FredziaFredzia Posted July 9, 2013 Posted July 9, 2013 Dogo pada i wstaje od dłuższego czasu... :lol: Czy chodzi Ci o to że się mniej ludzi udziela? Jareczek Pikuś! Bierzesz słodką obrożę na zlot? ;) Quote
asiak_kasia Posted July 9, 2013 Posted July 9, 2013 FredziaFredzia napisał(a):Dogo pada i wstaje od dłuższego czasu... :lol: Czy chodzi Ci o to że się mniej ludzi udziela? Jareczek Pikuś! Bierzesz słodką obrożę na zlot? ;) otóż to. Bo że zdycha i zmartwychwstaje, to wiem ;) na zlot to dla Jareczka obowiązkowo kolce, łańcuch i jakas metalowa klatka :diabloti: Quote
Onomato-Peja Posted July 9, 2013 Posted July 9, 2013 http://i883.photobucket.com/albums/ac37/Abelsonite/Jarhead%203/DSC_5661_zpsa2163234.jpg Kurcze, uwielbiam psy w kagańcach fizjologicznych, może jestem szurnięta ale uważam, że są przepiękne. :) Quote
Amber Posted July 9, 2013 Author Posted July 9, 2013 Onomato-Peja napisał(a):http://i883.photobucket.com/albums/ac37/Abelsonite/Jarhead 3/DSC_5661_zpsa2163234.jpg Kurcze, uwielbiam psy w kagańcach fizjologicznych, może jestem szurnięta ale uważam, że są przepiękne. :) O, to dobrze, że chociaż ty ;) Mnie tak wkurza ten kaganiec... ale niestety lepiej nie będę go w lesie zdejmować :eviltong: Tej słit niebieskiej obroży raczej na zlot nie wezmę, szkoda mi jej... Ale tak, już przemyślałam, która obrożę wezmę, żeby było dobrze :loveu: Tę... :evil_lol: Quote
asiak_kasia Posted July 9, 2013 Posted July 9, 2013 Amber napisał(a):O, to dobrze, że chociaż ty ;) Mnie tak wkurza ten kaganiec... ale niestety lepiej nie będę go w lesie zdejmować :eviltong: Tej słit niebieskiej obroży raczej na zlot nie wezmę, szkoda mi jej... Ale tak, już przemyślałam, która obrożę wezmę, żeby było dobrze :loveu: Tę... :evil_lol: a kolce za PONAD 100zł? :diabloti: Quote
Amber Posted July 9, 2013 Author Posted July 9, 2013 Koniecznie. Założone odwrotnie, żeby nie kaleczyć pieska... mojego :loveu: Quote
A&L Posted July 9, 2013 Posted July 9, 2013 I obowiązkowo kaganiec, bo nie wiem jak reszta, ale ja nie chcę być zjedzona przez zuego dobermana bez uszów i ogona :shake: Quote
Amber Posted July 9, 2013 Author Posted July 9, 2013 Kaganiec 24h... No chyba, że do jedzenia i jak będę chciała, żeby poaportował trochę... Wtedy radzę się oddalić na bezpieczną odległość :diabloti: Quote
Rinuś Posted July 9, 2013 Posted July 9, 2013 Amber napisał(a):O, to dobrze, że chociaż ty ;) Mnie tak wkurza ten kaganiec... ale niestety lepiej nie będę go w lesie zdejmować :eviltong: Tej słit niebieskiej obroży raczej na zlot nie wezmę, szkoda mi jej... Ale tak, już przemyślałam, która obrożę wezmę, żeby było dobrze :loveu: Tę... :evil_lol: osz ty cwana bestio, chcesz żeby były nierówne szanse z Vuko ? :shake: Quote
Amber Posted July 9, 2013 Author Posted July 9, 2013 I tak by były nierówne :diabloti: :eviltong: Quote
Amber Posted July 9, 2013 Author Posted July 9, 2013 O! To mój też w takim razie :loveu: :evil_lol: W końcu muszem mieć fszytko takie samo jak nasz KRÓL! Quote
Aleks89 Posted July 9, 2013 Posted July 9, 2013 Też mam obruszke od rinuś :lol:Ale ze mnie zdarła 50zł!!!!!!!!!!!! Quote
Okamia Posted July 9, 2013 Posted July 9, 2013 A ja mam obróżkę od gops - z kolcami :loveu: Wezmę by Prosiunia pasowała do Jareczka :diabloti: Quote
Rinuś Posted July 9, 2013 Posted July 9, 2013 Aleks89 napisał(a):Też mam obruszke od rinuś :lol:Ale ze mnie zdarła 50zł!!!!!!!!!!!! bo Ty jesteś bogatszy od amber mimo, że ona warszawianka to jest bidna jak mysz kościelna. Quote
Aleks89 Posted July 9, 2013 Posted July 9, 2013 Okamia napisał(a):A ja mam obróżkę od gops - z kolcami :loveu: Wezmę by Prosiunia pasowała do Jareczka :diabloti: Ja z Gops też kiedyś handlowałem tak jej wysłałem Manmata ,że szedł dwa tygodnie i wrócił ,a za drugim razem doszedł w 2dni:lol:poczta polska rlz. Quote
Amber Posted July 9, 2013 Author Posted July 9, 2013 Dokładnie, kupiłam tę obrożę a potem tydzień nie miałam co jeść :-( Quote
Okamia Posted July 9, 2013 Posted July 9, 2013 Aleks89 napisał(a):Ja z Gops też kiedyś handlowałem tak jej wysłałem Manmata ,że szedł dwa tygodnie i wrócił ,a za drugim razem doszedł w 2dni:lol:poczta polska rlz. He he he ja tylko obróżkę kupiłam raz :eviltong: Teraz już mnie nie stać na taką burżuazje :shake::evil_lol: Quote
Aleks89 Posted July 9, 2013 Posted July 9, 2013 Dla Kai za to nie mam żadnej ladnej.Bo ost. Lil zgubiła swojego rogza to mi dziadek zabrał kajowego :( :lol: I kajut lata w dławiku :( Quote
Amber Posted July 9, 2013 Author Posted July 9, 2013 Musisz coś koniecznie kupić dla Kai na zlot zatem. Proponuje: Quote
Okamia Posted July 9, 2013 Posted July 9, 2013 Aleks89 napisał(a):Dla Kai za to nie mam żadnej ladnej.Bo ost. Lil zgubiła swojego rogza to mi dziadek zabrał kajowego :( :lol: I kajut lata w dławiku :( Taki burżuj a nie ma obrózki dla suki :shake::eviltong: Quote
Amber Posted July 9, 2013 Author Posted July 9, 2013 Może w WARSZAWIE coś kupi, skoro u niego nie ma wyboru :roll: :evil_lol: Quote
Recommended Posts