Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

muzzy napisał(a):
Właśnie obdzwoniłem kilkoro znajomych, poszły zaproszenia na Facebooku, obiecali, że dziś zagłosują i przekażą dalej... Może się uda...

kurde Rachów przegrywa.rozsyłam zaproszenia do głosowania.

Posted

ladySwallow napisał(a):
kto nie próbuje, nie zwycięża!

Dokłdanie. A jeśli tym razem się nie uda, to następnym razem będzie już o tyle łatwiej, że ludzie, których zmolestowaliśmy, już będą mieli pozakładane konta na Krakvecie i odejdzie kwestia tłumaczenia po co i dlaczego. A może i oni kolejnych zwerbują. Prędzej czy później DAMY RADĘ! :) Oby prędzej...

Posted

muzzy napisał(a):
Dokłdanie. A jeśli tym razem się nie uda, to następnym razem będzie już o tyle łatwiej, że ludzie, których zmolestowaliśmy, już będą mieli pozakładane konta na Krakvecie i odejdzie kwestia tłumaczenia po co i dlaczego. A może i oni kolejnych zwerbują. Prędzej czy później DAMY RADĘ! :) Oby prędzej...

A jak nawet nie to - to ludzie będą chętniej kupować np. cegiełki, bo będą znać już sprawę przytuliska i żałować, że nie wygrało.

Posted

W głosowaniu na Krakvecie jest przekręt - już o tym wiemy. I wcale nie musi to być robione przez Króliki, raczej to wykluczam. Ktoś trzeci pewnie bawi się naszym kosztem...Zajrzyjcie na watek głosowania...

Posted

Rachów kilkoma głosami prowadzi

Dogomaniacy są z wami

mestudio napisał(a):
Te diabelne króliki wpadły w jakiś szał głosowania.

jostel5 napisał(a):
Jak zwykle ostatnio-maszyna głosuje!

mestudio napisał(a):
Uważasz, że krakvet kombinuje?

wasabi81 napisał(a):
Caly czas 8-10 glosow przewagi... ja tam nie wierze ze to glosowanie jest fair:shake:

mestudio napisał(a):
Odświeżam stronę co kilka sekund i wygląda to dziwnie - jakby mieli nadmiar karmy króliczej z krótkim terminem ważności. Jak psy przegrają to nie uwierzę, że to było uczciwe.

jostel5 napisał(a):
Krakvet-nie! Jedynie nieuczciwi userzy!Od Warty Goldena się zaczęło i tak trwa!

Posted

MaDi napisał(a):
Dzięki że jesteście to bardzo budujące. Myślę,że na tej akcji wszyscy wiele się nauczymy.

Ale tez musimy coś z tym zrobić. A miałam iść spać i nastawić budzik na 23.30...

Posted

MaDi,nie martw się o jedzenie dla psów w razie przegranej. Cztery lata temu prosilismy o głosy w akcji Tesco. Przegraliśmy,ale jak sie ludziska rzucili z karmą,to dostaliśmy w dwójnasób żarełka dla kundelków schroniskowych.