Czarodziejka Posted December 23, 2006 Posted December 23, 2006 Jaguś potrzebuje domku. Ona już tylko cichutko i bez nadziei skomli o kącik w czyimś srecu :( Quote
:: FiGa :: Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 pidzej, wspaniały podpis... :( Ludzie pomóżcie :placz: Quote
Masza4 Posted December 24, 2006 Author Posted December 24, 2006 Dzień dobry Malutka! Jeszcze troszkę wytrzymaj... Quote
pidzej Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 Napisałam do paru osób z mapy dogo, które oferują tymczas, ale znając życie to albo coś wypadnie albo zajęte...:-( Quote
Nadja23 Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 Jagusiu mam nadzieje,ze w ten magiczny czas nastanie CUD i zabierze Cie stamtad dobry czlowiek...Kochana do gory! Quote
:: FiGa :: Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 Jaguniu życzę Ci abyś znalazła kochającego właściciela... Sunia potrzebuje domu.. Quote
pidzej Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 hoooooooooooooooop Musimy znaleźć Jadze domek!!! Quote
Nadja23 Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 Jagusiu Kochana do gory! Niech stanie sie cud! Quote
Isabel Posted December 24, 2006 Posted December 24, 2006 Jaguniu, życzę ci w tę świętą noc najcudowniejszego podarunku - własnego, szczęśliwego domku i czułego dotyku kochającego cię opiekuna - oby reszta życia upłynęła ci w miłości, cieple i trosce, jaką człowiek winien jest każdemu czującemu stworzeniu. Quote
pidzej Posted December 25, 2006 Posted December 25, 2006 Jaguuuuuś gdzie ten Twój domek?:placz: Quote
asiaf1 Posted December 25, 2006 Posted December 25, 2006 Przepraszam nie czytałam od początku tego wątku. Czy jest szansa żeby ktoś znalazł dla niej hotelik? Ja deklaruję co miesiąc 300 pln. a jak będzie taka potrzeba to za pierwszy miesiąc zapłącę całość. Czy ktoś się podejmie znalezienia hotelu Quote
izulkabu Posted December 25, 2006 Posted December 25, 2006 asiaf1 napisał(a):Przepraszam nie czytałam od początku tego wątku. Czy jest szansa żeby ktoś znalazł dla niej hotelik? Ja deklaruję co miesiąc 300 pln. a jak będzie taka potrzeba to za pierwszy miesiąc zapłącę całość. Czy ktoś się podejmie znalezienia hotelu Aż się serce kraje... :( Dlaczego nie możemy zbawić tego świata :-( :-( :-( Jaguś powodzenia. Dlaczego nic mi nie przychodzi do głowy, nawet nikt godny polecenia...:shake: MOże ktoś bliżej Lublina Quote
pidzej Posted December 25, 2006 Posted December 25, 2006 Ja się na hotelach nie znam. Poza Warszawą nie mam możliwości pojechania i sprawdzenia warunków, zresztą obiektywne by to nie było... Czy to muszą być zaprzyjaźnione hotele? Czy mam mówić, że to pies ze schroniska i na czas nieokreślony? nie wystraszą się? I ile mniej więcej kosztuje doba- z tych znośnych. Maszaaa, Tigerrrr, może Wy coś znacie u siebie? Quote
Masza4 Posted December 25, 2006 Author Posted December 25, 2006 Ludzie hej! hej hej! wszystkiego dobrego! przepraszam, że się nie odzywam, ale wyjechana byłam. Słuchajcie oczywiście, że jest hotel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Boże Asiaf! Z nieba nam spadłaś! Cuda się zdarząją :-( Już w nie wierzę! Wyciągamy Małą! 300 zł powinno wystarczyć a jak nie to może skombinuję coś od siebie. Jeszcze nie wiem jak, ale ta suka musi żyć! w głównej mierze nie porzuciałam schroniska właśnie dla niej, przychodzę, by dac jej nadzieję, a gdy przed Świętami odchodziłam obiecałam, że ją wyciągnę. nie wiem kiedy, ale nie zostawię jej!... To jak, decydujemy się? W klinice, w której trochę pomagam robi się właśnie hotelik, jest aktualnie w remoncie, ale kilka boksów już stoi. Cenę myślę możnaby dogadać. Ciociu Asiaf co Ty na to????? Quote
asiaf1 Posted December 25, 2006 Posted December 25, 2006 Masza4 napisał(a):Ludzie hej! hej hej! wszystkiego dobrego! przepraszam, że się nie odzywam, ale wyjechana byłam. Słuchajcie oczywiście, że jest hotel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Boże Asiaf! Z nieba nam spadłaś! Cuda się zdarząją :-( Już w nie wierzę! Wyciągamy Małą! 300 zł powinno wystarczyć a jak nie to może skombinuję coś od siebie. Jeszcze nie wiem jak, ale ta suka musi żyć! w głównej mierze nie porzuciałam schroniska właśnie dla niej, przychodzę, by dac jej nadzieję, a gdy przed Świętami odchodziłam obiecałam, że ją wyciągnę. nie wiem kiedy, ale nie zostawię jej!... To jak, decydujemy się? W klinice, w której trochę pomagam robi się właśnie hotelik, jest aktualnie w remoncie, ale kilka boksów już stoi. Cenę myślę możnaby dogadać. Ciociu Asiaf co Ty na to????? Co ja na to, są jakieś wątpliwości:mad:;) Jeżeli można to ją wyciągaj jak najszybciejIPodaj proszę nr na jaki przelać pieniądze, chyba, że otworzysz skarpetkę dla niej na AFN, to może jeszcze sie ktoś dołoży.Może jest jeszcze jakaś bida, która potrzebuje natychmiastowej pomocy to też by skorzystała. Quote
karusiap Posted December 25, 2006 Posted December 25, 2006 :loveu: :loveu: asiaf:loveu: a tak wogole to Jaga jest cudna.!!!! Quote
Masza4 Posted December 25, 2006 Author Posted December 25, 2006 asiaf1 napisał(a):Co ja na to, są jakieś wątpliwości:mad:;) Jeżeli można to ją wyciągaj jak najszybciejIPodaj proszę nr na jaki przelać pieniądze, chyba, że otworzysz skarpetkę dla niej na AFN, to może jeszcze sie ktoś dołoży.Może jest jeszcze jakaś bida, która potrzebuje natychmiastowej pomocy to też by skorzystała. Asiaf już 27. pójdę do kliniki dogadać co i jak z przechowaniem. I tego dnia postaram się ją wyciągnąć. Niestety w lubelskim schronie każdy następny dzień pobytu tam jest ryzykiem, ciąglę myślę czy ona jeszcze żyją... Myślę, że warto założyć skarpetę na AFN. Będziesz kierowała wydatkami na hotel w razie potrzeby a i może jeszcze jakiś grosik wpadnie. Chce zrobić jej podstawowe badania. Z biochemią przynajmniej. Tak więc zaraz podam link to AFNu :) Pytasz o wątpliwości? Asiaf...to cud! Nie wierzyłam, że Jadze się uda, a wyciągnięcie z tego piekła to już połowa sukcesu. Jestem taka szczęśliwa!!!!!!!!!!! Quote
Masza4 Posted December 25, 2006 Author Posted December 25, 2006 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=2655638#post2655638 Wątek na AFNie gdzie proszę o założenie skarpety Jagi :) O matko nie wierzę nooo!!!! :sweetCyb: Quote
pidzej Posted December 25, 2006 Posted December 25, 2006 :multi: Macie osobę, która Jagę wyciągnie? Quote
Recommended Posts