Amber Posted August 22, 2012 Author Posted August 22, 2012 Nie? To dziwne, bo bardzo rzadko je związuje ;) Quote
Aleks89 Posted August 22, 2012 Posted August 22, 2012 Kalyna-no na 3.Dużo biegają więc i dużo żrą.Zdecydowanie nie są ekonomiczne w żywieniu. Motylkowa-co ćpiesz.Przeca Amebrowa na każdej focie ma rozpuszczone.Ale rozumiem pewnie zawsze patrzyłaś na jej TZta zamiast na nią i dlatego nie pamietasz:diabloti: Quote
motyleqq Posted August 22, 2012 Posted August 22, 2012 [quote name='Aleks89']Kalyna-no na 3.Dużo biegają więc i dużo żrą.Zdecydowanie nie są ekonomiczne w żywieniu. Motylkowa-co ćpiesz.Przeca Amebrowa na każdej focie ma rozpuszczone.Ale rozumiem pewnie zawsze patrzyłaś na jej TZta zamiast na nią i dlatego nie pamietasz:diabloti:[/QUOTE] hahaha mój drogi, ja nie miałam na myśli zdjęć, tylko spotkań w realu, bo my się znamy :cool3: Quote
motyleqq Posted August 22, 2012 Posted August 22, 2012 no tak, bo ja jestem ćpunką nie :diabloti: Quote
Amber Posted August 22, 2012 Author Posted August 22, 2012 I lesbą :evil_lol: (więc teoria o TŻ runęła...) Każdy kto ma tatuaże to ćpun, nie wiecie? :niewiem: :lol: Quote
Vectra Posted August 22, 2012 Posted August 22, 2012 [quote name='Amber']I lesbą :evil_lol: (więc teoria o TŻ runęła...) Każdy kto ma tatuaże to ćpun, nie wiecie? :niewiem: :lol:[/QUOTE] :hmmmm: kryminalista :diabloti: Quote
motyleqq Posted August 22, 2012 Posted August 22, 2012 no przynajmniej dowiedziałam się prawdy o sobie :lol: Quote
Amber Posted August 22, 2012 Author Posted August 22, 2012 [QUOTE]:hmmmm: kryminalista :diabloti: [/QUOTE] I pijak... Bo każdy pijak to złodziej :lol: [video=youtube;q9ut3jdWBVc]http://www.youtube.com/watch?v=q9ut3jdWBVc[/video] Quote
Aleks89 Posted August 22, 2012 Posted August 22, 2012 Nie mówiłem ,że Motylek jest lesbą tylko ,że wygląda na lesbe:evil_lol: Quote
Amber Posted August 22, 2012 Author Posted August 22, 2012 Aaaa w takim razie teoria o TŻ utrzymana :lol: Ale wiesz... nie mierz wszystkich własną miarą :eviltong: Quote
Aleks89 Posted August 22, 2012 Posted August 22, 2012 Nie mierzę ,bo nikt mi nie dorównuje:evil_lol: Quote
WATACHA Posted August 22, 2012 Posted August 22, 2012 Aleks te 65 to ważysz w ubraniu czy bez :diabloti:? Moje żrą prawie 30 kg mięcha i kości wołowych przeważnie, bo drobiu nie mogą.Ale chyba im trochę utnę bo widzę, że im boczki rosną :roll: Quote
Aleks89 Posted August 22, 2012 Posted August 22, 2012 Bez:diabloti:Po domu głównie chodzę NAGO:evil_lol::lol: Quote
WATACHA Posted August 22, 2012 Posted August 22, 2012 [quote name='Aleks89']Bez:diabloti:Po domu głównie chodzę NAGO:evil_lol::lol:[/QUOTE] I te Twoje biedne psy muszą na to paczeć :evil_lol:? Quote
Aleks89 Posted August 22, 2012 Posted August 22, 2012 Watacha-mówiłem już kiedyś ,że dobrze iż psy nie potrafią mówić:diabloti:widzieli już WIELE. Amber-chyba raczej niech szuflady uważają:lol: Quote
WATACHA Posted August 22, 2012 Posted August 22, 2012 [quote name='Aleks89']Watacha-mówiłem już kiedyś ,że dobrze iż psy nie potrafią mówić:diabloti:widzieli już WIELE. :lol:[/QUOTE] To może chociaż pisać potrafią? Quote
FredziaFredzia Posted August 23, 2012 Posted August 23, 2012 [quote name='Amber'] Każdy kto ma tatuaże to ćpun, nie wiecie? :niewiem: :lol:[/QUOTE] [quote name='Vectra']:hmmmm: kryminalista :diabloti:[/QUOTE] O, dobrze wiedzieć. :diabloti: Quote
motyleqq Posted August 23, 2012 Posted August 23, 2012 [quote name='Aleks89']Watacha-mówiłem już kiedyś ,że dobrze iż psy nie potrafią mówić:diabloti:widzieli już WIELE. [/QUOTE] też tak uważam:evil_lol: w pewnym stopniu brak mowy stanowi o tym, że pies jest najlepszym przyjacielem człowieka :cool3: Quote
Martens Posted August 23, 2012 Posted August 23, 2012 [quote name='Aleks89']Watacha-mówiłem już kiedyś ,że dobrze iż psy nie potrafią mówić:diabloti:widzieli już WIELE. [/QUOTE] Moja kumpela nie przebiera się przy swoim psie :evil_lol: Ja niby tak, ale zawsze mam przy tym trochę dziwne uczucie, zwłaszcza jak się gapią :evil_lol: w takich momentach stresuje mnie myśl o reinkarnacji :D Quote
Kajusza Posted August 23, 2012 Posted August 23, 2012 [quote name='Martens']Moja kumpela nie przebiera się przy swoim psie :evil_lol: Ja niby tak, ale zawsze mam przy tym trochę dziwne uczucie, zwłaszcza jak się gapią :evil_lol: w takich momentach stresuje mnie myśl o reinkarnacji :D[/QUOTE] hahahahah prawie jak w piosence Nosowskiej :-D Quote
Unbelievable Posted August 23, 2012 Posted August 23, 2012 [quote name='Martens']Moja kumpela nie przebiera się przy swoim psie :evil_lol: Ja niby tak, ale zawsze mam przy tym trochę dziwne uczucie, zwłaszcza jak się gapią :evil_lol: w takich momentach stresuje mnie myśl o reinkarnacji :D[/QUOTE] ja też miałam opory na początku :evil_lol: ale później mi przeszło :diabloti: Quote
Talia Posted August 23, 2012 Posted August 23, 2012 [quote name='Aleks89']Bez:diabloti:Po domu głównie chodzę NAGO:evil_lol::lol:[/QUOTE] My chyba jesteśmy spokrewnieni :evil_lol: Ja tam nigdy nie miałam oporu przy psie... ale może dlatego, ze mam suczkę :lol: Quote
Aleks89 Posted August 23, 2012 Posted August 23, 2012 talia-trzeba wietrzyć jak jest mozliwosc:diabloti: Quote
Recommended Posts