Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cortina jest rozkoszna :D a Jari jak zawsze szalony. Chciałam zapytać przy okazji, gdzie mogę poczytać o moim Vatusiu na dogo? Mignęło mi gdzieś w postach, że mój piesek jest tu obgadywany :diabloti: A ja to nie ogarniam tego forum ;)

Posted

FredziaFredzia napisał(a):
Olek nie chcesz białej obroży w zielone paski od taks? ;)
Kurczę nie mam ani kolczatki, ani kagańca... Ani nawet dławika! Tylko półzaciski. :(

Twój pies jest lamerski i takich rzeczy nie potrzebuje :eviltong:

Tyna21 napisał(a):
Cortina jest rozkoszna :D a Jari jak zawsze szalony. Chciałam zapytać przy okazji, gdzie mogę poczytać o moim Vatusiu na dogo? Mignęło mi gdzieś w postach, że mój piesek jest tu obgadywany :diabloti: A ja to nie ogarniam tego forum ;)

A to pewnie na wątku o szczeniakach? Jak podałam przykład Vato startującego w coursingu jako wszechstronność rasy doberman. Ale to był kiepski przykład. Bo Jari nie startuje, tak więc jak śmiem się wypowiadać na ten temat? :evil_lol: Dogo wścieklizna ;)

Posted

Amber napisał(a):

A to pewnie na wątku o szczeniakach? Jak podałam przykład Vato startującego w coursingu jako wszechstronność rasy doberman. Ale to był kiepski przykład. Bo Jari nie startuje, tak więc jak śmiem się wypowiadać na ten temat? :evil_lol: Dogo wścieklizna ;)

A to nie chce mi się jednak czytać :D Ale zgodzę się z tym, że nasz Vato jest wszechstronnym psem ;) W razie co ciągnie sanki jeszcze i opony przypięte do szelek :) I ogólnie chcieliśmy go zabrać na pit bull show, ale chyba pojedziemy jednak sami, bo stwierdziliśmy, że nie chcemy narażać go bez sensu na kontuzje.

Posted

Też się napaliłam na te sanki, jednak w tym roku od grudnia do kwietnia leczyłam te cholerną łapę i nie było jak... Ale w te zimę już powinno się udać ;)

Posted

Amber napisał(a):
Też się napaliłam na te sanki, jednak w tym roku od grudnia do kwietnia leczyłam te cholerną łapę i nie było jak... Ale w te zimę już powinno się udać ;)

Zachęcam, bo zabawa przednia :D

Posted

To jest normalne... Zaczynasz zwracać uwagę na psa, a ten nie wie co zrobić z ryjem i chce go włożyć w cokolwiek... Jari chamsko zaczyna szczypać w pewnym momencie. Ten facet też szybko spasował, bo dobrze wiedział co będzie potem :eviltong:

Posted

Lubią podgryzać? :) Moja jak się najara to też łapie zębami , ale w ciągu 5 sek. sie uspokoi jesli jej powiem, w sumie ja nie lubię się z nią tak bawić.. za to mój facet nie może chyba bez tego wytrzymać... z tym że moja przy tym drze ryja i nic nie słychac tylko dwóch idiotów...

Posted

Luc też tak ma...:diabloti:3,5letni pies gryzący po rękach przed wyjściem na spacer ,ew.trzyma głowe Kai w ryju i piszczy....:diabloti:ew.można się drapać jeszcze z podniety ,kręcić w kółko ,skowyczeć:diabloti:

Posted

Pokaż mu w domu torbe z moimi ciuchami ,a potem wyjdź z nim z domu:diabloti:Tak jak jest ogólnie cichym psem ,jak na ON baaaaaaaardzo cichym tak wiedząc ,że będzie jechał autem jest skowyt na pół miasta:lol:Dobrze ,że mam fajnych sąsiadów ,których to bawi.:lol:

Posted

Uwielbia jeździć ,bo mu to się kojarzy z fajnym spacerem.Mina mu brzydnie jak widzi ,że jednak zostanie u dziadków:diabloti:Ale i tak się cieszy ,on się zawsze cieszy:lol:

Posted

To dobrze... :) Ja tam z jednej stony jestem zadowolona że Miya kocha wszystkich bo nie ma problemu aby kogoś zaakceptowała :) ale tez nie każdy nadaje się aby ją mu oddać choćby na chwilę :)

Posted

No Szwaba ze spokojnym sumieniem zostawiam tylko u dziadków ,bo oboje sobie z nim świetnie radzą.Nie boją się go szarpnąć czy ostrzej skarcić :diabloti:No i zapewniają mu ruch ,bo ich słucha i mogą go swobodnie spuszczać w lesie czy łąkach.Chociaż wk... mnie ,że dziadek nie zakłada mu kagańca:diabloti:Ale komuś innemu zostawić Lucasa?hmm raczej nie :P chyba ,że w ogrodzie to może może gdybym nie miał innego wyjścia.
A Kaje można zostawić pod opieką 3latkowi:lol:Póki nie ma mnie na widoku to słucha wszystkich jak się pojawię to nagle ma wylew:lol:i jest głucha na czyjeś komendy:eviltong:

Posted

Byliśmy dziś na spacerku po... bulwarze? Było by przyjemnie, gdyby nie kupa szkieł wszędzie... Jari chciał zjeść fale, Cortina znajdywała wszystkie jednorazowe grille w krzakach, ale przynajmniej pogoda dopisała.