FredziaFredzia Posted July 13, 2012 Posted July 13, 2012 O kur.. te blogi to żarty jakieś? Muszę poszukać, czy moich nie ma.... MASAKRA! Quote
Aleks89 Posted July 13, 2012 Posted July 13, 2012 Miałem też takie wyrzuty ,że jak pomieszało mi sie w życiu i musiałem psy odstawić na 8miesięcy na działke (okres zimowy) to dziennie dostawali 5l wiadro gotowanego żarcia ,makaron ,mięso ,kostka smalcu na wiaderko xD Tak sie upaśli ,że masakra.teraz już 2miesiące znów jesteśmy razem i dopiero doszli do swoich wyjściowych wag. Quote
socurek Posted July 13, 2012 Posted July 13, 2012 Fotoblog masz profesjonalny ;) Nie wiedziałabym na Twoim miejscu jak się zachować w takiej sytuacji, ale na pewno byłabym zachwycona, że ktoś mi ujmuje lat i zazdrości psiaka ;) Jariego to nawet ja Ci zazdroszczę :) i nie wiem, czemu się czepiasz tych 10kg, on taki piękny i postawny jak posąg. Nie doczytałam - ile Jari waży? Mój Norton waży 43 kg - od dłuższego czasu bezskutecznie próbujemy go odchudzić, ale zawsze coś ode mnie wyżebra, bo ja to już mam takie "miętkie" serce :roll: Quote
Bliźniaczki&Figa Posted July 13, 2012 Posted July 13, 2012 (edited) Amber a na jaki adres do nich pisałaś? bo my pisałyśmy na ten w formularzu fotobloga [URL="http://www.photoblog.pl/contact.php"]www.photoblog.pl/contact.php[/URL] i na ten drugi też [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] i na razie nic... :/ edit: To Twoje konto? [COLOR=#000000][FONT=Arial][COLOR=#939393][FONT=arial][/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]http://nk.pl/#profile/44302551 Edited July 13, 2012 by Bliźniaczki&Figa Quote
Aleksa. Posted July 13, 2012 Posted July 13, 2012 [quote name='Bliźniaczki&Figa']Amber a na jaki adres do nich pisałaś? bo my pisałyśmy na ten w formularzu fotobloga [URL="http://www.photoblog.pl/contact.php"]www.photoblog.pl/contact.php[/URL] i na ten drugi też [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] i na razie nic... :/ edit: To Twoje konto? [url]http://nk.pl/#profile/44302551[/url][/QUOTE] konto na nk chyba fałszywe. :O imie psa jak napisane .:/ Quote
Marta_Ares Posted July 13, 2012 Posted July 13, 2012 o kurcze... ale sie dzieciakom nudzi :roll: Quote
A&L Posted July 13, 2012 Posted July 13, 2012 (edited) Nie no przegięcie... Konto raczej na bank fałszywe, bo Amber pisała jakoś ostatnio, że nigdy nie miała konta na NK ani fb... edit. Cytat z NK [QUOTE]Mam na imię Amber mieszkam w Warszawie...mam na nazwisko... nikomu nie podaję mojego nazwiska. [B]Powiem,że urodziłam się 7 stycznia 1996r. [/B] Okej, czas przedstawić psiaki,doberman ma na imię Jarhead (czyt. Dżarhed). A dwa jamniki : Cortina i Finka ;) ZAPRASZAM DO ZNAJOMYCH BARDZO KOCHAM PSY♥ [/QUOTE] :mdleje: Edited July 13, 2012 by A&L Quote
A&L Posted July 13, 2012 Posted July 13, 2012 I na profilowym Amber z Jarim... Nie ogarniam. Ja bym to zgłosiła na policję. Quote
Unbelievable Posted July 13, 2012 Posted July 13, 2012 mam na imię Amber :mdleje: ja bym napisała do tej dziewczynki, z "wyrazami szacunku" :) coby się trochę dziewczę wystraszyło, postraszyć policją, sądem i takimi tam, jeżeli faktycznie jest z 96 to już może być sądzona jak dorosły o czym też warto wspomnieć Quote
A&L Posted July 13, 2012 Posted July 13, 2012 [quote name='Unbelievable']mam na imię Amber :mdleje: ja bym napisała do tej dziewczynki, z "wyrazami szacunku" :) coby się trochę dziewczę wystraszyło, postraszyć policją, sądem i takimi tam, jeżeli faktycznie jest z 96 to już może być sądzona jak dorosły o czym też warto wspomnieć[/QUOTE] Ja bym nie straszyła tylko zgłosiła na policję, bo do takiej gówniary raczej słowa nie dotrą... Quote
Unbelievable Posted July 13, 2012 Posted July 13, 2012 [quote name='A&L']Ja bym nie straszyła tylko zgłosiła na policję, bo do takiej gówniary raczej słowa nie dotrą...[/QUOTE] myślisz że ktokolwiek to weźmie na poważnie? :grins: Quote
A&L Posted July 13, 2012 Posted July 13, 2012 W tym przypadku to wystarczy, że wezmą ją na jakieś przesłuchanie. Myślę, że rodzice resztę załatwią w domu :grab: Quote
Bliźniaczki&Figa Posted July 13, 2012 Posted July 13, 2012 My byłyśmy od początku pewne, że to jest fałszywe konto. Ona zrobiła tam także grupę pt. "Fan club Figi" z naszym psem w roli głównej... i naszymi zdjęciami.. już napisałyśmy do admina nk. Same jesteśmy rocznik '96... tylko, że nie nudzi mi się na tyle ani nie jestem na tyle 'zdesperowana' żeby podszywać się pod czyjeś życie... no sorry... :hmmmm: Quote
Unbelievable Posted July 13, 2012 Posted July 13, 2012 [quote name='A&L']W tym przypadku to wystarczy, że wezmą ją na jakieś przesłuchanie. Myślę, że rodzice resztę załatwią w domu :grab:[/QUOTE] myślę że nikomu się nie będzie chciało ;) Quote
A&L Posted July 13, 2012 Posted July 13, 2012 [quote name='Unbelievable']myślę że nikomu się nie będzie chciało ;)[/QUOTE] Jak się Amber uprze, to nie będą mieli wyjścia ;) Quote
Aleks89 Posted July 13, 2012 Posted July 13, 2012 Ja myśle tak jak A&L- przesłuchanie ,a w domu taki wpier.... od ojca ,że do końca życia zapamięta. Quote
chrupcia Posted July 13, 2012 Posted July 13, 2012 nie wierze co czytam :o dziewczyna ma chyba jakiś problem ze sobą.. Amber, współczuje.. Quote
Amber Posted July 13, 2012 Author Posted July 13, 2012 Powiem jedno. Jestem wkur......!!! Wyslalam juz wiadomosc na profil, mysle, ze dobitna, PW oraz oczywiscie do administracji NK. Dzieki dziewczyny wielkie... Ja pierdziele :angryy: Usune tez chyba z photobucket wszystkie zdjecia ze soba, bo naprawde... Quote
WATACHA Posted July 13, 2012 Posted July 13, 2012 No fakt przestaje to być śmieszne.Co za dużo to niezdrowo. Quote
chrupcia Posted July 13, 2012 Posted July 13, 2012 [quote name='Amber'] Usune tez chyba z photobucket wszystkie zdjecia ze soba, bo naprawde...[/QUOTE] nie musisz ;) wystarczy, że sobie ustawisz album prywatny :) nie zazdroszczę sytuacji.. sława przestała być śmieszna.. ;):roll: Quote
kalyna Posted July 13, 2012 Posted July 13, 2012 :mdleje: jaki cyrk :roll: współczuję :( bo to jest duża ingerencja w prywatność, bez Twojej wiedzy..... Quote
Vilena Posted July 14, 2012 Posted July 14, 2012 Ja pierdziele co za kretynka zrobiła coś takiego! -> Nie masz własnego życia dzieciaku?? Mam nadzieję, że te fikcyjne konta szybko znikną! Co za paranoja :angryy: Quote
Bliźniaczki&Figa Posted July 14, 2012 Posted July 14, 2012 Nie ma za co Amber ;) My również napisałyśmy do tej dziewczyny na nk, mamy nadzieję, że poskutkuje. Dostałyśmy odp. od admina fotobloga - w końcu. Powodzenia Amber! Quote
socurek Posted July 14, 2012 Posted July 14, 2012 Kurde, co za laska! Faktycznie, na Twoim miejscu zgłosiłabym to na policję, niech ma gówniara nauczkę... Quote
Recommended Posts