Jump to content
Dogomania

Schron KIELCE - mini-goldenka GAFA odeszła za TM [*][*][*] , czy inne też odejdą?????

Recommended Posts

Posted

[quote name='backbone']W sumie ja moglbym napisac o co chodzi, bo sie dowiedzialem parę godzin temu, ale nie wiem czy mi wolno :P[/QUOTE]

Moim skromnym zdaniem poczekaj! Jeśli Ewab nie napisała tu o szczegółach, to nie było to bezpodstawne

Posted

[quote name='backbone']Ja będę w schronie w sobotę od 12 do 15, to z rozladunkiem pomogę ;)
ewab dziś byłem w schronie, i o tym aucie info rzeczywiscie szokujące, aż wierzyć się nie chce.[/QUOTE]

NO WŁAŚNIE, będziemy BARDZO WDZIĘCZNI, jak załatwicie ludzi do rozładunku.. My to rano będziemy ładować na pakę, i miło by było, gdyby ktoś w kielcach nam pomógł z rozładunkiem

Posted

[quote name='Majaa']Moim skromnym zdaniem poczekaj! Jeśli Ewab nie napisała tu o szczegółach, to nie było to bezpodstawne[/QUOTE]

Opcje są dwie. Albo nie ma czasu napisac, albo rzeczywiscie poki co tajne przez poufne.

Posted

[quote name='backbone']Opcje są dwie. Albo nie ma czasu napisac, albo rzeczywiscie poki co tajne przez poufne.[/QUOTE]
Ja też wiem, o jakiej marce mowa.
Jednak sądzę, że Ewab wyraziła się jasno i przejrzyście:
[quote name='ewab']Jeden z salonów samochodowych chce nam udostępnić nieodpłatnie samochód:). Więcej szczegółów wkrótce.[/QUOTE]
Backbone, w tych samych 12 wyrazach można było zawrzeć całą reklamę salonu, więc postaraj się zrozumieć ....

Posted

[quote name='Asior']NO WŁAŚNIE, będziemy BARDZO WDZIĘCZNI, jak załatwicie ludzi do rozładunku.. My to rano będziemy ładować na pakę, i miło by było, gdyby ktoś w kielcach nam pomógł z rozładunkiem[/QUOTE]

Ja będę po 15, więc jak backbone czegoś nie rozładuje, to mogę zrobić resztę! ;-)

Posted

Samochód - Peugeot Partner postanowił użyczyć nieodpłatnie Prezes Rita Motors Pan Rafał Jaskulski:loveu:.
Wczoraj byłam niesamowicie zaskoczona. Na spotkaniu aż mi mowę odjęło.
Samochód po oklejeniu (wg naszego projektu) zostanie przekazany do schroniska. Autko jest białe, ma dwa miejsca dla ludzi, kratkę i spory przedział bagażowy.

Posted

[quote name='ewab']Samochód - Peugeot Partner postanowił użyczyć nieodpłatnie Prezes Rita Motors Pan Rafał Jaskulski:loveu:.
Samochód po oklejeniu (wg naszego projektu) zostanie przekazany do schroniska. Autko jest białe, ma dwa miejsca dla ludzi, kratkę i spory przedział bagażowy.[/QUOTE]

Wow no to wspaniale!!

Posted

[quote name='ewab']Samochód - Peugeot Partner postanowił użyczyć nieodpłatnie Prezes Rita Motors Pan Rafał Jaskulski:loveu:.
Samochód po oklejeniu (wg naszego projektu) zostanie przekazany do schroniska. Autko jest białe, ma dwa miejsca dla ludzi, kratkę i spory przedział bagażowy.[/QUOTE]

Ekstra wiadomosc!:)

Posted

Naprawdę świetna wiadomość! Ciekawa jestem jak samochód będzie wyglądał po oklejeniu :)
Aha, i nie wiem czy jutro zdołam dotrzeć do schroniska...ale to jeszcze nic pewnego.

Posted

dołączę do psich tragedii kolejną.. o którą dziś dostałam tel

maleńka suczynka znaleziona wczoraj w zaspie na jednej z podkieleckich wioch.. umieszczona w baaaardzo tymczasowym miejscu, nie wiadomo ile tam może zostać, bo dt że tak powiem dość nieciekawy i w każdej chwili może małą wywalić na ulicę na ten okropny mróz :-(
sunia jest niewielka, to jeszcze szczeniak, ale ile ma dokładnie nie wiadomo, bo dt nie potrafi określić..
[B]pilnie poszukiwany jest inny odpowiedzialny tymczas bądź domek stały!![/B]

[IMG]http://img716.imageshack.us/img716/3033/20101209006.jpg[/IMG]

Posted

Niesamowite:mdleje:, wspaniała wiadomość, super, po prostu SUPER:multi::Cool!:
Ukłony dla Pana Prezesa Rafała Jaskulskiego :Rose:

Posted

A klima jest? Co się będą nasze piesy gotowały w letnie upały ;)
Wreszcie jakiś sponsor konkretny! Szacuneczek.
Proponuje w rewanżu użyczenie nieodpłatne i dożywotnie Turbo-jamniora!
Dziś była kolejna próba pozyskania psa na łańcuch, do budy. Podziękowaliśmy szybko z Agnieszką za współpracę i socjopata poszedł niepocieszony z niczym. Niepotrzebny savoir-vivre, za same intencje należało się ryj, lub sążnisty kop w dupsko. Myślę że pora odkuć te logo PUKniętych - po co mają nam zabierać cenny czas?
I udana adopcja. Po wywiadzie ludzie wydawali się rozsądni i wiarygodni. O Nas dowiedzieli się z nowej stronki. Wybrali wesołego chłopaka z dereszowatymi łapkami - kompana baranka.Dopełnili formalności i pojechali na zakupy (między innymi smyczy, obrozy etc) Mieli później psa odebrać. Kolega Jarek zadeklarował inspekcję (lubił chłopaka) Baranek Hau-kaski został bidulek sam - suczkę musieliśmy wydelegować do koleżanki - wysyp cieczek.
Trzeba będzie znaleźć koniecznie towarzystwo wielkiemu smutasowi.

Z innych doniosłych wydarzeń uprzejmie donoszę, że psia ciotka Marta się...zakochała :))
Wychodząc z pracy usłyszałem wyraźnie... "Różo, różo, nasz jest świat, zostaniemy wciąż młode. Noc wiruje wokół nas, spójrz, uśpiłam już trwogę... "
Był piękny spacer z Różą.
A jutro kochane ludziory pamiętajcie o rozruszaniu kości bidulków (będzie Was wyjątkowo wiela, jak to w soboty).

Posted

[QUOTE]Proponuje w rewanżu użyczenie nieodpłatne i dożywotnie Turbo-jamniora![/QUOTE]
W pełni popieram:lol:
To jest naprawdę super wiadomość:multi: Teraz żaden bindol Wam nie zarzuci braku jakiegokolwiek zaplecza technicznego. Mogą sobie ogłaszać konkursy:multi:

Posted

Dzisiaj kolejna sunia pojechała na sterylkę. W tym tygodniu były ciachnięte 3, jeszcze za czasów pani khierownik czwarta (a w zasadzie pierwsza). Jedna z suń jest na DT, pozostałe okupują "gabinet weta" i.... prysznic:).

Posted

[quote name='ewab']Dzisiaj kolejna sunia pojechała na sterylkę. W tym tygodniu były ciachnięte 3, jeszcze za czasów pani khierownik czwarta (a w zasadzie pierwsza). Jedna z suń jest na DT, pozostałe okupują "gabinet weta" i.... prysznic:).[/QUOTE]

no - wiedziałam, ze ta łazienka z prysznicem na cos się przyda:):) - w sumie to i do brodzika można wsadzic kolejną:):)

pytałaś się o tą pierwszą - o to łona:

Sunia średnia, bardzo spokojna, ok. 2-3 letnia. Czarna podpalana.

[IMG]http://images45.fotosik.pl/404/a47d3dc36f5a1ad9gen.jpg[/IMG]

[IMG]http://img683.imageshack.us/img683/6780/manifestacja088.jpg[/IMG]