Unbelievable Posted June 29, 2013 Posted June 29, 2013 Aleks89 napisał(a):Wykreślam Was z listy fotoblożanek....przykro mi. taktaktaktak :loveu::evil_lol: Quote
Amber Posted June 29, 2013 Author Posted June 29, 2013 makot'a;21026409 napisał(a):Wy te postacie oceniacie bez czytania książki? :razz: Bo w serialu trochę reżysera (reżyserów?) poniosło w niektórych kwestiach :eviltong: Poza tym... w sumie to z serialu mało się można dowiedzieć. Gdybym nie czytała książki, to nie wiem, czy zrozumiałabym wszystko tak, jak trzeba. Książka BARDZO wiele wyjaśnia, dużo dają choćby przemyślenia bohaterów, których w serialu brak, bo pokazane są jedynie miną aktora ;) Ja przeczytałam opracowania i wiem praktycznie wszystko co się wydarzy (spojlery mi nie straszne ;) ) no i śledzę forum, gdzie każdy bardzo szczegółowo opisuje jak było w serialu, a jak w książce (oczywiście z podnietą :eviltong:) + tryliard innych wątków... Wiadomo, że to nie to samo co książka, ale jak mówię, czasu nie mam :eviltong: Natomiast nie opieram się tylko na serialu. Chyba bym zdechła, jakbym nie wiedziała co się stanie za 40 odcinków :evil_lol: [quote name='Aleks89']Wykreślam Was z listy fotoblożanek....przykro mi. A to jakaś lista była? :eviltong: Jak zwykle na szarym końcu :( Quote
makot'a Posted June 29, 2013 Posted June 29, 2013 Amber napisał(a):Ja przeczytałam opracowania i wiem praktycznie wszystko co się wydarzy (spojlery mi nie straszne ;) ) no i śledzę forum, gdzie każdy bardzo szczegółowo opisuje jak było w serialu, a jak w książce (oczywiście z podnietą :eviltong:) + tryliard innych wątków... Wiadomo, że to nie to samo co książka, ale jak mówię, czasu nie mam :eviltong: Natomiast nie opieram się tylko na serialu. Chyba bym zdechła, jakbym nie wiedziała co się stanie za 40 odcinków :evil_lol: O matko :evil_lol: Książkę polecam mimo wsio... chociaż jak się wie co się stanie to musi być nudna jak flaki z olejem, bo majstersztyk językowy to to nie jest moim zdaniem :eviltong: (przynajmniej mi... nie wchodzi gładko :evil_lol: ) Pierwszy tom nudnawy, bo jeszcze nic się w nim nie kuma, ale potem się rozkręca i jest super :D Quote
Amber Posted June 29, 2013 Author Posted June 29, 2013 Ja w ogóle bardzo lubię książki fantasy, w dzieciństwie sporo czytałam... Najbardziej zapadła mi w pamięć seria Dragon Lance ;) Było sporo gniotów ale też sporo fajnych książek. Przeczytałam też Wiedźmina :) No i grałam ze znajomymi w AD&D :loveu: Tak samo lubię książki SF... Teraz jak mówię nie mam czasu na czytanie i niestety też internet mi zabiera ten czas :diabloti: Mój brat ma wszystkie książki z serii GoT, powinnam je od niego pożyczyć, żeby się nie męczyć z formą cyfrową. Książkę polecam mimo wsio... chociaż jak się wie co się stanie to musi być nudna jak flaki z olejem, bo majstersztyk językowy to to nie jest moim zdaniem :eviltong: (przynajmniej mi... nie wchodzi gładko :evil_lol: ) No trochę jest takie uczucie jak teraz zaczęłam czytać 1szy tom, ale jak piszesz, w książce są przemyslenia, rozbudowane opisy. Nie do zastąpienia przez nic innego :) Quote
Amber Posted July 3, 2013 Author Posted July 3, 2013 Heeej dziubaski. Uruchomiłam testowo swój sweet wall na fejsieeeee... :evil_lol: Jak ktoś ma ochotę może mnie dodać nick uroczy tak jak ja: Pikuś Niemiec https://www.facebook.com/pikus.niemiec (TŻ wymyślał, żeby nie było :eviltong:) To buziaczki, naraska :* :evil_lol: Quote
