Gospella Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 słodka pisna słodka ja wpłace co nieco, jak stoimy z kasa na hotelik? ile kosztuje dziennie? Quote
Czarodziejka Posted January 4, 2007 Posted January 4, 2007 Gospella napisał(a):słodka pisna słodka ja wpłace co nieco, jak stoimy z kasa na hotelik? ile kosztuje dziennie? Hotelik to 10 zł za dzień Quote
Masza4 Posted January 5, 2007 Author Posted January 5, 2007 Dzień dobry Jaguniu, niedługo idziemy na spacerek :D Tak, hotelik kosztuje 10 zł/dobę. Quote
Masza4 Posted January 6, 2007 Author Posted January 6, 2007 Jaga świruje na spacerach, włazi w każdą kałużę i gapi się prosto w oczy czy przypadkiem idzie się razem a nią :) Weci postawili w klinice coś w rodzaju sofy-Jaga po wyjściu z boksu, niewiele myśląc wskoczyła sobie na nią i zagnieździła swój tłusty stary zadek :loveu: Pewnie była u kogoś w domu, jako pies-kanapowiec.... Tylko czemu właścicielowi się w pewnym momencie znudziła? :-( Quote
Nadja23 Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 Heh smieszna ta Jagula:) Kanapowiec:p Mam nadzieje,ze znajdzie ejszcze swoja kanape:razz: Moze ktos moze ją zaoferowac:D Quote
:: FiGa :: Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 HOP Jaga :multi: Masza miło "słyszeć" że Jagunia ozdyskuje chęci do zycia :) A jak świruje to chyba bardzo dobrze :cool3: Kanapowiec nasz mały :loveu: Quote
Czarodziejka Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 Patrząć na moją Gaję, Igę i teraz na Jagę, mam wrażenie, że wszystkie wasze lubelskie sucze schroniskowe, to rasowe kanapówki :evil_lol: Najważniejsze, żeby w doopsko było ciepło :loveu: Quote
Nadja23 Posted January 6, 2007 Posted January 6, 2007 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=155427276 Jest aukcja. Na rzecz oczywiscie psiakow. Jeszcze 8 dni zostalo,mam nadzieje,ze bede mogla choc jedna naklejke kupic:mad: Quote
Nadja23 Posted January 7, 2007 Posted January 7, 2007 Szukamy domku dla bąbelka:) Dla Jagusi:roll: Quote
Masza4 Posted January 7, 2007 Author Posted January 7, 2007 Jagunia kochana, starsza psina poszukuje domu! Ona zasługuje na ciepły kąt na stare lata! Quote
Nadja23 Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Dziewczyny przepraszam,ale okazało sie,ze osoba ktora miala za mnie wplacic 50 zlotych jeszcze tego nie zrobila:( Ale ja wplace...na 100 procent... Przepraszam... Jak Jaga? Quote
:: FiGa :: Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Jaga hopaj na pierwszą stronkę!! :multi: Szukaj domku mała :loveu: Quote
Masza4 Posted January 8, 2007 Author Posted January 8, 2007 Nic nie szkodzi Nadjo, może jakoś uzbieramy-ziarnko do ziarnka. Jaga jest baaardzo bardzo grzeczna. Aż dziw bierze, że pies, który w zamknięciu siedział pół roku tak potulnie wchodzi po spacerku do swojego boksu. Jest wdzięczna i widzi, że zawsze ktos do niej wróci. Staram się chodzić do niej dwa razy dziennie, weci też ją wyprowadzają. Potrzebny stały dobry kochający domek! Quote
Tiger Posted January 8, 2007 Posted January 8, 2007 Jaga .W hoteliku to nie w swoim domku !!!!! Domku!!! Znajdź się w końcu !!! Znajdź !!!!! Quote
Tiger Posted January 9, 2007 Posted January 9, 2007 Jaga wyrwana z koszmarnego schroniska, w którym była........... no właśnie ...... Masza, jaka data jest na numerze Jagi ze schroniska .............bo tam zawsze jest numer / przez rok Który tam jest rok ? Szukamy domku dla tej naszej weteranki . W hoteliku ma o wiele lepiej niż w schronisku , jest przede wszystkim bezpieczna , ale to jednak nie jest dom! spacerek raz lub dwa dziennie i znów za kraty......... szukamy domku z wygodną kanapą dla Jagi !!!!:lol: Quote
Masza4 Posted January 9, 2007 Author Posted January 9, 2007 Jaga była w schronie od 2002 roku, tak wynika ze schroniskwego numeru...długo..a jednak nie zapomniała jak to jest kochać i być kochaną. dom potrzebny! Quote
Masza4 Posted January 9, 2007 Author Posted January 9, 2007 Jaga zaczeła dziś cieczkować :oops: Nic to, że jest stara i pokrzywiona...eh te suki ;) Będą ją obserwoać, ale na 90% kropelki krwi w boksie to sprawka jej hormonów. Jaga jest bardzo pozytywnie nastawiona do kotów. W klinice przebywają stale 3 koty. Jeden w nich-Lucyfer :evil_lol: spał dziś z Jagą na posłaniu i nawet nie myślał o opuszczeniu boksu... Quote
pidzej Posted January 10, 2007 Posted January 10, 2007 jednak nie wysterylizowana... Jaguś hop po domek, może być z kotkami! Quote
Recommended Posts