muzzy Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 Właśnie obdzwoniłem kilkoro znajomych, poszły zaproszenia na Facebooku, obiecali, że dziś zagłosują i przekażą dalej... Może się uda... Quote
baster i lusi Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 muzzy napisał(a):Właśnie obdzwoniłem kilkoro znajomych, poszły zaproszenia na Facebooku, obiecali, że dziś zagłosują i przekażą dalej... Może się uda... kurde Rachów przegrywa.rozsyłam zaproszenia do głosowania. Quote
MaDi Posted November 30, 2011 Author Posted November 30, 2011 Dziękuję. Musimy próbować, normalnie płakać mi się chce. Ostatnia powrotna droga do przytuliska. Bajka Quote
LadyS Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 My jako GA spamujemy na swoich wątkach, piszę też do znajomych, żeby głosowali - kto nie próbuje, nie zwycięża! Quote
muzzy Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 ladySwallow napisał(a):kto nie próbuje, nie zwycięża! Dokłdanie. A jeśli tym razem się nie uda, to następnym razem będzie już o tyle łatwiej, że ludzie, których zmolestowaliśmy, już będą mieli pozakładane konta na Krakvecie i odejdzie kwestia tłumaczenia po co i dlaczego. A może i oni kolejnych zwerbują. Prędzej czy później DAMY RADĘ! :) Oby prędzej... Quote
LadyS Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 muzzy napisał(a):Dokłdanie. A jeśli tym razem się nie uda, to następnym razem będzie już o tyle łatwiej, że ludzie, których zmolestowaliśmy, już będą mieli pozakładane konta na Krakvecie i odejdzie kwestia tłumaczenia po co i dlaczego. A może i oni kolejnych zwerbują. Prędzej czy później DAMY RADĘ! :) Oby prędzej... A jak nawet nie to - to ludzie będą chętniej kupować np. cegiełki, bo będą znać już sprawę przytuliska i żałować, że nie wygrało. Quote
Lobaria Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 W głosowaniu na Krakvecie jest przekręt - już o tym wiemy. I wcale nie musi to być robione przez Króliki, raczej to wykluczam. Ktoś trzeci pewnie bawi się naszym kosztem...Zajrzyjcie na watek głosowania... Quote
Merys Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 [quote name='MaDi']Dziękuję. Musimy próbować, normalnie płakać mi się chce. Mi również :( A tutaj dowód na to, że da się obejść zabezpieczenia forum i robić nawet 2 konta w ciągu minuty! http://img717.imageshack.us/img717/9199/przechwytywanieqi.jpg Quote
Finetta Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 Wtedy była walka Miau(FAN) z Dogo (Uciechów). Quote
baster i lusi Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 Rachów kilkoma głosami prowadzi Dogomaniacy są z wami mestudio napisał(a):Te diabelne króliki wpadły w jakiś szał głosowania. jostel5 napisał(a):Jak zwykle ostatnio-maszyna głosuje! mestudio napisał(a):Uważasz, że krakvet kombinuje? wasabi81 napisał(a):Caly czas 8-10 glosow przewagi... ja tam nie wierze ze to glosowanie jest fair:shake: mestudio napisał(a):Odświeżam stronę co kilka sekund i wygląda to dziwnie - jakby mieli nadmiar karmy króliczej z krótkim terminem ważności. Jak psy przegrają to nie uwierzę, że to było uczciwe. jostel5 napisał(a):Krakvet-nie! Jedynie nieuczciwi userzy!Od Warty Goldena się zaczęło i tak trwa! Quote
MaDi Posted November 30, 2011 Author Posted November 30, 2011 Dzięki że jesteście to bardzo budujące. Myślę,że na tej akcji wszyscy wiele się nauczymy. Quote
LadyS Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 MaDi, jesteśmy, czuwamy do samej północy! MUSI być dobrze! Cały czas werbujemy znajomych! Quote
Lobaria Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 MaDi napisał(a):Dzięki że jesteście to bardzo budujące. Myślę,że na tej akcji wszyscy wiele się nauczymy. Ale tez musimy coś z tym zrobić. A miałam iść spać i nastawić budzik na 23.30... Quote
WILCZUREK Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 [quote name='baster i lusi']kurde Rachów przegrywa.rozsyłam zaproszenia do głosowania.Spoxik, na razie wygrywa. Rachów 1590, Króliki 1534. Atakuję jak szalony wszystkich znajomych....... Ogladajcie ---> http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=msBAopYXonw , głosujcie na Rachów !!!!! Quote
WILCZUREK Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 Już jest 1600 do 1538 dla Rachowa !!!!!!!!!! <jupi> Quote
evel Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 Akcja werbowania ludzi na fb idzie pełną parą ;) Quote
brazowa1 Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 MaDi,nie martw się o jedzenie dla psów w razie przegranej. Cztery lata temu prosilismy o głosy w akcji Tesco. Przegraliśmy,ale jak sie ludziska rzucili z karmą,to dostaliśmy w dwójnasób żarełka dla kundelków schroniskowych. Quote
WILCZUREK Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 1620 do 1553 jupi! 57 minut jeszcze MaDi - też widzę cały czas na forum KrakVetu..... - Wilczurki pozdrawiają, werbują, kciuki trzymają :) Quote
MaDi Posted November 30, 2011 Author Posted November 30, 2011 Strasznie się cieszę nawet jeśli nam się nie uda to liczę że będzie zaglądać tu więcej osób. Quote
WILCZUREK Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 MaDi napisał(a):Strasznie się cieszę nawet jeśli nam się nie uda to liczę że będzie zaglądać tu więcej osób. Uda się...... MUSI !!!!! Nie wolno inaczej myśleć !!! Quote
baster i lusi Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 WILCZUREK napisał(a):Uda się...... MUSI !!!!! Nie wolno inaczej myśleć !!! Rachów prowadzi 60 głosów.musi się udać. Quote
MaDi Posted November 30, 2011 Author Posted November 30, 2011 No to trzymamy kciuki i rozsyłamy dalej:) Quote
WILCZUREK Posted November 30, 2011 Posted November 30, 2011 jeszcze kwadrans - przewaga Rachowa 56 punktów Quote
Recommended Posts