Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='RPG']Dzieki za nasze zdjecia . Czekam z niecierpliwoscia na wiecej :)
Jarek i Jego miny jak zawsze boskie[/QUOTE]
Na razie tyle :)

Rena, ja ci wszystkie fotki Kota jeszcze prześle na oddzielny album, ale może później, bo wczoraj mieliśmy jeszcze "małą" imprezkę ;) a teraz też muszę już wychodzić... Ale na pewno prześlę razem z linkiem do albumu :)

Posted

Super , dziekuje bardzo . Mojemu koledze zdjecia nie wyszly za bardzo , jednak na placu zrobic dobre zdjecie trzeba umiec i miec wprawe .

Posted

[quote name='FredziaFredzia']Amber, nie myślałaś o karmie Koebers 23M? Bardzo dużo ludzi od buldożków z problemami żołądkowymi go sobie chwali - a właśnie siedzę na stronie Koebersa i czytam.[/QUOTE]
ja teraz zaczęłam karmić kobersem i całkiem miłe to to ... i forza10 , ale wybredne tego nie tykają ;)

Posted

[quote name='FredziaFredzia']czy jak Franek skończy rok.[/QUOTE]

argument ?
mój jest taki , że Bogusław nie jadł jeszcze nigdy u mnie karmy dla szczeniaków , a Andzia ostatnią porcje la szczeniaków jadła w wieku 6 tygodni ... ;)

Posted

[quote name='FredziaFredzia']Witaminy, suplementy itd. Przy szczeniaczkowej nie muszę faszerować tabletkami czy proszkami.[/QUOTE]

nie trzeba :) przy suchych karmach się nie podaje. Szczeniakowe karmy , dla psów szybko rosnących , ciężkich ... są zbyt nafaszerowane ;)
no ale każdy jak lubi ..

Posted

[quote name='FredziaFredzia']Widać, że Jari zmężniał. :) Fajnie te treningi wyglądają.[/QUOTE]
Nie tylko wyglądają, są super :D

[quote name='Tyna21']Super fotki! :) Mam nadzieję, że niedługo też się wybierzemy na trening bo plac chyba w końcu wyschnął :D[/QUOTE]
No przy takiej pogodzie to na pewno ;)

[quote name='FredziaFredzia']Amber, nie myślałaś o karmie Koebers 23M? Bardzo dużo ludzi od buldożków z problemami żołądkowymi go sobie chwali - a właśnie siedzę na stronie Koebersa i czytam.[/QUOTE]
Myślałam wcześniej, ale teraz nie ma ona sensu. Ma tylko 12% tłuszczu przez co średnio nadaje się dla tak aktywnej rasy jak doberman, a poza tym musiałabym ją zamawiać przez net co jest dla mnie niewygodne.

Dziś w ogóle jest szczególny dzień bo cała trójeczka ma urodzinki :) Tj. Jari kończy 2 lata, Cortina jutro 5 lat, a Finka 24.03 13 lat. Tak się akurat zbiegło, że wszystkie są z końca marca, więc siłą rzeczy obchodzą ten dzień wspólnie :new-bday::BIG::tort::bday::laola:

[URL="http://imageshack.us/photo/my-images/12/pulpitauu.jpg/"][IMG]http://img12.imageshack.us/img12/5206/pulpitauu.jpg[/IMG][/URL]