Czarodziejka Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 Ech te wasze sucze lublińskie, to bomby z niespodzianką! Gaja też zaczęła wydzielać jakieś dziwne zapachy :mad: Rex ją wciąż obwą****e i Miś również. Dziś zafundowałam jej badanie ginekologiczne. Przewróciłam na grzbiet i dokładnie obejrzałam psioszkę - wargi nie są spuchnięte, ale w środku jest troszkę zaczerwieniona. Przyłożyłam jej chusteczkę, żeby zobaczyć, czy będzie stępelek...Nie było, ale zachowanie psów zaczyna mnie niepokoić. Mam nadzieję, że ta blizna nie była po cesarce....:roll: Quote
:: FiGa :: Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 Jaga hop! Potrzebny domek dla suni :) Quote
Nadja23 Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 Jagusia do gory... Jak milo przeczytac,ze Jaga ma kumpla kota:klacz: Quote
Masza4 Posted January 10, 2007 Author Posted January 10, 2007 Czarodziejka napisał(a):Ech te wasze sucze lublińskie, to bomby z niespodzianką! Gaja też zaczęła wydzielać jakieś dziwne zapachy :mad: Rex ją wciąż obwą****e i Miś również. Dziś zafundowałam jej badanie ginekologiczne. Przewróciłam na grzbiet i dokładnie obejrzałam psioszkę - wargi nie są spuchnięte, ale w środku jest troszkę zaczerwieniona. Przyłożyłam jej chusteczkę, żeby zobaczyć, czy będzie stępelek...Nie było, ale zachowanie psów zaczyna mnie niepokoić. Mam nadzieję, że ta blizna nie była po cesarce....:roll: Czrodziejko nawet o tym nie myśl! Gaja ma być wysterylizowana i już! Przecież ma typowo sterylkowe cięcie. eh doła złapie gdy Gajka zacieczkuje... A co do bomb z niespodzianka-masz zupełną rację, nigdy nic nie wiadomo :evil_lol: Quote
Masza4 Posted January 10, 2007 Author Posted January 10, 2007 Jagula szuka domu na zawsze! Jest bardzo wdzięczna, że opuściła schron. Ładnie zachowuje się na spacerach, doskonale potrafi wyczuć nawet delikatne pociągnięcie smyczy-kieruje się wtedy w odpowiednią stronę. To naprawdę bardzo bardzo mądra suka. KOMU????? Quote
Masza4 Posted January 11, 2007 Author Posted January 11, 2007 Dzisiaj przyczepił się do nas amstafowaty, wielki, prawdopodobnie wyrzucony kawaler. Nie mogłam sobie dać rady bardzo, bo Jaga ogon w bok-i gotowa :evil_lol: Oj to starucha jedna! Quote
Isabel Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 Dziewczyna po prostu odmłodniała i chce używać życia. Teraz do pełnego szczęścia tylko stałego domu brakuje. Domku, domku, znajdź się, to taka wspaniała sunia! Quote
Czarodziejka Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 Śmieszy mnie u starych suczy ten ogon w bok :) Quote
pidzej Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 a tu aukcja dla Jagi http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=38173 z tego co widzę to 50 zł będzie :) Quote
Neris Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 Moja jedenastolenia jamniczka też ogonek odstawia i jeszcze się ogląda czy ktoś zainteresowany... aje jak ktoś DOTKNIE to dostaje wciry od razu, Wąchać tylko wolno! Quote
Czarodziejka Posted January 11, 2007 Posted January 11, 2007 Neris napisał(a):Moja jedenastolenia jamniczka też ogonek odstawia i jeszcze się ogląda czy ktoś zainteresowany... aje jak ktoś DOTKNIE to dostaje wciry od razu, Wąchać tylko wolno! I to ma być ta kobieca przekora..., że chce, ale nie da, a jak pies jej nie dostrzega, to też zła :mad: Quote
Masza4 Posted January 12, 2007 Author Posted January 12, 2007 Z ogonkami kupe śmiechu, tym bardziej że Jaga ten ogonek ma taki krótki, jakby ucięty... Pidzej dzięki za bazarek! Quote
pidzej Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 a i widzę że poprzednie 50 zł wreszcie doszło. Jaguś skaczemy na górę!! Quote
asiaf1 Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 pidzej napisał(a):jednak podnoszenie, się przydaje.. Mikołaj Asiaf1 wypatrzyła Jagę:loveu: Włąśnie zapomniałam napisać, że weszłam na wątek o Jadze dlatego, że Pidzej wpisała się w którymś wątku (chyba o Łatku) a ja zobaczyłam jej banerek. To dzięki temu dowiedziałm się o Jadze. Jak tam z finansami Jagi?Nie wiem czy wpłacać już teraz pieniądze na hotelik czy później pod koniec miesiaca a te wykorzystać na hotelik dla jakiegoś psiaka który nie ma grosza? Quote
Masza4 Posted January 12, 2007 Author Posted January 12, 2007 asiaf1 napisał(a):Włąśnie zapomniałam napisać, że weszłam na wątek o Jadze dlatego, że Pidzej wpisała się w którymś wątku (chyba o Łatku) a ja zobaczyłam jej banerek. To dzięki temu dowiedziałm się o Jadze. Jak tam z finansami Jagi?Nie wiem czy wpłacać już teraz pieniądze na hotelik czy później pod koniec miesiaca a te wykorzystać na hotelik dla jakiegoś psiaka który nie ma grosza? Asiaf poprosiłam GreenEvil o przesłanie 100 zł na kolejną wpłatę. Tak więc 100 wcześniejsze+100 teraz=200. czyli zostaje 100 zł na 10 dni, dokładnie do 21-go stycznia włącznie. Do tego czasu nie będziemy potrzebowali pieniędzy, więc uważam, że warto wpłacić na inną psią bidę, a na Jagę po prostu w okolicach 20-go. Szkoda 'blokować' pieniędzy, żeby leżały na AFNie i czekały... Do tego doszło 50 zł od pidzej :loveu: więc pomyślimy nad badaniamy krwi, szczepieniem, czy czymś podobnym. Wybierzemy coś. Jaga żyje spacerami. Jedzienie może dla niej w ogóle nie istnieć! Gdy mnie widzi, zapomina o całym świecie, gapi się w oczy i gada, gdy zorientuje się, że biorę do ręki smycz. Nie wiem czy pisałam, ale Jaga właśnie gada-wydaje z siebie takie dziwne, czasem żałosne dźwięki:) JEST KOCHANA! :loveu: Quote
Masza4 Posted January 12, 2007 Author Posted January 12, 2007 Śmieszny Jagulec szuka domu na stałe!!!!!!!! Quote
:: FiGa :: Posted January 12, 2007 Posted January 12, 2007 Gadająca staruszka szuka kochającego pana... do spędzania wieczorów na pogawędkach przy kominku :loveu: To skarb nie pies.. Quote
Isabel Posted January 13, 2007 Posted January 13, 2007 Jadze naprawdę dom się należy - ta sunia ma same zalety i tak długo już czeka! Quote
Recommended Posts