Sabina02 Posted December 3, 2011 Author Posted December 3, 2011 To juz dzisiaj Franio jedzie z Kaskadaffik do Karmelci. :lol: Zyczymy Kasi i Franiowi milej i bezpiecznej podrozy i czekamy na relacje! :lol: Dziekujemy bardzo wszystkim osobom z hotelu w Brzysciu za wspaniala opieke nad Franiem :loveu:, dziekujemy Kasi za transport :loveu: i Karmelci :loveu: za przyjecie nowego lokatora pod swoj dach! :loveu: Quote
Sabina02 Posted December 3, 2011 Author Posted December 3, 2011 Czekam na jakies wiesci... narazie cisza... :niewiem: Quote
Sabina02 Posted December 4, 2011 Author Posted December 4, 2011 Franio szczesliwie zajechal wczoraj poznym wieczorem do Karmelci! :multi: Quote
karmelcia Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 witam wszystkich Franio dojechal.z racji ze bylo bardzo pozno zostal zakwaterowany w pokoju mojej corki,nie ma co po nocach lazic i psiaki zapoznawac....ale rano razem poszlismy na spacerek i....ogolnie psiaki maja sie w dupce,totalna obojetnosc,obwachaly sie oczywiscie ale na tym kontakt sie skonczyl,no nic widocznie emocje musza opasc ,psionek sie zaaklimatyzuje i nadejdzie dzien na WSPOLNE SZALENSTWO.WCZORAJ NIE BARDZO CHCIAL JESC ALE DZIS JUZ ZJADL SNIADANKO,PIEKNIE CHODZI NA SMYCZY,JEST SUPER GRZECZNY,PRZYTULASNY NO W SZOKU JESTEM ZE GO ZADEN LUDZ NIE WYPATRZYL dawno juz nie mialam takiego psionka,ale widac ze brakowalo mu czlowieka bo wykorzystuje kazda okazje zeby sie poprzytulac i nawet dzis rano dostalam buziola,teraz sobie chrapie pod moimi nogami,bo pilnuje sie bardzo i jak tylko czyjes nogi przestaja sie przemieszczac ,on zaraz sie na nie kladzie i zasypia.....to tyl e narazie,jutro napisze jak minal nam razem kolejny dzien!!!buziaki od Franka Quote
kaskadaffik Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 Strasznie się cieszę, że się psiaki nie pozarły, jeszcze będa razem hasać :)Franiu buziak w nochal :) Quote
karmelcia Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 Kasiu dalyscie mi ksiazeczke Latki,daj mi adres gdzie ona teraz jest to wysle. A wiecie ze Franko chrapie????? Quote
halcia Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 A niech chrapie!Byle to był spokojny sen bez psich zmartwien.Chłopa chrapiacego bym wywaliła,psie chrapanie mnie zawsze bawi. DZiękujemy za wiesci karmelciu! Quote
hotelterier5 Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 miło wiedzieć, że u Francia wszystko ok. Pozdrawiamy psiaka i wszystkich opiekunów; tych fizycznych i medialnych. Quote
Sabina02 Posted December 6, 2011 Author Posted December 6, 2011 Dostalam e-maila w sprawie Frania. Pan niewiele napisal o sobie, glownie pytal o zdrowie Frania i koszty transportu. Odpisalam, wyjasnilam i zobaczymy... Quote
karmelcia Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 OOOO TO JEST SWIATELKO W TUNELU!!!!! a Franek....dzis 1 raz smigal bez smyczy ,wzielam garsc smakolykow i puscilam go,co chwila przywolujac inagradzajac i robiac prawdziwy teatr ochow i achow wraz z glaskami ze wrocil raz ,drugi itp itd a w domu sytuacja dalej bez zmian ,Franek znalazl swoje miejsce w pokoju corki i nie bardzo chce z niego wychodzic,wiec przywleklam mu poslanko,michy i niech sobie mieszka,podejrzewam ze to dlatego ze jak Natka zasypia to go glaska i tak potem spi ze zwisajaca reka o Frankowi w to graj.w ogole jak ona wraca ze szkoly to n szaleje,tanczy macha ogonkiem ,CZYZBY SOBIE WYBRAL PANCIE?????ona tez z nim wychodzi miedzy MOIMI SPACERAMI.a dzis moja sucz go zaczepiala do zabawy ale narazie jeszcze chlopak nie chce,bardziej mu sie podobalo swobodne bieganie ale juz jestesmy na dobrej drodze!!!!! Sabina wyslala mi plakat Franka wiec go sobie skopije i porozwieszam gdzie sie da....moze akurat.....tak na swieta Mikolaj Franiowi przyniesie NOWY DOMEK W PREZENCIE???? Quote
Sabina02 Posted December 8, 2011 Author Posted December 8, 2011 Bardzo prosze wszystkich o rozwieszanie plakatu Frania gdzie sie da. :modla:Plakat ten zrobiony jest przez KasiaKia, za ktory ogromnie dziekuje :Rose: (Kasiu, pozmienialam pare rzeczy na plakacie, mam nadzieje ze sie nie pogniewasz :oops:). Plakat jest rowniez wklejony do pierwszego postu, zeby go bylo latwiej znalesc. Mam tez wersje PowerPoint jak ktos chce. Zapraszam do reklamowania chlopaka: :lol: [IMG]http://img502.imageshack.us/img502/2756/franio.jpg[/IMG] Quote
KasiaKia Posted December 8, 2011 Posted December 8, 2011 O to chodziło, żebyś pozmieniała, zwłaszcza kontakt w sprawie Frania :) Bardzo mocno trzymam kciuki. Quote
