Magda82 Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 [quote name='handzia']U mnie w rodzinie taka tradycja, że różnica wieku między rodzeństwem jest 15 lat, więc może jeszcze to szczęście przede mną :evil_lol:. Dudje, Ty takie fajne posty piszesz, że myślałam, żeś Ty dwudziestolatka :evil_lol:[/QUOTE] O matyldo!!! handzia!!! to Ty masz takie duże dziecię???!!! a w życiu bym nie powiedziała!!!! Quote
handzia Posted May 6, 2011 Author Posted May 6, 2011 [quote name='Magda82']O matyldo!!! handzia!!! to Ty masz takie duże dziecię???!!! a w życiu bym nie powiedziała!!!![/QUOTE] Ale jesteś miła :) Aż mi się lepiej będzie spało, choć wiem, że to życzliwość tylko ;) Quote
Magda82 Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 [quote name='Magda82']O matyldo!!! handzia!!! to Ty masz takie duże dziecię???!!! a w życiu bym nie powiedziała!!!![/QUOTE] a o dusje to nawet nie wspomnę... w szoku jestem bo myślałam ze my trzy to prawie rówieszniczki z mała różnicą Quote
Magda82 Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 [quote name='handzia']Ale jesteś miła :) Aż mi się lepiej będzie spało, choć wiem, że to życzliwość tylko ;)[/QUOTE] nie życzliwość... toż bym nic nie pisała jak by było po Tobie widać żeś taka wiekowa :eviltong: Jak Bozię kocham!!! Normalnie teraz czuję się jak jakiś przedszkolak przy Was kobiety :oops: Quote
Magda82 Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 [quote name='Owieczka']I nikt do Loretty nie zagląda... :( wszystkie ciotki do Jowitki poleciały ;( To ja moze czary odczynię żeby cioteczki tu zaglądały... Zaglądamy, zaglądamy Zamojszczankę pozdrawiamy !!! Quote
dusje Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 [quote name='handzia']U mnie w rodzinie taka tradycja, że różnica wieku między rodzeństwem jest 15 lat, więc może jeszcze to szczęście przede mną :evil_lol:. Dudje, Ty takie fajne posty piszesz, że myślałam, żeś Ty dwudziestolatka :evil_lol:[/QUOTE] Caly czas dwudziestolatka ino wczesnie zaciazylam :evil_lol: Quote
dusje Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 a o dusje to nawet nie wspomnę... w szoku jestem bo myślałam ze my trzy to prawie rówieszniczki z mała różnicą[/QUOTE] Nie dzieli nas zadna roznica...jej nie ma, nie istnieje :cool3: Szykuj sie na 24/h balange,lekko nie bedzie :evil_lol: [video=youtube;aWaJ0s0-E1o]http://www.youtube.com/watch?v=aWaJ0s0-E1o[/video] Quote
Owieczka Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 Ciotki kochane :D Ja też myślałam że dusje to małolata dopóki sobie kiedyś nie pogadałyśmy :D Straciłam starego kompa a nie dorobiłam się jeszcze nowego i nie mam gdzie zainstalować skypa ;/ A tak bym chcętnie z cioteczką pogadała :) Tyle razy co mnie wspierała i pomogła inaczej spojrzeć na rzeczywistość... Jeśli kiedyś będę miała okazję to Cię ciotka wyściskam za wszystkie czasy !!!!! Handzia też mi się wydawała małolatą :evil_lol: Ale nie ważne ile kto ma , ważne na ile się czuje :eviltong: Quote
handzia Posted May 7, 2011 Author Posted May 7, 2011 Potraficie dziewczyny podtrzymać na duchu ;) od razu kompleksów mi ubyło :evil_lol: Jak tam nasza Lorcia się miewa? Telefony się urywają w sprawie adopcji? :cool3: Quote
IVV Posted May 7, 2011 Posted May 7, 2011 to my wszystkie w srednim wieku panie jestesmy:evil_lol: Quote
mamamuminka Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 Dawno Lorciu u ciebie nie byłam, ale wiesz jak to jest,różnie w życiu bywa. Wróciłam i jestem zdziwiona okrutnie, domek dla Lorci nawalił okrutnie. Wszystkie wiedźmy nawołuję do wytężonej pracy, bo jak wiemy bez "pracy nie ma kołaczy" :diabloti:. Jako małolata czuję się onieśmielona w towarzystwie tak szacownych wiedźm, więc ze zdwojona siłą będę odczyniać czary me Quote
