Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wyniki oficjalne :

Witamy,

W konkursie listopadowym zwyciezylo Przytulisko w Rachowie Starym. Gratulujemy wygranej!

Klienci rezygnując z należnych sobie rabatów przekazali na rzecz schronisko kwotę 12612zl. Sklep Krakvet przeznacza 1000 zł jako pomoc dla wygranej - łącznie schronisko otrzyma pomoc o wartości 13 612zl. Gratulujemy!

W dniu dziesiejszym skontaktujemy się ze zwyciezca w celu poinformowania o wygranej, a za chwilę rozpocznie się konkurs grudniowy.

Pozdrawiamy,
Zespół Krakvet
Marek Batko
www.krakvet.pl - najtańszy sklep zoologiczny

GRATULACJE!
Smacznego psiaki !

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

baster i lusi napisał(a):
uwierz

Przytulisko w Rachowie Starym
1642
46%
Stowarzyszenie Pomocy Królikom
1582
45%

głosy schodziły jeszcze po godzinie 0
Przytulisko w Rachowie Starym
1654
46%
Stowarzyszenie Pomocy Królikom
1591
45%

Posted

brazowa1 napisał(a):
nie,dlaczego? przecież ten pan oficjalnie w wiadomościach TV1 mówił o tym,że lubi "kielicha".

Eeeeee? O co chodzi? Ja tez lubię "kielicha'. Z Moją Kochaną Ninką. Delu preferuje Tequilę Silver Bianco z limonką i z nachosami. A Nuka woli Jacka Daniellsa albo Ballantine.... ze stekiem malo wysmażonym (krwistym). No co kto lubi.... to jego.... :D

Posted

Przyłączam sie do gratulacji. Bardzo się cieszę. Kroliczki kocham i przykro, ze im sie nie udalo. Moze nastepnym razem?
Rachow, trzymajcie sie, pozdrawiam.

Posted

Krakvet Krakvetem, ale kolejne fundusze dla Rachowa na pewno też się przydadzą. Wpadłem na pomysł, żeby zrobić kalendarz z psiakami z Przytuliska. Konspekt kalendarza jest tutaj: http://muzzy.hostcenter.pl/1/konspekt_rachow_2012.jpg
Pełny projekt ma 13 stron w rozmiarze A3. I tu pojawia się problem, bo orientowałem się w kosztach wydruku i wychodzi ponad 50 zł za jeden egzemplarz na papierze fotograficznym na drukarce laserowej. Pisałem również maile z pytaniem o możliwość wydrukowania kalendarzy w korzystnej cenie do drukarni Akapit oraz do Grupy Reklamowej Interface, ale nie otrzymałem odpowiedzi. Więc mam pytanie do osób obecnych na wątku: może macie jakąś zaprzyjaźnioną drukarnię, która zechciałaby wydrukować trochę kalendarzy? Dochód z ich sprzedaży mógłby trafić do Przytuliska. Co Wy na to? Sprawa raczej pilna, bo właśnie trwa sezon na kupowanie kalendarzy, ale długo już nie potrwa...

Posted

[quote name='muzzy']Krakvet Krakvetem, ale kolejne fundusze dla Rachowa na pewno też się przydadzą. Wpadłem na pomysł, żeby zrobić kalendarz z psiakami z Przytuliska. Konspekt kalendarza jest tutaj: http://muzzy.hostcenter.pl/1/konspekt_rachow_2012.jpg
Pełny projekt ma 13 stron w rozmiarze A3. I tu pojawia się problem, bo orientowałem się w kosztach wydruku i wychodzi ponad 50 zł za jeden egzemplarz na papierze fotograficznym na drukarce laserowej. Pisałem również maile z pytaniem o możliwość wydrukowania kalendarzy w korzystnej cenie do drukarni Akapit oraz do Grupy Reklamowej Interface, ale nie otrzymałem odpowiedzi. Więc mam pytanie do osób obecnych na wątku: może macie jakąś zaprzyjaźnioną drukarnię, która zechciałaby wydrukować trochę kalendarzy? Dochód z ich sprzedaży mógłby trafić do Przytuliska. Co Wy na to? Sprawa raczej pilna, bo właśnie trwa sezon na kupowanie kalendarzy, ale długo już nie potrwa...
Pomysł dobry, ale stanowczo za późny, chyba, że na 2013 rok.

Posted

Lobaria napisał(a):
Pomysł dobry, ale stanowczo za późny, chyba, że na 2013 rok.

Zacząłem prawie dwa tygodnie temu od maili do drukarni :( Ale gdyby np. w ciągu tygodnia udało się coś wydrukować, to myślę, że chętni by się znaleźli.

Posted

[quote name='muzzy']Zacząłem prawie dwa tygodnie temu od maili do drukarni :( Ale gdyby np. w ciągu tygodnia udało się coś wydrukować, to myślę, że chętni by się znaleźli.

http://www.dogomania.pl/threads/217513-G%C5%81OSUJEMY-!-fotoBazar-do-kalendarza-dogo!!!-do-03.12-g-23.00

http://www.dogomania.pl/threads/213526-KALENDARZ-METAMORFOZY-na-2012-g%C5%82osujesz-wygrywasz-pomagasz-ZLICZAMY

Dwa bazarki kalendarzowe. Napisz do osob, ktore je prowadza i spytaj ile placa za wydruk. Ewentualnie wez namiary na te drukarnie albo podlacz swoje do druku.

Posted

ja podczytuje watek caly czas;) juz odpisalam do muzzy, odbieram jutro moj wiec wypowiem sie co do jakosci bo w tym roku korzystam z innej-tanszej drukarni,

Posted

50 zł to faktycznie dużo. W zeszłym roku kupowałam taki kalendarz na innym forum -labradory.org i tam wydruk wyszedł 25 zł . Tylko trzeba było podac ilosc i wtedy negocjować rabat.Przy nie wiadomo jakiej ilości trudno bedzie ustalic nizszy koszt. Ale pomysł super!!

Posted

Póki co odpowiedziano mi tylko z drukarni Perfekta (www.perfekta.info.pl). Zaproponowano takie ceny:
[FONT=&quot]Przy zamówieniu: [/FONT]
[FONT=&quot]10 sztuk: 38,- zł netto sztuka[/FONT]
[FONT=&quot]20 sztuk: 28,- zł netto sztuka[/FONT]
[FONT=&quot]50 sztuk: 21,- zł netto sztuka[/FONT]
[FONT=&quot]100 sztuk: 19,- zł netto szuka[/FONT]
Teraz faktycznie przydałby się sponsor...

Posted

Byłam wczoraj w przytulisku.
Żabka się znalazła:)
Do fundacji Dom Tymianka trafiły 2 sunie.
Mama Kuby i Balbiny też miała jechać ale wraz z inną sunią chodziły po suficie auta i musieli wrócić aby je oddać ( nawet Pan Waldek słusznie zauważył,że jak można przyjechać po półdzikie psy bez transporterów)
Pani która przybyła na nasze ostatnie spotkanie wolontariuszy zebrała ponad 300 kilogramów karmy, kagańce, spanka, smycze itp.DZIĘKUJEMY!
Jak dotarłyśmy to byli tam również wspaniali ludzie ze Świdnika którzy również dostarczyli karmę jak i deski na jakieś 20 bud.