motyleqq Posted June 11, 2013 Posted June 11, 2013 [quote name='Aleks89']/zafosowośćpełnakrokodyli[/QUOTE] :roflt:jak Ty coś czasem napiszesz... :evil_lol: Quote
Aleks89 Posted June 11, 2013 Posted June 11, 2013 Wiem jaram Cię ,ale nic z tego nie lubię wegelesbijek:lol: Quote
motyleqq Posted June 11, 2013 Posted June 11, 2013 [quote name='Aleks89']Wiem jaram Cię ,ale nic z tego nie lubię wegelesbijek:lol:[/QUOTE] no wiem, już mi raz tym stwierdzeniem złamałeś serce :placz:nie musiałeś mi przypominać :shake: Quote
Aleks89 Posted June 11, 2013 Posted June 11, 2013 Musisz znać swoje miejsce w szeregu "Psyt":lol: Quote
Obama Posted June 12, 2013 Posted June 12, 2013 to gdzie ten zlot?:) Kaska,brakuje Ci swini w inwentarzu,a tak sie sklada,ze ja mam jedna na\stanie :) Ps wczoraj jedna mama tlumaczyła dziewczynce,ze Obama to nie jest swinka Pepa.:mad: Quote
asiak_kasia Posted June 12, 2013 Posted June 12, 2013 Obamę zapraszam serdecznie również- TZ będzie zachwycony ;) a tak serio to ja naprawde nie mam nic przeciwko, tylko muszę poczekać na oficjalne info, że nas wywalają, wtedy ide na L4 i mam jakies 3-6 miesiecy "wolnego" :diabloti: Quote
Aleks89 Posted June 12, 2013 Posted June 12, 2013 [quote name='Obama']to gdzie ten zlot?:) Kaska,brakuje Ci swini w inwentarzu,a tak sie sklada,ze ja mam jedna na\stanie :) Ps wczoraj jedna mama tlumaczyła dziewczynce,ze Obama to nie jest swinka Pepa.:mad: Dogo z rana lepsze od kabaretu:lol: Quote
asiak_kasia Posted June 12, 2013 Posted June 12, 2013 [quote name='motyleqq']Kasia już ma świnki w inwentarzu :cool3:[/QUOTE] łe tam takie mikroświnie :eviltong: Quote
motyleqq Posted June 12, 2013 Posted June 12, 2013 [quote name='asiak_kasia']łe tam takie mikroświnie :eviltong:[/QUOTE] no weź. skinny są super. ja ostatnio lubię patrzeć i podziwiać jaka moja ładna :evil_lol: ale Zosia już ją przerosła :roll: mam nadzieję że Tosia jeszcze trochę urośnie, wprawdzie była małą świnką od urodzenia, ale bez przesady :lol: Quote
Obama Posted June 12, 2013 Posted June 12, 2013 a poza tym,nikt mnie nie odwiedza,mój wątek to tak zakurzony,że ho ho... czuję się wyalienowana..no:shake: :evil_lol: Quote
Rinuś Posted June 12, 2013 Posted June 12, 2013 [quote name='Aleks89']Nienawidzę Cejrowskiego.:angryy:Mam nadzieje ,że kiedyś zeżrą go ludożercy.[/QUOTE] mam tak samo :razz: Quote
asiak_kasia Posted June 12, 2013 Posted June 12, 2013 [quote name='Obama']a poza tym,nikt mnie nie odwiedza,mój wątek to tak zakurzony,że ho ho... czuję się wyalienowana..no:shake: :evil_lol:[/QUOTE] ostatnio to się zycie toczy u Amberowej i Motylkowej :diabloti: Quote
motyleqq Posted June 12, 2013 Posted June 12, 2013 e, no właśnie u mnie przestało się toczyć :roll: Quote
asiak_kasia Posted June 12, 2013 Posted June 12, 2013 [quote name='motyleqq']e, no właśnie u mnie przestało się toczyć :roll:[/QUOTE] trzeba znowu jakiegoś hejta rzucić :evil_lol: Quote
