Finetta Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 Wyniki oficjalne :Witamy, W konkursie listopadowym zwyciezylo Przytulisko w Rachowie Starym. Gratulujemy wygranej! Klienci rezygnując z należnych sobie rabatów przekazali na rzecz schronisko kwotę 12612zl. Sklep Krakvet przeznacza 1000 zł jako pomoc dla wygranej - łącznie schronisko otrzyma pomoc o wartości 13 612zl. Gratulujemy! W dniu dziesiejszym skontaktujemy się ze zwyciezca w celu poinformowania o wygranej, a za chwilę rozpocznie się konkurs grudniowy. Pozdrawiamy, Zespół Krakvet Marek Batko www.krakvet.pl - najtańszy sklep zoologiczny GRATULACJE! Smacznego psiaki ! Quote
LadyS Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 Super, bardzo się cieszę - jest szansa dla psiaków z Rachowa! Quote
baster i lusi Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 MaDi napisał(a):Nie uwierzę jak nie zobaczę komunikatu krakvetu. Merys napisał(a):ja również no i jest wygrana. Quote
baster i lusi Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 baster i lusi napisał(a):uwierz Przytulisko w Rachowie Starym 1642 46% Stowarzyszenie Pomocy Królikom 1582 45% głosy schodziły jeszcze po godzinie 0 Przytulisko w Rachowie Starym 1654 46% Stowarzyszenie Pomocy Królikom 1591 45% Quote
LadyS Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 Myślę, że takie uwagi można kierować na Pw. Quote
LadyS Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 brazowa1 napisał(a):nie,dlaczego? przecież ten pan oficjalnie w wiadomościach TV1 mówił o tym,że lubi "kielicha". Po prostu, z kultury. Quote
Merys Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 Brązowa proszę Cie edytuj tego posta... zrobimy tak żeby było dobrze Quote
Merys Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 Dziękuje. Cieszymy się ich wygraną w końcu jest co świętować :) Quote
WILCZUREK Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 brazowa1 napisał(a):nie,dlaczego? przecież ten pan oficjalnie w wiadomościach TV1 mówił o tym,że lubi "kielicha". Eeeeee? O co chodzi? Ja tez lubię "kielicha'. Z Moją Kochaną Ninką. Delu preferuje Tequilę Silver Bianco z limonką i z nachosami. A Nuka woli Jacka Daniellsa albo Ballantine.... ze stekiem malo wysmażonym (krwistym). No co kto lubi.... to jego.... :D Quote
Pipi Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 Przyłączam sie do gratulacji. Bardzo się cieszę. Kroliczki kocham i przykro, ze im sie nie udalo. Moze nastepnym razem? Rachow, trzymajcie sie, pozdrawiam. Quote
muzzy Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 Krakvet Krakvetem, ale kolejne fundusze dla Rachowa na pewno też się przydadzą. Wpadłem na pomysł, żeby zrobić kalendarz z psiakami z Przytuliska. Konspekt kalendarza jest tutaj: http://muzzy.hostcenter.pl/1/konspekt_rachow_2012.jpg Pełny projekt ma 13 stron w rozmiarze A3. I tu pojawia się problem, bo orientowałem się w kosztach wydruku i wychodzi ponad 50 zł za jeden egzemplarz na papierze fotograficznym na drukarce laserowej. Pisałem również maile z pytaniem o możliwość wydrukowania kalendarzy w korzystnej cenie do drukarni Akapit oraz do Grupy Reklamowej Interface, ale nie otrzymałem odpowiedzi. Więc mam pytanie do osób obecnych na wątku: może macie jakąś zaprzyjaźnioną drukarnię, która zechciałaby wydrukować trochę kalendarzy? Dochód z ich sprzedaży mógłby trafić do Przytuliska. Co Wy na to? Sprawa raczej pilna, bo właśnie trwa sezon na kupowanie kalendarzy, ale długo już nie potrwa... Quote
Lobaria Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 [quote name='muzzy']Krakvet Krakvetem, ale kolejne fundusze dla Rachowa na pewno też się przydadzą. Wpadłem na pomysł, żeby zrobić kalendarz z psiakami z Przytuliska. Konspekt kalendarza jest tutaj: http://muzzy.hostcenter.pl/1/konspekt_rachow_2012.jpg Pełny projekt ma 13 stron w rozmiarze A3. I tu pojawia się problem, bo orientowałem się w kosztach wydruku i wychodzi ponad 50 zł za jeden egzemplarz na papierze fotograficznym na drukarce laserowej. Pisałem również maile z pytaniem o możliwość wydrukowania kalendarzy w korzystnej cenie do drukarni Akapit oraz do Grupy Reklamowej Interface, ale nie otrzymałem odpowiedzi. Więc mam pytanie do osób obecnych na wątku: może macie jakąś zaprzyjaźnioną drukarnię, która zechciałaby wydrukować trochę kalendarzy? Dochód z ich sprzedaży mógłby trafić do Przytuliska. Co Wy na to? Sprawa raczej pilna, bo właśnie trwa sezon na kupowanie kalendarzy, ale długo już nie potrwa... Pomysł dobry, ale stanowczo za późny, chyba, że na 2013 rok. Quote
evel Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 Dlaczego za późny? Ludzie kupują kalendarze przeważnie właśnie w grudniu i w styczniu. Quote
muzzy Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 Lobaria napisał(a):Pomysł dobry, ale stanowczo za późny, chyba, że na 2013 rok. Zacząłem prawie dwa tygodnie temu od maili do drukarni :( Ale gdyby np. w ciągu tygodnia udało się coś wydrukować, to myślę, że chętni by się znaleźli. Quote
Casablanca Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 Gratulacje dla psiaczków! Bardzo się cieszę :) Quote
Rewelacja Posted December 1, 2011 Posted December 1, 2011 [quote name='muzzy']Zacząłem prawie dwa tygodnie temu od maili do drukarni :( Ale gdyby np. w ciągu tygodnia udało się coś wydrukować, to myślę, że chętni by się znaleźli. http://www.dogomania.pl/threads/217513-G%C5%81OSUJEMY-!-fotoBazar-do-kalendarza-dogo!!!-do-03.12-g-23.00 http://www.dogomania.pl/threads/213526-KALENDARZ-METAMORFOZY-na-2012-g%C5%82osujesz-wygrywasz-pomagasz-ZLICZAMY Dwa bazarki kalendarzowe. Napisz do osob, ktore je prowadza i spytaj ile placa za wydruk. Ewentualnie wez namiary na te drukarnie albo podlacz swoje do druku. Quote
muzzy Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 Dzięki. Do autorki/autora pierwszego wątku pytanie wysłałem, autorka drugiego wątku ma zapchaną skrzynkę. Quote
chita Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 ja podczytuje watek caly czas;) juz odpisalam do muzzy, odbieram jutro moj wiec wypowiem sie co do jakosci bo w tym roku korzystam z innej-tanszej drukarni, Quote
joteska Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 gratulacje dla Rachowa! super, że są jeszcze tacy ludzie i to właśnie oni otrzymują wsparcie Quote
MaDi Posted December 2, 2011 Author Posted December 2, 2011 A więc teraz szukamy sponsora na kalendarze. Quote
jkasia Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 50 zł to faktycznie dużo. W zeszłym roku kupowałam taki kalendarz na innym forum -labradory.org i tam wydruk wyszedł 25 zł . Tylko trzeba było podac ilosc i wtedy negocjować rabat.Przy nie wiadomo jakiej ilości trudno bedzie ustalic nizszy koszt. Ale pomysł super!! Quote
muzzy Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 Póki co odpowiedziano mi tylko z drukarni Perfekta (www.perfekta.info.pl). Zaproponowano takie ceny: [FONT="]Przy zamówieniu: [/FONT] [FONT="]10 sztuk: 38,- zł netto sztuka[/FONT] [FONT="]20 sztuk: 28,- zł netto sztuka[/FONT] [FONT="]50 sztuk: 21,- zł netto sztuka[/FONT] [FONT="]100 sztuk: 19,- zł netto szuka[/FONT] Teraz faktycznie przydałby się sponsor... Quote
MaDi Posted December 4, 2011 Author Posted December 4, 2011 Byłam wczoraj w przytulisku. Żabka się znalazła:) Do fundacji Dom Tymianka trafiły 2 sunie. Mama Kuby i Balbiny też miała jechać ale wraz z inną sunią chodziły po suficie auta i musieli wrócić aby je oddać ( nawet Pan Waldek słusznie zauważył,że jak można przyjechać po półdzikie psy bez transporterów) Pani która przybyła na nasze ostatnie spotkanie wolontariuszy zebrała ponad 300 kilogramów karmy, kagańce, spanka, smycze itp.DZIĘKUJEMY! Jak dotarłyśmy to byli tam również wspaniali ludzie ze Świdnika którzy również dostarczyli karmę jak i deski na jakieś 20 bud. Quote
Recommended Posts