Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 917
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

KasiaKia napisał(a):
I jak tam, żadnych telefonów z Krakowa? Trochę plakatów już wisi. Resztę rozwieszę na dniach razem z plakatami mojego Martina, który wrócił z adopcji :(

Jeszcz raz dziekuje Ci bardzo za plakat i rozwieszenie go! :loveu: Probowalam dac ten plakat na watek zeby inni chetni mogli skorzystac, ale nie potrafie... :oops:

Nie wiem czy ktokolwiek dzwonil w sprawie Frania, bo numer telefonu jest do hotelu. Na plakacie jest moj adres e-mailowy, ale zadnych e-maili w jego sprawie nie dostalam. :-( Wciaz czekam...

Posted

Mojemu pieskowi się nie udało, więc teraz mam ogromną motywację na znalezienie mu szybko nowego domu, więc będę latać po mieście z plakatami, także Franio załapie się na akcję rozwieszania ogłoszeń. Trzymam kciuki.

Posted

KasiaKia napisał(a):
Mojemu pieskowi się nie udało, więc teraz mam ogromną motywację na znalezienie mu szybko nowego domu, więc będę latać po mieście z plakatami, także Franio załapie się na akcję rozwieszania ogłoszeń. Trzymam kciuki.

A dlaczego Martina domek nie wypalil? :-(

Posted

KasiaKia napisał(a):
Bo inny pies go nie zaakceptował, a jest 3 razy większy od niego i wykazywał się zbyt dużą agresją. Nie chciałabym martwić się każdego dnia czy nic mu nie grozi...

O jejku, szkoda... :-( Trzymam kciuki za obydwoch naszych chlopakow... Oby te plakaty pomogly.

• 2 weeks later...
Posted

Chcialam wszystkich poinformowac, ze Franio zmienia miejsce pobytu i bedzie jechal do DT u dogomaniaczki karmelci pod Opolem.

Przekazalam juz zainteresowanym ta informacje.

Nie chce zeby ktos pomyslal, ze z hotelem w Brzysciu jest cos nie tak, wrecz przeciwnie! To bardzo fajne miejsce i ma bardzo dobra opinie! :lol: Jednak stwierdzilam ze zmiana miejsca Frania pobytu jest sluszna glownie z dwoch powodow. Po pierwsze, DT jest domowe, wiec Franio bedzie czesciej z przy ludziach (ktorych tak kocha), poza tym to zawsze jest lepiej jak psinka w zimie grzeje dupke w domku. Drugi powod to nie ukrywam, ze jest nizsza cena. Oszczedzajac troche kasy bede mogla bardziej pomoc innym bidulkom.

Tak wiec, szukamy dla Frania transportu na trasie MIELEC - OPOLE i prosimy o pomoc w znalezieniu takiego transportu dla Frania :modla:, nawet odplatnie za rozsadna cene. Ja bede tez szukac gdzie sie da.

Posted

kaskadaffik napisał(a):
Jeżeli to nie za długo ja będę mogła Frania zabrać na początku grudnia.

Oj to by bylo super! Dziekuje Ci ogromnie!!! :Rose: Mozemy poczekac do grudnia, nie ma pospiechu. Franio ma i tak zaplacony hotel do 8 grudnia. Tam jeszcze musze doslac tylko 10 zl za listopad za karme (celinka wplacila za listopadowa karme 50 zl), no i za te pierwsze dni grudnia tez za karme.

Posted

Ciesze sie Sabinko i bardzo sie ciesze,ze Kasia może pomóc.Mam nadzieje ze fotki radosnego modela bedziemy mieli raz na jakiś czasFranek,mam nadzieje,ze zmiana ci sie spodoba.

Posted

halcia napisał(a):
Ciesze sie Sabinko i bardzo sie ciesze,ze Kasia może pomóc.Mam nadzieje ze fotki radosnego modela bedziemy mieli raz na jakiś czasFranek,mam nadzieje,ze zmiana ci sie spodoba.

Dzieki Halciu jeszcze raz za telefon do Kaskidaffik w sprawie Frania. :)

KasiaKia napisał(a):
Bardzo fajnie, może w nowym miejscu się ktoś zainteresuje pieskiem :)

Bardzo bym tego chciala. :)

Posted

Przeprowadzka psiaków pod Poznań planowana jest na początku grudnia, musimy się jakoś zgrać z wyjazdem Frania. No i dziekuję za miłe słowa, mam nadzieję, że Franciszek jest coraz blizej celu. Kasia, daj znać kiedy planujesz wyjazd.

Posted

Sabina02, wklejam na wątek plakat Frania, bo skoro zmienia miejsce pobytu, to może ktoś porozwiesza chłopaka w nowym mieście. Aczkolwiek pewnie trzeba zmienić nr tel. Wyślę Ci jeszcze raz go w PowerPoint to sama będziesz mogła edytować tekst.

Posted

[quote name='KasiaKia']Sabina02, wklejam na wątek plakat Frania, bo skoro zmienia miejsce pobytu, to może ktoś porozwiesza chłopaka w nowym mieście. Aczkolwiek pewnie trzeba zmienić nr tel. Wyślę Ci jeszcze raz go w PowerPoint to sama będziesz mogła edytować tekst.

Dzieki! :loveu: Jak Franio bedzie juz w DT, to poprawie dane kontaktowe na plakacie i poprosze Cie wtedy zebys wkleila ten plakat na watek jeszcze raz (bo ja nie umiem :oops:), wtedy wkleje go do pierwszego postu zeby kto chce, moglby go rozwieszac. :lol: