Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kalyna-no na 3.Dużo biegają więc i dużo żrą.Zdecydowanie nie są ekonomiczne w żywieniu.

Motylkowa-co ćpiesz.Przeca Amebrowa na każdej focie ma rozpuszczone.Ale rozumiem pewnie zawsze patrzyłaś na jej TZta zamiast na nią i dlatego nie pamietasz:diabloti:

Posted

[quote name='Aleks89']Kalyna-no na 3.Dużo biegają więc i dużo żrą.Zdecydowanie nie są ekonomiczne w żywieniu.

Motylkowa-co ćpiesz.Przeca Amebrowa na każdej focie ma rozpuszczone.Ale rozumiem pewnie zawsze patrzyłaś na jej TZta zamiast na nią i dlatego nie pamietasz:diabloti:[/QUOTE]

hahaha mój drogi, ja nie miałam na myśli zdjęć, tylko spotkań w realu, bo my się znamy :cool3:

Posted

[quote name='Amber']I lesbą :evil_lol: (więc teoria o TŻ runęła...)

Każdy kto ma tatuaże to ćpun, nie wiecie? :niewiem: :lol:[/QUOTE]
:hmmmm: kryminalista :diabloti:

Posted

[QUOTE]:hmmmm: kryminalista :diabloti: [/QUOTE]
I pijak... Bo każdy pijak to złodziej :lol:

[video=youtube;q9ut3jdWBVc]http://www.youtube.com/watch?v=q9ut3jdWBVc[/video]

Posted

Aleks te 65 to ważysz w ubraniu czy bez :diabloti:?

Moje żrą prawie 30 kg mięcha i kości wołowych przeważnie, bo drobiu nie mogą.Ale chyba im trochę utnę bo widzę, że im boczki rosną :roll:

Posted

[quote name='Aleks89']Bez:diabloti:Po domu głównie chodzę NAGO:evil_lol::lol:[/QUOTE]

I te Twoje biedne psy muszą na to paczeć :evil_lol:?

Posted

[quote name='Aleks89']Watacha-mówiłem już kiedyś ,że dobrze iż psy nie potrafią mówić:diabloti:widzieli już WIELE.
:lol:[/QUOTE]

To może chociaż pisać potrafią?

Posted

[quote name='Aleks89']Watacha-mówiłem już kiedyś ,że dobrze iż psy nie potrafią mówić:diabloti:widzieli już WIELE.
[/QUOTE]

też tak uważam:evil_lol: w pewnym stopniu brak mowy stanowi o tym, że pies jest najlepszym przyjacielem człowieka :cool3:

Posted

[/QUOTE]

Moja kumpela nie przebiera się przy swoim psie :evil_lol:
Ja niby tak, ale zawsze mam przy tym trochę dziwne uczucie, zwłaszcza jak się gapią :evil_lol: w takich momentach stresuje mnie myśl o reinkarnacji :D

Posted

[quote name='Martens']Moja kumpela nie przebiera się przy swoim psie :evil_lol:
Ja niby tak, ale zawsze mam przy tym trochę dziwne uczucie, zwłaszcza jak się gapią :evil_lol: w takich momentach stresuje mnie myśl o reinkarnacji :D[/QUOTE]

hahahahah prawie jak w piosence Nosowskiej :-D

Posted

[quote name='Martens']Moja kumpela nie przebiera się przy swoim psie :evil_lol:
Ja niby tak, ale zawsze mam przy tym trochę dziwne uczucie, zwłaszcza jak się gapią :evil_lol: w takich momentach stresuje mnie myśl o reinkarnacji :D[/QUOTE]
ja też miałam opory na początku :evil_lol: ale później mi przeszło :diabloti:

Posted

[quote name='Aleks89']Bez:diabloti:Po domu głównie chodzę NAGO:evil_lol::lol:[/QUOTE]

My chyba jesteśmy spokrewnieni :evil_lol:
Ja tam nigdy nie miałam oporu przy psie... ale może dlatego, ze mam suczkę :lol: