Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jest już północ,wiec sie kłade.
Właśnie sobie przypomniałam,ze jak dzisiaj szlam biegac to spotkalam taka małą suczke na ulicy.Przyszła do mnie taka skulona:|
Ehhh:shake: serce peka...
Ale mysle,ze jak jeszcze raz ją spotkam to ją wezme do siebie!!:mad: Mogą mnie wyrzucic:mad:
Dobranoc!:cool3:

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pewnie jakaś kolejna bida wyrzucona na zbity łeb! Tez wszystkie potwory, które nazywają siebie nawzajem ludźmi powinni tak skończyć-bez dachu nad głową, na zimnie i deszczu. :angryy: BRAK SŁÓW!!!!!

Niedługo jedziemy po Jagę, trzymajcie mocno kciuki! Hotel się zgodził, więc teraz tylko adopcja...:nerwy:

Posted

Nie było mnie kilka dni............

A tu proszę jakie wspaniałe wieści!!!!

Strasznie się cieszę !!!!

Asiuf...nawet nie wiem co powiedzieć..brak mi słów po prostu...jesteś cudowną osobą o ogromnym sercu.....:iloveyou: :iloveyou: :iloveyou:

Jaga, to dopiero początek nowego życia......teraz już będzie tylko dobrze!!!!

Posted

Drogie Cioteczki!
Jaga jest już bezpieczna w ciepłym, czyściutkim hoteliku!!! :sweetCyb:
Adopcja poszła bez większych problemów, Jaga od razu wypadła z boksu na trawkę, by zrobić siooo. Bardzo brakowało jej tej zwykłej trawy...

Potem jechaliśmy samochodem. Niezłe były jaja! Jaga jest baaaardzo ciekawska, więc zaglądała w każdą dziurę i przez każde okno.
Sunia skakała ze szczęścia! Wiecie, że aż jej łzy pociekły..:-(
Pojechaliśmy do ciuchlandu kupić kołdry i koce do hoteliku :eviltong: co by lepiej i cieplej miała. Tylko, że przez tyle lat w schronisku Jaga zaznaczyła sobie od razu jeden z kocy :-? No ale nic to. Jak zobaczy, że jest sama, nie zagrożona, że nie musi walczyć ani o miejsce do spania, ani o jedzenie, jej zachowanie na pewno się zmieni.

Rozmawiałam też nt. kosztów hoteliku. Doszłam do wniosku, że płacić za miesiąc z góry to bezsens, bo może akurat dom podczas tego miesiąca się znajdzie. Lepiej będzie płacić z góry za tydzień. Wtedy weci będą kupowali jedzonko i wyposażenie dla Jagi. Co Ty na to Asiaf? Tak chyba będzie rozsądnie.

Oto sesja zdjęciowa Królewny Jagi :cool3: :razz: :cool3: :razz: :cool3:

Tu jesteśmy jeszcze w schronisku, ostatnie chwile Jagi w tym strasznym miejscu :multi:

Merdamy coraz bardziej, chyba wiem co się kroi ;)

A tu juz jedziemy do hoteliku, zwiedzamy co w samochodzie i za oknem :roll:

Jakie mądre spojrzenie...I ucieszone...

Śmiejemy się :sweetCyb:

Jaga wygląda z profilu jak struś :evil_lol:

Oczywiście trzeba też widzieć wszystko z tyłu :loveu:

W końcu dotarliśmy do kliniki. Najpierw trzeba ją porządnie zaznaczyć :evil_lol:

A potem niestety do boksu. Ale nie martw się Jagusiu za parę godzin do Ciebie przyjdę!

Asiaf dziękuję Ci! Uratowałaś psie życie :modla:

Posted

Już po wieczornym spacerku. Jaga jest taka śmieszna! Jak robi sioo to zakłada sobie nogę prawie na głowę :megagrin: Kupa śmiechu! Ale odżyło psisko, tak się cieszy, skacze, widać po mordce, że jest uśmiechnięta :razz: Oj jak dobrze!

Posted

Jakie szczescie jest widziec Jage w takim stanie!
Wplacam jednak na razie 50 zlotych,bo mama dostanie wyplate ok 10 stycznia,a chcialysmy na pół.
Ile ten hotelik wyniesie na tydzien?
Ale ona piekna:multi: i szczesliwa!!
A ile musiala przejsc:shake: Po prostu nie moge o tym myslec!
Jaguniu gdybym mogla to bylabys tu u mnie...
Gdybym...
Jednak...
Mam nadzieje,ze znajdzie sie dom!Prawdziwy dom dla Ciebie!!:loveu:

Posted

Ja też bardzo się cieszę widząc Jagę taką...
To wspaniałe, wiem!

Nadjo doba kosztuje 10 zł, więc za tydzień wyniosłoby 70 zł. Na razie za 5 dni zapłaciłam.

Posted

Zaglądam po kilku dniach, a tu taka niespodzianka :loveu:
Kolejna bida z 36, z tego boksu rezydentek, co nikt na nie nawet nie spojrzy :shake: dostała szansę!

Jaga jest wystawiona na allegro, ale nie zmieniam, że jest w hoteliku.
Namiary podane na Ciebie Masza.

Posted

Cieszę się, że Jaga jest już bezpieczna.:multi: Szkoda, że nie wszystkim psiakom można pomóc.:-(:-(:-(
Co do opłat za hotelik to zrobisz jak będziesz uważała za stosowne. Mam nadzieje, że pieniądze dotarły na konto AFN bo wysyłałam je jeszcze w święta ale na stary nr konta.
Pozdrawiam serdecznie, wymiziaj ode mnie Jagę:loveu:

Posted

Jak ktos bedzie mogl pstryknac Jadze pare zdjec to bardzo bym prosila o wstawienie je TU:cool3:
Ale ogolnie to zalamana jestem.Stanem schronisk:shake:
Szukalam ludzi,ktorzy chca kupic psy i pisalam do nich,zeby tu zajrzeli,bo przeciez tu sa psy ze schroniska. Tylko jedna Pani(na razie) napisala,ze nie umie sie zalogowac,ale szuka cocker spaniela. Zalozylam watek.
Moze uda sie uratowac jakas psine?

A tutaj jest piesek,ktorego czesto spotykam jak ide na stacje.Jest cudowny:)Tylko taki samotny widac,bo za kazdym leci jak widzi.I stoje z
nim i gadam:P I chyba mnie rozumie;)