Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 698
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

widać w jej oczkach, że dużo przeszła:( ale widać też mądrość i wdzięczność za to co dla niej robicie:) mam nadzieje, że znajdzie kiedyś odpowiedzialny domek, bo na pewno będzie mądrą, kochającą i oddaną towarzyszką:)

Posted

Jesteśmy po zdjęciach szwów. Wielki szacunek dla Eli, Pan Doktor nachwalić się nie mógl Jej opieki. Łapka nie spuchnieta, ciepła, dobrze reaguje. Eluś kochana, gdyby nie Ty!!!!

Podejrzewam że mała może troszke kuleć, na pewno nie będzie psem sportowym, ale wierzę, że będzie sprawna i radosna.
Leki nadal dostaje. A my teraz ustalamy jej możliwość wyjazdu do irlandzkie, do Warszawy - na delikatną rehabilitację - jeśli będzie oczywiście taka szansa.
Na początku maja sunia wraca do nas - rtg i decyzja, czy można wyjąć gwoździe.
Ale to daleko przed nami jeszcze.

No i dzisiaj Mishka poznała swoją...być może nową Pańcię...trzymam kciuki!!!!!
I witamy!

Posted

[quote name='Inez de Villaro']Czy wiadomo, czy Mishka będzie chodzić? Czy to też jest jedna wielka niewiadomą?[/QUOTE]

Lekarz powiedział, że będzie chodziła "po to była operacja" - i strasznie mnie to jego stwierdzenie ucieszyło :))) szwy zostały dziś zdjęte zgodnie z planem, uszy wyczyszczone, pazurki przycięte, chyba generalnie zadowolony z małej... Supergoga napisze więcej, ja nie wiem jakie informacje są istotne :)

Widzę, że Marylin wstawiła zdjęcia - przepraszam za słabą jakośc :)

Posted

Heh... jakbyśmy się umówiły z Supergogą ;)))

Misha zgodnie z przewidywaniami - zjadła, zrobiła kupala i zasnęła :)))

Wiedziałam, że o czymś zapomniałam - Shenan poznała dziś Mishkę i mam nadzieję, że się zakochała bo mała jest baaardzo urocza :))) No i te paszteciki :) ja to już mówię na małą Pasztecik ;)

Posted

[quote name='supergoga']
No i dzisiaj Mishka poznała swoją...być może nową Pańcię...trzymam kciuki!!!!!
I witamy![/QUOTE]

Tralalala :-) A ja wiedziałam ale nic nie powiedziałam -> czekałam na spotkanie Pani z Mishą i na Supergogę, aż to zakomunikuje:-)
Ja na początku tygodnia poznałam przyszłą, być może, Panią Mishy -i qrdeee trzymam kciuki z caaaałych sił. Pani&rodzinka ewidentnie psiolubna, bardzo psiolubna a to NAJWAŻNIEJSZE. Śśśśmy gadały chyba 1,5 h o Mishy i naszych psiakach... a przecież wiecie jaka ja jestem małomówna ;-). Oby się Pani nie rozmysliła a Misha zdrowiała...
Co do Elloooni - to brak słów... z podziwu dla niej. Wcale się nie dziwię, że lekarz chwalił - ona robi 1200% tego co można zrobić. Ukłony dla Ciebie Elloniu!

Posted

hejka ;) supcio wieści ;) słuchajcie mam parę puszek, gryzaczków, suchej karmy, kocyk i jakąs smyczkę trochę ubrudzoną dla suni, mam jeszcze trochę żwirku dla kotów przydadzą się ?? jeżeli potrzebujecie to mam sporo starych dużych bluz ktore moga służyć za kocyki ;)

Posted

Witajcie
Szybko coś dodam od siebie, w przelocie pomiędzy szpitalem - bez internetu, a domem. Moja córka tak zjednoczyła się z Mishą, że również postanowiła postarać się o druty. Wczoraj spadła z konia i czeka ją operacja drutowanie kości ręki ...
Co do Mishy i potencjalnego rozmyślania się. ZAKOCHAŁYŚMY się w niej pierwszego dnia jak zobaczyłyśmy artykuł. Nie ma mowy o żadnym rozmyślaniu czy choćby cieniu wątpliwości. Jesteśmy w 7 niebie na samą myśl, że Maluda trafi do nas, jest cudowna, no i te oczy....
Mimo, że w biegu jesteśmy z Wami, myślimy o Mishy...

Posted

Ale wspaniałe wiadomości...
Shenan, no, kurczak, super! I dużo zdrowia dla córki.

Kiedy mała miałaby jechac do Warszawy? Bądźmy w kontakcie, możliwe że będę mogła pomóc...