Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tak, ja dzisiaj zamierzam wystawić bazarek, więc można umawiać na sterylkę. Nie wiem jak będzie ze skarpetą bo z tego co tam podczytuję, to mają mało kasy i nie bardzo chcą sponsorować sterylek osobom, które nie płacą składek. Pomyślałam, że zadeklaruję się u Soemy choć na 5 zł (chciałabym więcej :roll:, ale wiecie jak jest). Wtedy będąc deklarowiczką będę śmielej prosić :) Sunia jest zapisana w kolejkę. Nie wiem jak to jeszcze jest ze zgłoszeniem dwóch psów, jeśli można by było to za Punię też może dostałybyśmy zwrot. Ona miała pierwszeństwo jako ciężarna. Jeżeli oczywiście uda się z fakturą. Do zgłoszeń trzeba jeszcze podać ceny :)

Lorka jest u Ciebie od 19 kwietnia :)

• Replies 608
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Fakturke może da się załatwic , ja juz cos wykombinuje ;p

Lorcia jest od 19 kwietnia ? No tak !! Ale skleroza ze mnie :) Przecież wpisywłam jej w książeczkę odrobaczanie i fiprexa i wizyta u weta jest odnotowana z datą :)
Dzięki kochana ! Widzisz, zginęła bym marnie bez Ciebie :)

Posted

Owieczka napisał(a):
Fakturke może da się załatwic , ja juz cos wykombinuje ;p

Lorcia jest od 19 kwietnia ? No tak !! Ale skleroza ze mnie :) Przecież wpisywłam jej w książeczkę odrobaczanie i fiprexa i wizyta u weta jest odnotowana z datą :)
Dzięki kochana ! Widzisz, zginęła bym marnie bez Ciebie :)

Ja na Twoim miejscu nie wiedziałabym jak się nazywam;) Z tego co widzę, pomagasz na wszystkie strony, podziwiam :loveu: I jeszcze daty miałabyś pamiętać? Od tego my jesteśmy tutaj przed komputerami :lol:

Posted

wire fox napisał(a):
Lorcia ma szanse - rzeczywiście podobna :).

Miejmy nadzieje,ze to bedzie ona i ze domek na miare naszych marzen :lol: Jak nasza panienka slicznie sie smieje,ogladam te foty i nie moge przestac :lol: Zadowolona,radosna i ten wiatr w kudelkach :loveu:

Posted

Oj, pasowałby jej taki domek z wybiegiem i psio-kocim towarzystwem :).
Za dobre, kurcze te DT mamy, bo później trudno znaleźć DS o podobnych warunkach, choć w przypadku LUSI to się nie potwierdziło. A'propos czytałaś najnowsze wieści na wątku Lusinym o naszej panience ?

Posted

wire fox napisał(a):
Oj, pasowałby jej taki domek z wybiegiem i psio-kocim towarzystwem :).
Za dobre, kurcze te DT mamy, bo później trudno znaleźć DS o podobnych warunkach, choć w przypadku LUSI to się nie potwierdziło. A'propos czytałaś najnowsze wieści na wątku Lusinym o naszej panience ?

Przed chwileczka przeczytalam i skacze ze szczescia do gory :multi::multi::multi:
Super wiesci,martwilam sie nieco o ten wypielegnowany ogrodek a tu prosze: Lusienka kulturalna i z wyczuciem.
Taki domek marzy mi sie dla Lorci i jakby co - dla Puni :lol: Tak sobie mysle, moze Panstwo Lusienki znaja kogos w okolicach,kto chetnie pokokochalby Lorcie i jeszcze o tym nie wie ;):lol: Wkleic ja na watek Lusienki i zapytac? ;):cool3:

Zgadzam sie z Toba wire fox :lol: Ten Owieczkowy tymczasik :loveu: powoduje,ze mamy dylemat :lol: Wysoko ustawiona poprzeczka :eviltong:

Posted

Dziękuję cioteczki za miłe słowa ale załamuję się czasami...
Potrzebna pomoc też dla rodzeństwa cudownych psiaków które są u Izy. I co z tego że jest im tam dobrze jak nie mają swoich domów... Brakuje deklaracji i mają ogromny dług... Potrzebna pomoc i fonansowa i duchowa , banerek, ogłoszenia i ogólna obecność na wątku bo powolutku zamiera :(

http://www.dogomania.pl/threads/186814-Aza-ma-szansę-na-BTD-)-ZBIERAMY-NA-BUDĘ-i-transport.-Pomocy!/page34

Posted

Za górami, za lasami...
gdzies nad brzegiem cud jeziora
domek stoi pod sosnami
a w około pachnie kora...

Gdzies tam czeka dobre serce
które wnet się uraduje
weźmie Lorcię na swe ręce
i serdecznie ucałuje

Pośród wielu kwiatów woni
gdzie się trawa tak zieleni
gdzie się też motyle goni
i odbicie w wodzie mieni :)

Gdzie niczego nie brakuje
ni jedzenia ni miłości
tam gdzie serce sie raduje
i nie zbraknie serdeczności

Posted

Owieczka napisał(a):
Za górami, za lasami...
gdzies nad brzegiem cud jeziora
domek stoi pod sosnami
a w około pachnie kora...

Gdzies tam czeka dobre serce
które wnet się uraduje
weźmie Lorcię na swe ręce
i serdecznie ucałuje

Pośród wielu kwiatów woni
gdzie się trawa tak zieleni
gdzie się też motyle goni
i odbicie w wodzie mieni :)

Gdzie niczego nie brakuje
ni jedzenia ni miłości
tam gdzie serce sie raduje
i nie zbraknie serdeczności

Rozmarzyłam się Owieczko, sama bym się tam wyadoptowała !

Posted

[quote name='Joodith']Owieczko zachwycający sonet :loveu:

Jestem pod wrazeniem :loveu:Piekne i nastrojowe :lol: Lorunia,dobijamy pomalu do wymarzonej 500 :multi:Juz niebawem zacznie sie dobrze krecic :cool3:

Posted

[quote name='Agnieszka_K']dzień doberek Lorka dzisiaj w metrze!!!:)
http://emetro.newspaperdirect.com/epaper/viewer.aspx

tylko czemu na Poznań?
ona nie jest w DT w warszawie?:roll:

już rano ją zobaczyłam, ale ten Poznań mnie zmylił, więc myślę, eee to inna podobna Lorka, ale przeszukałam cafe, porównałam fotki i to jednak Wasza!:)

No własnie. Dzwonił pewien miły Pan w sprawie Loretty i stwierdził że jednak za daleko ;/ Ale jest szansa - niestety też w Poznaniu. Prosze juz szukac kogoś na wizyte w Poznaniu !!!! Pliiissss !!! Im szybciej tym lepiej :)

Posted

Owieczka napisał(a):
No własnie. Dzwonił pewien miły Pan w sprawie Loretty i stwierdził że jednak za daleko ;/ Ale jest szansa - niestety też w Poznaniu. Prosze juz szukac kogoś na wizyte w Poznaniu !!!! Pliiissss !!! Im szybciej tym lepiej :)

a skąd ten Pan, że za daleko?:)

Ra_dunia jest z poznania z tego co mi się rzuciło w oczy;) może napisz do niej?

Posted

Agnieszka_K napisał(a):
a skąd ten Pan, że za daleko?:)

Ra_dunia jest z poznania z tego co mi się rzuciło w oczy;) może napisz do niej?

Jeżeli trochę daleko to wypadałoby się dorzucić do transportu - takie jest moje zdanie. W takim wypadku można myśleć o sfinanowaniu transportu w 50 %.