Okamia Posted June 16, 2013 Posted June 16, 2013 Jesteś fejmas :loveu: Mogę autograf? :evil_lol: Quote
Okamia Posted June 16, 2013 Posted June 16, 2013 [quote name='Amber']Za dyszkie mogie dać... :evil_lol:[/QUOTE] nisko się cenisz :evil_lol: ja za mniej niż 5 dyszek nie daje :evil_lol: Quote
czi_czi Posted June 16, 2013 Posted June 16, 2013 [quote name='Amber']Nie idąc na paradę ją omijasz, nie wiem co ma do tego wyjazd z Warszawy, po całej nie łaziliśmy :eviltong:[/QUOTE] wiem jaka byla trasa i akurat to są rejony w ktorych bywam praktycznie codziennie :) ale co z tego i tak mnie nie bylo wiec luuuz Quote
Amber Posted June 16, 2013 Author Posted June 16, 2013 Ci najwięksi się nisko cenili za życia, albo wcale... :cool3: Quote
FredziaFredzia Posted June 16, 2013 Posted June 16, 2013 Fajnie to wygląda :) Ale dżagi! [url]http://i.imgur.com/mFQtUwx.jpg[/url] Quote
Amber Posted June 16, 2013 Author Posted June 16, 2013 Dzięki, dzięki... Ci face.... babki, wyglądają lepiej od niejednej... babki :evil_lol: Quote
natija Posted June 16, 2013 Posted June 16, 2013 [quote name='Amber']Dzięki, dzięki... Ci face.... babki, wyglądają lepiej od niejednej... babki :evil_lol:[/QUOTE] oj to masz racje:)a po niektorych to nawet nie poznasz,ze to face....;) Quote
Rinuś Posted June 17, 2013 Posted June 17, 2013 [quote name='Amber']Dzięki, dzięki... Ci face.... babki, wyglądają lepiej od niejednej... babki :evil_lol:[/QUOTE] właśnie miałam to samo napisać :eviltong: oni wyglądają dużo lepiej niż niejedna dogomaniaczka :diabloti: Quote
asiak_kasia Posted June 17, 2013 Posted June 17, 2013 [quote name='Rinuś']właśnie miałam to samo napisać :eviltong: oni wyglądają dużo lepiej niż niejedna dogomaniaczka :diabloti:[/QUOTE] Rinusiowa pijesz do kogoś konkretnie? :diabloti: Bo jeżeli to o mnie to masz wpierd....ten tego :mad: Quote
Rinuś Posted June 17, 2013 Posted June 17, 2013 [quote name='asiak_kasia']Rinusiowa pijesz do kogoś konkretnie? :diabloti: Bo jeżeli to o mnie to masz wpierd....ten tego :mad:[/QUOTE] hahaha do kogoś konkretnego, ale nie do Ciebie :diabloti: Quote
asiak_kasia Posted June 17, 2013 Posted June 17, 2013 [quote name='Rinuś']hahaha do kogoś konkretnego, ale nie do Ciebie :diabloti:[/QUOTE] no, masz szczescie :eviltong: Quote
Rinuś Posted June 17, 2013 Posted June 17, 2013 [quote name='asiak_kasia']no, masz szczescie :eviltong:[/QUOTE] wszystkie dogoblożanki z naszego kołeczka są słitaśne :loveu: i ich się nie tyka :diabloti: Quote
asiak_kasia Posted June 17, 2013 Posted June 17, 2013 [quote name='Rinuś']wszystkie dogoblożanki z naszego kołeczka są słitaśne :loveu: i ich się nie tyka :diabloti:[/QUOTE] to teraz trzeba jeszcze zrobić liste kto jest w kołeczku, a kto nie, i potem można hejtować resztę :loveu: Quote
motyleqq Posted June 17, 2013 Posted June 17, 2013 dogoblożanki, jakie śliczne słowo :evil_lol: ja się chyba domyślam, o kogo chodzi :cool3: Quote
PaulinaBemol Posted June 17, 2013 Posted June 17, 2013 ooo "jej perfekcyjność" nie widziałam jej z 3 lata ale widze że bez większych zmian się prezentuje. Amber trzeba było wziąć Jarka w jakiejś słitaśnej skarpeteczce (o ile jakaś się uchowała) Quote
FredziaFredzia Posted June 17, 2013 Posted June 17, 2013 I z Jarim podchodzić do tych hejtujących :lol: Quote
Amber Posted June 17, 2013 Author Posted June 17, 2013 Na paradzie było sporo psów, ale moim zdaniem nie ma co ich ciągać po betonowym centrum w tłumie ludzi. Moje zostały w domu TŻ i podobno bardzo ładnie się zachowywały. Jari został na wszelki wypadek w kagańcu :eviltong: Mam też w końcu działający net w pracy :multi: Jakby jeszcze był piątek, a nie poniedziałek to w ogóle supcio :eviltong: Quote
asiak_kasia Posted June 17, 2013 Posted June 17, 2013 [quote name='Amber']Na paradzie było sporo psów, ale moim zdaniem nie ma co ich ciągać po betonowym centrum w tłumie ludzi. Moje zostały w domu TŻ i podobno bardzo ładnie się zachowywały. Jari został na wszelki wypadek w kagańcu :eviltong: Mam też w końcu działający net w pracy :multi: Jakby jeszcze był piątek, a nie poniedziałek to w ogóle supcio :eviltong:[/QUOTE] Łe tam za chwilę do domu to mogę znieść poniedziałek, za to od wtorku to czwartku siedze po 12h :loveu: wiec jak nie zwariuje to będzie cud :evil_lol: Quote
Amber Posted June 17, 2013 Author Posted June 17, 2013 A ja nie wiem o której dziś się zawijam do domu... Jeszcze w weekend zapomniałam wziąć tabsów anty do TŻ i pominęłam dawkę (a raczej wzięłam 2 tabsy w odstępie kilku godz.) i dziś o 6 obudził mnie niezły ból brzucha oraz mdłości... Całe szczęście jest coraz lepiej ;) Mnie dobija pogoda trochę, lubię ciepło, ale nie jak siedzę w biurze albo samochodzie :p Nie pamiętam kiedy ostatni raz założyłam szorty :( Kuuuuuu... ognik mi się pojawił... Nieeee :placz: Bzitko tera eszt. Quote
Rinuś Posted June 17, 2013 Posted June 17, 2013 [quote name='Amber'] Kuuuuuu... ognik mi się pojawił... Nieeee :placz: Bzitko tera eszt.[/QUOTE] no właśnie tak paczę i się zastanawiałam czy już go miałaś czy on się pojawił dopiero teraz :diabloti: to gdzie tak spamujesz? bo w fotoblozkach nie zliczają się posty :eviltong: Quote
asiak_kasia Posted June 17, 2013 Posted June 17, 2013 w fotoblozkach się posty nie zliczaja? To jakim cudem ja natrzaskałam ponad 800? w takim czasie? :crazyeye: Amberówna z ognikiem jestes teraz pro :diabloti: Quote
Recommended Posts