asiak_kasia Posted July 3, 2013 Posted July 3, 2013 Amber napisał(a):Heeej dziubaski. Uruchomiłam testowo swój sweet wall na fejsieeeee... :evil_lol: Jak ktoś ma ochotę może mnie dodać nick uroczy tak jak ja: Pikuś Niemiec https://www.facebook.com/pikus.niemiec (TŻ wymyślał, żeby nie było :eviltong:) To buziaczki, naraska :* :evil_lol: Teraz galeryjka zarośnie kurzem :evil_lol: Quote
Amber Posted July 3, 2013 Author Posted July 3, 2013 Wątpię. Dogo ma jednak dużo bardziej przejrzysty układ. Lepiej się czyta i pisze ;) Ale pododaję zaraz jakieś sweet zdjęciuszki moich piesków, coby pusto nie było :loveu: Quote
asiak_kasia Posted July 3, 2013 Posted July 3, 2013 Amber napisał(a):Wątpię. Dogo ma jednak dużo bardziej przejrzysty układ. Lepiej się czyta i pisze ;) Ale pododaję zaraz jakieś sweet zdjęciuszki moich piesków, coby pusto nie było :loveu: No ja w godzinach pracy, nie bardzo mogę z fejsbuczka korzystać-za bardzo to widać :eviltong: także jestem skazana na dogo do 15, codziennie :evil_lol: Quote
Amber Posted July 3, 2013 Author Posted July 3, 2013 Zaklej se monitor karteluszkami jakimiś :evil_lol: Dzięki wszystkim co mi wysyłajom zaproszonka na fejsika, jesteście kochane, całuski :**** :evil_lol: Quote
Okamia Posted July 3, 2013 Posted July 3, 2013 Amber napisał(a):Zaklej se monitor karteluszkami jakimiś :evil_lol: Dzięki wszystkim co mi wysyłajom zaproszonka na fejsika, jesteście kochane, całuski :**** :evil_lol: :flaming::mdleje::helo::boom::2gunfire::n00b: znaczy rzygam tęczą :evil_lol: Quote
asiak_kasia Posted July 3, 2013 Posted July 3, 2013 Okamia napisał(a)::flaming::mdleje::helo::boom::2gunfire::n00b: znaczy rzygam tęczą :evil_lol: :evil_lol: fejbuczek żondzi! :multi: Quote
Amber Posted July 3, 2013 Author Posted July 3, 2013 To przez fejsa. Zaraz zacznę sobie robić foty z kaczym dzióbkiem, z rączki i w bieliźnie :evil_lol: Quote
Okamia Posted July 3, 2013 Posted July 3, 2013 Amber napisał(a):To przez fejsa. Zaraz zacznę sobie robić foty z kaczym dzióbkiem, z rączki i w bieliźnie :evil_lol: Dajesz! :diabloti: Quote
Amber Posted July 3, 2013 Author Posted July 3, 2013 Już przyjęłam ;) Nie poznałam cię na początku, bo psów nie miałaś na widoku :lol: Quote
asiak_kasia Posted July 3, 2013 Posted July 3, 2013 FredziaFredzia napisał(a):Amberowa przyjmij mnie szybko! Pewnie sie dowiedziała, że teraz bedziesz opłaty przyjmować, za dodawanie Ciebie do znajomych sekcji VIP :evil_lol: Quote
Amber Posted July 3, 2013 Author Posted July 3, 2013 asiak_kasia napisał(a):Pewnie sie dowiedziała, że teraz bedziesz opłaty przyjmować, za dodawanie Ciebie do znajomych sekcji VIP :evil_lol: Kasia co jest na FB zostaje na FB :shake: :evil_lol: Quote
Okamia Posted July 3, 2013 Posted July 3, 2013 Amber napisał(a):Kasia co jest na FB zostaje na FB :shake: :evil_lol: Bo cię z kółeczka Katarzyno wykluczymy :mad: Quote
asiak_kasia Posted July 3, 2013 Posted July 3, 2013 Okamia napisał(a):Bo cię z kółeczka Katarzyno wykluczymy :mad: cicho tam. Robię Amberowej czarny PR, teraz beda walić drzwimi i oknami :evil_lol: Quote
Recommended Posts