Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

ladySwallow napisał(a):
MaDi, myślę, że pomocne będzie, jeśli określisz, ile mniej więcej czasu ma jeszcze u Ciebie suka.

Poczekam do jutra z informacją z DT jeśli okaże się,że nie będę mogła tyle czekać to trzeba będzie podjąć bardziej drastyczne decyzje.

Posted

funia napisał(a):
MaDi jak ustalone było z DT ,ze kiedy moze ?

DT mógł ale wtedy Perełka nie mogła jechać a teraz DT ma pilne sprawy i wczoraj miało się coś wyjaśnić. Sorry ale ja na prawdę nie daję rady fizycznie i finansowo.

Posted

W związku z brakiem informacji i moją nieciekawą sytuacją, kolejnym olewaniem rzeczy bardzo istotnych dla mnie i mojej rodziny oświadczam,że Perełka może u mnie przebywać do następnego piątku maksymalnie do godzin popołudniowych. Mam nadzieję,że nie będzie musiała wrócić do przytuliska bo tam zdecydowanie jej dni będą policzone. Może znajdzie się jakiś profesjonalny hotelik lub dom tymczasowy gdzieś bliżej? Czekam na wszelkie sensowne propozycje.Nie ukrywam,że bardzo chciałam aby trafiła do TERESY BORCZ ale nie wiem czy będzie taka możliwość?

Posted

MaDi napisał(a):
DT mógł ale wtedy Perełka nie mogła jechać a teraz DT ma pilne sprawy i wczoraj miało się coś wyjaśnić. Sorry ale ja na prawdę nie daję rady fizycznie i finansowo.

Wpłacę część z bazarku bo uzbierałam nie cała obiecaną kwotę .....Jak tylko ją dozbieram wpłace resztę .
Rozumie .A czy kontaktujesz się z Teresą w spr .tego tymczasu ?

Posted

funia napisał(a):
Wpłacę część z bazarku bo uzbierałam nie cała obiecaną kwotę .....Jak tylko ją dozbieram wpłace resztę .
Rozumie .A czy kontaktujesz się z Teresą w spr .tego tymczasu ?

Tak jak pisałam wcześniej nie mam nr. do TERESY BORCZ, pisała kilka dni temu tu na wątku ,że w poniedziałek sprawa się wyjaśni, niestety nie ma wciąż informacji co dalej. Mam zresztą całą masę innych rzeczy na głowie i będę wdzięczna za każdą pomoc w tym temacie. To dla mnie bardzo męcząca sytuacja i nic przyjemnego, chciałam dobrze a wkopałam się tylko w przykrą sytuację.
Co do wpłaty to nie ma pośpiechu póki co nie ma planowanych wydatków poza zakupem obroży przeciw pasożytom i ew. transportu.

Posted

Powinny dojść wpłaty z bazarku.
(Od Inga.mm, Rozi i moja)
MaDi proszę o informację tutaj albo na wątku bazarku, dobrze?

Wiadomo już co z Perełką?

Posted

Jasza napisał(a):
Powinny dojść wpłaty z bazarku.
(Od Inga.mm, Rozi i moja)
MaDi proszę o informację tutaj albo na wątku bazarku, dobrze?

Wiadomo już co z Perełką?

Podaj mi na PW jakie były dopiski i od kogo.

Posted

IVV napisał(a):
Olenko wyslalm Ci na PW telefon do T. Borcz .Mam nadzieje ,ze wszystko szybko sie wyjasni :roll:

Nie dzwoniłam i nie zadzwonię bo nie mam karty i wciągu najbliższych dni jej nie zakupię.
Myślę że każda z Was może śmiało zadzwonić i zapytać czy DT jest aktualny. Perełka może w każdej chwili jechać, rano skończyła antybiotyk.

Posted

Dla mnie zachowanie p. Teresy jest kompletnie nieodpowiedzialne, rozumiem sytuacje życiowe itd.ale po pierwsze to nie miejsce czeka na Perełkę tylko Perełka na to miejsce i to już od miesiąca. Po drugie Madi od poniedziałku czeka na informację a potencjalny DT nawet nie raczył poinformowac o decyzji. Mam nadzieję, że mimo wszystko Perełka nie będzie musiała wracac do schronu. A w jakie miejsce konkretnie ma byc ten transport?

Posted

plastelina napisał(a):
Dla mnie zachowanie p. Teresy jest kompletnie nieodpowiedzialne, rozumiem sytuacje życiowe itd.ale po pierwsze to nie miejsce czeka na Perełkę tylko Perełka na to miejsce i to już od miesiąca. Po drugie Madi od poniedziałku czeka na informację a potencjalny DT nawet nie raczył poinformowac o decyzji. Mam nadzieję, że mimo wszystko Perełka nie będzie musiała wracac do schronu. A w jakie miejsce konkretnie ma byc ten transport?

weź pod uwagę, że Teresa miała miejsce dla Perełki, ale zmieniły się plany co do suni. O ile pamiętam, była to kwestia przedłużonego leczenia.
W tym czasie do Teresy dojechał sparaliżowany Drops.
Nie zgodzę się z Tobą, że jest nieodpowiedzialna.
Biorąc pod uwagę, ze marnowało się miejsce w dobrym dt, ktoś inny wykorzystał tę sytuację.
Niestety - normalne, bo o dobry dt bardzo trudno.

Posted

inga.mm napisał(a):
weź pod uwagę, że Teresa miała miejsce dla Perełki, ale zmieniły się plany co do suni. O ile pamiętam, była to kwestia przedłużonego leczenia.
W tym czasie do Teresy dojechał sparaliżowany Drops.
Nie zgodzę się z Tobą, że jest nieodpowiedzialna.
Biorąc pod uwagę, ze marnowało się miejsce w dobrym dt, ktoś inny wykorzystał tę sytuację.
Niestety - normalne, bo o dobry dt bardzo trudno.

Tak tylko, ze Madi dwa tygodnie temu napisala, ze Perelka jest juz gotowa, zeby pojechac do domu tymczasowego. Od tego czasu, czeka na jakies informacje w tej sprawie.