Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

makot'a;21026409 napisał(a):
Wy te postacie oceniacie bez czytania książki? :razz:
Bo w serialu trochę reżysera (reżyserów?) poniosło w niektórych kwestiach :eviltong:
Poza tym... w sumie to z serialu mało się można dowiedzieć. Gdybym nie czytała książki, to nie wiem, czy zrozumiałabym wszystko tak, jak trzeba. Książka BARDZO wiele wyjaśnia, dużo dają choćby przemyślenia bohaterów, których w serialu brak, bo pokazane są jedynie miną aktora ;)

Ja przeczytałam opracowania i wiem praktycznie wszystko co się wydarzy (spojlery mi nie straszne ;) ) no i śledzę forum, gdzie każdy bardzo szczegółowo opisuje jak było w serialu, a jak w książce (oczywiście z podnietą :eviltong:) + tryliard innych wątków... Wiadomo, że to nie to samo co książka, ale jak mówię, czasu nie mam :eviltong: Natomiast nie opieram się tylko na serialu. Chyba bym zdechła, jakbym nie wiedziała co się stanie za 40 odcinków :evil_lol:

[quote name='Aleks89']Wykreślam Was z listy fotoblożanek....przykro mi.
A to jakaś lista była? :eviltong: Jak zwykle na szarym końcu :(

Posted

Amber napisał(a):
Ja przeczytałam opracowania i wiem praktycznie wszystko co się wydarzy (spojlery mi nie straszne ;) ) no i śledzę forum, gdzie każdy bardzo szczegółowo opisuje jak było w serialu, a jak w książce (oczywiście z podnietą :eviltong:) + tryliard innych wątków... Wiadomo, że to nie to samo co książka, ale jak mówię, czasu nie mam :eviltong: Natomiast nie opieram się tylko na serialu. Chyba bym zdechła, jakbym nie wiedziała co się stanie za 40 odcinków :evil_lol:

O matko :evil_lol:
Książkę polecam mimo wsio... chociaż jak się wie co się stanie to musi być nudna jak flaki z olejem, bo majstersztyk językowy to to nie jest moim zdaniem :eviltong: (przynajmniej mi... nie wchodzi gładko :evil_lol: )
Pierwszy tom nudnawy, bo jeszcze nic się w nim nie kuma, ale potem się rozkręca i jest super :D

Posted

Ja w ogóle bardzo lubię książki fantasy, w dzieciństwie sporo czytałam... Najbardziej zapadła mi w pamięć seria Dragon Lance ;) Było sporo gniotów ale też sporo fajnych książek. Przeczytałam też Wiedźmina :) No i grałam ze znajomymi w AD&D :loveu:

Tak samo lubię książki SF... Teraz jak mówię nie mam czasu na czytanie i niestety też internet mi zabiera ten czas :diabloti: Mój brat ma wszystkie książki z serii GoT, powinnam je od niego pożyczyć, żeby się nie męczyć z formą cyfrową.

Książkę polecam mimo wsio... chociaż jak się wie co się stanie to musi być nudna jak flaki z olejem, bo majstersztyk językowy to to nie jest moim zdaniem :eviltong: (przynajmniej mi... nie wchodzi gładko :evil_lol: )

No trochę jest takie uczucie jak teraz zaczęłam czytać 1szy tom, ale jak piszesz, w książce są przemyslenia, rozbudowane opisy. Nie do zastąpienia przez nic innego :)

Posted

Wątpię. Dogo ma jednak dużo bardziej przejrzysty układ. Lepiej się czyta i pisze ;)

Ale pododaję zaraz jakieś sweet zdjęciuszki moich piesków, coby pusto nie było :loveu:

Posted

Amber napisał(a):
Wątpię. Dogo ma jednak dużo bardziej przejrzysty układ. Lepiej się czyta i pisze ;)

Ale pododaję zaraz jakieś sweet zdjęciuszki moich piesków, coby pusto nie było :loveu:

No ja w godzinach pracy, nie bardzo mogę z fejsbuczka korzystać-za bardzo to widać :eviltong: także jestem skazana na dogo do 15, codziennie :evil_lol:

Posted

Zaklej se monitor karteluszkami jakimiś :evil_lol:

Dzięki wszystkim co mi wysyłajom zaproszonka na fejsika, jesteście kochane, całuski :**** :evil_lol:

Posted

Amber napisał(a):
Zaklej se monitor karteluszkami jakimiś :evil_lol:

Dzięki wszystkim co mi wysyłajom zaproszonka na fejsika, jesteście kochane, całuski :**** :evil_lol:

:flaming::mdleje::helo::boom::2gunfire::n00b:
znaczy rzygam tęczą :evil_lol:

Posted

asiak_kasia napisał(a):
Pewnie sie dowiedziała, że teraz bedziesz opłaty przyjmować, za dodawanie Ciebie do znajomych sekcji VIP :evil_lol:

Kasia co jest na FB zostaje na FB :shake:

:evil_lol: