Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ooooo dobrze, że nie ja, bo to by było takie kłamstwo, że wątpię iż nawet w innym wymiarze mogłaby być to prawda :evil_lol:

Posted

[quote name='Amber']Ooooo dobrze, że nie ja, bo to by było takie kłamstwo, że wątpię iż nawet w innym wymiarze mogłaby być to prawda :evil_lol:[/QUOTE]

hahaa, u mnie to tak właśnie wygląda hahah :D

Posted

W sumie to jej zazdroszczę samozaparcia. Mnie by się własnego bloga prowadzić nie chciało,a co dopiero swojego i kilku cudzych :grins:
A jaką mam rozrywkę wieczorem ;)

Posted

[quote name='Aleksandra95']hahaa, u mnie to tak właśnie wygląda hahah :D
Człowiek się może dowiedzieć naprawdę ciekawych rzeczy :D
[quote name='westie_justa']Połamane ścięgna, niema to jak się śmiać o 1 w nocy :roflt:
http://www.photoblog.pl/amber07/127353002
Ja pierdziele chciało jej sie czytać galerie żeby napisać o tym obiektywie :evil_lol:
Jak mi przypomniałaś o obiektywie... Zobacz, że dziecko napisało Nikkon zamiast Nikkor :evil_lol: Ciekawe czy w ogóle wie o czym pisze :eviltong:

[quote name='A&L']W sumie to jej zazdroszczę samozaparcia. Mnie by się własnego bloga prowadzić nie chciało,a co dopiero swojego i kilku cudzych :grins:
A jaką mam rozrywkę wieczorem ;)
Powiem ci, że ja też, choć jest to taka opowieść z lekkim dreszczykiem :lol:

Posted

[quote name='Amber']

Jak mi przypomniałaś o obiektywie... Zobacz, że dziecko napisało Nikkon zamiast Nikkor :evil_lol: Ciekawe czy w ogóle wie o czym pisze :eviltong: [/QUOTE]
faktycznie, skąd ma wiedzieć, fot. TŻ (chyba) :evil_lol:

Posted

W końcu obiektyw do Nikona, to Nikkon. Skąd się niby im tam to "r" na końcu wzięło wzięło? :evil_lol:

Btw skoro TŻ jest moim ojcem, to jak wygląda mój TŻ? :hmmmm: Kurczę, jeszcze z miesiąc prowadzenia tego blożka i bym się zapewne dowiedziała. Na razie nie wiem o nim nic więcej niż to, że chyba robił zdjęcia nad Wisłą :evil_lol:

Posted

Ej... pomyślcie sobie jakie będzie jej zdziwienie kiedy zajrzy na dogo i zorientuje się, że ją zdemaskowałyśmy :evil_lol:

Posted

[quote name='A&L']Ej... pomyślcie sobie jakie będzie jej zdziwienie kiedy zajrzy na dogo i zorientuje się, że ją zdemaskowałyśmy :evil_lol:
a to nie ona pisała? :roflt:

[quote name='Aga&Joker&Lucky']Fajne masz psy Amber:lol:Będę do was zaglądać:eviltong:
Czyli,że ten fbl to nie twój? http://www.photoblog.pl/amber07/profil
Bo ja właśnie się zastanawiam...

Posted

Ciągle nowych rzeczy się dowiaduje. Tym razem naprawdę smutnych... Jari nie ma rodowodu :placz:

Nie,nie ma i jest w typie dobermana! Nie napisałam tu nigdzie ,żę : Ojej mój pies jest czystej krwi chodź nie ma rodowodu. Możliwe oczywiście jest to że pies jest z hodowli i jest czystej krwi owszem, ale jest w typie dobermana! Więc ty już się zamknij a co do zdj. to się odczep! Ja to się dziwie dlaczego kocia ma Cię w znajomych ? Widzę,że na innych zdj. nie robisz problemu a dlaczego na tym ? O.o Przeszkadza Ci owak to zdj. więc jak ?

Nawet się dziwiłam, że fotek z wystawy nie umieszczała, teraz już wiadomo dlaczego :lol:

W ogóle co za agresywna ze mnie persona ;)

Posted

A to Ci dopiero jaja. Skoro Jari nie ma rodowodu i jeździsz z nim na wystawy znaczy się, że ja z Leną też mogę? :razz:
Tu na dgm taka się zdajesz ułożona i "normalna" a na photoblogu wychodzi z Ciebie zwierz :evil_lol:
Al e dziwne to, że nie chwaliła się rodowodem i wystawami, może chciała przez to podbudować swoje własne ego, bo jej psy zapewne nie mają papierów ;)

Posted (edited)

Ahaha nie mogę zobacz to http://www.photoblog.pl/amber07/122992116 skopiowała mój opis Jariego, między innymi słowo o wystawach... I zobacz jakie niezwykle sprytne tłumaczenie :lol:

http://www.photoblog.pl/amber07/124127528/jari-aport-w-wodzie.html a tutaj niezwykle przejrzyste wytłumaczenie jak robić fotki z ruchu :evil_lol:

I na koniec... Mam wpisane w profilu, że mam 16 lat... Jak wywnioskowała to po fotkach to powinnam się chyba cieszyć buhaha... Za to TŻ robi za ojca... Dziwna z nas para, doprawdy :evil_lol:

Edited by Amber
Posted

:roflt:
Dobre to, ale w sumie nie ma się co dziwić dziewczynie - przeciez ma tyle na głowie, że mogło jej się pomylić z innym psem :P Ja sobie czytam te jej wpisy i mam taki ubaw, że szok :D

Posted

Nie ma się czym przechwalać jeśli się ma za dużo psów no też nie dobrze bo nie zapewni się im warunków których potrzebują, i są problemy z uciążliwymi ciążami psów. Jeżeli te 6 psów to psy a nie suki to nie ma się do czego przyczepić.

WTF, Amber?! O jakich ciążach my nie wiemy?! :evil_lol:

Posted

przepraszam, ze sie wtrace, ale tak czytam i nie moge uwierzyc w to co czytam :o

widzialyscie, co ta dziewczyna pisze na swoim 'prawdziwym' fbl?

'Dziś było fajnie aa po za tym słyszałam,że "amber07" dlaczego odchodzisz z fbl.pl przecież to takie fajne

Wiecie co chyba zarejstruję się na dogomani.plMiałam konto ale zapomniałam hasła i nie mogłam się połapać..Teraz chyba się zarejstrujeMoże ktoś też ma dogoHmm..a dzis na spacerku po prostu miodzio.
'

poza tym widzialam, ze Sunshine juz zostala poinformowana, ale zaloze sie, ze ta goldenka Figa to tez z dgm...

Posted

[quote name='omry']WTF, Amber?! O jakich ciążach my nie wiemy?! :evil_lol:[/QUOTE]
OMG... Wydało się :evil_lol: Wszystko wychodzi na jaw... Mam dość :obrazic::roflt: Ale tamta też dobra, ma 6 psów :eviltong:
[quote name='A&L']:roflt:
Dobre to, ale w sumie nie ma się co dziwić dziewczynie - przeciez ma tyle na głowie, że mogło jej się pomylić z innym psem :P Ja sobie czytam te jej wpisy i mam taki ubaw, że szok :D[/QUOTE]
Na innym blogu co wpis to inny pies, to nie takie proste jak nam się wydaje :eviltong: Dlatego uważam, że najłatwiej jest prowadzić po prostu swojego bloga :D

[quote name='anka11']przepraszam, ze sie wtrace, ale tak czytam i nie moge uwierzyc w to co czytam :o

widzialyscie, co ta dziewczyna pisze na swoim 'prawdziwym' fbl?

'Dziś było fajnie aa po za tym słyszałam,że "amber07" dlaczego odchodzisz z fbl.pl przecież to takie fajne

Wiecie co chyba zarejstruję się na dogomani.plMiałam konto ale zapomniałam hasła i nie mogłam się połapać..Teraz chyba się zarejstrujeMoże ktoś też ma dogoHmm..a dzis na spacerku po prostu miodzio.
'
poza tym widzialam, ze Sunshine juz zostala poinformowana, ale zaloze sie, ze ta goldenka Figa to tez z dgm...[/QUOTE]
Może teraz przejdą na dogo i będą kradły foty z photobloga? :evil_lol: A na serio, to jeszcze rozumiem kraść zdjęcia (tj jest to złe, ale jak się samemu nie ma psa, to jakoś trzeba sobie radzić ;) ) ale opisy? Cudze życie? Czy ja na tych fotkach naprawdę wyglądam na kogoś kto chodzi do szkoły, ma test z polskiego i tatę starszego o 2 miesiące? :evil_lol: To jest tak przygłupie, że raz po raz wybucham śmiechem :eviltong:

Posted

To jest tak przygłupie, że raz po raz wybucham śmiechem

haha ja tez, umieram, az postanowilam znalezc ta prawdziwa Fige - na goldenowym napisalam pw jej wlascicielce

najlepsze co u tej Figowej na fbl przeczytalam
"[FONT=MS Shell Dlg 2]Najlepiej idzie mi matematyka mam 5 ale polski to już katastrofa[/FONT]" czyli to samo co u niby-Aleksandry95 :lol:

Posted

Co do polskiego to mogę uwierzyć akurat, czytając te oto opowieści natykałam się na byki jakich już dawno nie widziałam np. "wójek", "kródki" czy jedno z moich ulubionych wyrażeń "tam pisze" - co gorsza to ostatnie stworzyło moje tajemnicze (no teraz już mniej) alter ego :eviltong:

Posted

Hej, to my - dziewczyny od Figi. Chcemy powiedzieć, że dzisiaj dowiedziałam się od kogoś stąd o tym fotoblogu. Nie my go prowadzimy, ani nawet nie nikt nam znajomy. Musiał to być ktoś z forum goldenowego, nie mam pojęcia jak to się stało... Amber widzimy, że też padłaś ofiarą tej dziwnej dziewczyny.. nawet nie wiem jak to nazwać... zamierzasz coś z tym zrobić?