MaDi Posted June 12, 2011 Author Posted June 12, 2011 Merys napisał(a):Zrobi sie :) Dziękuję:). Quote
Merys Posted June 13, 2011 Posted June 13, 2011 Banerek: A tutaj link do wklejenia w podpis: [HTML][/HTML] Quote
LadyS Posted June 13, 2011 Posted June 13, 2011 MaDi, myślę, że pomocne będzie, jeśli określisz, ile mniej więcej czasu ma jeszcze u Ciebie suka. Quote
IVV Posted June 13, 2011 Posted June 13, 2011 sliczny banerek :) czekamy na wiadomosci od Tereski Quote
MaDi Posted June 13, 2011 Author Posted June 13, 2011 ladySwallow napisał(a):MaDi, myślę, że pomocne będzie, jeśli określisz, ile mniej więcej czasu ma jeszcze u Ciebie suka. Poczekam do jutra z informacją z DT jeśli okaże się,że nie będę mogła tyle czekać to trzeba będzie podjąć bardziej drastyczne decyzje. Quote
MaDi Posted June 14, 2011 Author Posted June 14, 2011 funia napisał(a):MaDi jak ustalone było z DT ,ze kiedy moze ? DT mógł ale wtedy Perełka nie mogła jechać a teraz DT ma pilne sprawy i wczoraj miało się coś wyjaśnić. Sorry ale ja na prawdę nie daję rady fizycznie i finansowo. Quote
MaDi Posted June 14, 2011 Author Posted June 14, 2011 W związku z brakiem informacji i moją nieciekawą sytuacją, kolejnym olewaniem rzeczy bardzo istotnych dla mnie i mojej rodziny oświadczam,że Perełka może u mnie przebywać do następnego piątku maksymalnie do godzin popołudniowych. Mam nadzieję,że nie będzie musiała wrócić do przytuliska bo tam zdecydowanie jej dni będą policzone. Może znajdzie się jakiś profesjonalny hotelik lub dom tymczasowy gdzieś bliżej? Czekam na wszelkie sensowne propozycje.Nie ukrywam,że bardzo chciałam aby trafiła do TERESY BORCZ ale nie wiem czy będzie taka możliwość? Quote
Merys Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 W takim razie, bardzo prosze o zmiane tytulu w wydarzeniu i tutaj. Moze znajdzie sie jakas osoba ktora da jej tymczas. Quote
funia Posted June 14, 2011 Posted June 14, 2011 MaDi napisał(a):DT mógł ale wtedy Perełka nie mogła jechać a teraz DT ma pilne sprawy i wczoraj miało się coś wyjaśnić. Sorry ale ja na prawdę nie daję rady fizycznie i finansowo. Wpłacę część z bazarku bo uzbierałam nie cała obiecaną kwotę .....Jak tylko ją dozbieram wpłace resztę . Rozumie .A czy kontaktujesz się z Teresą w spr .tego tymczasu ? Quote
MaDi Posted June 14, 2011 Author Posted June 14, 2011 funia napisał(a):Wpłacę część z bazarku bo uzbierałam nie cała obiecaną kwotę .....Jak tylko ją dozbieram wpłace resztę . Rozumie .A czy kontaktujesz się z Teresą w spr .tego tymczasu ? Tak jak pisałam wcześniej nie mam nr. do TERESY BORCZ, pisała kilka dni temu tu na wątku ,że w poniedziałek sprawa się wyjaśni, niestety nie ma wciąż informacji co dalej. Mam zresztą całą masę innych rzeczy na głowie i będę wdzięczna za każdą pomoc w tym temacie. To dla mnie bardzo męcząca sytuacja i nic przyjemnego, chciałam dobrze a wkopałam się tylko w przykrą sytuację. Co do wpłaty to nie ma pośpiechu póki co nie ma planowanych wydatków poza zakupem obroży przeciw pasożytom i ew. transportu. Quote
IVV Posted June 15, 2011 Posted June 15, 2011 Olenko wyslalm Ci na PW telefon do T. Borcz .Mam nadzieje ,ze wszystko szybko sie wyjasni :roll: Quote
funia Posted June 15, 2011 Posted June 15, 2011 IVV napisał(a):Olenko wyslalm Ci na PW telefon do T. Borcz .Mam nadzieje ,ze wszystko szybko sie wyjasni :roll: to dobrze .... Quote
