Nadja23 Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 ale sie zamieszalam tam na gorze:P Mialo byc,ze ten piesek jest samotny jak widac,bo leci jak ktokolwiek obok przechodzi i popiskuje! ! Quote
pidzej Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Nadja czemu nie założysz mu wątku? z tego co piszesz to bezdomny pies, tak? ktoś odwiedzi Jagę? Masza wyjechała czy tylko nie ma dostępu do neta? Quote
karusiap Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Masza chyba pisala ze wyjezdza na jakis czas Quote
Nadja23 Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 To nie jest bezdomny piesek tam na gorze:)Pilnuje domek...:mad: Ma sie dobrze.Widzialam go pare razy z panem na spacerku,wiec wszystko jest ok u niego.:razz: Quote
Nadja23 Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 Szukamy domku dla Jagusi:razz: Czeka na cud..Czeka na Pana/Pania..Czeka na Ciebie:razz: Quote
agara Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 szkoda że mieszkasz tak daleko.... spróbuję pomóc! Quote
:: FiGa :: Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 Jaguniu dużo zdrówka na 2007 rok :calus: I kochającego pana ;) Quote
Masza4 Posted January 2, 2007 Author Posted January 2, 2007 Witam Wszystkich! Na szczęście już w domu, wrociłam wczoraj w nocy i net mi padł :mad: Zaraz idę do Jaguni :razz: Zobaczymy jak się ma Maleństwo. Asiaf1 na AFNie jest już wpłata na hotelik Jaguni-300 zł. Dzięki Ci serdeczne jeszcze raz!!! :Rose: I od razu mam prośbę o wypłacenie 100 zł. Przed wyjazdem założyłam 50 zł, czyli to za opłatę od 28.12 (27.12 weci może podarują :) ) do 1.01 włącznie. Dziś muszę dać kolejną wpłatę-sądzę, że na kolejnych 5 dni. 50+50=>100 zł. Nadjo zdjęcia jakieś będą na pewno :cool3: Czekaj cierpliwie :) Quote
asiaf1 Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 Masza4 napisał(a):Witam Wszystkich! Na szczęście już w domu, wrociłam wczoraj w nocy i net mi padł :mad: Zaraz idę do Jaguni :razz: Zobaczymy jak się ma Maleństwo. Asiaf1 na AFNie jest już wpłata na hotelik Jaguni-300 zł. Dzięki Ci serdeczne jeszcze raz!!! :Rose: I od razu mam prośbę o wypłacenie 100 zł. Przed wyjazdem założyłam 50 zł, czyli to za opłatę od 28.12 (27.12 weci może podarują :) ) do 1.01 włącznie. Dziś muszę dać kolejną wpłatę-sądzę, że na kolejnych 5 dni. 50+50=>100 zł. Nadjo zdjęcia jakieś będą na pewno :cool3: Czekaj cierpliwie :) Musisz napisać o wypłacie do dziewczyn z AFN. Podaj im swoje konto Quote
Czarodziejka Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 To cudownie, że Jaga opuściła schron! Hotelik jednak ne zastąpi kochającego domku :( Musimy nadal szukać! Quote
Nadja23 Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 Szuakmy domku dla Jagusi:) Jaga do gory! Czekam na super zdjecia:D Quote
Masza4 Posted January 2, 2007 Author Posted January 2, 2007 Przepraszam, że dopiero teraz piszę, ale potworny dzień miałam :mad: I wstyd się przyznać, ale gdy zobaczyłam Jagę a ona mnie-pognałyśmy na pola bez aparatu (dwukrotnie-rano i niedawno-wieczorem :oops: ) więc zdjęć nie zrobiłam :oops: :oops: :oops: Ale obiecuję, że postaram się zrobić je jutro :) Jaga jest w super nastroju i formie. Po spacerku grzecznie, potulnie wchodzi do hotelowego boksu, wie, że niedługo znowu wyjdzie cfffaniara jedna :) Poganiałyśmy, podlałyśmy wszystkie drzewka :evil_lol: Jaga zakłada nogę na głowę jak leje-to jest przezabawne. Kupe śmiechu dzisiaj z niej miałam :roll: To genialna suka-gapi się w oczy-dziękuje, że wyszła z tego piekła...To widać. Ona wygrała życie! Tylko potrzebny jeszcze Ktoś do kochania na zawsze... Quote
Nadja23 Posted January 2, 2007 Posted January 2, 2007 Prosimy o domek dla jagusi.Niech tak codziennie podlewa drzewka i krzaczki.W niej wciaz jest zycie!! Ona musi miec dom.Tyle na to czekała!!:lol: Quote
Czarodziejka Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 Ona nie wie, że może być lepiej...Już w hoteliku ma raj na ziemi :( Quote
Nadja23 Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 Dla Jagusi!Jagusia do gory...Moze jest ktos na dogo kto moglby dac jej domek:)? Quote
Masza4 Posted January 3, 2007 Author Posted January 3, 2007 No w końcu odstawiłam wrażenia na bok i zrobiłam kilka fotek, niestety tylko w ciemności, bo nie udało mi się pójść do Jaguni rano-byłam dopiero ok. 19. Ale Jaga totalnie nie potrafi pozować do zdjęć. Kręci się, wierci, odwraca tyłkiem :evil_lol: Z resztą sami zobaczycie-same zady na fotkach :roll: Piękny ZADek :eviltong: Ze starą 12sto letnią kumpelą-Wandą :) Diabełki :evil_lol: w :evil_lol: oczkach :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
asiaf1 Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 Piekna ta Jaga, i zadek też ma niczego sobie:evil_lol: Super jest widzieć psiaka poza schroniskiem. Szukamy domku. CZy ona jest na allegro? Quote
Masza4 Posted January 3, 2007 Author Posted January 3, 2007 Tak, anielica wystawiła ją na allegro, ale nie pisała, że Jaga znajduje się na całe szczęście poza schronem. To bardziej przyciągnie ludzi, może zrobi im się żal... Prawda, że Jagusia jest niczego sobie niezłą babką? :cool3: Quote
anielica Posted January 3, 2007 Posted January 3, 2007 Jaga fajna jest, i charakterna. Nie jest za to duża, nie zajmie wiele miejsca... Kto ją przygarnie na ostatnie lata??? Quote
pidzej Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 śliczna Jaga! troszkę pokraczna ale słodka:loveu: Quote
Czarodziejka Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 Jaga jest urody dość przyzwoitej ;) Fajna sunia - domek potrzebny na zawsze. Quote
Recommended Posts