Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='handzia']U mnie w rodzinie taka tradycja, że różnica wieku między rodzeństwem jest 15 lat, więc może jeszcze to szczęście przede mną :evil_lol:. Dudje, Ty takie fajne posty piszesz, że myślałam, żeś Ty dwudziestolatka :evil_lol:[/QUOTE]

O matyldo!!! handzia!!! to Ty masz takie duże dziecię???!!! a w życiu bym nie powiedziała!!!!

• Replies 608
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Magda82']O matyldo!!! handzia!!! to Ty masz takie duże dziecię???!!! a w życiu bym nie powiedziała!!!![/QUOTE]
Ale jesteś miła :) Aż mi się lepiej będzie spało, choć wiem, że to życzliwość tylko ;)

Posted

[quote name='Magda82']O matyldo!!! handzia!!! to Ty masz takie duże dziecię???!!! a w życiu bym nie powiedziała!!!![/QUOTE]

a o dusje to nawet nie wspomnę... w szoku jestem bo myślałam ze my trzy to prawie rówieszniczki z mała różnicą

Posted

[quote name='handzia']Ale jesteś miła :) Aż mi się lepiej będzie spało, choć wiem, że to życzliwość tylko ;)[/QUOTE]

nie życzliwość... toż bym nic nie pisała jak by było po Tobie widać żeś taka wiekowa :eviltong: Jak Bozię kocham!!! Normalnie teraz czuję się jak jakiś przedszkolak przy Was kobiety :oops:

Posted

[quote name='Owieczka']I nikt do Loretty nie zagląda... :( wszystkie ciotki do Jowitki poleciały ;(

To ja moze czary odczynię żeby cioteczki tu zaglądały...

Zaglądamy, zaglądamy
Zamojszczankę pozdrawiamy !!!

Posted

[quote name='handzia']U mnie w rodzinie taka tradycja, że różnica wieku między rodzeństwem jest 15 lat, więc może jeszcze to szczęście przede mną :evil_lol:. Dudje, Ty takie fajne posty piszesz, że myślałam, żeś Ty dwudziestolatka :evil_lol:[/QUOTE]

Caly czas dwudziestolatka ino wczesnie zaciazylam :evil_lol:

Posted

a o dusje to nawet nie wspomnę... w szoku jestem bo myślałam ze my trzy to prawie rówieszniczki z mała różnicą[/QUOTE]

Nie dzieli nas zadna roznica...jej nie ma, nie istnieje :cool3: Szykuj sie na 24/h balange,lekko nie bedzie :evil_lol:

[video=youtube;aWaJ0s0-E1o]http://www.youtube.com/watch?v=aWaJ0s0-E1o[/video]

Posted

Ciotki kochane :D
Ja też myślałam że dusje to małolata dopóki sobie kiedyś nie pogadałyśmy :D Straciłam starego kompa a nie dorobiłam się jeszcze nowego i nie mam gdzie zainstalować skypa ;/ A tak bym chcętnie z cioteczką pogadała :) Tyle razy co mnie wspierała i pomogła inaczej spojrzeć na rzeczywistość... Jeśli kiedyś będę miała okazję to Cię ciotka wyściskam za wszystkie czasy !!!!!
Handzia też mi się wydawała małolatą :evil_lol: Ale nie ważne ile kto ma , ważne na ile się czuje :eviltong:

Posted

Potraficie dziewczyny podtrzymać na duchu ;) od razu kompleksów mi ubyło :evil_lol:
Jak tam nasza Lorcia się miewa? Telefony się urywają w sprawie adopcji? :cool3:

Posted

Dawno Lorciu u ciebie nie byłam,
ale wiesz jak to jest,różnie w życiu bywa.

Wróciłam i jestem zdziwiona okrutnie,
domek dla Lorci nawalił okrutnie.

Wszystkie wiedźmy nawołuję do wytężonej pracy,
bo jak wiemy bez "pracy nie ma kołaczy" :diabloti:.

Jako małolata czuję się onieśmielona
w towarzystwie tak szacownych wiedźm,
więc ze zdwojona siłą
będę odczyniać czary me

Posted

[quote name='mamamuminka']Dawno Lusieńko u ciebie nie byłam,
ale wiesz jak to jest,różnie w życiu bywa.

Wróciłam i jestem zdziwiona okrutnie,
domek dla Lusieńki nawalił okrutnie.

Wszystkie wiedźmy nawołuję do wytężonej pracy,
bo jak wiemy bez "pracy nie ma kołaczy" :diabloti:.

Jako małolata czuję się onieśmielona
w towarzystwie tak szacownych wiedźm,
więc ze zdwojona siłą
będę odczyniać czary me

jak to domek dla Lusieńki nawalił okrutnie???przecież na Lusieńkowym wątku nic nie pisze... coś nike tak z adopcją?

Posted

[quote name='Magda82']jak to domek dla Lusieńki nawalił okrutnie???przecież na Lusieńkowym wątku nic nie pisze... coś nike tak z adopcją?[/QUOTE]
Też troszkę nie czaję ;)

Posted

[quote name='arabiansaneta']Może komuś Lorka sie z Lusieńka pomyliła?[/QUOTE]

Faktycznie,strasznie mi sie potaśtało :oops:,przecież o Lorcie mi chodziło.
Juz zmieniam imie na własciwe.

Posted

Owieczko :lol: dzisiaj puscilam 36 euro.Max 3 dni i bedzie na Twoim koncie :lol: Nie wiem ile tam wyjdzie w zl, ale 100 dla Lorci i reszta kasy za transport tej ratlerki,pamietasz?

Posted

Nie było mnie trochę, a tu widzę, ze i domek się dla Lorci szykował:)
Dziewczynka sliczna, to się nie dziwię:)
Jka sie nie zdecydował, to niecxh załuje:eviltong:
A i wątek uroczy - az przyjemnie się tu zagląda.
Nie dośc, ze suczka uratowana, to jeszcze pozbyc sie mozna kompleksu wieku:evil_lol:

Posted

[quote name='Tola']Nie było mnie trochę, a tu widzę, ze i domek się dla Lorci szykował:)
Dziewczynka sliczna, to się nie dziwię:)
Jka sie nie zdecydował, to niecxh załuje:eviltong:
A i wątek uroczy - az przyjemnie się tu zagląda.
Nie dośc, ze suczka uratowana, to jeszcze pozbyc sie mozna kompleksu wieku:evil_lol:[/QUOTE]

niech ta pańia zaluje bo drugiej takiej Loretty nie znajdzie, a malutka bedzie miała domek z prawdziwego zdarzenia, już nasza w tym głowa:-)

Posted

Koniec tej ciszy na antenie
Wnet tutaj szybko cos zmienie
Wracajcie wiedzmy i czarownice
Niech Wasze glosy szybko uslysze

Lorcia nie moze byc osamotniona'
Dosc juz przez zycie zostala zraniona
Szukamy domku dla slicznej laluni
Takiego z miloscia i sercem mamuni

Hokus Pokus,na nasze zawolanie
Niech domek rzeczywistym sie stanie
Jak sie nie zjawi i Lorci nie pokocha
Oj, mocno i gleboko jeszcze zaszlocha

Posted

Mile Wiedzmy :lol:

Wykupilam dla Loruni pakiecik ogloszen sztuk 60.

http://www.dogomania.pl/threads/207552-Ogłoszenia-30-5zł-60-10zł-na-Dyzia-i-Mishkę-do-17-05-do-g.22.00

Ktora z wiedzm zapoda jakis swiezy tekscik,wrzuci foteczki i dane kontaktowe? Nie chce nic sugerowac, ale jakos bardzo intensywnie mysle o wire fox :cool3:

Moze zrobic jej na inne wojewodztwo/wielkopolskie,krakowskie? Prosze slicznie,wypowiedziec sie w temacie :lol: