Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

To może ta przerażona psinka mogłaby być. Miała do Ciebie jechać. Myślę , że jest łagodna. Można by było jeszcze sprawdzić:)
Ona jest nawet mniejsza od Lorki, też taka puchata i śliczna. Bardzo nieśmiała, przestraszona.
Ciekawe czy Pani zgodziłaby się zrobić sterylkę?

• Replies 608
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Potrzebuje jej ładniejsze zdjęcia :) Sterylke mozemy zwalic na Panią ale musiał by tego ktos dopilnowac na miejscu dlatego bardzo prosze o szukanie kogos na wizyte p.a. Pani chce się dorzucic do transportu :) Myślę, że te dwie istoty czekaja własnie na siebie :D Działajmy ciotki wiedźmy !! Oby szybko !!!

Posted

O,jak dobrze sie kreci :lol: Trzymamy domek wszystkimi wiedzmowatymi mocami :multi:
Pila - przegladam mape dogo i nikogo tam nie widze z okolic :shake: Moze zaloze watek na wielkopolskim,jak myslicie? No to pomyslcie a ja ide zalozyc ten watek :lol::evil_lol:

Babeczki z Zamoscia - zajrzyjcie koniecznie tutaj http://www.dogomania.pl/threads/208671-szukam-psiaka-ok.Zamościa-do-pokochania-)?p=16972681&posted=1

Moze jeszcze jeden domeczek?

EDIT: watek do wizyty zalozony http://www.dogomania.pl/threads/208694-ZLOTOW-k-PILY-pilnie-potrzebna-ososba-do-wizyty-p-a?p=16974866#post16974866

Wyslalam PW do wapiszon - ona chyba z Pily

Posted

[quote name='IVV']a jak sie Gapcia Pani nie spodoba to moze ta ktora jest u Funi co prawda nie puchata ,ale strasznie podobna do panswa suni

No widzisz.. Ta Pani juz nie chce za bardzo białego psiaka :) I chce bardzo kudłatą sunię :) Do dzieła ciotki !!!!

Posted

moze poprosic Funie ?

macie moze pomysl jak przyzwyczaic psa do obecnosci kotow ? Hunter pojechal wczoraj do DS i szaleje :( bedzie chyba musial znowu byc bezdomny :(

Posted

IVV napisał(a):
moze poprosic Funie ?

macie moze pomysl jak przyzwyczaic psa do obecnosci kotow ? Hunter pojechal wczoraj do DS i szaleje :( bedzie chyba musial znowu byc bezdomny :(

To kwestia ćwiczeń :) U mnie każdy psiak jest w stanie dogadac się z kotami :) odpowiednie podejście i trening. Pytanie czy nowi własciciele sie tego podejmą...

Posted

IVV, prawie kazdy pies jest w stanie zaakceptowac kota.Kot nie da sobie napluc w kasze i potrafi sie obronic przed psem.Moja kocina byla atakowana przez kazdego psiaka adoptowanego przez nas i szybko pokazala im kto rzadzi :cool3: Ja jedynie fukalam na psiska i kazalam wracac na miejsce.Kilka tygodni i kocina miala spokoj :lol:

Posted

pisalysmy w tym samym czasie Dusje ;)
ja tez tak mysle jak Ty ...ale to trzeba miec serce do tego ...podzzielcie sie tam prosze swoim doswiadczeniem ...szkoda by chlopak znow byl bezdomny :(

Posted

cioteczki dzwoniła do mnie Pani w sprawie tej kruszynki :D Dopytuje o nia i prosi o lepsze zdjęcia i więcej informacji na jej temat !!!! Trzeba działać :D
Czy mamy jeszcze jakies kandydatury do tego domku żeby Pani mogła sobie wybrac ??

Piszcie !!!

Posted

IVV napisał(a):
pisalysmy w tym samym czasie Dusje ;)
ja tez tak mysle jak Ty ...ale to trzeba miec serce do tego ...podzzielcie sie tam prosze swoim doswiadczeniem ...szkoda by chlopak znow byl bezdomny :(

IVV,tu nie ma sie nad czym rozwodzic: cierpliwosc ludzi i konsekwencja,ewentualnie kaganiec na pychol na czas treningu psa w obecnosci kota,ba nawet przywiazanie go na wystarczajaco dlugiej lince i pozwolenie kotu na swobodne chodzenie w pomieszczeniu.Psiak jest dopiero dzien lub 2 u ludzi i ma prawo do takich zachowan ;)

Posted

Owieczka napisał(a):
cioteczki dzwoniła do mnie Pani w sprawie tej kruszynki :D Dopytuje o nia i prosi o lepsze zdjęcia i więcej informacji na jej temat !!!! Trzeba działać :D
Czy mamy jeszcze jakies kandydatury do tego domku żeby Pani mogła sobie wybrac ??

Piszcie !!!

Podnosze,zeby nie umknelo uwadze ciotek z Zamoscia :lol:

Posted

Jestem spod Piły, mogę sprawdzić domek w Pile.
A co to jest ta ,, mapa Dogo". Chętnie podałabym swoje namiary ,żeby służyć pomocą w sprawie adopcji w okolicach Piły.

Posted

IVV,Jowitka jest bezpieczna i w KRK znajdzie jak nic domek, a Gapcia ma na razie tylko nas :-( Ja proponowalabym Gapcie,bo im wiekszy wybor tym zawsze wiekszy problem, a tak jeden psiak i hop.Chyba ze Gapcia nie spodoba sie to dopiero dorzucac inne psy ;)

Posted

[quote name='Joodith']Ooo, Jowitka też idealna kandydatka :)
Jasne,ale ona sobie siedzi na BDT w luksach, a Gapcia w budzie za kratami :-(

Gapciu,masz pierwszenstwo :lol::multi:Slicznosci ty moje :loveu:

Posted

Owieczka prosila ;)
ja tez nie mam nic naprzeciw by Gapcia tam pojechala ;) ona jest taka strasznie smutna...

a ta chudzinke to wrzucilam jako moze kandydatke do domku tymczasowego do Owieczki ;)

Posted

Mamy juz dobra ciocie na wizyte,teraz tylko foteczki Gapci,moze sie usmiechnie do nas i jakby co -wyekspediujemy malenka :lol: Moze pani sama zadba o sterylke wowczas moglaby szybciej dojechac do swojego domeczku :multi: