rashelek Posted July 11, 2012 Posted July 11, 2012 Widzę, że w sprawie Sweetie coś się ruszyło, szkoda, że nie w tą stronę, w którą powinno... Przykre to jest strasznie. Mogłaś się wcześniej blogiem pochwalić, poczytałoby się to i owo. Ale zaraz nadrobię zaległości :lol: [FONT='arial black', 'avant garde'][/FONT] Quote
dianusia921 Posted July 11, 2012 Posted July 11, 2012 OMG wpadłam tutaj po takiej długiej przerwie a tu wieści, że Amber jest sławna i ma klony :evil_lol: Co prawda mi się zdarzyło raz zawiadomić młodego hodowcę o kradzieży jego tożsamości, zdjęć psów. Sprawa została bardzo szybko rozwiązana, myślę, że i tu pójdzie sprawnie. Może ja poprzeglądam trochę blogów co by poszukać zdjęć moich psów albo innych z dogo. :eviltong: Quote
Aleks89 Posted July 11, 2012 Posted July 11, 2012 Zdecydowanie Twój TZ nie wygląda na staruszka :P Quote
A&L Posted July 11, 2012 Posted July 11, 2012 Lepiej mu nie mów, się chłopak podłamie jeszcze, zacznie do kosmetyczki na zabiegi odmładzające chadzać i dopiero będzie :evilbat: Może nie wypada tak na forum, bo pewnie się wszyscy rzucą, jak się wychylę, ale trudno... Czy jest szansa na Twój autograf? :diabloti: Quote
motyleqq Posted July 11, 2012 Posted July 11, 2012 też miałam taką sytuację kiedyś, ale u mnie był to nie tylko fotoblog. prowadziłam fotobloga, ktoś podesłał mi linka do innego, na którym były moje foty(w sensie, z moją twarzą)i moje notki, do których mam dość emocjonalny stosunek. najlepsze było to, że najpierw wstawiała swoje foty, a potem nagle przemieniła się we mnie :lol: oprócz konta na fotoblogu, pozakładała na paru innych serwisach-tam, gdzie ja nie miałam konta. napisałam do niej i sama wszystko usunęła, nim powiadomiłam administrację. nawet mnie przeprosiła :cool3: Quote
Aleks89 Posted July 11, 2012 Posted July 11, 2012 Kurde..wychodzi na to ,że mam mało medialną twarz.:( Bo moich fot (chyba) nikt nigdzie nie udostępniał :P Quote
motyleqq Posted July 11, 2012 Posted July 11, 2012 [quote name='Aleks89']Kurde..wychodzi na to ,że mam mało medialną twarz.:( Bo moich fot (chyba) nikt nigdzie nie udostępniał :P[/QUOTE] może sam za mało udostępniasz swój wizerunek? :lol: Quote
dog193 Posted July 11, 2012 Posted July 11, 2012 Ale jaja z tym fotoblogiem :evil_lol: Ja kiedyś tylko zdjęcia swoich króli widziałam na portalu pupile.com, ale po mojej miłej wiadomości zostały skasowane :D Nie wiem, o co tym dzieciakom chodzi, tzn nie potrafię zrozumieć, po co to robią. Quote
RPG Posted July 11, 2012 Posted July 11, 2012 [quote name='dog193'] Nie wiem, o co tym dzieciakom chodzi, tzn nie potrafię zrozumieć, po co to robią.[/QUOTE] I ja w szoku jestem . Chyba bym sama na to nie wpadla . Tez chce autograf Quote
kalyna Posted July 11, 2012 Posted July 11, 2012 oo przebrnęłam :) komentować nie będę Sweetie, bo chyba zostało tu wszystko napisane, a i nadmiar nawet... http://i883.photobucket.com/albums/ac37/Abelsonite/Jarhead%203/DSC_5248.jpg pozycja na ONka :loveu: w sumie to właśnie zobaczyłam na fotobloga i ona chyba kopiowała twoje wypowiedzi... ehh do mnie kiedyś na PW napisała osoba, czy może sobie wziąć zdjęcia moich psów na swoje konto na nk :mdleje: a przecież te moje to takie brzydale :lol: Quote
anetta Posted July 11, 2012 Posted July 11, 2012 [quote name='Amber']Dzięki :loveu: Zaznaczyłam ci miejsce gdzie parkowaliśmy samochód, pod wiaduktem https://maps.google.pl/maps?f=q&source=s_q&hl=pl&geocode=&q=52.290957,20.975995&aq=&sll=52.291174,20.976881&sspn=0.001775,0.003659&vpsrc=0&t=h&ie=UTF8&ll=52.292536,20.97599&spn=0.0071,0.014634&z=16&iwloc=A Na górze po prawej to właśnie ta plaża. W praktyce przechodzi się przez pasy i idzie kawałek wzdłuż murka. Zaraz trafia się na stromą ścieżkę prowadzącą w dół aż do samej plaży. Cortina nawet szukała kretów piaskowych - biedaczka nie wiedziała chyba, że takie nie istnieją :evil_lol: http://tablica.pl/oferta/suka-doberman-ID160V7.html#c6cbfdf3;r:;s: Bez komentarza. Niech obrazy i słowa przemówią same... :shake: dzięki :modla: a czy tam nie potrzeba kaloszy? :evil_lol: po zdjęciu widzę że dojście jest lekko zalane? a potem dopiero jest plaża. haha, tyle razy jeździłam rowerem wzdłuż ulicy i nawet nie wiedziałam że tam jest plaża. :shake: Ad bloga klona, podobno każdy gdzieś na świecie ma swojego sobowtóra :evil_lol::evil_lol: Brawo, ty już znalazłaś hahhaha :roflt: A serio to jest to żenujące, wakacje, dzieci się nudzą :siara: Quote
Iza. Posted July 11, 2012 Posted July 11, 2012 Widziałam Was na show :cool3: Jari prezentował się genialnie, tylko byłam w szoku, że jest takie mały, myślałam że jest zdecydowanie większy :lol: [quote name='Amber'] Stoimy przy samych ringach na skrawku cienia, na skraju ścieżki, obok samochody (mimo, że parking jest 500 m dalej), kupa ludzi, a naprzeciwko gryzie się mastiff z malamutem :loveu: :evil_lol: [/QUOTE] to była Tosa, zrodziła się wtedy niesamowicie ciekawa dla oglądających sytuacja, bo facet - właściciel psa- zaczął się kłócić z resztą ludzi od tos, a stał na ringu i był w trakcie oceny suki, sędzia się wkurzył i przerwał ocenę na 20 min :diabloti: Quote
Aleksa. Posted July 11, 2012 Posted July 11, 2012 http://www.photoblog.pl/aleksandra955/profil dziewczyny ! własnie mi ktoś podesłał Dore na PW co mam zrobić :mdleje: Quote
A&L Posted July 11, 2012 Posted July 11, 2012 [quote name='Aleksandra95']http://www.photoblog.pl/aleksandra955/profil dziewczyny ! własnie mi ktoś podesłał Dore na PW co mam zrobić :mdleje: To są k*** jakieś jaja... Zgłaszaj! edit. Założę się, że to sprawka tego samego smarkacza. Jest też podróba Ruby (cocker spaniel)... Quote
Aleksa. Posted July 11, 2012 Posted July 11, 2012 Amber napisze do Ciebie wiadomośc czy od tej samej osoby na dogo dostałaś wiadomość-być może to jest sprawdza tego wszystkiego Quote
chrupcia Posted July 11, 2012 Posted July 11, 2012 masakra! :mdleje: to tak proszę bardzo, jak ktoś ujrzy yorkowego to dajcie znać :evil_lol: uprzedzam iż nie prowadzę żadnych blogasków :lol: Quote
Aga&Joker&Lucky Posted July 11, 2012 Posted July 11, 2012 Fajne masz psy Amber:lol:Będę do was zaglądać:eviltong: Czyli,że ten fbl to nie twój? http://www.photoblog.pl/amber07/profil Bo ja właśnie się zastanawiam... Quote
Amber Posted July 11, 2012 Author Posted July 11, 2012 (edited) [quote name='rashelek']Widzę, że w sprawie Sweetie coś się ruszyło, szkoda, że nie w tą stronę, w którą powinno... Przykre to jest strasznie. Mogłaś się wcześniej blogiem pochwalić, poczytałoby się to i owo. Ale zaraz nadrobię zaległości [FONT='arial black', 'avant garde'][/FONT] Och wiesz, starałam się ukrywać tego bloga, tylko tam mogłam dać upust swojej frustracji niemożności pisania o komciach i chodzeniu do szkoły. No i fantazjach na temat tego, że TŻ jest moim ojcem... Kinda creepy stuff :evil_lol: [quote name='dianusia921']OMG wpadłam tutaj po takiej długiej przerwie a tu wieści, że Amber jest sławna i ma klony Co prawda mi się zdarzyło raz zawiadomić młodego hodowcę o kradzieży jego tożsamości, zdjęć psów. Sprawa została bardzo szybko rozwiązana, myślę, że i tu pójdzie sprawnie. Może ja poprzeglądam trochę blogów co by poszukać zdjęć moich psów albo innych z dogo. Co do kradzieży fot z hodowli to to już jest nagminne. Na takim Onecie choćby wiszą foty psów z hodowli Jariego... Bynajmniej nie podpisane imionami prawdziwymi. [quote name='Aleks89']Zdecydowanie Twój TZ nie wygląda na staruszka :P [quote name='A&L']Lepiej mu nie mów, się chłopak podłamie jeszcze, zacznie do kosmetyczki na zabiegi odmładzające chadzać i dopiero będzie Może nie wypada tak na forum, bo pewnie się wszyscy rzucą, jak się wychylę, ale trudno... Czy jest szansa na Twój autograf? Już za późno bo mu powiedziałam :eviltong: Jemu i tak wszyscy dają zawsze conajmniej 5 lat do przodu. Zresztą u faceta to nie ujma ;) Autograf chętnie, tylko muszę jutro zamówić pocztówki ze swoim wizerunkiem, coby mieć na czym składać podpisy. Jak już coś robić to porządnie i z rozmachem :lol: [quote name='Aleks89']Kurde..wychodzi na to ,że mam mało medialną twarz. Bo moich fot (chyba) nikt nigdzie nie udostępniał :P A może o tym nie wiesz. Mój drugi życiorys z żyjącą babcią i tatą-TŻ wisiał od maja :evil_lol: [quote name='motyleqq']też miałam taką sytuację kiedyś, ale u mnie był to nie tylko fotoblog. prowadziłam fotobloga, ktoś podesłał mi linka do innego, na którym były moje foty(w sensie, z moją twarzą)i moje notki, do których mam dość emocjonalny stosunek. najlepsze było to, że najpierw wstawiała swoje foty, a potem nagle przemieniła się we mnie oprócz konta na fotoblogu, pozakładała na paru innych serwisach-tam, gdzie ja nie miałam konta. napisałam do niej i sama wszystko usunęła, nim powiadomiłam administrację. nawet mnie przeprosiła Oooo kolejna :eviltong: To ty słuchaj jesteś nawet bardziej sławna niż ja, bo u mnie to raczej chodziło o psy bardziej, a u ciebie o CIEBIE samą :evil_lol: [quote name='dog193']Ale jaja z tym fotoblogiem Ja kiedyś tylko zdjęcia swoich króli widziałam na portalu pupile.com, ale po mojej miłej wiadomości zostały skasowane Nie wiem, o co tym dzieciakom chodzi, tzn nie potrafię zrozumieć, po co to robią. [quote name='RPG']I ja w szoku jestem . Chyba bym sama na to nie wpadla . Tez chce autograf Nudzi się chyba + nie wiedzą, że istnieje coś takiego jak prawa autorskie :diabloti: [quote name='kalyna']oo przebrnęłam komentować nie będę Sweetie, bo chyba zostało tu wszystko napisane, a i nadmiar nawet... http://i883.photobucket.com/albums/ac37/Abelsonite/Jarhead 3/DSC_5248.jpg pozycja na ONka w sumie to właśnie zobaczyłam na fotobloga i ona chyba kopiowała twoje wypowiedzi... ehh do mnie kiedyś na PW napisała osoba, czy może sobie wziąć zdjęcia moich psów na swoje konto na nk a przecież te moje to takie brzydale Do mnie też pisali, że chcieli by na NK - może to ci sami? :lol: Wcale twoje psy nie są brzydkie poza tym :mad: [quote name='anetta']dzięki a czy tam nie potrzeba kaloszy? po zdjęciu widzę że dojście jest lekko zalane? a potem dopiero jest plaża. haha, tyle razy jeździłam rowerem wzdłuż ulicy i nawet nie wiedziałam że tam jest plaża. Ad bloga klona, podobno każdy gdzieś na świecie ma swojego sobowtóra :evil_lol::evil_lol: Brawo, ty już znalazłaś hahhaha :roflt: A serio to jest to żenujące, wakacje, dzieci się nudzą :siara: Teraz nie trzeba. Płynie tylko wąski strumyk, można przeskoczyć bez problemu. Fotka może była robiona jak zalało akurat. [quote name='Iza.']Widziałam Was na show :cool3: Jari prezentował się genialnie, tylko byłam w szoku, że jest takie mały, myślałam że jest zdecydowanie większy :lol: to była Tosa, zrodziła się wtedy niesamowicie ciekawa dla oglądających sytuacja, bo facet - właściciel psa- zaczął się kłócić z resztą ludzi od tos, a stał na ringu i był w trakcie oceny suki, sędzia się wkurzył i przerwał ocenę na 20 min :diabloti: Jest normalnego wzrostu jak na dobka, 71 cm - większy nie będzie, to nie mastiff :lol: Możliwe, że to była tosa, widziałam tylko łeb, który wysunął się zza żywopłotu i chwycił malamuta. Masakra ogólnie :p [quote name='Aleksandra95']http://www.photoblog.pl/aleksandra955/profil dziewczyny ! własnie mi ktoś podesłał Dore na PW co mam zrobić :mdleje: :mdleje: To jakaś zmasowana akcja widać :eviltong: Zaraz się tam znajdzie połowa dogo - dziewczyny lećcie szukać siebie i swoch psów :lol: (kurczę, a myślałam, że tylko ja jestem sławna... jak to mówią, sława szybko gaśnie haha) Wakacje w pełni :diabloti: W sumie ile to trzeba mieć czasu, żeby robić coś takiego... Edited July 11, 2012 by Amber Quote
Aleks89 Posted July 11, 2012 Posted July 11, 2012 Posikam się zaraz. :P Ciekawe kto taki mądry jest. Quote
Naklejka Posted July 11, 2012 Posted July 11, 2012 ooo... ja mam nadzieję, że moich fot nikt nie kradnie, za nudna jestem :P Dzieci lubią się przechwalać i szpanować zwierzętami, licytować się kto ma lepsze zwierzę, albo kto ma/miał ich więcej... :roll: Widzę to po dzieciakach z osiedla, idzie dzieciak sąsiada z grupką innych dzieciaków i drze ryja: to jest Jetsan i on mnie lubi :lol: mówił to z taką dumą, że prawie tam padłam. Quote
A&L Posted July 11, 2012 Posted July 11, 2012 Amber, od Ciebie jednak się zaczęło, więc nie podłamuj się - Twoja sława bije najbardziej. Tylko czekać, aż na pudelku będą o Tobie pisać :evil_lol: Ja na autograf dalej jestem chętna, czekam na jakąś sweet pocztówkę :loveu: Szukałam swojego psa, bo w końcu westy są popularne, ale nikt się mną nie zainteresował :-( Dziewczyny, może chciałaby się któraś pode mnie podszyć? Ja też chcę być sławna!:B-fly: Quote
Talucha Posted July 11, 2012 Posted July 11, 2012 Ja nie wierzę normalnie :lol: Dzieci nie mają co robić, najlepsze jeszcze jest to, że się za was podają :O Quote
Korenia Posted July 11, 2012 Posted July 11, 2012 Ja kiedyś miałam podobną sytuacje - Amy była gdzieś na blogu do adopcji za 'komcie'... ;/ Quote
omry Posted July 11, 2012 Posted July 11, 2012 Ja miałam identycznie jak motyleqq. Dziewczyna z mojego miasta przypadkiem znalazła fotobloga, na którym były moje zdjęcia. Nie było przeklejanych moich tekstów, ktoś chyba pisał zwyczajnie o sobie, ale ukradł 'moją twarz' :lol: Dziewczyna mnie kojarzyła (Stargard małe miasto) i wysłała mi link. Też nic nie zgłaszałam, po prostu napisałam do tego kogoś i zaraz fotoblog został usunięty. Quote
Amber Posted July 11, 2012 Author Posted July 11, 2012 [quote name='Aleks89']Posikam się zaraz. :P Ciekawe kto taki mądry jest.[/QUOTE] Sprawa rypie się coraz bardziej, niestety niektóre małolaty mają małe mózgi ;) A ciebie (i psy oczywiście) da się gdzieś podejrzeć? :cool3: [quote name='Naklejka']ooo... ja mam nadzieję, że moich fot nikt nie kradnie, za nudna jestem :P Dzieci lubią się przechwalać i szpanować zwierzętami, licytować się kto ma lepsze zwierzę, albo kto ma/miał ich więcej... :roll: Widzę to po dzieciakach z osiedla, idzie dzieciak sąsiada z grupką innych dzieciaków i drze ryja: to jest Jetsan i on mnie lubi :lol: mówił to z taką dumą, że prawie tam padłam.[/QUOTE] Nie kracz bo i ciebie dopadnie. A później zobaczysz swojego Jetsana w otoczeniu historii o tym, że dostałaś trójkę z rytmiki :evil_lol: [quote name='A&L']Amber, od Ciebie jednak się zaczęło, więc nie podłamuj się - Twoja sława bije najbardziej. Tylko czekać, aż na pudelku będą o Tobie pisać :evil_lol: Ja na autograf dalej jestem chętna, czekam na jakąś sweet pocztówkę :loveu: Szukałam swojego psa, bo w końcu westy są popularne, ale nikt się mną nie zainteresował :-( Dziewczyny, może chciałaby się któraś pode mnie podszyć? Ja też chcę być sławna!:B-fly:[/QUOTE] Ja mogę się za ciebie podszyć jak tylko skończę wypisywać autografy :evil_lol: [quote name='Talucha']Ja nie wierzę normalnie :lol: Dzieci nie mają co robić, najlepsze jeszcze jest to, że się za was podają :O[/QUOTE] No ba, bo my takie wspaniałe życie mamy :eviltong: [quote name='Korenia']Ja kiedyś miałam podobną sytuacje - Amy była gdzieś na blogu do adopcji za 'komcie'... ;/[/QUOTE] A tak, kiedyś modne były wirtualne adopcje. Bachorki pisały ckliwe teksty i można było znaleźć swojego psa z podpisem, że jest bity i maltretowany :p [quote name='omry']Ja miałam identycznie jak motyleqq. Dziewczyna z mojego miasta przypadkiem znalazła fotobloga, na którym były moje zdjęcia. Nie było przeklejanych moich tekstów, ktoś chyba pisał zwyczajnie o sobie, ale ukradł 'moją twarz' :lol: Dziewczyna mnie kojarzyła (Stargard małe miasto) i wysłała mi link. Też nic nie zgłaszałam, po prostu napisałam do tego kogoś i zaraz fotoblog został usunięty.[/QUOTE] W sumie to nawet miło, ktoś stwierdził, że twoja twarz jest lepsza od jego :lol: Quote
Recommended Posts