Masza4 Posted January 26, 2007 Author Posted January 26, 2007 Dobranoc Paskudo! Do jutra! Właściwie-do dzisiaj! Quote
Nadja23 Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 Masza! Mam jednak nadzieje,ze kiedys ja poznam!! Zaluje ,ze u mnie w miescie nie ma takiego miejsca,bo pewnie bym smigala codziennie do psiakow. To dla mnie dobra terapia na chandre:) Dlatego na razie odwiedzam moje kolezanki,ktore maja pieski:D Uwielbiam je! Jagusia do gory!!:lol: Quote
pidzej Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 Nadjo nie przestawaj namawiać mamy. Ja musiałam błagać tatę 17 lat i w końcu pękł;) a Jaga w górę. Quote
Nadja23 Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 Pidzej! Codziennie jej wspominam o Jadze:D Codziennie...I mowie jej,ze w koncu dopne swego,a ona sie tylko cieszy;) :cool3: Quote
:: FiGa :: Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 Nadjo oby... ;) Jagula to wspaniała psina, mogę Ci tylko zazdrościć ;) Quote
Nadja23 Posted January 26, 2007 Posted January 26, 2007 Bardzo chcialabym ja miec u siebie w domku. Ale co z tego jak moja mama jest nieugieta:( Perspektyw na prace na razie nie mam:/ Ale zostaje jeszcze wygrana w totka:D Jagusia do gory!! Quote
Masza4 Posted January 26, 2007 Author Posted January 26, 2007 Nadjo z całego serducha pragnę, żebyś poznała Jagę! To sunia, którą na pewno każdy zapamiętałby do końca życia! I oczywiście pracuj nad mamą-może jednak się zgodzi :cool3: Wiem, że z pracą jest ciężko, a to niestety priorytet w dzisiejszych czasach... A może nagle znajdziesz jakąś fajną ofertę i będziesz mogła utrzymać Jagulca Krogulca?... Jaga zakochana jest w śniegu-uwielbia go po prostu! Robi takie śmieszne pozy zwłaszcza przy sikaniu, że na spacerach śmieję się z niej w głos, co wygląda dziwnie gdy chodzę z nią sama. Jaga mianowicie wsadza swój zad na najwyższą zaspę, żeby tam zostawić swoje siurki :lol: I tak co kilka metrów...Jaja jak berety! Quote
Masza4 Posted January 27, 2007 Author Posted January 27, 2007 Jaga nie ma dla mnie litości :mad: gania mnie po największych zaspach, wydurnia się i wcaaale nie chce wracać do boksu. A ja muszę grać bezdusznego klawisza i wciągać ją na siłę do klatki :-( Quote
Masza4 Posted January 28, 2007 Author Posted January 28, 2007 Kochana Jagula na pierwszą stronę!!! Quote
:: FiGa :: Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Mała zwariowana Jaga czeka na Ciebie :multi: Quote
Nadja23 Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Jaga do gory!!! Figa!! Ten filmik jest po prostu swietny:) Czekam na więcej :cool3: Quote
Masza4 Posted January 29, 2007 Author Posted January 29, 2007 Kto podaruje Jaguli częste spacerki i stałą opiekę???? Quote
:: FiGa :: Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Jagunia HOP!! Kto chcę taką pocieszną wariatkę..?? :loveu: Nadjo dziekuję :multi: Lecz następnych raczej nie będzie - brak czasu [szkoła i pies chorowitek :shake:] a trochę czasu potrzeba by posklejać zdjęcia i filmiki w całość. Jeszcze raz dziękuję ;) Quote
Masza4 Posted January 29, 2007 Author Posted January 29, 2007 No w końcu zrobiłam Jaguli sesję :cool3: Zobaczcie jaka pięknotka szalona :loveu: na rączkach ;) Puszczaj mnie! :mad: Biegamy :painting: Piękna Jagula przyłapana :oops: Tak mi dobrze, tak mi rób :cool1: Zainteresowana jestem-Jaga obszczekała nadchodząceo faceta :evil_lol: Zimno w łapkę... Jaga-zombie :megagrin: Nadjo niestety Jaga jeszcze nie przestawiła się na 'normalne' chodzenie, więc obróżka czeka na nią w domu. Myślę, że niedługo można będzie ją już założyć, bo sunia robi się coraz grzeczniejsza :evil_lol: Komu komu takie szczęście ? ! ? ! ? ! Quote
Nadja23 Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Jaka ona piekna! Masza! To nic,ze obrozki nie zaklada:) Wazne,ze ma te wspaniale spacery i ze jest taka waleczna :mad: Więc znowu zadaje pytanie: Czy nie znajdzie tutaj nasza kochana Jagusia swojego wlasciciela :cool3: Quote
Gospella Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 czy jaga jest na allegro? jak nie to moge wstawić pozdrowienia Quote
karusiap Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 takich psin nie da sie nie kochac:loveu::loveu::loveu: Quote
Masza4 Posted January 30, 2007 Author Posted January 30, 2007 Gospella napisał(a):czy jaga jest na allegro? jak nie to moge wstawić pozdrowienia Jakiś czas temu Jagę wystawiała Anielica. Nie wiem czy odnowiła aukcję? Anielico jak jest z tym allegro? Czy można te aukcje odnawiać? Może dałoby radę? Quote
Masza4 Posted January 30, 2007 Author Posted January 30, 2007 Co u Jagusi taka pustka? A ona taka kochana czeka w boksie na ciepły dom, na zawsze! Jest cudowna, tak potrafi dziękowac za spacery, że aż się to w głowie nie mieści! Quote
Czarodziejka Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Zupełnie jak nie Jaga. Ona pięknieje z dnia na dzień!:loveu: Gospello, zaoffuję, ale muszę - co to za przsłodkie ropuszydełko masz na swoim avatarku? :razz: Quote
Masza4 Posted January 30, 2007 Author Posted January 30, 2007 Prawda że Jaga się wyrabia na niezłą sucz? :cool3: Quote
Isabel Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Dla mnie Jagusia nigdy nie była brzydka, a że jeszcze pięknieje z dnia na dzień to tylko jej atut. Chociaż co tam wygląd, charakter się liczy! Cały czas trzymam kciuki za wspaniały dom dla suni, bo tylko taki jej się należy! Quote
Masza4 Posted January 30, 2007 Author Posted January 30, 2007 No nawet ja przyznaję, że Jaga rozkwita jak kwiat :lol: Wszystko to psychika. Wystarczy, że zmieniła nastawienie do życia, zaczęła chodzić nawet na krótkie spacery. Ma kontakt z ludźmi, wszyscy ją kochają. Ona to czuje! Quote
Recommended Posts