elinka Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 asia-s napisał(a):Elinko DZIEKI WIELKIE za bazarek:lol:, nie widzialam:oops: To już drugi raz! :madgo: Hahahaa, nic nie szkodzi :megagrin: :megagrin:;) Quote
Anula Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 Jestem na zaproszenie w tej chwili nie mogę pomóc jedynie jednorazowo we wrześniu dopiero.Bardzo przepraszam.Tyle tych bid jest,że nie wiadomo już komu pomoc potrzebna jest na cito.Tragedia.A do Deniska zaglądam cały czas. Quote
asia-s Posted August 1, 2011 Author Posted August 1, 2011 Anula napisał(a):Jestem na zaproszenie w tej chwili nie mogę pomóc jedynie jednorazowo we wrześniu dopiero.Bardzo przepraszam.Tyle tych bid jest,że nie wiadomo już komu pomoc potrzebna jest na cito.Tragedia.A do Deniska zaglądam cały czas. Anulka dzieki :-) jednorazowe wplaty rowniez bardzo wazne - Denisek Dziekuje :-) Quote
asia-s Posted August 1, 2011 Author Posted August 1, 2011 Dziewczyny czy zgadzacie sie zebym prowadzila wplaty i rozliczenie Deniska? Jesli tak, poprosilabym cioteczke Dogo07 o odstapienie postu nr. 2 ;) -bedzie czytelniej na poczatku - robilabym tam wszystkie rozliczenia Mam tez konto paypal do wplat z zagranicy, moze warto byloby dodac na FB, Quote
Onaa Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 Napisałam do moda z pytaniem czy możesz dostać jakiegoś posta z pierwszej strony czy też musisz wziąć czyjegoś czyli np. pierwszy lub drugi. Quote
fizia Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 Asiu - Twoja oferta pomocy jest fantastyczna! Ja też myślę, że w związku z cierpieniem Denisa, nie możemy pozwolić, żeby przepadła taka szansa. Jeśli możesz Asiu ogarnąć rozliczenia, to byłoby cudnie, bo ja jakoś wyjątkowo w ostatnim czasie mam kłopot z dostępem do internetu. Quote
asia-s Posted August 1, 2011 Author Posted August 1, 2011 Dogo07 napisał(a):Napisałam do moda z pytaniem czy możesz dostać jakiegoś posta z pierwszej strony czy też musisz wziąć czyjegoś czyli np. pierwszy lub drugi. Dzieki, moze byc i doklejony, chodzilo mi o to zeby koniecznie rozliczenie bylo na pierwszej stronie w miare na gorze - bedzie widoczne dla potencjalnych zainteresowanych Quote
Onaa Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 Asia-s, masz już posta na pierwszej stronie ;). Quote
asia-s Posted August 1, 2011 Author Posted August 1, 2011 Dogo07 napisał(a):Asia-s, masz już posta na pierwszej stronie ;). O rany ekspresowo- Dziekuje:lol::lol: wieczorkiem uzupelnie Quote
Bogusik Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 Jestem na zaproszenie...tylko pobieznie przegladnelam watek bo dopiero przywloklam sie z pracy...ogladne go jutro na spokojnie...ale postaram sie pomoc! Quote
Bogusik Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 asia-s napisał(a):Dziewczyny czy zgadzacie sie zebym prowadzila wplaty i rozliczenie Deniska? Jesli tak, poprosilabym cioteczke Dogo07 o odstapienie postu nr. 2 ;) -bedzie czytelniej na poczatku - robilabym tam wszystkie rozliczenia Mam tez konto paypal do wplat z zagranicy, moze warto byloby dodac na FB, Mysle,ze to dobry pomysl z tym kontem...jestem tym sama zainteresowana jak to leci.Prosze o szczegoly.A Denisek...coz powiedziec cudowny staruszek potrzebujacy pomocy... Quote
daga31081980 Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 asia-s super że poprowadzisz rozliczenia.jak Denis przyjedzie do hoteliku to pojadę do niego w odwiedzinki,i zdam relację z pierwszej ręki.Będą też fotki.Trzymam kciuki za staruszka.później musimy się wziąć za ogłaszanie psiaka.Dobrej nocki cioteczki! Pa!! Quote
elinka Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 Dogo07 napisał(a):Asia-s, masz już posta na pierwszej stronie ;). Dogo, jak to się robi, żeby mieć na pierwszej pustego posta, bo muszę coś podobnego zrobić na wątku Moli, a nie mam na ten temat zielonego pojęcia? Quote
daga31081980 Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 Cioteczki a czy można mieć dwa bazarki zrobione? Bo jeśli tak to robię drugi dla Deniska z ubraniami i innymi rzeczami. Quote
daga31081980 Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 super to robię:) Tak pomyślałam sobie ,co będzie jak przez miesiąc np.braknie nam pieniążków na opłacenie hoteliku? Mam nadzieję że nie będzie trzeba zabierać Denisa? Dziewczyny musimy liczyć się z tym że Denis jest już nie młody i pobyt w takim hoteliku może trwać trochę. Może nie potrzebnie panikuję ,ale o tym też trzeba myśleć. Quote
Onaa Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 Ten kudłaczek co o nim wcześniej pisałam że taki podobny do Deniska, to Anik, mieszka u ZuziM chyba już ponad rok, deklaracji też nie ma wszystkich, ale jakoś go jeszcze ZuziaM nie wygoniła z hoteliku, Miejmy nadzieję że i Deniska ludzie wspomogą jakby co, może jakiś dobry litościwy dogomaniak coś jednorazowo dorzuci a ktoś bazarek zrobi i jakoś się uda powiązać koniec z końcem. Quote
mysza 1 Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 Przyszłam na zaproszenie, niestety utrzymuję kilka psów w hotelach, nie mają żadnych deklaracji i nie mam już jak pomóc :( Quote
Onaa Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 Dziękuję że zaglądnęłaś :). Zaglądanie, podnoszenie , zapraszanie innych mile widziane. I bardzo potrzebne. Quote
haliza Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 Witaj malutki, muszę ogarnąć to wszystko, wiem, że bardzo potrzebujesz pomocy :shake: Quote
olalolaa Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 Wyników jeszcze nie ma, muszę dzwonić po 16 może wtedy przyjdą.. Quote
fizia Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 Li1 - serdeczne dzięki!!!!! Olalola - Twoja pomoc jest nieoceniona!!!! Dzięki za Deniska i za sprawdzenie innych psiaków, za zdjęcia Fuksa - zaraz wrzucę je na fb, może dzięki nim wreszcie znajdzie Dom http://www.facebook.com/media/set/?set=a.107896769284121.12976.100001913967138&type=1#!/media/set/?set=a.107896769284121.12976.100001913967138&type=1 Quote
asia-s Posted August 2, 2011 Author Posted August 2, 2011 li1 napisał(a):Bardzo ladny pies. Deklaruje 10zl miesiecznie. Bardzo dziekujemy :-) Na pierwszej stronie w poscie nr 2 bede aktualnie rozliczac wpłaty, za momencik przesle pw z danymi do wpłaty EDIT: li1 masz zapchana skrzynke, nie moge wyslac pw Quote
Recommended Posts