Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

asiak_kasia napisał(a):
pfffff... :obrazic:
w takim układzie was obgadamy na dzień dobry :diabloti:

czego uszy nie słyszą ,temu sercu nie żal :diabloti:
obyście opryszczki na językach dostały za to obgadywanie :evil_lol:

Posted

Rinuś napisał(a):
czego uszy nie słyszą ,temu sercu nie żal :diabloti:
obyście opryszczki na językach dostały za to obgadywanie :evil_lol:

Pól biedy, że tylko na językach :diabloti:

Posted

Okamia napisał(a):
MCO? Nie wiem co to... Ja chcę kiedyś, kiedyś mine coona... :loveu: Ale nie wiem czy po rudym mi się nie odechce bo to co on wywija to już ludzkie pojęcie przechodzi :roll: i najgorsze jest to, że już nie ma jaj a nadal wywija :shake:

haha, MCO to właśnie main coon :lol: także dobrze się składa ;)

Posted

motyleqq napisał(a):
haha, MCO to właśnie main coon :lol: także dobrze się składa ;)

Tyle wygrać :diabloti:

Ja też kochaniutkie uciekam :loveu: A wy dalej zazdroście mi i Kasiuni :loveu::evil_lol:

Posted

a ja dopiero dotarłam do domu, i nie wiem gdzie te obiecane burze-bo słonko cieplutko i się nie zanosi. Jak juto pierdylnie, to bedziemy na cytadele kajakami płynąć :eviltong:

A tym czasem wyciągnęłam Poli kolce, bo dawno nie bylismy w mieście, musze się przygotować. I pies mi schudł, bo musze jedną czesc wyciągać, bo za luźna :shake:

Bedzie lans w za dużym kagancu i podrdzewiałych kolcach :evil_lol:

Posted

asiak_kasia napisał(a):
a ja dopiero dotarłam do domu, i nie wiem gdzie te obiecane burze-bo słonko cieplutko i się nie zanosi. Jak juto pierdylnie, to bedziemy na cytadele kajakami płynąć :eviltong:

A tym czasem wyciągnęłam Poli kolce, bo dawno nie bylismy w mieście, musze się przygotować. I pies mi schudł, bo musze jedną czesc wyciągać, bo za luźna :shake:

Bedzie lans w za dużym kagancu i podrdzewiałych kolcach :evil_lol:

ty może ja wezmę świniego fizjologa? Albo mam taki jakiś jak na owczara wielgachny nieużywany :diabloti:

Dopiero wróciłam... zgrywam fotki i robota czeka <3

Posted

Ha! Miałam dziś ofertę krycia... Tj Jari nie ja (choć ja pośrednio pewnie :evil_lol:). U panów z ławeczki, na których się natykam wychodząc z klatki dziś był jakiś nowy pan z zresztą bardzo ładną, młoda suką... bandoga. Wyglądała jak wysoki pit, piaskowo biała z uszami oberżniętymi przy samej głowie... widocznie pan jest miłośnikiem kopiowania, a na dodatek "break all the rules!" :eviltong: Nie wiem czy na mnie nie czekał specjalnie bo od razu zaczął "ooooo jakiego ma pani ładnego psa, moja to suka, może jakiś seksik, ona mi wyje nocami" XD itp. powiedziałam "hehe" i poszłam dalej, ale wracając znowu to samo no to się zaczęłam produkować, że ZkwP, że licencja, że nie wolno (choć Jariemu wolno akurat :evil_lol:) no i, że NIE. Pan był mocno niepocieszony. Raz brakiem seksu, a dwa, że nie dałam mu nr telefonu :eviltong:

A na serio wyobraziłam sobie szczeniaki po Jarim i suce bandoga... Ja jestem dobrym człowiekiem, nie chce zagłady świata :evil_lol:

Posted

[quote name='Amber']Ha! Miałam dziś ofertę krycia... Tj Jari nie ja (choć ja pośrednio pewnie :evil_lol:). U panów z ławeczki, na których się natykam wychodząc z klatki dziś był jakiś nowy pan z zresztą bardzo ładną, młoda suką... bandoga. Wyglądała jak wysoki pit, piaskowo biała z uszami oberżniętymi przy samej głowie... widocznie pan jest miłośnikiem kopiowania, a na dodatek "break all the rules!" :eviltong: Nie wiem czy na mnie nie czekał specjalnie bo od razu zaczął "ooooo jakiego ma pani ładnego psa, moja to suka, może jakiś seksik, ona mi wyje nocami" XD itp. powiedziałam "hehe" i poszłam dalej, ale wracając znowu to samo no to się zaczęłam produkować, że ZkwP, że licencja, że nie wolno (choć Jariemu wolno akurat :evil_lol:) no i, że NIE. Pan był mocno niepocieszony. Raz brakiem seksu, a dwa, że nie dałam mu nr telefonu :eviltong:

A na serio wyobraziłam sobie szczeniaki po Jarim i suce bandoga... Ja jestem dobrym człowiekiem, nie chce zagłady świata :evil_lol:

to mogło by być coś pięknego :loveu: i idealnego :cool3:

Posted

asiak_kasia napisał(a):
to mogło by być coś pięknego :loveu: i idealnego :cool3:

A właśnie czytam sobie o bandogach, bo widujemy u nas takiego codziennie praktycznie i mojemu Maciejowi się spodobał. Charakter jak dc, niczym się nie różni w sumie mimo domieszki krwii ttb.
Ale połączenia dobermana z dc albo bandogiem właśnie sobie w swoim domu nie wyobrażam. Co to by z tego wyszło w ogóle? Przecież to skrajnie inne charaktery, mieszanka wybuchowa :evil_lol:

Posted

omry napisał(a):
A właśnie czytam sobie o bandogach, bo widujemy u nas takiego codziennie praktycznie i mojemu Maciejowi się spodobał. Charakter jak dc, niczym się nie różni w sumie mimo domieszki krwii ttb.
Ale połączenia dobermana z dc albo bandogiem właśnie sobie w swoim domu nie wyobrażam. Co to by z tego wyszło w ogóle? Przecież to skrajnie inne charaktery, mieszanka wybuchowa :evil_lol:

a no, dokładnie, to byłby dopiero NIE lamerski piesek :diabloti:

Posted

asiak_kasia napisał(a):
a no, dokładnie, to byłby dopiero NIE lamerski piesek :diabloti:

No to akurat Amber :lol: Możesz za krycie wziąć papisia i będziesz miała dwa trudne psy w domu, szkołę otwieraj :razz:

Posted

omry napisał(a):
No to akurat Amber :lol: Możesz za krycie wziąć papisia i będziesz miała dwa trudne psy w domu, szkołę otwieraj :razz:

i szpan na dzielni i byłabyś hodowcą :loveu: I Jarek jakby spuścił trochę testosteronu to byłby grzeczniejszy, no same plusy :diabloti:

Posted

No właśnie obawiam się, że szczeniaki by długo nie pożyły z takim charakterem :eviltong:

Ale ładne mogłyby być, o ile by się im urżnęło co nieco :razz: Jakbym miała dom z ogrodem, można by było kopiować, wiedziałabym, że szczeniak urodzi się tylko 1 (suka) i trafił by do mnie, to bym kryła :evil_lol:

A tak btw to dziś sobie zrobiłam mini wakacje i pojechałam z TŻ do Zielonki http://www.zabki24.pl/2011/07/gdzie-nad-wode-glinianki-w-zielonce/ się wykąpać. Bez psów of course ;) Mieliśmy szczęście bo lunęło w chwili kiedy się przebieraliśmy do odjazdu ;)