Magda82 Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 [quote name='mamamuminka']Dawno Lusieńko u ciebie nie byłam, ale wiesz jak to jest,różnie w życiu bywa. Wróciłam i jestem zdziwiona okrutnie, domek dla Lusieńki nawalił okrutnie. Wszystkie wiedźmy nawołuję do wytężonej pracy, bo jak wiemy bez "pracy nie ma kołaczy" :diabloti:. Jako małolata czuję się onieśmielona w towarzystwie tak szacownych wiedźm, więc ze zdwojona siłą będę odczyniać czary me jak to domek dla Lusieńki nawalił okrutnie???przecież na Lusieńkowym wątku nic nie pisze... coś nike tak z adopcją? Quote
handzia Posted May 8, 2011 Author Posted May 8, 2011 [quote name='Magda82']jak to domek dla Lusieńki nawalił okrutnie???przecież na Lusieńkowym wątku nic nie pisze... coś nike tak z adopcją?[/QUOTE] Też troszkę nie czaję ;) Quote
Magda82 Posted May 8, 2011 Posted May 8, 2011 [quote name='arabiansaneta']Może komuś Lorka sie z Lusieńka pomyliła?[/QUOTE] pewnie masz rację ;) Quote
handzia Posted May 8, 2011 Author Posted May 8, 2011 [quote name='arabiansaneta']Może komuś Lorka sie z Lusieńka pomyliła?[/QUOTE] Ach, pewnie tak :) Że na to nie wpadłam? :lol: Quote
mamamuminka Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 [quote name='arabiansaneta']Może komuś Lorka sie z Lusieńka pomyliła?[/QUOTE] Faktycznie,strasznie mi sie potaśtało :oops:,przecież o Lorcie mi chodziło. Juz zmieniam imie na własciwe. Quote
dusje Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 Owieczko :lol: dzisiaj puscilam 36 euro.Max 3 dni i bedzie na Twoim koncie :lol: Nie wiem ile tam wyjdzie w zl, ale 100 dla Lorci i reszta kasy za transport tej ratlerki,pamietasz? Quote
Tola Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 Nie było mnie trochę, a tu widzę, ze i domek się dla Lorci szykował:) Dziewczynka sliczna, to się nie dziwię:) Jka sie nie zdecydował, to niecxh załuje:eviltong: A i wątek uroczy - az przyjemnie się tu zagląda. Nie dośc, ze suczka uratowana, to jeszcze pozbyc sie mozna kompleksu wieku:evil_lol: Quote
zadra Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 Loretta cudna i taka wesoła.Miło patrzec na szczęśliwe psiaki. Quote
Magda82 Posted May 9, 2011 Posted May 9, 2011 [quote name='Tola']Nie było mnie trochę, a tu widzę, ze i domek się dla Lorci szykował:) Dziewczynka sliczna, to się nie dziwię:) Jka sie nie zdecydował, to niecxh załuje:eviltong: A i wątek uroczy - az przyjemnie się tu zagląda. Nie dośc, ze suczka uratowana, to jeszcze pozbyc sie mozna kompleksu wieku:evil_lol:[/QUOTE] niech ta pańia zaluje bo drugiej takiej Loretty nie znajdzie, a malutka bedzie miała domek z prawdziwego zdarzenia, już nasza w tym głowa:-) Quote
dusje Posted May 10, 2011 Posted May 10, 2011 Koniec tej ciszy na antenie Wnet tutaj szybko cos zmienie Wracajcie wiedzmy i czarownice Niech Wasze glosy szybko uslysze Lorcia nie moze byc osamotniona' Dosc juz przez zycie zostala zraniona Szukamy domku dla slicznej laluni Takiego z miloscia i sercem mamuni Hokus Pokus,na nasze zawolanie Niech domek rzeczywistym sie stanie Jak sie nie zjawi i Lorci nie pokocha Oj, mocno i gleboko jeszcze zaszlocha Quote
handzia Posted May 11, 2011 Author Posted May 11, 2011 Lorciu kochana, jak się miewasz? Wiadomo może coś z zabiegiem? Owieczko wyśli mi nr konta, to wpłacę Ci za tego weta za Lorkę i Punię :) Quote
dusje Posted May 11, 2011 Posted May 11, 2011 Mile Wiedzmy :lol: Wykupilam dla Loruni pakiecik ogloszen sztuk 60. http://www.dogomania.pl/threads/207552-Ogłoszenia-30-5zł-60-10zł-na-Dyzia-i-Mishkę-do-17-05-do-g.22.00 Ktora z wiedzm zapoda jakis swiezy tekscik,wrzuci foteczki i dane kontaktowe? Nie chce nic sugerowac, ale jakos bardzo intensywnie mysle o wire fox :cool3: Moze zrobic jej na inne wojewodztwo/wielkopolskie,krakowskie? Prosze slicznie,wypowiedziec sie w temacie :lol: Quote
Recommended Posts