Sabina02 Posted December 11, 2011 Author Posted December 11, 2011 Karmelcia, zrobilam Franiowi ogloszenie w tablica.pl. Link do aktywacji zostal wyslany na Twoj e-mail. Prosze, uaktywuj to ogloszenie. :lol: Jak Franio znajdzie domek, to juz mysle o jednej suni na Frania miejsce do Ciebie, jesli sie zgodzisz. :cool3: A tak poza tym to co slychac u Frania? Quote
karmelcia Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 juz sie melduje moje drogie,niestety weekendy spedzam w szkole(tech.wet) i jak wracam to na kompa juz nie mam czasu a u Franka super,z moimi psionami juz sie dogadali BEZ ROZLEWU KRWI wspolne spacery dzialaja cuda,razem szaleja po krzarach,moja sucz pokazuje mu okolice,zacheca do zabawy ale Franek narazie skupiony jest na weszeniu,tyle ciekawych zapachow w kolo ze ciagle biega z nochalem przy ziemi,w domu glownie kreci sie za moja corka i choc michy ma w kuchni i jee z psami to spi z Natala,doslownie bo jak ta zasypia i przestaje go miziac to Franko wskakuje do lozka,i spi z nia ,na poduszce ,pod kordla.do innych ludzi tez jest pozytywne nastawiony,cieszy sie na widok kazdego,aaa NAJWAZNIEJSZE moja corka wymyslila sobie ze Franek chyba pracowal w cyrku bo bawi sie z nim cwicza rozne sztuczki np przeskakiwanie przez kij od miotly albo tanczy na 2 lapkach jak Natka trzyma nad nim smakolyk.ale najlepsza zabawa to PILKA..... biega za nia jak zwariowany,wiec jak widzicie dobrze mu u nas,nie nudzi sie moja corka juz mu wszelkie atrakcje zapewnia Quote
KasiaKia Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 Bardzo się cieszymy, że ma tyle rozrywek :D Ale mimo tego wspaniałego DT trzymamy mocno kciuki za DS. Quote
karmelcia Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 NA WSTEPIE Sabinko,aktywowalam link do ogloszenie i wrzucilam go dodatkowo na swojego FB.... z plakatami ruszamy jutro w miasto.a co do DS TO JA TEZ TRZYMAM KCIUKI BARDZO MOCNO!!!!!! Quote
Sabina02 Posted December 12, 2011 Author Posted December 12, 2011 Dziekuje Karmelciu za tak wyczerpujace wspaniale wiesci i za pomoc w reklamowaniu niuńka! :Rose: KasiaKia, czy moge Cie rowniez prosic o rozwieszanie plakatow z nowymi danymi kontaktowymi? :modla: Quote
KasiaKia Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 Tak, jasne :) Oby się mu wreszcie poszczęściło :) Quote
Sabina02 Posted December 12, 2011 Author Posted December 12, 2011 KasiaKia napisał(a):Tak, jasne :) Oby się mu wreszcie poszczęściło :) Dziekuje! :loveu: Quote
karmelcia Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 nowe newsy!!!wczoraj 1 raz Franek wylegiwal sie z bokserami przed kominkiem,krecil,krecil az w koncu wcisnal swoja maja dupke miedzy wielkopsy i lezakowali razem ,co prawda po jakims czasie chyba bylo mu za cieplo,bo strasznie jest futrzasty ale takie akcje sa jaknajbardziej pozadane,wiemy juz ze psy sie w pelni zaakceptowaly,i teraz juz bedzie tylko dobrze,jak widac kazdy potrzebuje swoje czasu na otorzenie sie na nowe sytuacje,kompanow itp,Franio stal sie pelnoprawnym czlonkiem stada hip hip -huraaaaaaaaa Quote
halcia Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 Musi lepiej obstawiac miejsce.Przed kominkiem goraco,miedzy nimi tez,gdzies z boczku mógł ten kremowy tyłeczek ułożyc.Żartuje,ogromnie sie ciesze ,ze jest między nimi przyjazn.To cudne wiesci... Quote
karmelcia Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 ech lezakowanie przed kominkiem to maly miki....FRANEK SPIEWA KOLENDY!!!!!Moja Natka wczoraj cwiczyla LULAJZE JEZUNIU na flecie,a Franek z nia,pieknie spiewal,jak tylko dziecko wzielo flet do usti dmuchnelo to Franek jej wtorowal,wyl jak szalony,brzmialo to mnie wiecej tak ....uuuaaaalulululu......no myslalam ze sie posikam ze smiechu,nawet rytm trzymal,taki z niego kolednik,Wychodza z niego takie super cechy ze az jestem w szoku,juz zalapal tez nasz rytm dnia i codziennie 6.00 siedzi z boksiami kolo lozka i czeka......ruszy sie czy sie nie ruszy,i jak ja mam spac jak siedza takie 3 stworki i wgapiaja sie we mnie,boksie wydaja dziwaczne dzwieki a Franek kreci łebkiem na wszystkie strony ,jakby to mialo mnie zmobilizowac do wstania,a jak juz sie rusze to juz radocha na maxa,Franek biega wokol mnie,ociera sie,wspina lapkami na moje nogi,i MUSZE POPROSTU go pomiziac a potem cala trojka odprowadzaja mnie do lazienki,bardzo szybko sie uczy nasladuje wszystko co robia Boksery NORMALNIE CUD,MIOD I ORZESZKI!!!!! PS ,AKCJA PLAKAT POWIODLA SIE,WISI FRANKO W OPOLU.....trzymajcie kciuki Quote
Recommended Posts