Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam Wszystkich!

Na szczęście już w domu, wrociłam wczoraj w nocy i net mi padł :mad:
Zaraz idę do Jaguni :razz: Zobaczymy jak się ma Maleństwo.

Asiaf1 na AFNie jest już wpłata na hotelik Jaguni-300 zł. Dzięki Ci serdeczne jeszcze raz!!! :Rose:
I od razu mam prośbę o wypłacenie 100 zł.
Przed wyjazdem założyłam 50 zł, czyli to za opłatę od 28.12 (27.12 weci może podarują :) ) do 1.01 włącznie. Dziś muszę dać kolejną wpłatę-sądzę, że na kolejnych 5 dni. 50+50=>100 zł.

Nadjo zdjęcia jakieś będą na pewno :cool3: Czekaj cierpliwie :)

Posted

Masza4 napisał(a):
Witam Wszystkich!

Na szczęście już w domu, wrociłam wczoraj w nocy i net mi padł :mad:
Zaraz idę do Jaguni :razz: Zobaczymy jak się ma Maleństwo.

Asiaf1 na AFNie jest już wpłata na hotelik Jaguni-300 zł. Dzięki Ci serdeczne jeszcze raz!!! :Rose:
I od razu mam prośbę o wypłacenie 100 zł.
Przed wyjazdem założyłam 50 zł, czyli to za opłatę od 28.12 (27.12 weci może podarują :) ) do 1.01 włącznie. Dziś muszę dać kolejną wpłatę-sądzę, że na kolejnych 5 dni. 50+50=>100 zł.

Nadjo zdjęcia jakieś będą na pewno :cool3: Czekaj cierpliwie :)

Musisz napisać o wypłacie do dziewczyn z AFN.
Podaj im swoje konto

Posted

Przepraszam, że dopiero teraz piszę, ale potworny dzień miałam :mad:
I wstyd się przyznać, ale gdy zobaczyłam Jagę a ona mnie-pognałyśmy na pola bez aparatu (dwukrotnie-rano i niedawno-wieczorem :oops: ) więc zdjęć nie zrobiłam :oops: :oops: :oops: Ale obiecuję, że postaram się zrobić je jutro :)
Jaga jest w super nastroju i formie. Po spacerku grzecznie, potulnie wchodzi do hotelowego boksu, wie, że niedługo znowu wyjdzie cfffaniara jedna :)

Poganiałyśmy, podlałyśmy wszystkie drzewka :evil_lol: Jaga zakłada nogę na głowę jak leje-to jest przezabawne. Kupe śmiechu dzisiaj z niej miałam :roll:
To genialna suka-gapi się w oczy-dziękuje, że wyszła z tego piekła...To widać. Ona wygrała życie! Tylko potrzebny jeszcze Ktoś do kochania na zawsze...

Posted

No w końcu odstawiłam wrażenia na bok i zrobiłam kilka fotek, niestety tylko w ciemności, bo nie udało mi się pójść do Jaguni rano-byłam dopiero ok. 19.
Ale Jaga totalnie nie potrafi pozować do zdjęć. Kręci się, wierci, odwraca tyłkiem :evil_lol: Z resztą sami zobaczycie-same zady na fotkach :roll:

Piękny ZADek :eviltong:

Ze starą 12sto letnią kumpelą-Wandą :)

Diabełki :evil_lol: w :evil_lol: oczkach :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Tak, anielica wystawiła ją na allegro, ale nie pisała, że Jaga znajduje się na całe szczęście poza schronem. To bardziej przyciągnie ludzi, może zrobi im się żal...
Prawda, że Jagusia jest niczego sobie niezłą babką? :cool3: