halcia Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 Trzymamy!jesli śpiewa kolędy to koneczny własny wigilijny stół z własną rodziną.I tego mu serdecznie życze.Bo córcia pewnie za mała by go adoptowac?:roll:Widze,ze bardzo sobie przypasowali!:eviltong: Quote
Maciek777 Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 Życzę Franiu prawdziwego domu na gwiazdkę:-) Quote
Sabina02 Posted December 14, 2011 Author Posted December 14, 2011 Karmelciu, Dzieki za rozwieszenie plakatow. :lol: Ogromnie sie ciesze, ze Franio tak sie szybko zaklimatyzowal u Was i jest taki pocieszny. Jak znajdzie swoj domek staly, to szybko sie w nim wlasciciele zakochaja. :loveu: We Franiu z reszta nie mozna sie nie zakochac. Mnie tez w sobie odrazu rozkochal jak pojechalam do mieleckiego schroniska i go poznalam. :lol: Ciekawe czy inne cioteczki i rozwiesily plakaciki Frania w swoich miejscowosciach. Jesli nie, to jeszcze raz prosze i zachecam wszystkich! :cool3: PS. Zamowilam dla Frania pakiet 130 ogloszen, wrzuce tu linki jak beda gotowe. :lol: Quote
karmelcia Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 ano za mala,ma 10 lat wiec nie da rady a tak sie skumplowali bo moje dziecko chyba ma po mnie GEN-ZBIERACZ-POMAGACZ od 4 lat czynnie uczestniczy w tymczasowaniu,wiec ma bardzo dobre podejscie do psow,a ze naogladala sie juz tyle psich nieszczesc wiec jest chyba bardziej wrazliwa a ze do tego jest mala dziewczynka.....wszystkie psiony lgna do niej,ech WYCHOWUJE SOBIE NASTEPCE!!! A Franek ech jego nie da sie nie kochac,wiec trzeba sie zwiaz ostro za szukanie domku. Quote
Sabina02 Posted December 14, 2011 Author Posted December 14, 2011 karmelcia napisał(a):ano za mala,ma 10 lat wiec nie da rady a tak sie skumplowali bo moje dziecko chyba ma po mnie GEN-ZBIERACZ-POMAGACZ od 4 lat czynnie uczestniczy w tymczasowaniu,wiec ma bardzo dobre podejscie do psow,a ze naogladala sie juz tyle psich nieszczesc wiec jest chyba bardziej wrazliwa a ze do tego jest mala dziewczynka.....wszystkie psiony lgna do niej,ech WYCHOWUJE SOBIE NASTEPCE!!! A Franek ech jego nie da sie nie kochac,wiec trzeba sie zwiaz ostro za szukanie domku. Super ze nastepna generacja dogomaniaczek nam rosnie!!! :multi: Ja moja prawie 16-letnia corke jakos nie daje rady w to wkrecic... :niewiem: Co prawda lubi psy, ale tylko poglaskac i do widzenia... Co ją tam jakies ratowanie obchodzi? :shake: A co do Frania, to szukamy mu intensywnie domku i narazie nic... :-( Allegro ma zawsze wyroznione albo z promocja na stronie kategorii, jakis czas temu mial pakiet 50 ogloszen, teraz zamowilam mu nastepne 130, KasiaKia zrobila mu plakat i rozwieszala go w Krakowie, teraz Ty w Opolu... Nawet jednym z moich powodow przeniesienia Frania z hotelu do Ciebie bylo to, ze ludzie czesto wola adoptowac psa domowego, gdzie jego zachowanie jest lepiej sprawdzone. Juz sama nie wiem co wiecej zrobic. :niewiem: Szkoda, ze na fotkach nie widac jakim On jest cudownym psiakiem, bo pewnie juz nie jeden by sie zakochal! Jeszcze sa dwie rzeczy, o ktore mozna sie postarac. Mozna by bylo jeszcze Franiowi zrobic wydarzenie na Facebooku i ogloszenia w jakichs gazetach, ale ja nie mam mozliwosci zrobic ani jednego ani drugiego? Moze ktos pomoze? Za ogloszenia w gazecie zaplace jak bedzie trzeba. Quote
Sabina02 Posted December 14, 2011 Author Posted December 14, 2011 Maciek777 napisał(a):Życzę Franiu prawdziwego domu na gwiazdkę:-) Maciek777, witaj na watku Frania! :lol: Quote
karmelcia Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 ja wrzucilam link ktory mi wyslalas z Tablicy ,na swojego FB, moze ktos go wypatrzy.no i czekam caly czas az moj tel zadzw!!!czasem tak jest ze psiak dlugo szuka swojego ludzia....ja sie bede starac ze swojej strony,zeby pomoc,rozgadalam tez u siebie w szkole,z prosba o rozgadanie dalej...ze mam takiego wesolka w domu,zobaczymy,PODOBNO POCZTA PANTOFLOWA NAJLEPSZA.teraz jest troszke kiepski czas,wszyscy skupija sie na swietach itp ale moze,moze..... a Franko strasznie boi sie wiertarki tzn dzwieku wiercenia,zdech mi piec i kolega na szybko robi mi ogrzewanie z kominka i jak wczoraj zaczal szalec z wiertara to Franio malo nie wcisnal sie pod dywan....wiec go wzielam na kolana ,mordeczke wsadzil mi pod pache,i tak siedzial caly sie trzesac bidulek ale to jedyny STRACH jaki u niego zauwazylam. Quote
halcia Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 A mogliście razem śpiewac kolędy,moze by to goscia uspokoiło....;) Quote
Sabina02 Posted December 16, 2011 Author Posted December 16, 2011 Karmelciu, tak poczta pantoflowa dziala cuda, dzieki za pomoc! :loveu: Halciu, czy pobralas plakacik Franulka? :cool3: Trzeba bedzie zamowic oglosznie z foteczka w Dzienniku Zachodnim dla Frania, ja pokryje koszty. Wiem, ze psiaczki znajduja domki dzieki takim ogloszeniom, tylko mysle, ze trzeba bedzie poczekac do nowego roku, bo teraz ludzie to karpia szukaja, a nie pieskow. :-( Quote
halcia Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 Nie potrafie.....:shake:Jakies ogłoszenia zawsze warto by były,ludzie sa nioeprzewidywalni.Romus własnie teraz znalazł dom. Quote
karmelcia Posted December 18, 2011 Posted December 18, 2011 witam wszystkie Panie STANDARDOWO WEEKEDN W SZKOLCE wiec odzywam sie dopiero teraz....ale u Frania wszystko ok wiec....Franio dzis poznal nowa kolezanke,ktora przyjechala do nas ze srodka polski...i nic,powachal i zero jakichs niepozadanych reakcji. za to na spacerkach szaleje,pieknie biega za moja sucza ktora trzyma w pycholu kija...pieknie im wychodzi gra w berka...sam tez lubi aportowac,wiec rzucankom nie ma konca,az chwilami nie wyrabiam bo kazdy chce kija a ja tylko rzucam,jak maszynka taka to wywalania pilek tenisowych...ale co tam...jakie piekne miesnie bede miala hahahah,w ogole psion jest strasznie czujny byle szmer za drzwiami juz stoi i wacha ale to tak ze malo drzwi nie wciagnie tym nochalem .ale nie robi zadnego larma ani nic poprostu wchlania zapach i mruczy,na spacerach we wsi strasznie go interesuja psy za plotami czasem sie najezy czasem pokaze zabki ale jak powiem spokoj to zaraz jest grzeczny...nie probuje wszczynac bujek. Quote
terier Posted December 18, 2011 Posted December 18, 2011 Widzę, że Franiuś jest bardzo grzeczny :) bardzo się cieszę, ale cóż przecież to super psiak :), który inny psiak kolędy umie śpiewać hihihihihi :) Quote
karmelcia Posted December 18, 2011 Posted December 18, 2011 dziewczyny ALARM jest pan dla Frania wlasnie do mnie dzw gdzies z wielkopolski,pan niepelnosprawny z zonka gra na organkach ,chetnie by pokoledowal z frankiem to jego nr798553070....OPOWIEDZIALAM MU O fRANIU WSZYSTKO I pAN GO CHCE NA JUZ,WIEC POWIEDZIALAM ZE WIZYTA pA musi byc zgodzil sie w kazdej chwili TYLKO TRANSPORT TRZEBABY ZALATWIC ,PANCOS DORZUCI NA PALIWKO..... Quote
karmelcia Posted December 18, 2011 Posted December 18, 2011 Hej hej ,slyszy mnie tam ktos?????jest domek dla franka!!!!!!! Quote
Sabina02 Posted December 18, 2011 Author Posted December 18, 2011 karmelcia napisał(a):dziewczyny ALARM jest pan dla Frania wlasnie do mnie dzw gdzies z wielkopolski,pan niepelnosprawny z zonka gra na organkach ,chetnie by pokoledowal z frankiem to jego nr798553070....OPOWIEDZIALAM MU O fRANIU WSZYSTKO I pAN GO CHCE NA JUZ,WIEC POWIEDZIALAM ZE WIZYTA pA musi byc zgodzil sie w kazdej chwili TYLKO TRANSPORT TRZEBABY ZALATWIC ,PANCOS DORZUCI NA PALIWKO..... Ale super!!! :multi::multi::multi: Karmelciu, z jakiej jest ten Pan miejscowosci dokadnie? Musze poszukac cioteczki, ktora zrobila by wizyte pa. PS. Czy pytalas gdzie Pan wyszukal Frania? Czy Oni graja na organkach jako hobby czy zawodowo? Quote
halcia Posted December 18, 2011 Posted December 18, 2011 A wiedział o kolędowaniu ,czy muzykalności Frania?Może to go ujęło?Mnie internet dzis straaasznie powoli działa.....Wyglada to całkiem dobrze!Franiu a nóz sie spełnią te życzenia i bedziesz we własnym domu,przy własnym stole wigilijnym na święta.Ludzie przemieszczają sie w tym tygodniu,moze i o transport bedzie łatwiej.....A że sam Franio nie zawiedzie to pewne! Quote
Sabina02 Posted December 18, 2011 Author Posted December 18, 2011 Halciu, jesli chodzi o interenet, to mi tez dogomania ładuje sie okropnie powoli dzisiaj (inne strony interenetowe sa ok), wiec mysle, ze to nie Twoj interent tylko dogomania szwankuje. :comp26: Karmelciu, teraz ide z psami na spacer na godzinke, jak wroce to tu jeszcze zagladne i omowimy sprawe domku dla Frania. :lol: Quote
KasiaKia Posted December 18, 2011 Posted December 18, 2011 Świetne wieści, bardzo mocno trzymam kciuki! Prawdziwy dom to dla Franka najlepszy prezent na święta, niech się chłopakowi wreszcie uda, bo już tak długo czeka... Quote
Sabina02 Posted December 18, 2011 Author Posted December 18, 2011 Karmelciuuuuu!!!! No, gdzie jestes? :-( Quote
karmelcia Posted December 19, 2011 Posted December 19, 2011 ach Sabinko,ja o tej porze juz chrapie,dzien zaczynam bardzo wczesnie o 6 rano.podalam nr t el do tego pana.A ON MIESZKA KOLO KALWARII ZEBRZYDOWSKIEJ......wlasnie dzw do niego i myslal ze juz dzis ktos do niego przyjedzie....strasznie sie cieszy ze znalazl Franka a znalazl go na ALLEGRO Quote
karmelcia Posted December 19, 2011 Posted December 19, 2011 A kalwaria jest w powiecie wadowickim,wiec tam musimy szukac kogos do pa Quote
karmelcia Posted December 19, 2011 Posted December 19, 2011 Dzw do kolezanki z gliwic ,ktora miala u mnie psiaka,popyta wsrod swoich znajomych o osobe z tamtych okolic...da znac jak kogos znajdzie.... Quote
halcia Posted December 19, 2011 Posted December 19, 2011 To trzymam kciuki z całych sił.Masz racje Sabinko,a ja wczoraj uparłam sie przeczytac cały watek Balbiny u Florentynki i zeszło mi prawie cały dzien na dogo by tego dokonac.To chyba nie taka makabryczna odległosc,ale jak zawsze transport problemowy.Ale miło,ze Pan bardzo czeka i tak sie cieszy.A Frania nie da sie nie pokochać.Będzie dobrze. Quote
karmelcia Posted December 19, 2011 Posted December 19, 2011 juz sprawdzilam na mapie ode mnie to 160km.... Quote
halcia Posted December 19, 2011 Posted December 19, 2011 Ja własnie szukałam jaka odległosc....dobrze obstawiałam.ze tak mniej wiecej tyle.TRzymam kciuki za transport,sama z tych rejonów nie znam nikogo. Quote
Recommended Posts