Amber Posted June 12, 2013 Author Posted June 12, 2013 Zauważyłam, że życie w różnych wątkach przemieszcza się od czasu do czasu, więc nie bójta się, jeszcze i do was zawędruje :evil_lol: Jak będzie się ktoś wybierał do Kasi z was, to dajcie mi znać... Będę wiedzieć, że mam nie przyjeżdżać :eviltong: Quote
betty_labrador Posted June 12, 2013 Posted June 12, 2013 [quote name='Obama']a poza tym,nikt mnie nie odwiedza,mój wątek to tak zakurzony,że ho ho... czuję się wyalienowana..no:shake: :evil_lol:[/QUOTE] Bo główna strona to forum Amber :evil_lol: ale obama nie narzekaj-jak tu sie będziesz pojawiać bedziesz zauważona- i doceniona :) Quote
asiak_kasia Posted June 12, 2013 Posted June 12, 2013 [quote name='Amber']Zauważyłam, że życie w różnych wątkach przemieszcza się od czasu do czasu, więc nie bójta się, jeszcze i do was zawędruje :evil_lol: Jak będzie się ktoś wybierał do Kasi z was, to dajcie mi znać... Będę wiedzieć, że mam nie przyjeżdżać :eviltong:[/QUOTE] łe tam, cykasz niepotrzebnie :diabloti: zamkniemy Jareczka z kojcu i bedzie dobrze :evil_lol: Quote
Obama Posted June 12, 2013 Posted June 12, 2013 [quote name='betty_labrador']Bo główna strona to forum Amber :evil_lol: ale obama nie narzekaj-jak tu sie będziesz pojawiać bedziesz zauważona- i doceniona :)[/QUOTE] Były czasy,że i u mnie wrzało hihih Co prawda nieco inne towarzystwo,ale się działo... Teraz częstotliwość moich odwiedzin an forum spadła to i fame mi umarł Quote
Rinuś Posted June 12, 2013 Posted June 12, 2013 Amberowa Jariego w lesie do drzewa przywiążesz i będziesz miała spokój :diabloti: Quote
Amber Posted June 12, 2013 Author Posted June 12, 2013 No nie powiem, że będzie spokój jak się go gdzieś zamknie albo przywiąże.. Wtedy jest właśnie koniec spokoju, ten pies umie drzeć ryja jak nikt :lol: Dziś w lesie spotkałam Urszulę z Julkiem... Julek jest gigantyczny ;) Ale wiedziałam, że taki będzie... Ledwo mu na łeb wchodzi kaganiec na dobermana psa. Jak z nim stanęłam to łeb miałam na wysokości chyba łokcia :eviltong: Ale za to jest spokojniejszy od Jariego, choć też za bardzo obcych nie lubi i piesków mniej... Widocznie Urszula za mało z nim pracuje :shake: :eviltong: Mam tylko 2 słabe foty, bo gadałyśmy cały czas. A potem każde poszło w swoja stronę ;) Quote
Aleks89 Posted June 12, 2013 Posted June 12, 2013 Ale nie chodzi w kolczatce i nie cierpi:loveu: Quote
Amber Posted June 12, 2013 Author Posted June 12, 2013 Na dławiku jest duszony :eviltong: Ale widać różnice w temperamencie, Julek se siedział pod drzewkiem jak niby nic, za to Jarł ryja na pół lasu, tarzał się, chciał gryźć smycz przez kaganiec i ogólnie zachowywał się normalnie jak na niego :loveu: :evil_lol: Ale od zawsze było widać te różnice... Urszula zwykle mówiła, że nikt jak Jari nie potrafi wybiegać Julka ;) Dobre, stare czasy... :placz: Quote
Rinuś Posted June 12, 2013 Posted June 12, 2013 chłopaki się już nie dogadują? szkoda, skoro za młodości wszystko było ok...ale to nie blabladolki , które się kochają jak bracia jak znają się od młodego :evil_lol: Quote
Recommended Posts