Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Jestem na zaproszenie w tej chwili nie mogę pomóc jedynie jednorazowo we wrześniu dopiero.Bardzo przepraszam.Tyle tych bid jest,że nie wiadomo już komu pomoc potrzebna jest na cito.Tragedia.A do Deniska zaglądam cały czas.

Posted

Anula napisał(a):
Jestem na zaproszenie w tej chwili nie mogę pomóc jedynie jednorazowo we wrześniu dopiero.Bardzo przepraszam.Tyle tych bid jest,że nie wiadomo już komu pomoc potrzebna jest na cito.Tragedia.A do Deniska zaglądam cały czas.

Anulka dzieki :-) jednorazowe wplaty rowniez bardzo wazne - Denisek Dziekuje :-)

Posted

Dziewczyny czy zgadzacie sie zebym prowadzila wplaty i rozliczenie Deniska?
Jesli tak, poprosilabym cioteczke Dogo07 o odstapienie postu nr. 2 ;) -bedzie czytelniej na poczatku - robilabym tam wszystkie rozliczenia
Mam tez konto paypal do wplat z zagranicy, moze warto byloby dodac na FB,

Posted

Napisałam do moda z pytaniem czy możesz dostać jakiegoś posta z pierwszej strony czy też musisz wziąć czyjegoś czyli np. pierwszy lub drugi.

Posted

Asiu - Twoja oferta pomocy jest fantastyczna!

Ja też myślę, że w związku z cierpieniem Denisa, nie możemy pozwolić, żeby przepadła taka szansa.

Jeśli możesz Asiu ogarnąć rozliczenia, to byłoby cudnie, bo ja jakoś wyjątkowo w ostatnim czasie mam kłopot z dostępem do internetu.

Posted

Dogo07 napisał(a):
Napisałam do moda z pytaniem czy możesz dostać jakiegoś posta z pierwszej strony czy też musisz wziąć czyjegoś czyli np. pierwszy lub drugi.

Dzieki, moze byc i doklejony, chodzilo mi o to zeby koniecznie rozliczenie bylo na pierwszej stronie w miare na gorze - bedzie widoczne dla potencjalnych zainteresowanych

Posted

asia-s napisał(a):
Dziewczyny czy zgadzacie sie zebym prowadzila wplaty i rozliczenie Deniska?
Jesli tak, poprosilabym cioteczke Dogo07 o odstapienie postu nr. 2 ;) -bedzie czytelniej na poczatku - robilabym tam wszystkie rozliczenia
Mam tez konto paypal do wplat z zagranicy, moze warto byloby dodac na FB,

Mysle,ze to dobry pomysl z tym kontem...jestem tym sama zainteresowana jak to leci.Prosze o szczegoly.A Denisek...coz powiedziec cudowny staruszek potrzebujacy pomocy...

Posted

asia-s super że poprowadzisz rozliczenia.jak Denis przyjedzie do hoteliku to pojadę do niego w odwiedzinki,i zdam relację z pierwszej ręki.Będą też fotki.Trzymam kciuki za staruszka.później musimy się wziąć za ogłaszanie psiaka.Dobrej nocki cioteczki!
Pa!!

Posted

Dogo07 napisał(a):
Asia-s, masz już posta na pierwszej stronie ;).

Dogo, jak to się robi, żeby mieć na pierwszej pustego posta, bo muszę coś podobnego zrobić na wątku Moli, a nie mam na ten temat zielonego pojęcia?

Posted

super to robię:)
Tak pomyślałam sobie ,co będzie jak przez miesiąc np.braknie nam pieniążków na opłacenie hoteliku?
Mam nadzieję że nie będzie trzeba zabierać Denisa?
Dziewczyny musimy liczyć się z tym że Denis jest już nie młody i pobyt w takim hoteliku może trwać trochę.
Może nie potrzebnie panikuję ,ale o tym też trzeba myśleć.

Posted

Ten kudłaczek co o nim wcześniej pisałam że taki podobny do Deniska, to Anik, mieszka u ZuziM chyba już ponad rok, deklaracji też nie ma wszystkich, ale jakoś go jeszcze ZuziaM nie wygoniła z hoteliku,
Miejmy nadzieję że i Deniska ludzie wspomogą jakby co, może jakiś dobry litościwy dogomaniak coś jednorazowo dorzuci a ktoś bazarek zrobi i jakoś się uda powiązać koniec z końcem.

Posted

li1 napisał(a):
Bardzo ladny pies. Deklaruje 10zl miesiecznie.

Bardzo dziekujemy :-) Na pierwszej stronie w poscie nr 2 bede aktualnie rozliczac wpłaty, za momencik przesle pw z danymi do wpłaty

EDIT: li1 masz zapchana skrzynke, nie moge wyslac pw