Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

brazowa1 napisał(a):
To dobrze,znacznie lepiej niż żeby kolejna rozmnażaczka zajmowala sie psami. Szlag mnie trafiał ,gdy ogladałam filmiki i pańcia prezentowała całe mioty wyrośniętych poddziczałych szczeniaków i młodych psów,które na tym etapie braku socjalizacji jako psy do towarzystwa się nie nadają,czyli pozostaje im łańcuch,a szczęsliwcom podwórko.

Psy z przytuliska nie są wydawane na łańcuchy jak w większości schronisk. Fakt idealnym miejscem dla większości tych psów są domy z podwórkami. Na łańcuchach nie są trzymane młode a te które z jakichś powodów nie mogą być z innymi.

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

eee,tyle teoria,a w praktyce,to nikt nie chodzi za psem i nie sprawdza,czy na łańcuchu. Jedna wizyta i to dobrze jak jest ta jedna. Jak rejon wiejski,to wiadomo,że psa uwiążą. Ale dla nich to jedyna alternatywa.
Nie piszę,żeby sugerować,ze Wasz nadzór jest zły,wręcz przeciwnie,tylko wylewam żal,że tyle lat nie pozwalali pomóc psom,a one za to płacą-młode,ładne psiaki.

Posted

brazowa1 napisał(a):
eee,tyle teoria,a w praktyce,to nikt nie chodzi za psem i nie sprawdza,czy na łańcuchu. Jedna wizyta i to dobrze jak jest ta jedna. Jak rejon wiejski,to wiadomo,że psa uwiążą. Ale dla nich to jedyna alternatywa.
Nie piszę,żeby sugerować,ze Wasz nadzór jest zły,wręcz przeciwnie,tylko wylewam żal,że tyle lat nie pozwalali pomóc psom,a one za to płacą-młode,ładne psiaki.

Większość psów z przytuliska znajduje domy w dużych miastach;) i mieszka w domu. Jednak tak jak mówisz wiąż jest tam spore stadko dzikusów....

Posted

Głosowanie trwa do północy.
Jak już zagłosowałaś to po zalogowaniu wyświetlają Ci się wyniki ( pozycja na którą głosowałaś jest wyboldowana).

Jak zaglądasz niezalogowana, jako gość, też masz wyniki.

WYŚLIJCIE NA PW PROŚBY O GŁOSOWANIE do użytkowników, którzy ostatnio się logowali na dogo.

Chociaż i tak pewnie przegramy.

Posted

Finetta napisał(a):
Głosowanie trwa do północy.
Jak już zagłosowałaś to po zalogowaniu wyświetlają Ci się wyniki ( pozycja na którą głosowałaś jest wyboldowana).

Jak zaglądasz niezalogowana, jako gość, też masz wyniki.

WYŚLIJCIE NA PW PROŚBY O GŁOSOWANIE do użytkowników, którzy ostatnio się logowali na dogo.

Chociaż i tak pewnie przegramy.

Od rana to robię, a teraz jadę jeszcze na drugim forum....

Posted

Nie dziwię, się, że nas gonią, skoro stosują takie metody - skopiowałam wpisy dwóch osób z ich forum

Tak sobie mysle, nie jestem pewna, na ile byloby to oszustwo i czy byloby to oszustwo, ale mysle, ze w znaczny sposb mogloby ulatwic glosowanie znajomym, ale mozna stworzyc uzytkownikow i zarejestrowac ich za pomoca tych 10min skrzynek emailowych, o ktorych pisal Jachob i wyslac do ludzi nazwe uzytkownika razem z haslem, zeby nie musieli juz sobie zawracac glowy....

jesli ja (zaba) stworze uzytkownikow dla mojej mamy, babci, ciotki, kuzynki, taty, taty siostry, znajomej rodzicow..... itd i oni beda u mnie w domu glosowac, a ja sobie bede zmieniac ip przez proxy (co 0.5 sek nowy address icon_zeby ) - czy to bedzie lamanie regulaminu? Wiecie, jutro Andrzejki i duzo gosci bedzie i moga klikac usmiech2

Posted

Wiecie co? Powoli żałuje, że wzieliśmy udział w tym głosowaniu. Przez 2 tygodnie mogliśmy latac z puszkami i prowadzić zbiórki, a nie liczyć na kase z głosowania, które w dodatku wygra i tak bot... a tak straciło się nerwów, zawróciło ludziom głowy.

Posted

2 miesiące temu my podobnie przegraliśmy (Znajdki przegrały z GreyAnimals), koniecznie zgłaszajcie wszystko Krakvetowi... Nas olali, nie interesowały ich screeny, zrzuty i inne spostrzeżenia. Ale może jak będzie większy nacisk, to i lepiej sprawdzą głosy? Ja żałuję, że w ogóle 2 m-ce temu pytałam ich czy chcą takie, a takie screeny, którymi dysponuję. Dziś uważam, że powinnam była wtedy od razu wszystko wysyłać, zahostować screeny i wkleić link w PW. Wtedy może nie mogliby udawać, że czegoś nie widzą...
Przykro mi strasznie, sama nagabywałam tylu znajomych... może jeszcze się uda. Jeśli ktoś dopuścił się jakiś rażących nadużyć, to może jednak zweryfikują... pozostaje mieć nadzieję.

Posted

bric-a-brac napisał(a):
2 miesiące temu my podobnie przegraliśmy (Znajdki przegrały z GreyAnimals), koniecznie zgłaszajcie wszystko Krakvetowi... Nas olali, nie interesowały ich screeny, zrzuty i inne spostrzeżenia. Ale może jak będzie większy nacisk, to i lepiej sprawdzą głosy? Ja żałuję, że w ogóle 2 m-ce temu pytałam ich czy chcą takie, a takie screeny, którymi dysponuję. Dziś uważam, że powinnam była wtedy od razu wszystko wysyłać, zahostować screeny i wkleić link w PW. Wtedy może nie mogliby udawać, że czegoś nie widzą...
Przykro mi strasznie, sama nagabywałam tylu znajomych... może jeszcze się uda. Jeśli ktoś dopuścił się jakiś rażących nadużyć, to może jednak zweryfikują... pozostaje mieć nadzieję.

Kilkakrotnie zgłoszone na chwilę obecną, odpowiedz? Taka sama dla wszystkich, wszystko jest OK, to my mamy omamy wzrokowe.