Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Masza4 napisał(a):
W wątku jest-dopisywałam potajemnie, bo zapomniałam :oops:
'Jaga-hotel' :) :) :)

Pierwsza wpłata już poszła. Mam nadzieję, że teraz zacznie się dla niej nowe, lepsze życie. Trzymam kciuki za powodzenie akcji.

Posted

Akcja rozpoczęła sie super, a początki są najgorsze ;)
Myślę, że trezba będzie płacić za miesiąc. Nie codziennie-za dobę. Dogadam szczegóły!
Asiaf! Dziękuję!!!!!! :Rose:
I Tobie Pidzej też-będzie na badania :D :calus:

Posted

Jagunia pewnie cierpliwie czeka, jak od trzech lat z resztą...
W końcu wyjdzie na upragniony spacer! Będziemy chodzić aż nam sił zabraknie! Pójdziemy do lasu niedaleko hoteliku, będzie super! JAGA ODŻYJE!...

Posted

Jagunia wspaniale :multi: A tak długo czekałaś kochana :loveu:
Szkoda że ja nie mam kotna na necie, ale może uda mi się namówić na kilka groszy rodziców :) Czy pieniążki juz mozna wpłacać? I na jaki nr konta?

78213000042001038801430001 ten??

Posted

Poplakalam sie za szczescia:)) Cuda sie zdarzaja!! Ja ide jutro wplacic 100 zlotych! Postaram sie co miesiac wplacac:D Moze jakas zrzutke uda mi sie zorganizowac:D
Zapisalam numer konta (78213000042001038801430001)
Jutro wplacam:D
Jejkuuuu ale jestem szczesliwa,ze Jadze sie udalo:multi:

Posted

Jejku...dlaczego mieszkam tak daleko...Zaraz sprawdze ile tam do Was sie jedzie....
ekhm...chyba nie dam rady ...ok 9 godzin pospiesznym(ta nasza kolej jest super szybka:]
Chcialabym zobaczyc Jage !!
To moje małe marzenie:):oops:

Posted

Nadja23 napisał(a):
Jejku...dlaczego mieszkam tak daleko...Zaraz sprawdze ile tam do Was sie jedzie....
ekhm...chyba nie dam rady ...ok 9 godzin pospiesznym(ta nasza kolej jest super szybka:]
Chcialabym zobaczyc Jage !!
To moje małe marzenie:):oops:

Nadjo obiecuje robić mnóstwo zdjęć! Wiem, że to nie zastąpi widoku szczęśliwej Jaguni na żywo, ale zawsze to coś. A może weźmie ją ktoś na stałe bliżej Ciebie? :razz:

Posted

<quote>Nadjo obiecuje robić mnóstwo zdjęć! Wiem, że to nie zastąpi widoku szczęśliwej Jaguni na żywo, ale zawsze to coś. A może weźmie ją ktoś na stałe bliżej Ciebie? :razz:[/QUOTE]

Byłabym przeszczesliwa:D

Posted

ps.wiecie co jest zabawne?
Chodze na kurs projektowania stron www,ale jak mam tutaj cos wkleic,wstawic,zmienic to w ogole mi nie idzie:mad:
Mozna sie pochlastac:diabloti:
Ale dzien...
:cool3:

Posted

Nadja23 napisał(a):
ps.wiecie co jest zabawne?
Chodze na kurs projektowania stron www,ale jak mam tutaj cos wkleic,wstawic,zmienic to w ogole mi nie idzie:mad:
Mozna sie pochlastac:diabloti:
Ale dzien...
:cool3:

Nie jesteś sama :evil_lol: