Sabina02 Posted January 8, 2012 Author Posted January 8, 2012 (edited) [quote name='Ulka18']Sabinko, moze na bazarkach sa takie chustki? Trzeba by poszukac. U mnie Franio nadal na wyroznionej tablicy, wejsc jest sporo. Zamelduje sie za jakis tydzien-dwa na watku. Moze do tego czasu ktos zapyta o Frania :kciuki: Szukalam na bazarkach, ale wszytkie juz zamkniete. :sad: Jeszcze raz dziekuje za ogloszenie w tablicy. :loveu: Mam nadzieje, ze w koncu ktos fajny go wypatrzy. :) [quote name='KasiaKia']Teraz bazarków z chustami niestety nie ma, bo regularnie sprawdzam, ale ostatnio robiła spory bazarek BeaBono i miała ich naprawdę dużo. Może coś Jej zostało? A może planuje nowy bazarek? Warto spytać, bo cioteczka miała je w różnych kolorach i rozmiarach. Sprzedawała je nawet po zamknięciu bazarku. Jeśli nie, to naprawdę można zrobić taką własnoręcznie :D Napisalam PM w sprawie chusty do BeaBono, dzieki Kasiu za podpowiedz! :) Edited January 8, 2012 by Sabina02 Quote
halcia Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 Dostałam SMSa/ze względu na awarie neta/ze jest chętna młoda para na Frania,przyjadą go obejrzec i poznać 4 lutego.Troche długo,ale fajnie,że młodzi ludzie,Franio ma troche energi i chęc na zabawe,więc oby mu sie udało.Tyle czekał,to i te 20 dni wytrzymamy i my i on.Dzięki karmelcia za wieści.Dobre wieści. Quote
Sabina02 Posted January 9, 2012 Author Posted January 9, 2012 (edited) [quote name='halcia']Dostałam SMSa/ze względu na awarie neta/ze jest chętna młoda para na Frania,przyjadą go obejrzec i poznać 4 lutego.Troche długo,ale fajnie,że młodzi ludzie,Franio ma troche energi i chęc na zabawe,więc oby mu sie udało.Tyle czekał,to i te 20 dni wytrzymamy i my i on.Dzięki karmelcia za wieści.Dobre wieści. O super, to trzymamy kciuki!!! :kciuki: Halciu, a jak Oni znalezli Frania? Karmelciu, BonoBea jeszcze ma chustki z napisem "Szukam Domu", ale jak sa zainteresowani adopcja Frania to moze z chustka poczekajmy, chyba potrzebujesz dla innego pieska. Edited January 9, 2012 by Sabina02 Quote
halcia Posted January 10, 2012 Posted January 10, 2012 Sabka,nie wiem jak znalezli,dostałam SMS z prośbą o wpisanie,ze są zainteresowani Franiem.I cieszy mnie to,ze to młodzi ludzie,bo Franio chyba gdyby mógł wybierac wolał by aktywnych ludzi.... Quote
Sabina02 Posted January 10, 2012 Author Posted January 10, 2012 halcia napisał(a):Sabka,nie wiem jak znalezli,dostałam SMS z prośbą o wpisanie,ze są zainteresowani Franiem.I cieszy mnie to,ze to młodzi ludzie,bo Franio chyba gdyby mógł wybierac wolał by aktywnych ludzi.... SMSa dostalas od Karmelci? To Ona ma ta awarie neta? Quote
halcia Posted January 10, 2012 Posted January 10, 2012 Tak,od Niej,bo karmelcia ma mój numer.Nie mogła wpisac tej wiadomosci więc poprosiła bym napisała na watku."Kochana,mam awarie neta napisz na wątku ze jest chętna młoda para dla Franka ,wpadną do mnie na zapoznanie ale dopiero 4 lutego" Mysle ze nie ma mi za złe ze przepisałam,ale wiem jak Cię zżera ciekawosć Quote
Sabina02 Posted January 10, 2012 Author Posted January 10, 2012 halcia napisał(a):Tak,od Niej,bo karmelcia ma mój numer.Nie mogła wpisac tej wiadomosci więc poprosiła bym napisała na watku."Kochana,mam awarie neta napisz na wątku ze jest chętna młoda para dla Franka ,wpadną do mnie na zapoznanie ale dopiero 4 lutego" Mysle ze nie ma mi za złe ze przepisałam,ale wiem jak Cię zżera ciekawosć No, już przydaloby sie Franiowi do domku zbierac, bo oglaszam od od 2,5 lat, a poza schronem jest juz 10 miesiecy. No, ileż można? :mad: :evil_lol: PS. Tak mi siedzi w glowie ta mielecka bidulka Capri. :-( Ciekawa jestem czy bede miala szanse ja zabrac z tego beznadziejnego schroniska na miejsce Frania (oczywiscie jesli sie Karmelcia zgodzi). Quote
Sabina02 Posted January 17, 2012 Author Posted January 17, 2012 Dostalam e-maila w sprawie Frania: Witam. Spodobał mi się piesek bo jest bardzo podobny do naszej suczki również wykastrowanej wiek podobny 8 lat. Mieszkamy w domu w Łomiankach i do towarzystwa poszukujemy dla naszej suczki towarzysza. Jak daleko trzeba by było pojechać. proszę o informacje. pozdrawiam. Marek Quote
Sabina02 Posted January 20, 2012 Author Posted January 20, 2012 Niestety, ludzie z Łomianek juz sie nie odezwali, choc im odpisalam. :shake: Ale nie szkodzi, bo i tak Ci ludzie, ktorzy skontaktowali sie kiedys z Karmelcia, wciaz sa zainteresowani adopcja Frania. Tak wiec czekamy do 4 lutego kiedy to maja przyjechac poznac Frania. :) PS. Czy ktos kupil moze Dziennik Zachodni? Franio ma sie tam dzisiaj ukazac. :) Quote
Igiełka Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 Witajcie :) Przyszłam w odwiedziny do Frania, jaki chłopak uśmiechnięty-super :) Quote
KasiaKia Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 Śliczne zdjęcie :) Franiu, śmigaj już do domku! Quote
Sabina02 Posted January 22, 2012 Author Posted January 22, 2012 Zrobilam nastepne ogloszonko Franiowi. Ulka18, przeslala mi strone tej e-gazety. :) http://retrogazeta.pl/ogloszenia-drobne/129/ Quote
halcia Posted January 23, 2012 Posted January 23, 2012 Karmelcia dalej chyba nie wybrnęła z netem? Quote
karmelcia Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 hej hej,caly czas czekam na TP az mi podlacza neta ale dzis wkrecilam sie do sasiadow!! pisalam maila do mlodych z 4 lutego ,nadal chca Franulke,wieec musimy czekac.bylo tez kilka tel z okololic szczecina ,wiec domyslam sie w zachodnim ogloszenie jest.poza tym wszystko dobrze Franko ma sie swietnie ,juz mu minela AKCJA UCIECZKA wiec biegamy ,szalejemy. co do chustki Sabinko-skoro masz plan na miejsce Frania dac mi innego Psionka w sensie Capri TO CHYBA inwestycja SIE OPLACI i bedziemy chustke wykorzystywac maksymalnie wiec moze ja kup i mi wyslij,poki co bede REKLAMOWACna Franku ADOPCJE a potem pojdzie w spadku dla Capri,co Ty na to????w ogole to moze bysmy sie umowily na STALA WSPOLPRACE i jak jeden piesek znajdzie domek ,bedziesz wyszukiwac nastepnego i go do mnie wysylac?????bedziesz miec zawsze pewne miejsce Quote
Sabina02 Posted January 24, 2012 Author Posted January 24, 2012 karmelcia napisał(a):hej hej,caly czas czekam na TP az mi podlacza neta ale dzis wkrecilam sie do sasiadow!! pisalam maila do mlodych z 4 lutego ,nadal chca Franulke,wieec musimy czekac.bylo tez kilka tel z okololic szczecina ,wiec domyslam sie w zachodnim ogloszenie jest.poza tym wszystko dobrze Franko ma sie swietnie ,juz mu minela AKCJA UCIECZKA wiec biegamy ,szalejemy. co do chustki Sabinko-skoro masz plan na miejsce Frania dac mi innego Psionka w sensie Capri TO CHYBA inwestycja SIE OPLACI i bedziemy chustke wykorzystywac maksymalnie wiec moze ja kup i mi wyslij,poki co bede REKLAMOWACna Franku ADOPCJE a potem pojdzie w spadku dla Capri,co Ty na to????w ogole to moze bysmy sie umowily na STALA WSPOLPRACE i jak jeden piesek znajdzie domek ,bedziesz wyszukiwac nastepnego i go do mnie wysylac?????bedziesz miec zawsze pewne miejsce Karmelciu, w takim razie kupie ta chusteczke. :) Oczywiscie, jesli mam Twoja zgode na stala wspolprace, to ja jestem ZA! :) Oby tylko dalo sie te psiuty z Mielca wyciagnac, bo nie wiem czy teraz oddaja je na DT. Mieleckie psiny to dla mnie priorytet, bo widzialam w jakich warunkach tam zyja :-(, ale jak sie nie da, to zawsze sa inne bidy do wyciagniecia. PS. Wyslalam Ci e-mailem w zalaczniku umowe adopcyja Frania (2 strony). Jesli mozesz, to prosze uzupelnij tylko daty szczepien, bo ja nie mam tej informacji. Quote
karmelcia Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 A WIEC JESTESMY UMOWIONE!!! DOSTALAM UMOWE,WSZYSTKO POUZUPELNIAM,nie ma problema pozdrowionka Quote
halcia Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 No to tylko czekac na 4II i wiesci z domku.Mam nadzieje,ze radosny psiak szybko przyzwyczai sie do kolejnej zmiany,pokocha i będzie kochany!A domek sie odezwie raz na jakiś czas. Quote
Sabina02 Posted January 27, 2012 Author Posted January 27, 2012 Karmelciu, Chusteczki u BeaBono niestety juz wykupione. :sad: Cioteczki, jakbyscie znaly kogos kto ma chusteczki "Jestem Do Adopcji" albo "Szukam Domu" do sprzedazy, to prosze dajcie znac. Quote
karmelcia Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 to czy Franio SIE ZAKOCHA ,TO JA NIE MAM WATPLIWOSCI on jest taki miziacz ze sprzada sam siebie za glaski, dzis diabel wcielony tak mnie przegonil po lesie ze myslalam ze ducha wyzione,on ma czasem dzien ze tylko sobie spaceruje ,troszke pobiega za patykami ale czasem to jakby cos go w dupke ugryzlo i zyc mi nie daje od switu do zmroku i lata z ta ruda dupina szalony co do chustek,ja tez popytam po swoich kolezankach z dogo,moze ktos to jeszcze ma!!! Quote
halcia Posted January 28, 2012 Posted January 28, 2012 Szczególnie szleństwa w zimie,kiedy człowiek by chętnie juz wrócił do domu.Moje tropią cos w śniegu zamiast sikać Quote
terier Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 Franuś już niedługo Twój wielki dzień trzymam kciuki :) Zapraszamy na bazarek ogłoszeniowy http://www.dogomania.pl/threads/222051-Og%C5%82oszenia-10z%C5%82-50-stronek.-Na-d%C5%82ug-Rokiego.-Do-12.02-ZAPRASZAMY! Quote
monikapf Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 żeby tylko to był ten dom. Jakieś wieści moze? Quote
halcia Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 Cisza,a to jutro miało być.....no nic,czekamy na dobre wieści. Quote
Sabina02 Posted February 3, 2012 Author Posted February 3, 2012 monikapf napisał(a):żeby tylko to był ten dom. Jakieś wieści moze? Ci ludzie napisali Karmelci ze maja jakis pogrzeb i nie skonczyli jeszcze remontowac domu, wiec prosili o wiecej czasu. Ja juz ludziom nie wierze, wiec jakby ktos pytal, to Franio jest nadal DO ADOPCJI. Quote
halcia Posted February 3, 2012 Posted February 3, 2012 Cholera...albo z ludzkiej wygody chcą te mrozy przeczekac,wiadomo,spacery.Ale co potem?To jest straszne ,ze ludzie sami uczą nieufnosci dając ku temu powody.... i tacy sie stajemy nieufni.Nie lubie takiego świata,w tej wersji. Quote
Recommended Posts