Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

KateBono napisał(a):
Ja jadę do Warszawy z Gufciem na operację oczka 26.05

Kate :lol: suppppper :multi:

Biedny Gufcio :-( ale bedziemy tu mocno trzymac za niego.To naprawde cudowny i przekochany niunius :loveu: Bedzie dobrze :lol:

Jakie szczescie ma ta nasza Lorcia.Tak naprawde to Bea ma czarodziejska rozdzke :loveu:
Ledwie zamiescila anons, a tu metro i domeczek nacudowniejszy i wymarzony :loveu:

• Replies 608
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

KateBono przychodzi kolejny juz raz z pomoca i chetnie zawiezie Lorcie do Panciostwa :multi: a ze ,jak powszechnie wiadomo, benzynka paskudnie droga,musimy jeszcze wyczarowac jedyne 50 zlociszkow :lol:

Ja sie zobowiazuje do przelania Owieczce 20 euro na poczet sterylki Lorci ino :evil_lol: w 1 tygodniu czerwca ;)

Posted

dusje napisał(a):
KateBono przychodzi kolejny juz raz z pomoca i chetnie zawiezie Lorcie do Panciostwa :multi: a ze ,jak powszechnie wiadomo, benzynka paskudnie droga,musimy jeszcze wyczarowac jedyne 50 zlociszkow :lol:

Ja sie zobowiazuje do przelania Owieczce 20 euro na poczet sterylki Lorci ino :evil_lol: w 1 tygodniu czerwca ;)

Dusje, całuski ode mnie :Rose::Rose::Rose::calus:

Posted

Kiedy czytałam opinię KateBono na przemian miałam łzy w oczach i ciarki mnie przechodziły. Tak bardzo się cieszę.... Brak mi słów. Tolu jeszcze raz Ci dziękuję, że to właśnie ją poleciłaś :loveu:
Domek nad jeziorem...marzenie :loveu:

Posted

handzia napisał(a):
Kiedy czytałam opinię KateBono na przemian miałam łzy w oczach i ciarki mnie przechodziły. Tak bardzo się cieszę.... Brak mi słów. Tolu jeszcze raz Ci dziękuję, że to właśnie ją poleciłaś :loveu:
Domek nad jeziorem...marzenie :loveu:

To ja dziękuję Owieczce i wszystkim tu obecnym, Tobie równiez handziu, bo bez Was sunia nadal tkwiłaby w schronie.
:Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose::Rose:
Do takiego domku to sama bym sie wyadoptowała.
Kocham domki nad jeziorem.

Posted

A tak pozostajac w temacie,co ze smutna bezimienna laleczka? :-( Pewnie Panstwo po nia nie wrocili....

tibby,wysylam Ci PW z przekierowaniem do osob znajacych temat nuzycy.

Posted

Tola napisał(a):
O kim piszesz?

O tej malenkiej kudlatej,Tolu. Pamietasz?,wstawialas jej fotki gdy mial zapasc wybor suni jadacej do Owieczki :lol: Byli jacys panstwo w schronie i zastanawiali sie nad jej zaadoptowaniem

Posted

[quote name='dusje']O tej malenkiej kudlatej,Tolu. Pamietasz?,wstawialas jej fotki gdy mial zapasc wybor suni jadacej do Owieczki :lol: Byli jacys panstwo w schronie i zastanawiali sie nad jej zaadoptowaniem

Jutro jestem w schronie - jedziemy po Lili (jedzie do swojego domu) - pochodzę, porobię zdjęcia.
Zajrzę do boksu, w którym była sunieczka.
Chcę tez zrobic zdjecia szczeniakom, zabranym z interwencji
http://www.dziennikwschodni.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20110520/ZAMOSC/949944636

Posted

[quote name='dusje']O tej malenkiej kudlatej,Tolu. Pamietasz?,wstawialas jej fotki gdy mial zapasc wybor suni jadacej do Owieczki :lol: Byli jacys panstwo w schronie i zastanawiali sie nad jej zaadoptowaniem
Tolu, Dusje chodzi o tą sunię, myślę, żę wiesz o którą chodzi ale wstawiam jej zdjęcie:

Zobacz przy okazji, czy ona jeszcze jest :)

Posted

[quote name='dusje']Skarboneczka Loci czeka na datki na transporcik :razz:

Dusje, na moim koncie zostało 112 zł, mój bazarek juz trochę zarobił ( na razie ok. 140 zł) muszę zapłacić nieszczęsny transport.
Jeśli coś zostanie, ja się dokładam :)

Posted

handzia napisał(a):
Dusje, na moim koncie zostało 112 zł, mój bazarek juz trochę zarobił ( na razie ok. 140 zł) muszę zapłacić nieszczęsny transport.
Jeśli coś zostanie, ja się dokładam :)

Handzia, ja pisalam do teresz z prosba o podanie konta do przelewow zagr. i czekam. Jesli pamietam to mialo byc chyba 120 zl za ten transport?

Proponuje zrobic rozliczenie kosztow bo sie nie polapiemy i wkrotce jak jeden maz, wyladujemy na ulicy :evil_lol:

Posted

więc jak napisałam, ja na koncie mam 112 zł. Na Punię i Lorkę. Zrobiłam bazarek, ale jeszcze nie wiem ile będzie dokładnie.
Zapłaciłam Owieczce 58 zł za weta za obie sunie.
Sterylki nie ruszane do tej pory.
Staramy się o zwrot ze skarpety, ale najpierw muszę mieć faktury.
Tyle ja. Wiem, że dałaś Owieczce 100 zł na obie sunie.

Posted

Dusje, ja zapłacę za ten transport, mam już adres. Nie martw się już nim.
Potem rozliczymy się z Owieczką. Na początku czerwca będę miała w.w. kasę i przeleję gdzie trzeba, co zostanie. Jak zabraknie, wtedy będziemy sie martwić ;)

Posted

Tak,ja wplacilam 100 dla sunieczek za okres do 9 lub 10 maja,bo jak rozumiem,Lusienkowe pieniazki wystarczyly na oplacenie za ten wlasnie okres.

Handziu,wrzuc w takim razie do rozliczen na 1 str. te 100,dobrze? :lol: Dziekuje.

Posted

dusje napisał(a):
Tak,ja wplacilam 100 dla sunieczek za okres do 9 lub 10 maja,bo jak rozumiem,Lusienkowe pieniazki wystarczyly na oplacenie za ten wlasnie okres.

Handziu,wrzuc w takim razie do rozliczen na 1 str. te 100,dobrze? :lol: Dziekuje.

Dobrze, wrzucę.
Ale DT Lorci nie był opłacony do 8 maja? Bo ja tak zrozumiałam...
Myślałam, że Twoja stówa miała pokryć Dt dla Lorki i Puni po 8 maja...

Posted

handzia napisał(a):
Dobrze, wrzucę.

DT dla Lorki i Puni był opłacony z pieniędzy po Lusi do 8 maja - dobrze zrozumiałaś handziu.
Obie sunie miały być w cenie jednej.

Posted

[quote name='handzia']Dobrze, wrzucę.

Handzia,masz racje,jasne ze od 9 maja a dokladniej od 10 maja. Sie literki poprzestawialy :oops: