Amber Posted January 18, 2014 Author Posted January 18, 2014 Piesek nie ma profeszjonalnych szeleczek i nie bendzie miauł, gdysz te co ma są b. dobre ;) Quote
WATACHA Posted January 18, 2014 Posted January 18, 2014 Amber napisał(a):Piesek nie ma profeszjonalnych szeleczek i nie bendzie miauł, gdysz te co ma są b. dobre ;) :-( powycieraną sierściuszkę będzie miał :placz: Kiedyś też miałam plany, by Mentorka wykorzystać do takich atrakcji, ale jakoś nie znalazłam czasu prze te 7 lat.Teraz już chyba za stary i może mu coś strzyknąć w kręgosłupie :lol: Quote
Amber Posted January 18, 2014 Author Posted January 18, 2014 Tak, ómrze w menkach :placz: :evil_lol: Zabawa jest przednia, więc polecam. Natomiast nie wiem na ile Mentor się latek czuje ;) Jari nie miał żadnych problemów z ciągnięciem mnie, a ważę ok. 50 kg :) Quote
WATACHA Posted January 18, 2014 Posted January 18, 2014 Amber napisał(a):Tak, ómrze w menkach :placz: :evil_lol: Zabawa jest przednia, więc polecam. Natomiast nie wiem na ile Mentor się latek czuje ;) Jari nie miał żadnych problemów z ciągnięciem mnie, a ważę ok. 50 kg :) Jak jest ciepło to się czuje jak młody bóg, przynajmniej tak mu się wydaje.Zimą jednak jak polata za dużo to mu gardło siada i siem ślini (pontonik, podłoga jest mokra). Coś mu tam przeszkadza, więc je paprochy i sierść swoją z podłogi, potem rzyga długo i namiętnie:evil_lol: No ja ważę "trochę" więcej, a ostatnio to już w ogóle więcej :roll:, a poza tym Mentorek ma guza przy samym kręgosłupie, więc chyba raczej popatrzymy na Was Quote
Amber Posted January 18, 2014 Author Posted January 18, 2014 A Jari zimą ma jeszcze więcej energii niż latem, bo on się dość łatwo przegrzewa i potem ziaja jakby miał paść na serce ;) Dlatego jak jest ciepło to zabawy nad wodą sprawdzają się najlepiej :) Co do Mentorka, to nie masz innego wyjścia jak sprawić sobie jeszcze jednego pieska, który podoła zadaniu :evil_lol: Quote
WATACHA Posted January 18, 2014 Posted January 18, 2014 Amber napisał(a):A Jari zimą ma jeszcze więcej energii niż latem, bo on się dość łatwo przegrzewa i potem ziaja jakby miał paść na serce ;) Dlatego jak jest ciepło to zabawy nad wodą sprawdzają się najlepiej :) Co do Mentorka, to nie masz innego wyjścia jak sprawić sobie jeszcze jednego pieska, który podoła zadaniu :evil_lol: Na razie mi starczą moje dwa i trzeci tymczasowy-córka szatana:evil_lol: Quote
Amber Posted January 18, 2014 Author Posted January 18, 2014 Ja bym chciała dobermankę, wtedy miałabym już zaprzęg :loveu: :eviltong: ale niestety, trzeba liczyć siły na zamiary :p Quote
WATACHA Posted January 18, 2014 Posted January 18, 2014 Amber napisał(a):Ja bym chciała dobermankę, wtedy miałabym już zaprzęg :loveu: :eviltong: ale niestety, trzeba liczyć siły na zamiary :p Ja suki nie, o nie, na 6 tymczasowych jedna była normalna.Nie będę ryzykować Quote
Amber Posted January 18, 2014 Author Posted January 18, 2014 U mnie drugi piesek by długo nie pożył, więc nie mam wyjścia :eviltong: Quote
WATACHA Posted January 18, 2014 Posted January 18, 2014 Amber napisał(a):U mnie drugi piesek by długo nie pożył, więc nie mam wyjścia :eviltong: No tak:splat: Quote
FredziaFredzia Posted January 19, 2014 Posted January 19, 2014 "ale trening, ale praca" ahahahah :lol: Ale macie śniegu, w Poznaniu nada... Quote
Doda_ Posted January 19, 2014 Posted January 19, 2014 Piękne zdjęcia, wow !!!! Moj nero też tak sie bawi, ale mam taki kiepski aparat, ze takich zdjec w zyciu nie zrobi ! Co do ciagniecia sanek - Nero też lubi ciągnąć , nie ma lepszej zabawy niż na śniegu, z wodą i patyczkami :loveu: zapraszam do galerii moich zwierzaczków, zaraz wrzucę nowe zdjecia choc zadne nie sa takie piekne jak Twoje. http://www.dogomania.pl/forum/threads/248746-Nasze-kochane-wariaty-%29 Quote
dog193 Posted January 19, 2014 Posted January 19, 2014 [quote name='Doda_']Piękne zdjęcia, wow !!!! Moj nero też tak sie bawi, ale mam taki kiepski aparat, ze takich zdjec w zyciu nie zrobi ! Co do ciagniecia sanek - Nero też lubi ciągnąć , nie ma lepszej zabawy niż na śniegu, z wodą i patyczkami :loveu: zapraszam do galerii moich zwierzaczków, zaraz wrzucę nowe zdjecia choc zadne nie sa takie piekne jak Twoje. http://www.dogomania.pl/forum/threads/248746-Nasze-kochane-wariaty-) No, fajny piesek z Jarka. Ale mój lepszy, taaaaaak się bawi piłeczką i frisbee, i skacze, i robi boksy i jest piękny :loveu: Sanek nie ciągnie bo jest mały, ale robi dużo innych rzeczy! Zapraszamy do nas do galerii :multi: :diabloti: Ale macie śniegu :-o Quote
vege* Posted January 19, 2014 Posted January 19, 2014 Amber co za gracja w trakcie lotu:loveu::evil_lol: dog193 napisał(a): Ale macie śniegu :-o U mnie jeszcze więcej, a od rana znowu ciągle sypie :placz: Quote
Amber Posted January 19, 2014 Author Posted January 19, 2014 Akurat te ostatnie fotki i filmik to robiłam komórką ;) Ale mój lepszy, taaaaaak się bawi piłeczką i frisbee, i skacze, i robi boksy i jest piękny :loveu: Sanek nie ciągnie bo jest mały, ale robi dużo innych rzeczy! Zapraszamy do nas do galerii :multi: Twój piesek to ma sztywne łapki :shake: :evil_lol: A śnieżku mnóstwo... U mnie też pada od rana. Teraz to już mi w sumie wszystko jedno. Jak rzuciłam palenie, to jakoś mam lepszy humor i więcej energii... :loveu: :evil_lol: A może dlatego, że się przeprowadziłam do nowej chaty: I jedno zimowe z dziś ;) Jari dostaje takiej głupawki na śniegu, że nie idzie mu zrobić fotek. Quote
WATACHA Posted January 19, 2014 Posted January 19, 2014 Ten nochal zasłania całego psa:lol: http://i.imgur.com/AKQju5e.jpg Quote
FredziaFredzia Posted January 19, 2014 Posted January 19, 2014 Czy ja widzę obrożę z IM? :diabloti: Quote
anetta Posted January 19, 2014 Posted January 19, 2014 Podobało mi się wylatywanie z sanek :evil_lol::evil_lol: A chałupa..cóż..za dużo okien do mycia :diabloti: Quote
asiak_kasia Posted January 20, 2014 Posted January 20, 2014 a przepraszam czy ten pies nadal chodzi w kolczatce? Czy ta obroża nie jest dla niego za cienka? A te szelki to sięw ogole nie nadają do ciągnięcia. Mam nadzieje, że coś z tym zrobisz! :evil_lol: Quote
betty_labrador Posted January 20, 2014 Posted January 20, 2014 hahaha co to za poza? http://s883.photobucket.com/user/Abelsonite/media/Jarhead%203/DSC_8221_zpsdef7da1c.jpg.html :D świetny zaprzęg! i to wylecenie z sanek rewelacyjne :D:D Quote
Amber Posted February 3, 2014 Author Posted February 3, 2014 Byłam dziś na zimowym spacerku w Choszczówce :) Niestety zapominałam naładować baterii w Nikonie, więc wzięłam starego Sonego i... No jednak jest przepaść technologiczna :evil_lol: Quote
Recommended Posts