Masza4 Posted January 23, 2007 Author Posted January 23, 2007 Asiaf za co przepraszasz? Za to, że ratujesz psa?! Tak, ostatnio wpłacałas na AFN, mogę podać teraz mój nr konta-dziewczyny z AFN będą miały mniej roboty ;) Pieniądze od Ciebie wystarczą nam do 6 lutego, więc bez pośpiechu z kolejną wpłatą :) Quote
Czarodziejka Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 Zaraz tam psia delikatność. One wszystkie, te schroniskowe małe sucze, są podszyte diabełkiem :loveu: Nie widzicie, jakie Jaga ma psiewiki w oczach? Gaja też była samo nieszczęście, a dziś najradośniejsza i najukochańsza franca swojej pani :mad: I jakie numery uchodzą jej płazem.... Quote
Masza4 Posted January 23, 2007 Author Posted January 23, 2007 Jak codziennie wzięłam ze sobą aparat fotograficzny, ale jak zwykle przypomniało mi się, że go mam dopiero w hoteliku, już po spacerku. Tak więc dziś tylko fotki z hotelu, a niebawem ze spaceru :) Jagula akurat dostała pyszną kolację-w końcu zaczęła normalnie jeść. Nie żyje już tylko myślą o spacerach, bo wie, że wychodzić tak czy tak będzie. Ale dobre :cool3: Dobranoc! TA śLICZNA PANNA CZEKA NA SWOJEGO PANA, NA NORMALNY, CIEPłY KąT... Quote
t_kasiek Posted January 23, 2007 Posted January 23, 2007 Masza4 napisał(a): Dobranoc! TA śLICZNA PANNA CZEKA NA SWOJEGO PANA, NA NORMALNY, CIEPłY KąT... jakie smutne te pieskie oczy....wolalaby polozyc sie na swoim kocyku pod lozeczkiem pana....albo w lozeczku pana ;) Quote
Masza4 Posted January 23, 2007 Author Posted January 23, 2007 Masz rację-oczy ma bardzo smutne Tylko wtedy, gdy odchodzę od jej boksu. Jaga zaraz potem kładzie się grecznie na swoim posłanku, ale to spojreznie bardzo chwyta za serce. Jaga zasługuje na wspaniały dom! To cudowny, wierny, wdzięczny pies... Quote
pidzej Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 jejku, ale ona ma oryginalną urodę. Drugiej takiej nigdzie się nie znajdzie. I proporcje na medal:loveu: :loveu: :loveu: a grzbiet wygina jak kicia. Quote
Nadja23 Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 Kurcze...Jaga jak widze ma tu szelki,a ja jej zwykla obroze kupilam:mad: Podnosze Jagusie...ona coraz piekniejsza sie robi,tylko niestety ten smutek w jej oczkach:shake: Quote
Masza4 Posted January 24, 2007 Author Posted January 24, 2007 Dziewczyny! Jaga jest naprawdę cudowna. Cieszę, się, że udaje mi się to uchwycić na zdjęciach (odkrywam w sobie talent :evil_lol: ). Co do proporcji...Jaga ma śmiesznie mały łepek. Ale to tylko dodaje jej uroku. Na tej łeptowninie znajdują się duuuże oczyska. I to one zawsze chwytają za serducho... Nadjo dziś przyszła do mnie paczka z prezentem dla Jagulca :D Ślicznie dziękujemy!!! :buzi: Nie przejmuj się, że kupiłaś obrożę. Faktycznie Jaga chodzi w szelkach, bo nie chciała początkowo wracać do boksu, i obroża jej spadała, ale sądzę, że teraz powoli przyzwyczaja się, że przychodzę do niej regularnie. Do tego chodzimy na dość długie spacery, więc często Jaga jest już zmęczona gdy wracamy. Dlatego uważam, że powoli można znów przyzwyczajać ją do obroży i że w końcu nie będzie jej zdejmować przez tę małą łeptowinkę :evil_lol: A smyczka wybajerzona :cool3: Taka długaśna, pewnie z 5 metrów ma :razz: Asiaf doszły już do mnie pieniążki na czynsz Jagulca ;) Dzięki serdeczne kochana! Ok. 20 skocze do Jagi. Pewnie nie będzie jej widać zza śniegu :eviltong: A propos czystości. Jaga jest dziwnie czysta właśnie. Pies, który był w schronie 4 lata nawet nie śmierdzi! Coś podejrzanego :crazyeye: Jak zrobi się trochę cieplej, porwę Jagę na domowe kąpanie, a wtedy dopiero będzie pachnąca i błyszcząca :ylsuper: Quote
Tiger Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 Jagusiu............ Ktoś w końcu cię pokocha....... Jest taka brzydka , że aż ładna ........:evil_lol: ale to bardzo mądra i kochana sunia ........ Quote
Nadja23 Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 Masza! Strasznie sie ciesze,ze przesylka tak szybko dotarla! Kupilam taka na 5 metrow ,bo czytalam we wczesniejszych postach,ze Jaga ze wzgledow bepieczenstwa chodzi na razie na smyczy,wiec teraz poczuje powiew wolnosci 5.metrowej :lol: No i oczywiscie podnosze Jagusie... Wysoko! Hop do domku! Quote
Masza4 Posted January 24, 2007 Author Posted January 24, 2007 Nadjo smyczka dziś zadebiutowała :cool3: Jest baaardzo długa, wystarczająca dla Jagulca-wariata. Ta stara sucz jest taka mądra, że szok. Gdy kończy się smycz to albo grzecznie wraca do mnie, alebo cierpliwie czeka aż do niej dojdę :roll: Dziś ambitnie wzięłam aparat-stwierdziłam, że porobię śliczne portretowe nocne zdjęcia na śniegu. Taaaa...włączyłam go i...Bateria mi padła :wallbash: Fakt, że aparat jest średniej klasy, ale mógł mi już tego nie robić! Nie teraz gdy pamiętałam o nim! :evil_lol: Quote
pidzej Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 Masza, super że chodzisz do niej codziennie. Jak pomyślę, że mogłaby nadal tkwić w schronie... Quote
Masza4 Posted January 24, 2007 Author Posted January 24, 2007 Wrażliwa, mądra Jaga szuka domu na 1 stronie! Quote
:: FiGa :: Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 Tak :loveu: I kolorowych snów :loveu: o nowym domku... Quote
Nadja23 Posted January 25, 2007 Posted January 25, 2007 Masza! Wielkie dzieki za opieke nad Jaga! Ty jej dajesz duzo ochoty do zycia:) :Rose: Quote
Masza4 Posted January 25, 2007 Author Posted January 25, 2007 Nadjo nie ma za co mi dziękować, chyba każdy robi coś podobnego, jeśli widzi coś wyjątkowego w psie. Tyle psów w schronie. Ładne, młode. A ja bardzo kocham właśnie ją-starą, pokrzywioną, z tym niesamowitym 'ludzkim' spojrzeniem. Warto zajmować się psami dla takiego widoku jaki mam teraz, gdy Jaga tryska szczęściem i dziękuje za wyciągnięcie z umieralni...Szkoda, że nie możesz poznać jej osobiście :-( Quote
Recommended Posts