Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='asiak_kasia']no, masz szczescie :eviltong:[/QUOTE]

wszystkie dogoblożanki z naszego kołeczka są słitaśne :loveu: i ich się nie tyka :diabloti:

Posted

[quote name='Rinuś']wszystkie dogoblożanki z naszego kołeczka są słitaśne :loveu: i ich się nie tyka :diabloti:[/QUOTE]

to teraz trzeba jeszcze zrobić liste kto jest w kołeczku, a kto nie, i potem można hejtować resztę :loveu:

Posted

ooo "jej perfekcyjność" nie widziałam jej z 3 lata ale widze że bez większych zmian się prezentuje.
Amber trzeba było wziąć Jarka w jakiejś słitaśnej skarpeteczce (o ile jakaś się uchowała)

Posted

Na paradzie było sporo psów, ale moim zdaniem nie ma co ich ciągać po betonowym centrum w tłumie ludzi.

Moje zostały w domu TŻ i podobno bardzo ładnie się zachowywały. Jari został na wszelki wypadek w kagańcu :eviltong:

Mam też w końcu działający net w pracy :multi: Jakby jeszcze był piątek, a nie poniedziałek to w ogóle supcio :eviltong:

Posted

[quote name='Amber']Na paradzie było sporo psów, ale moim zdaniem nie ma co ich ciągać po betonowym centrum w tłumie ludzi.

Moje zostały w domu TŻ i podobno bardzo ładnie się zachowywały. Jari został na wszelki wypadek w kagańcu :eviltong:

Mam też w końcu działający net w pracy :multi: Jakby jeszcze był piątek, a nie poniedziałek to w ogóle supcio :eviltong:[/QUOTE]

Łe tam za chwilę do domu to mogę znieść poniedziałek, za to od wtorku to czwartku siedze po 12h :loveu: wiec jak nie zwariuje to będzie cud :evil_lol:

Posted

A ja nie wiem o której dziś się zawijam do domu... Jeszcze w weekend zapomniałam wziąć tabsów anty do TŻ i pominęłam dawkę (a raczej wzięłam 2 tabsy w odstępie kilku godz.) i dziś o 6 obudził mnie niezły ból brzucha oraz mdłości... Całe szczęście jest coraz lepiej ;)

Mnie dobija pogoda trochę, lubię ciepło, ale nie jak siedzę w biurze albo samochodzie :p Nie pamiętam kiedy ostatni raz założyłam szorty :(

Kuuuuuu... ognik mi się pojawił... Nieeee :placz: Bzitko tera eszt.

Posted

[quote name='Amber']

Kuuuuuu... ognik mi się pojawił... Nieeee :placz: Bzitko tera eszt.[/QUOTE]
no właśnie tak paczę i się zastanawiałam czy już go miałaś czy on się pojawił dopiero teraz :diabloti: to gdzie tak spamujesz? bo w fotoblozkach nie zliczają się posty :eviltong:

Posted

Widocznie gdzieś się puszczasz na boku :evil_lol:

Pro sro, niebieskie łapki były takie słit, a czerwony i żółty kolor jest beee.

Posted

[quote name='Amber']Widocznie gdzieś się puszczasz na boku :evil_lol:

Pro sro, niebieskie łapki były takie słit, a czerwony i żółty kolor jest beee.[/QUOTE]

Nie marudź, trzeba było się cenić mocniej i mniej pisać :eviltong:

Posted

[quote name='Amber']Z drugiej strony teraz już mogę pisać gdzie chce. Co złe już wyszło :lol:[/QUOTE]

myślisz, że masz płomyk i wszystko Ci wolno? :diabloti:

Posted

[quote name='Amber']Na paradzie było sporo psów, ale moim zdaniem nie ma co ich ciągać po betonowym centrum w tłumie ludzi.

Mam też w końcu działający net w pracy :multi: Jakby jeszcze był piątek, a nie poniedziałek to w ogóle supcio :eviltong:[/QUOTE]

Widziałaś colaczkę z tęczową flagą?:cool3:Z przystojnym łysym facetem?