze to szczęście przede mną :evil_lol:. Dudje, Ty takie fajne posty piszesz, że myślałam, żeś Ty dwudziestolatka :evil_lol: Quote
Recommended Posts