Jasza Posted June 15, 2011 Posted June 15, 2011 Powinny dojść wpłaty z bazarku. (Od Inga.mm, Rozi i moja) MaDi proszę o informację tutaj albo na wątku bazarku, dobrze? Wiadomo już co z Perełką? Quote
MaDi Posted June 15, 2011 Author Posted June 15, 2011 Jasza napisał(a):Powinny dojść wpłaty z bazarku. (Od Inga.mm, Rozi i moja) MaDi proszę o informację tutaj albo na wątku bazarku, dobrze? Wiadomo już co z Perełką? Podaj mi na PW jakie były dopiski i od kogo. Quote
MaDi Posted June 15, 2011 Author Posted June 15, 2011 IVV napisał(a):Olenko wyslalm Ci na PW telefon do T. Borcz .Mam nadzieje ,ze wszystko szybko sie wyjasni :roll: Nie dzwoniłam i nie zadzwonię bo nie mam karty i wciągu najbliższych dni jej nie zakupię. Myślę że każda z Was może śmiało zadzwonić i zapytać czy DT jest aktualny. Perełka może w każdej chwili jechać, rano skończyła antybiotyk. Quote
IVV Posted June 15, 2011 Posted June 15, 2011 rozmawialam z Tereska i dalej miejsce dla Perelki czeka . Szukajcie transportu !!!!!!!! Quote
plastelina Posted June 15, 2011 Posted June 15, 2011 Dla mnie zachowanie p. Teresy jest kompletnie nieodpowiedzialne, rozumiem sytuacje życiowe itd.ale po pierwsze to nie miejsce czeka na Perełkę tylko Perełka na to miejsce i to już od miesiąca. Po drugie Madi od poniedziałku czeka na informację a potencjalny DT nawet nie raczył poinformowac o decyzji. Mam nadzieję, że mimo wszystko Perełka nie będzie musiała wracac do schronu. A w jakie miejsce konkretnie ma byc ten transport? Quote
inga.mm Posted June 15, 2011 Posted June 15, 2011 plastelina napisał(a):Dla mnie zachowanie p. Teresy jest kompletnie nieodpowiedzialne, rozumiem sytuacje życiowe itd.ale po pierwsze to nie miejsce czeka na Perełkę tylko Perełka na to miejsce i to już od miesiąca. Po drugie Madi od poniedziałku czeka na informację a potencjalny DT nawet nie raczył poinformowac o decyzji. Mam nadzieję, że mimo wszystko Perełka nie będzie musiała wracac do schronu. A w jakie miejsce konkretnie ma byc ten transport? weź pod uwagę, że Teresa miała miejsce dla Perełki, ale zmieniły się plany co do suni. O ile pamiętam, była to kwestia przedłużonego leczenia. W tym czasie do Teresy dojechał sparaliżowany Drops. Nie zgodzę się z Tobą, że jest nieodpowiedzialna. Biorąc pod uwagę, ze marnowało się miejsce w dobrym dt, ktoś inny wykorzystał tę sytuację. Niestety - normalne, bo o dobry dt bardzo trudno. Quote
inga.mm Posted June 15, 2011 Posted June 15, 2011 Z Aksonkowego Sklepiku Perełka dostanie 255 zetów, tylko muszę dostać jeszcze 3 wpłaty. Mam nadzieję, że po niedzieli będę mogła zrealizować przelew Quote
MaDi Posted June 15, 2011 Author Posted June 15, 2011 Na kiedy szukamy transportu? Bezpośrednio do Krakowa? Quote
Merys Posted June 15, 2011 Posted June 15, 2011 inga.mm napisał(a):weź pod uwagę, że Teresa miała miejsce dla Perełki, ale zmieniły się plany co do suni. O ile pamiętam, była to kwestia przedłużonego leczenia. W tym czasie do Teresy dojechał sparaliżowany Drops. Nie zgodzę się z Tobą, że jest nieodpowiedzialna. Biorąc pod uwagę, ze marnowało się miejsce w dobrym dt, ktoś inny wykorzystał tę sytuację. Niestety - normalne, bo o dobry dt bardzo trudno. Tak tylko, ze Madi dwa tygodnie temu napisala, ze Perelka jest juz gotowa, zeby pojechac do domu tymczasowego. Od tego czasu, czeka na jakies informacje w tej sprawie. Quote
Recommended Posts