Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ech te wasze sucze lublińskie, to bomby z niespodzianką!
Gaja też zaczęła wydzielać jakieś dziwne zapachy :mad:
Rex ją wciąż obwą****e i Miś również.
Dziś zafundowałam jej badanie ginekologiczne. Przewróciłam na grzbiet i dokładnie obejrzałam psioszkę - wargi nie są spuchnięte, ale w środku jest troszkę zaczerwieniona. Przyłożyłam jej chusteczkę, żeby zobaczyć, czy będzie stępelek...Nie było, ale zachowanie psów zaczyna mnie niepokoić. Mam nadzieję, że ta blizna nie była po cesarce....:roll:

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Czarodziejka napisał(a):
Ech te wasze sucze lublińskie, to bomby z niespodzianką!
Gaja też zaczęła wydzielać jakieś dziwne zapachy :mad:
Rex ją wciąż obwą****e i Miś również.
Dziś zafundowałam jej badanie ginekologiczne. Przewróciłam na grzbiet i dokładnie obejrzałam psioszkę - wargi nie są spuchnięte, ale w środku jest troszkę zaczerwieniona. Przyłożyłam jej chusteczkę, żeby zobaczyć, czy będzie stępelek...Nie było, ale zachowanie psów zaczyna mnie niepokoić. Mam nadzieję, że ta blizna nie była po cesarce....:roll:

Czrodziejko nawet o tym nie myśl! Gaja ma być wysterylizowana i już! Przecież ma typowo sterylkowe cięcie. eh doła złapie gdy Gajka zacieczkuje...

A co do bomb z niespodzianka-masz zupełną rację, nigdy nic nie wiadomo :evil_lol:

Posted

Jagula szuka domu na zawsze!
Jest bardzo wdzięczna, że opuściła schron. Ładnie zachowuje się na spacerach, doskonale potrafi wyczuć nawet delikatne pociągnięcie smyczy-kieruje się wtedy w odpowiednią stronę. To naprawdę bardzo bardzo mądra suka. KOMU?????

Posted

Dzisiaj przyczepił się do nas amstafowaty, wielki, prawdopodobnie wyrzucony kawaler. Nie mogłam sobie dać rady bardzo, bo Jaga ogon w bok-i gotowa :evil_lol: Oj to starucha jedna!

Posted

Dziewczyna po prostu odmłodniała i chce używać życia. Teraz do pełnego szczęścia tylko stałego domu brakuje.
Domku, domku, znajdź się, to taka wspaniała sunia!

Posted

Moja jedenastolenia jamniczka też ogonek odstawia i jeszcze się ogląda czy ktoś zainteresowany... aje jak ktoś DOTKNIE to dostaje wciry od razu, Wąchać tylko wolno!

Posted

Neris napisał(a):
Moja jedenastolenia jamniczka też ogonek odstawia i jeszcze się ogląda czy ktoś zainteresowany... aje jak ktoś DOTKNIE to dostaje wciry od razu, Wąchać tylko wolno!

I to ma być ta kobieca przekora..., że chce, ale nie da, a jak pies jej nie dostrzega, to też zła :mad:

Posted

pidzej napisał(a):
jednak podnoszenie, się przydaje..
Mikołaj Asiaf1 wypatrzyła Jagę:loveu:

Włąśnie zapomniałam napisać, że weszłam na wątek o Jadze dlatego, że Pidzej wpisała się w którymś wątku (chyba o Łatku) a ja zobaczyłam jej banerek.
To dzięki temu dowiedziałm się o Jadze.
Jak tam z finansami Jagi?Nie wiem czy wpłacać już teraz pieniądze na hotelik czy później pod koniec miesiaca a te wykorzystać na hotelik dla jakiegoś psiaka który nie ma grosza?

Posted

asiaf1 napisał(a):
Włąśnie zapomniałam napisać, że weszłam na wątek o Jadze dlatego, że Pidzej wpisała się w którymś wątku (chyba o Łatku) a ja zobaczyłam jej banerek.
To dzięki temu dowiedziałm się o Jadze.
Jak tam z finansami Jagi?Nie wiem czy wpłacać już teraz pieniądze na hotelik czy później pod koniec miesiaca a te wykorzystać na hotelik dla jakiegoś psiaka który nie ma grosza?

Asiaf poprosiłam GreenEvil o przesłanie 100 zł na kolejną wpłatę. Tak więc 100 wcześniejsze+100 teraz=200. czyli zostaje 100 zł na 10 dni, dokładnie do 21-go stycznia włącznie. Do tego czasu nie będziemy potrzebowali pieniędzy, więc uważam, że warto wpłacić na inną psią bidę, a na Jagę po prostu w okolicach 20-go. Szkoda 'blokować' pieniędzy, żeby leżały na AFNie i czekały...
Do tego doszło 50 zł od pidzej :loveu: więc pomyślimy nad badaniamy krwi, szczepieniem, czy czymś podobnym. Wybierzemy coś.

Jaga żyje spacerami. Jedzienie może dla niej w ogóle nie istnieć! Gdy mnie widzi, zapomina o całym świecie, gapi się w oczy i gada, gdy zorientuje się, że biorę do ręki smycz. Nie wiem czy pisałam, ale Jaga właśnie gada-wydaje z siebie takie dziwne, czasem żałosne dźwięki:) JEST KOCHANA! :loveu: