Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Krysia']Śliczny jest z tym szelmowskim pyszczkiem nic dziwnego że tak szybko znalazł potencjalny dom .Trzymam kciuki:)[/QUOTE]

On cały jest śliczny.:lol: Chociaż ja wolę psy dorosłe, a najbardziej uwielbiam staruszki. Siwe mordki zawsze kradną mi serce.

[quote name='JamniczaRodzina.']Bianko napisz może do Weroni ona jest z Poznania.[/QUOTE]

Poczekamy do jutra, może Anitka znajdzie możliwości transportu, ale chyba są małe szanse :shake:
Obiecałam pani , że dam odpowiedź do soboty. Jeżeli nie zdarzy się cud, to rzeczywiście jutro podam dane pani Veroni, niech skorzysta inny szczeniaczek.

• Replies 384
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='anita_happy']
ładny jest - jak kazdy szczyl..ale moj ładniejszy:P

szukam połaczenia...
a moze POCZTEX?

Bo Twój bardziej jamniczy :diabloti:
Anita chcesz, żeby firmę POCZTEX rozwalił ?

Posted

bianka zobacz - ty nie masz gdzie kojczyków układać - a ja musze sobie namiot na tarasie rozbic!!!

bo w domu sex party trwa
na stojaka

na lezaka

a potem jak na faceta przystało - uwali się

CZY TO NORMALNY SZCZYL???3 mc - zęby mleczne wszystkie - płacze jak sie przestraszy..ale bzykac to umie!

Posted

[quote name='bianka0']Anita, odpowiem krótko - przysłowiem.
JAKI PAN, TAKI KRAM :ices_bla:[/QUOTE]

[quote name='Aimez_moi']Fredi takze juz od malucha zaczyna......:):)
Molestowal mojego laba ale sie nie udawalo..... pozniej przetestowal wszystkie wieksze zabawki......:):)[/QUOTE]

dzięki aimez - uratowałaś mnie:P

Bianka - pokazuj foty jak Fredi bzyka jamole:P

Posted

[quote name='anita_happy']dzięki aimez - uratowałaś mnie:P

Bianka - pokazuj foty jak Fredi bzyka jamole:P[/QUOTE]

Ale on ich wcale nie molestuje, widocznie nie pociągają go.:shake:
Męczy je tylko, gryzie, skacze po nich, wskakuje do kojców i wyciąga im kołderki.

Ale nie molestuje.... może kolory wystroju domu nie nastawiają go odpowiednio.:evil_lol:

Posted

Najmniejszego, apetyt ma niesamowity. W grupie wszystko smakuje inaczej, jak widzi sześć prosiaków przy korytkach to i on nabiera apetytu. A już nauczył się konkurencji w wylizywaniu miseczek. To tak jak w rodzinach wielodzietnych, jak nie zjesz ty, to inni z radością skorzystają.
najbardziej lubi ryż z kurczakiem i wątróbką albo z dziczyzną.

Posted

[quote name='Aimez_moi']U mnie ryz z watrobka dostawal na obiada ale......wyjadal watrobke a ryz konczyl labek.....
Super maluszek....... wesolo tam u Ciebie......:)[/QUOTE]

Hm.... muszę chyba dzisiaj zrobić zdjęcie pustej, wylizanej co do jednego ziarenka ryżu miseczki Frediego. :cool3: