A&L Posted September 18, 2013 Posted September 18, 2013 [quote name='Amber']No wiesz, żeby całą młodość zmarnować przed kompem i nie potrafić "węszyć" w necie? To już niedorzeczne i obraźliwe dla mej osoby. Bardzo, bardzo pszykre :placz:[/QUOTE] Spoko, ja też węszę, jak każdy. Tylko ja tego nie zarzucam innym, gdy sama to robię ;) Quote
Okamia Posted September 18, 2013 Posted September 18, 2013 [quote name='A&L'] edit. Skoro nie wchodzisz tam, gdzie Ci się coś nie podoba, to jakim cudem wiesz co dzieje się u motylkowej w galerii, skoro teraz się z tego śmiejesz? :razz: Podobnie na wszelkich wątkach, w których udziela się aniusia.[/QUOTE] Akurat ja się o nikim nie wypowiadam ino raduję się - nie można? A Żeby wiedzieć co się gdzieś dokładnie dzieje to trzeba wejść czytać - ja dokładnie nie wiem - znam zarysy fabuły i mi to starczy ;-) Chyba śmiać mi się można z wygłupów czy też nie wolno? [quote name='omry']Zachowujecie się jak banda dzieciaków, a wszyscy mają tylko przyklaskiwać i odezwać się nie mogą? To już nie chodzi o dystans, bo są chyba jakieś granice, a Wy ich nie macie. Na szczęscie to, co piszecie nie świadczy o Motylkowej ani aniusi, ale tylko i wyłącznie o Was. To wszystko, co miałam do powiedzenia, idę się bawić moim kijem.[/QUOTE] Ja akurat w tym temacie jak wyżej - nie napisałam nic odnośnie obu tych osób - jeżeli, któraś będzie chciała poznać moje zdanie na swój temat mogę je przedstawić ale po co jak mnie nie prosiły? Co do dystansu to pojęcie względne - osobnicze. Chodź dyskusja na chamstwie o ten dystans nadal się ciągnie nie wiadomo po co i na co... Miłej zabawy kijaszkiem :p Quote
dog193 Posted September 18, 2013 Posted September 18, 2013 [quote name='Okamia'] Co do dystansu to pojęcie względne - osobnicze. Chodź dyskusja na chamstwie o ten dystans nadal się ciągnie nie wiadomo po co i na co... [/QUOTE] Już nie... chyba :diabloti: Ja tam lubię odbijac piłeczkę, bo dyskusją to już tego nazwać się nie da :lol: Quote
Okamia Posted September 18, 2013 Posted September 18, 2013 [quote name='dog193']Już nie... chyba :diabloti: Ja tam lubię odbijac piłeczkę, bo dyskusją to już tego nazwać się nie da :lol:[/QUOTE] Było zabawnie przez chwilę teraz jest nudne :shake: :diabloti: Quote
dog193 Posted September 18, 2013 Posted September 18, 2013 [quote name='Okamia']Było zabawnie przez chwilę teraz jest nudne :shake: :diabloti:[/QUOTE] Jak dla kogo :evil_lol: Quote
Okamia Posted September 18, 2013 Posted September 18, 2013 [quote name='dog193']Jak dla kogo :evil_lol:[/QUOTE] e teraz ciągle się tylko przepychacie bez prawdziwej pasji! Bez emocji :eviltong: nie ma TRU hejtu :evil_lol: Quote
A&L Posted September 18, 2013 Posted September 18, 2013 Karolina, to już nawet nie chodzi o tę konkretną sytuację. Ogólnie przeginacie. Uczepiłyście się kilku osób i nie ważne, co powiedzą Wy to negujecie i drwicie. Z boku to wygląda co najmniej żałośnie. Ja wiem, że nie trzeba wszystkich lubić i że każdy ma prawo wypowiedzieć swoje zdanie, ale jak ktoś już tu powiedział - są granice. Mi osobiście by się nie chciało czepiać o wszystko co ktoś tam powie, tym bardziej, że mam świadomość - Wy zapewne też - że żadna ze stron poglądów nie zmieni i takie czepianie jest bez sensu. Quote
asiak_kasia Posted September 18, 2013 Posted September 18, 2013 Jejusiu ile czytanka :loveu: W temacie tego dystansu to ja chyba powinnam podac szanowną Anusię do sądu, bo przeciez wszyscy wiedzą kogo dotyczył jej wpisik u motykowej, c'nie? :diabloti: Ale śmiać się trzeba umieć też z siebie, i nie spinać tyłka jak ktoś zupełnie niepoważnie pisze bzdety. No ale to juz kiedyś było, fotoblożki trzeba brać z przymrużeniem oka. I ja jakoś nie płaczę, że anusia chamsko się czepia, BA! nawet jej przyznałam rqacje w którymś tam wątku ;) PIS and lof evrybody :loveu: Quote
BBeta Posted September 18, 2013 Posted September 18, 2013 [quote name='omry']No chyba, że o czymś nie wiem i macie powody.[/QUOTE] Czytając niektóre, wcześniejsze, posty Agi, myślę, że Amber ma powody ;) Quote
omry Posted September 18, 2013 Posted September 18, 2013 [quote name='BBeta']Czytając niektóre, wcześniejsze, posty Agi, myślę, że Amber ma powody ;)[/QUOTE] A ja myślę, że tak chamsko i żałośnie jeszcze nie było i nie powinno być ;) Quote
Amber Posted September 18, 2013 Author Posted September 18, 2013 Ojej no wiecie, nawet nie można się pochwalić, że piesek po 3 latach mojej wytężonej pracy się nauczył biegać za piłeczką, żeby do jakiś przykrych wymian zdań nie dochodziło :( Wiedziałam, że nie ma sensu się uzewnętrzniać na dogo :shake: Ja wiedziałam, że tak będzie, ja wiedziałam...! Quote
Okamia Posted September 18, 2013 Posted September 18, 2013 [quote name='A&L']Karolina, to już nawet nie chodzi o tę konkretną sytuację. Ogólnie przeginacie. Uczepiłyście się kilku osób i nie ważne, co powiedzą Wy to negujecie i drwicie. Z boku to wygląda co najmniej żałośnie. Ja wiem, że nie trzeba wszystkich lubić i że każdy ma prawo wypowiedzieć swoje zdanie, ale jak ktoś już tu powiedział - są granice. Mi osobiście by się nie chciało czepiać o wszystko co ktoś tam powie, tym bardziej, że mam świadomość - Wy zapewne też - że żadna ze stron poglądów nie zmieni i takie czepianie jest bez sensu.[/QUOTE] Ale czy ktoś chce tu kogoś na siłę zmieniać czy cuś? Widocznie mamy powody aby tych osób się czepiać. Nie każdy musi je rozumieć ale widocznie trzeba mieć inne spojrzenie na życie ;) Quote
asiak_kasia Posted September 18, 2013 Posted September 18, 2013 [quote name='Amber']Ojej no wiecie, nawet nie można się pochwalić, że piesek po 3 latach mojej wytężonej pracy się nauczył biegać za piłeczką, żeby do jakiś przykrych wymian zdań nie dochodziło :( Wiedziałam, że nie ma sensu się uzewnętrzniać na dogo :shake: Ja wiedziałam, że tak będzie, ja wiedziałam...![/QUOTE] Amber :evil_lol: jestes złą kobietą :loveu: [quote name='Okamia']Ale czy ktoś chce tu kogoś na siłę zmieniać czy cuś? Widocznie mamy powody aby tych osób się czepiać. Nie każdy musi je rozumieć ale widocznie trzeba mieć inne spojrzenie na życie ;)[/QUOTE] Milcz i się nie odzywaj gówniaro :eviltong: Nie wiesz, że innym wolno po Tobie jechać, kpić, ironizować i co tam jeszcze, ale w drugą stronę już nie? Nie wiesz, że mozna się smiać z czyjesz wykształcenia ub braku, z sytuacji materialnej i tego jak zyje, ale Ty milcz, bo się nie znasz i ze wsi jestes PATOLOGIO! :diabloti: Quote
Okamia Posted September 18, 2013 Posted September 18, 2013 [quote name='asiak_kasia']Milcz i się nie odzywaj gówniaro :eviltong: Nie wiesz, że innym wolno po Tobie jechać, kpić, ironizować i co tam jeszcze, ale w drugą stronę już nie? Nie wiesz, że mozna się smiać z czyjesz wykształcenia ub braku, z sytuacji materialnej i tego jak zyje, ale Ty milcz, bo się nie znasz i ze wsi jestes PATOLOGIO! :diabloti:[/QUOTE] Ze wsi to ty jesteś JA jestem z MIEJSKIEJ patologii :obrazic: :obrazic: :obrazic: Quote
Okamia Posted September 18, 2013 Posted September 18, 2013 [quote name='Amber']Masz prond na korbe.[/QUOTE] ale przynajmniej nie musiałam 3 lata nakręcać pieska na piłeczkę... :shake: Quote
Amber Posted September 18, 2013 Author Posted September 18, 2013 Skąd wiesz, że 3 lata? Śledzisz mnie? :razz: Quote
Okamia Posted September 18, 2013 Posted September 18, 2013 [quote name='Amber']Skąd wiesz, że 3 lata? Śledzisz mnie? :razz:[/QUOTE] Taką celebrites jak ty - gdzież bym śmiała :eviltong: Quote
Amber Posted September 18, 2013 Author Posted September 18, 2013 Niełatwe jest życie celebryty... Szczególnie dogo celebryty :shake: Quote
asiak_kasia Posted September 18, 2013 Posted September 18, 2013 o ja sobie wypraszam-jestem posiadaczem ziemskim! A nie wsiurem :eviltong: Quote
Rinuś Posted September 18, 2013 Posted September 18, 2013 [quote name='Amber']Niełatwe jest życie celebryty... Szczególnie dogo celebryty :shake:[/QUOTE] coś o tym wiem...ehhh niełatwie jest to życie z Wami.... :shake: Quote
asiak_kasia Posted September 18, 2013 Posted September 18, 2013 [quote name='Amber']Ty masz hektary![/QUOTE] no ba! :loveu: Oddam Ci jeden buduj się obok, drugi oddam Karolinie i może Oleczkowi jak będzie grzeczny :P [quote name='Rinuś']coś o tym wiem...ehhh niełatwie jest to życie z Wami.... :shake:[/QUOTE] Wypadłas z obiegu Rinusiowa to teraz marudzisz :diabloti: Quote
Rinuś Posted September 18, 2013 Posted September 18, 2013 [quote name='asiak_kasia'] Wypadłas z obiegu Rinusiowa to teraz marudzisz :diabloti:[/QUOTE] Miałam wazniejsze sprawy chwilowo :diabloti: może otworze hotelik i będę zarabiać na pieseczkach :multi: Quote
Amber Posted September 18, 2013 Author Posted September 18, 2013 [QUOTE]może otworze hotelik i będę zarabiać na pieseczkach :multi:[/QUOTE] Ja mogem być u ciebie behawiorystom, będę ciągać pieski na kolcach i będę mieć EFEKTY. Quote
Recommended Posts