Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Isadora7 napisał(a):
Betbet
brazowa1

Dziękuję.

danka1234 napisał(a):
z Trójmista jest sporo ludzi,jak cos to sie kogos znajdzie.
Powodzenie ma szkabek ze hoho.

Tak, znowu fajni ludzie i znowu tak daleko.

• Replies 384
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

danka1234 napisał(a):
z Trójmista jest sporo ludzi,jak cos to sie kogos znajdzie.
Powodzenie ma szkabek ze hoho.

na allegro 7 obserwatorów:)

Trójmiasto!!!cholerka - wczoraj dzwonili do mnie ludzie po Pinczerka - tez z 3miasta

Posted

Tak, to jest ten dom :multi:
Wizyta monikipf przebiegła bardzo pozytywnie. BARDZO CI DZIĘKUJĘ MONIKO :loveu::loveu::loveu:
Piesek będzie bezpieczny i bardzo kochany. Ludzie oczekują go. Będzie zaczipowany, będzie nosił adresatkę. Co do kastracji, myślą o tym ale monikapf będzie do nich zaglądała i namawiała na nią jak piesek dorośnie.
Już uzgodniłam z Celinką transport z Warszawy do Chróścic w piątek wieczór. Fredi przenocuje u Celiny12 do soboty rano i w sobotę Pan Ryszard po niego przyjedzie.
Pozostaje tylko do piątku transport malucha z Janowa do Warszawy. Anita_happy dostarczy małego w piątek do miejsca pracy pana który zabierze go do Chróścic.:p

Posted

Nie mam jeszcze na Mazurach, muszę się do Jagody1 uśmiechnąć żeby tam też jakiś znalazł domek :cool3:

Państwo z Trójmiasta dzisiaj cały dzień dzwonili i sms-owali pytając o wyniki wizyty, mając nadzieję, że Fredi jednak nadal będzie szukał domu.
Po informacji, że maluch jedzie pod Opole, nadal podtrzymują chęć adopcji szczeniaczka do roku. Może być suczka lub piesek, ale mniejszy do bloku. Trzeba przekazać w tamte okolice ich dane, obiecałam im to.

Posted

Piesek ma być nieduży, bo mieszkają w bloku. Może być suczka lub piesek do roku.
Anita to wrzuć go na ich maila, z informacją że będzie też ewentualny transport [email protected]
Mam też ich telefon, będę mogła podać na PW. Napisałam też do betbet

Posted

super że domek okazał się ok ... dziękuję bianka i monikapf ...

anita .. ja właśnie siedzę ponad godzinę i trzaskam kolejny bazarek na psiaki nasze ... min. na transport Fredziocha ...
za darmo nie pojedzie ...

Aimez ...????? hallloooo ....

Posted

Mika31 napisał(a):
ale się ciesze bianko twoje jamnik zrobią impreze jak mały bandyta wyjedzie

Pewnie się będą cieszyły. :p

yunona napisał(a):
Mam telefon do brązowej i betbet, wyślę Ci na pw, OK?

Dziękuję.

Posted

anita_happy napisał(a):
bianka - dzis moje suczydła jadły gotowane:P

I pewnie im smakowało :eviltong:

A chrupeczki siedem dni w tygodniu to sobie sama zjedz :cunao: