Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Amber napisał(a):

Doszła obróżka od Rinusiowej :multi: Potem wstawię fotki na modelu :)

PS Bardzo mądre posunięcie z tą "Sz. P."... inaczej bym się obraziła :obrazic: :lol:

Ładnie pachnie? :diabloti: jak masz jakieś zażalenia to możesz śmiało walić :eviltong:

Posted

No plany są calkiem fajne, zobaczymy jak nam to wyjdzie, póki co wszystko zalezy od dobroci UE. A raczej urzędników, którzy zajmują się rozpatrywaniem wniosków :roll:

Z łuku ja umiem strzelać :eviltong: nawet z końskiego grzbietu, swego czasu jarałam się mocno taką zabawą :diabloti:

I fajnie by było gdyby się udało, bo miejsca mamy sporo, mnóstwo niewykorzystanego. A w głowie mojej wygląda to całkiem nieźle, wiec trzymać kciuki zeby się pani urzędniczce biznes plan spodobał :razz:

Posted

[quote name='Rinuś']Ładnie pachnie? :diabloti: jak masz jakieś zażalenia to możesz śmiało walić :eviltong:
Okropny kolor :shake: :evil_lol:

Bardzo ładna jest, teraz już nikt się nie będzie bał Jariego :loveu:

Z łuku ja umiem strzelać :eviltong: nawet z końskiego grzbietu, swego czasu jarałam się mocno taką zabawą :diabloti:

To ty jak Lara Croft jesteś, szacunek :lol:

Wstawię trochę fotek ze wczoraj...

Posted

[quote name='asiak_kasia']No jest troszku jeziorem jak Okamia pisze, lasy, jakieś wiejskie potańcówki.

JA celuję raczej w taki westernowy klimat, wiec na pewno coś samo u siebie zorganizujemy, jakies rajdy, "polowania" grile ogniska, strzelanie z łuku :loveu:
Plus do tego wiadomo-wieś. A pewno tez bedzie pub/bar z bilardem i dartem, myślimi o jakimś mini golfie i boisku do kosza/piłki. Chcemy żeby było w miare uniwersalnie. Nie tylko konie. TZ to jest pasjonat motoryzacji wszelakiej, wiec w planach tez są quady i motory crosowe ( tym bardziej, że miejsce się znajdzie) Plus ruska bania, o której juz wspominałam.
No i teść z jego domowej roboty alkoholami :evil_lol: Głownie stawiamy na takie psio-zwierzęco lubne miejsce, gdzie bedzie można odpoczac tak na luzie. Bez spinania się.

Zobaczymy ile nam z tych ambitnych planów wyjdzie. ;)

Powiedz, że będziesz mieć zawsze whiskey lub szkocką :loveu: specjalnie czekającą na mnie :diabloti:

Posted

[quote name='Rinuś']hahahahaha :evil_lol: tylko mam nadzieję, że Jari na Lenora nie jest uczulony :diabloti:
No właśnie wracam od weta, Jari spuchł jak balon... :shake:

Żart :eviltong:

Hehe spoko, skoro kąpiele w Wiśle mu nie szkodzą, to myślę, że Lenor też mu nie zaszkodzi ;)

Ale oczywiście rozciął sobie łapę :multi: Skarpetka poszła w ruch... Całe szczęście na tkance miękkiej tak więc powinno się szybko zagoić :p

Najpierw sweet focie ze sweet pachnoncom Lenorem obruszkom od Rinósiowej:

Potem obróżkę, trzeba było zdjąć ;)

Frisbee zostało gdzieś w szuwarach, jak na beznadziejnie aportującego psa przystało :eviltong: Może ktoś je znajdzie tak jak TŻ... I tak było do dupy :lol:

Posted

[quote name='Okamia']Powiedz, że będziesz mieć zawsze whiskey lub szkocką :loveu: specjalnie czekającą na mnie :diabloti:

of kors, szczególnie ze TZ sie lubuje w takich trunkach i mnie tez nauczył pić :cool3:

Amberówna-Jarek to najlepiej się prezentuje bez obrozy :loveu: i on zawsze robi tyle "bałaganu" w wodzie? :evil_lol:

Posted

asiak_kasia napisał(a):
of kors, szczególnie ze TZ sie lubuje w takich trunkach i mnie tez nauczył pić :cool3:

Amberówna-Jarek to najlepiej się prezentuje bez obrozy :loveu: i on zawsze robi tyle "bałaganu" w wodzie? :evil_lol:

Też mi się najbardziej podoba bez obroży ;) Ale niestety nie ma za bardzo miejsca, żeby mógł bez niej biegać. Nawet w domu popyla w łańcuszku, bo się przydaje, żeby pieska przestawić... Nie mówiąc o tym paskudnym Preventicu...

Tak, bałagan jest zawsze, a dzieje się dlatego, że on się porusza z prędkością światła... Zresztą nie tylko w wodzie :lol:

Rinuś napisał(a):
Ale słodziusi dobermaneczek :loveu:

A dziękuję ślicznie :loveu: