Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

Amber napisał(a):
Jakos niespecjalnie chce mi sie majstrowac przy tym pasku, bo skora sie w koncu rozciagnie i obawiam sie ze z 3 dziur sie zrobi jedna wielka ;)

mam taką dziurke zrobioną i od 2 lat używam kagańca na niej nic się nie rozwaliło .;)

bardzo ładne zdjęcia.

Edited by gops
Posted

Amber, gaps dobrze mówi o tym dorobieniu dziurki;) wystarczy gwóźdź chwile przytrzymać w ogniu i powinno przejśc, jak nie za pierwszym to za drugim razem, a skóra nie powinna się rozleźć, już tak wiele razy robiłam i nic się ze skórą nie dzieje w żadnym z przedmiotów:)

ach, ten Jarii ... :loveu:

Posted

Hehe bynajmniej = przynajmniej... Chyba jeden z moich ulubionych błędów językowych :diabloti:

Wiem jak się robi dziury ale myślę, że to i tak nie jest powód tego, że ten kaganiec spada. Muszę go dogiąć na polikach.

A Jari wygląda tragicznie, ale taki już chyba jego los :p

Btw zaczęło się :cool3: http://alegratka.pl/ogloszenie/doberman-suczka-z-rodowodem-fci-21555033.html?h=817b67bc681973e1

Posted

BBeta napisał(a):
Wolę czepialstwo niż nieświadome popełnianie błędu :eviltong:

Hi five ;) To chyba najczęstszy błąd :P 'Wszyscy' myślą, że są to synonimy ;)

Amber - to prawda - spadł popyt na dobki. Mam znajomą co hoduje i mniej było chętnych teraz, niż we wcześniejszych latach.

Posted

Amber napisał(a):
Nie obrażajmy jamników :razz: One mają normalne ogony :diabloti:

To fakt :evil_lol:
Ja uwielbiam jamniki i w dalekiej bo dalekiej, ale na pewno będę mieć! Nie zrażam się mimo tych wszystkich opowieści z różnych źródeł, chcę to poczuć :evil_lol:

Posted

Strzeż się! Dostałam pod choinkę książkę pt. Oczami Psa, jestem tak w 1/3 i już się dowiedziałam, że naukowo jamnik jest najbardziej agresywną rasą psa zarówno do psów jak i do ludzi :evil_lol:

Posted

Amber napisał(a):
Strzeż się! Dostałam pod choinkę książkę pt. Oczami Psa, jestem tak w 1/3 i już się dowiedziałam, że naukowo jamnik jest najbardziej agresywną rasą psa zarówno do psów jak i do ludzi :evil_lol:

Mam to i nawet nie czytałam, bo po prostu nie mogłam :evil_lol: