Amber Posted March 18, 2012 Author Posted March 18, 2012 [quote name='RPG']Dzieki za nasze zdjecia . Czekam z niecierpliwoscia na wiecej :) Jarek i Jego miny jak zawsze boskie[/QUOTE] Na razie tyle :) Rena, ja ci wszystkie fotki Kota jeszcze prześle na oddzielny album, ale może później, bo wczoraj mieliśmy jeszcze "małą" imprezkę ;) a teraz też muszę już wychodzić... Ale na pewno prześlę razem z linkiem do albumu :) Quote
RPG Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 Super , dziekuje bardzo . Mojemu koledze zdjecia nie wyszly za bardzo , jednak na placu zrobic dobre zdjecie trzeba umiec i miec wprawe . Quote
FredziaFredzia Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 Widać, że Jari zmężniał. :) Fajnie te treningi wyglądają. Quote
RPG Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 Jarek na zywo wyglada wlasciwie lepiej . Uwazam ze w tej chwili jest idealny , teraz zacznie masy miesniowej nabierac :) Quote
Tyna21 Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 Super fotki! :) Mam nadzieję, że niedługo też się wybierzemy na trening bo plac chyba w końcu wyschnął :D Quote
RPG Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 U nas sucho na placu . Wiem na pewno , bo mialam okazje sie przejechac za Kotem , zaloze sie ze Amber to uwiecznila :):) Quote
FredziaFredzia Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 Amber, nie myślałaś o karmie Koebers 23M? Bardzo dużo ludzi od buldożków z problemami żołądkowymi go sobie chwali - a właśnie siedzę na stronie Koebersa i czytam. Quote
Vectra Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 [quote name='FredziaFredzia']Amber, nie myślałaś o karmie Koebers 23M? Bardzo dużo ludzi od buldożków z problemami żołądkowymi go sobie chwali - a właśnie siedzę na stronie Koebersa i czytam.[/QUOTE] ja teraz zaczęłam karmić kobersem i całkiem miłe to to ... i forza10 , ale wybredne tego nie tykają ;) Quote
FredziaFredzia Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 No właśnie ja chcę przejść na Koebersa i zastanawiam się który - Supermix GJ czy 23M. I czy zacząć już teraz, czy jak Franek skończy rok. Quote
Vectra Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 [quote name='FredziaFredzia']czy jak Franek skończy rok.[/QUOTE] argument ? mój jest taki , że Bogusław nie jadł jeszcze nigdy u mnie karmy dla szczeniaków , a Andzia ostatnią porcje la szczeniaków jadła w wieku 6 tygodni ... ;) Quote
FredziaFredzia Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 Witaminy, suplementy itd. Przy szczeniaczkowej nie muszę faszerować tabletkami czy proszkami. Quote
Vectra Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 [quote name='FredziaFredzia']Witaminy, suplementy itd. Przy szczeniaczkowej nie muszę faszerować tabletkami czy proszkami.[/QUOTE] nie trzeba :) przy suchych karmach się nie podaje. Szczeniakowe karmy , dla psów szybko rosnących , ciężkich ... są zbyt nafaszerowane ;) no ale każdy jak lubi .. Quote
Amber Posted March 19, 2012 Author Posted March 19, 2012 [quote name='FredziaFredzia']Widać, że Jari zmężniał. :) Fajnie te treningi wyglądają.[/QUOTE] Nie tylko wyglądają, są super :D [quote name='Tyna21']Super fotki! :) Mam nadzieję, że niedługo też się wybierzemy na trening bo plac chyba w końcu wyschnął :D[/QUOTE] No przy takiej pogodzie to na pewno ;) [quote name='FredziaFredzia']Amber, nie myślałaś o karmie Koebers 23M? Bardzo dużo ludzi od buldożków z problemami żołądkowymi go sobie chwali - a właśnie siedzę na stronie Koebersa i czytam.[/QUOTE] Myślałam wcześniej, ale teraz nie ma ona sensu. Ma tylko 12% tłuszczu przez co średnio nadaje się dla tak aktywnej rasy jak doberman, a poza tym musiałabym ją zamawiać przez net co jest dla mnie niewygodne. Dziś w ogóle jest szczególny dzień bo cała trójeczka ma urodzinki :) Tj. Jari kończy 2 lata, Cortina jutro 5 lat, a Finka 24.03 13 lat. Tak się akurat zbiegło, że wszystkie są z końca marca, więc siłą rzeczy obchodzą ten dzień wspólnie :new-bday::BIG::tort::bday::laola: [URL="http://imageshack.us/photo/my-images/12/pulpitauu.jpg/"][IMG]http://img12.imageshack.us/img12/5206/pulpitauu.jpg[/IMG][/URL] Quote
Vectra Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 To wszystkiego najlepszego dla solenizantów , szczególnie od dzisiejszej solenizantki Emilki ;) Quote
FredziaFredzia Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 Dużo wesołych chwil dla psiaków! [IMG]http://prettycoolcakes.com/images/thumbs/Dog-cake.jpg[/IMG] Quote
evel Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 Ale się złożyło, wszystkiego dobrego dla całej trójcy zatem! ;) Quote
Tyna21 Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 To ja i tu złożę życzenia ;) Wszystkiego dobrego dla całej trójki i dużo, dużo zdrowia! :tort: :new-bday: Quote
Ewa&Duffel Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 Wszystkiego najlepszego dla całej trójeczki !!! :new-bday: Zdrówka przede wszystkim. ;) Quote
gops Posted March 19, 2012 Posted March 19, 2012 wszystkiego najlepszego :) wygłaszcz je ode mnie . Quote
Recommended Posts