Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ale dzis goraco... psy umieraja. W sumie dzieki temu udalo mi sie zrobic troche zdjec Cortinie. Ona moze nie ma dynamiki Jariego, ale przemieszcza sie ruchem ciaglym ;)

Jari w różu :loveu: :eviltong:

Posted

Proszę się nie nabijać z figury Cortiny :evil_lol: Wczoraj się nażarła buraków nie kamieni... Siki były ciekawego koloru tak samo jak kupka... ;)

Dziś jest tak samo gorąco jak wczoraj, jak nie gorzej... Tak więc nie mam fot bo na dłuższy spacer da się wyjść tylko wieczorem...

Zainspirowana rozmową na wątku obrożowym zapytałam się mojego TŻ dla jaj co sądzi jakbym ubrała Jariego w różową obrożę... Bo ja sama bym tego nigdy nie zrobiła... ;) A i można przeczytać, że większość facetów ma z tym problem. Mój natomiast się ożywił niesamowicie i powiedział, że jak najbardziej i jeszcze by kupił różowe majtki do kompletu :evil_lol: I, że w takim zestawie to nikt by ich nie ruszył, bo wyglądało by to mocno psychopatycznie :eviltong: I tak jak z tymi majtkami to żarty to jestem pewna, że różowa obroża (jeszcze w serduszka albo inne kwiatki) by go zachwyciła... :eviltong: Można by się spierać czy jajcarskie podchodzenie do wszystkiego to dobra cecha czy nie, ale może powinnam się skusić na coś takiego? Najlepiej 4 cm :evil_lol: http://i1112.photobucket.com/albums/k487/Dog-Style/obroze%20TWIST/DSC00006.jpg

Gnioty domowe coby post na goły nie wyglądał ;)