Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Amber napisał(a):
Piesek nie ma profeszjonalnych szeleczek i nie bendzie miauł, gdysz te co ma są b. dobre ;)

:-( powycieraną sierściuszkę będzie miał :placz:

Kiedyś też miałam plany, by Mentorka wykorzystać do takich atrakcji, ale jakoś nie znalazłam czasu prze te 7 lat.Teraz już chyba za stary i może mu coś strzyknąć w kręgosłupie :lol:

Posted

Tak, ómrze w menkach :placz: :evil_lol:

Zabawa jest przednia, więc polecam. Natomiast nie wiem na ile Mentor się latek czuje ;) Jari nie miał żadnych problemów z ciągnięciem mnie, a ważę ok. 50 kg :)

Posted

Amber napisał(a):
Tak, ómrze w menkach :placz: :evil_lol:

Zabawa jest przednia, więc polecam. Natomiast nie wiem na ile Mentor się latek czuje ;) Jari nie miał żadnych problemów z ciągnięciem mnie, a ważę ok. 50 kg :)

Jak jest ciepło to się czuje jak młody bóg, przynajmniej tak mu się wydaje.Zimą jednak jak polata za dużo to mu gardło siada i siem ślini (pontonik, podłoga jest mokra). Coś mu tam przeszkadza, więc je paprochy i sierść swoją z podłogi, potem rzyga długo i namiętnie:evil_lol:
No ja ważę "trochę" więcej, a ostatnio to już w ogóle więcej :roll:, a poza tym Mentorek ma guza przy samym kręgosłupie, więc chyba raczej popatrzymy na Was

Posted

A Jari zimą ma jeszcze więcej energii niż latem, bo on się dość łatwo przegrzewa i potem ziaja jakby miał paść na serce ;) Dlatego jak jest ciepło to zabawy nad wodą sprawdzają się najlepiej :)

Co do Mentorka, to nie masz innego wyjścia jak sprawić sobie jeszcze jednego pieska, który podoła zadaniu :evil_lol:

Posted

Amber napisał(a):
A Jari zimą ma jeszcze więcej energii niż latem, bo on się dość łatwo przegrzewa i potem ziaja jakby miał paść na serce ;) Dlatego jak jest ciepło to zabawy nad wodą sprawdzają się najlepiej :)

Co do Mentorka, to nie masz innego wyjścia jak sprawić sobie jeszcze jednego pieska, który podoła zadaniu :evil_lol:

Na razie mi starczą moje dwa i trzeci tymczasowy-córka szatana:evil_lol:

Posted

Amber napisał(a):
Ja bym chciała dobermankę, wtedy miałabym już zaprzęg :loveu: :eviltong: ale niestety, trzeba liczyć siły na zamiary :p

Ja suki nie, o nie, na 6 tymczasowych jedna była normalna.Nie będę ryzykować

Posted

Piękne zdjęcia, wow !!!!
Moj nero też tak sie bawi, ale mam taki kiepski aparat, ze takich zdjec w zyciu nie zrobi !
Co do ciagniecia sanek - Nero też lubi ciągnąć , nie ma lepszej zabawy niż na śniegu, z wodą i patyczkami :loveu:

zapraszam do galerii moich zwierzaczków, zaraz wrzucę nowe zdjecia choc zadne nie sa takie piekne jak Twoje.
http://www.dogomania.pl/forum/threads/248746-Nasze-kochane-wariaty-%29

Posted

[quote name='Doda_']Piękne zdjęcia, wow !!!!
Moj nero też tak sie bawi, ale mam taki kiepski aparat, ze takich zdjec w zyciu nie zrobi !
Co do ciagniecia sanek - Nero też lubi ciągnąć , nie ma lepszej zabawy niż na śniegu, z wodą i patyczkami :loveu:

zapraszam do galerii moich zwierzaczków, zaraz wrzucę nowe zdjecia choc zadne nie sa takie piekne jak Twoje.
http://www.dogomania.pl/forum/threads/248746-Nasze-kochane-wariaty-)

No, fajny piesek z Jarka.

Ale mój lepszy, taaaaaak się bawi piłeczką i frisbee, i skacze, i robi boksy i jest piękny :loveu: Sanek nie ciągnie bo jest mały, ale robi dużo innych rzeczy! Zapraszamy do nas do galerii :multi:

:diabloti:
Ale macie śniegu :-o

Posted

Amber co za gracja w trakcie lotu:loveu::evil_lol:

dog193 napisał(a):

Ale macie śniegu :-o

U mnie jeszcze więcej, a od rana znowu ciągle sypie :placz:

Posted

Akurat te ostatnie fotki i filmik to robiłam komórką ;)

Ale mój lepszy, taaaaaak się bawi piłeczką i frisbee, i skacze, i robi boksy i jest piękny :loveu: Sanek nie ciągnie bo jest mały, ale robi dużo innych rzeczy! Zapraszamy do nas do galerii :multi:

Twój piesek to ma sztywne łapki :shake: :evil_lol:

A śnieżku mnóstwo... U mnie też pada od rana. Teraz to już mi w sumie wszystko jedno. Jak rzuciłam palenie, to jakoś mam lepszy humor i więcej energii... :loveu: :evil_lol:

A może dlatego, że się przeprowadziłam do nowej chaty:

I jedno zimowe z dziś ;) Jari dostaje takiej głupawki na śniegu, że nie idzie mu zrobić fotek.

Posted

a przepraszam czy ten pies nadal chodzi w kolczatce? Czy ta obroża nie jest dla niego za cienka? A te szelki to sięw ogole nie nadają do ciągnięcia.

Mam nadzieje, że coś z tym zrobisz!

:evil_lol:

• 2 weeks later...
Posted

Byłam dziś na zimowym spacerku w Choszczówce :) Niestety zapominałam naładować baterii w Nikonie, więc wzięłam starego Sonego i... No jednak jest przepaść technologiczna :evil_lol: