bianka0 Posted March 10, 2011 Author Posted March 10, 2011 [quote name='Krysia']Śliczny jest z tym szelmowskim pyszczkiem nic dziwnego że tak szybko znalazł potencjalny dom .Trzymam kciuki:)[/QUOTE] On cały jest śliczny.:lol: Chociaż ja wolę psy dorosłe, a najbardziej uwielbiam staruszki. Siwe mordki zawsze kradną mi serce. [quote name='JamniczaRodzina.']Bianko napisz może do Weroni ona jest z Poznania.[/QUOTE] Poczekamy do jutra, może Anitka znajdzie możliwości transportu, ale chyba są małe szanse :shake: Obiecałam pani , że dam odpowiedź do soboty. Jeżeli nie zdarzy się cud, to rzeczywiście jutro podam dane pani Veroni, niech skorzysta inny szczeniaczek. Quote
anita_happy Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 do kamy dzwoniła Pani z Szydłowca - z ogłoszenia:) mały ma 4 obserwatorów na allegro... ładny jest - jak kazdy szczyl..ale moj ładniejszy:P szukam połaczenia... a moze POCZTEX? Quote
bianka0 Posted March 10, 2011 Author Posted March 10, 2011 [quote name='anita_happy'] ładny jest - jak kazdy szczyl..ale moj ładniejszy:P szukam połaczenia... a moze POCZTEX? Bo Twój bardziej jamniczy :diabloti: Anita chcesz, żeby firmę POCZTEX rozwalił ? Quote
Aimez_moi Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 Jestescie okropne.......:):) Fredi jest slodki...mily....rozkoszny.......:) Quote
bianka0 Posted March 10, 2011 Author Posted March 10, 2011 [quote name='Aimez_moi']Jestescie okropne.......:):) Fredi jest slodki...mily....rozkoszny.......:)[/QUOTE] Oczywiście :cunao: Quote
Aimez_moi Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 Naprawde jestescie niemozliwe......:):):) Quote
bianka0 Posted March 10, 2011 Author Posted March 10, 2011 Po raz kolejny zlałem się na kanapę. Muszę teraz leżeć na pieluszce :cooldevi: Quote
anita_happy Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 jezusie - z jamnika GONCZY ROŚNIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!! hahahahahaha Quote
bianka0 Posted March 10, 2011 Author Posted March 10, 2011 [quote name='anita_happy']jezusie - z jamnika GONCZY ROŚNIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!! hahahahahaha[/QUOTE] HA HA :obrazic: Quote
anita_happy Posted March 10, 2011 Posted March 10, 2011 bianka zobacz - ty nie masz gdzie kojczyków układać - a ja musze sobie namiot na tarasie rozbic!!! bo w domu sex party trwa na stojaka na lezaka a potem jak na faceta przystało - uwali się CZY TO NORMALNY SZCZYL???3 mc - zęby mleczne wszystkie - płacze jak sie przestraszy..ale bzykac to umie! Quote
bianka0 Posted March 10, 2011 Author Posted March 10, 2011 Anita, odpowiem krótko - przysłowiem. JAKI PAN, TAKI KRAM :ices_bla: Quote
yunona Posted March 11, 2011 Posted March 11, 2011 No nie, wymiękam :megagrin::megagrin::megagrin::roflt::roflt::roflt: Quote
Mika31 Posted March 11, 2011 Posted March 11, 2011 :evil_lol:normalnie sodoma i gomora ciociu wesoło masz Quote
Aimez_moi Posted March 11, 2011 Posted March 11, 2011 Fredi takze juz od malucha zaczyna......:):) Molestowal mojego laba ale sie nie udawalo..... pozniej przetestowal wszystkie wieksze zabawki......:):) Quote
anita_happy Posted March 11, 2011 Posted March 11, 2011 [quote name='bianka0']Anita, odpowiem krótko - przysłowiem. JAKI PAN, TAKI KRAM :ices_bla:[/QUOTE] [quote name='Aimez_moi']Fredi takze juz od malucha zaczyna......:):) Molestowal mojego laba ale sie nie udawalo..... pozniej przetestowal wszystkie wieksze zabawki......:):)[/QUOTE] dzięki aimez - uratowałaś mnie:P Bianka - pokazuj foty jak Fredi bzyka jamole:P Quote
funia Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 Anita ,ten cały bedroom w kolorach takich jak domy rozpusty to co sie psom dziwic ....:evil_lol: Quote
bianka0 Posted March 12, 2011 Author Posted March 12, 2011 [quote name='anita_happy']dzięki aimez - uratowałaś mnie:P Bianka - pokazuj foty jak Fredi bzyka jamole:P[/QUOTE] Ale on ich wcale nie molestuje, widocznie nie pociągają go.:shake: Męczy je tylko, gryzie, skacze po nich, wskakuje do kojców i wyciąga im kołderki. Ale nie molestuje.... może kolory wystroju domu nie nastawiają go odpowiednio.:evil_lol: Quote
Aimez_moi Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 Bianka.....:) a jak tam maluch z jedzeniem? Nie ma problemu? Quote
bianka0 Posted March 12, 2011 Author Posted March 12, 2011 Najmniejszego, apetyt ma niesamowity. W grupie wszystko smakuje inaczej, jak widzi sześć prosiaków przy korytkach to i on nabiera apetytu. A już nauczył się konkurencji w wylizywaniu miseczek. To tak jak w rodzinach wielodzietnych, jak nie zjesz ty, to inni z radością skorzystają. najbardziej lubi ryż z kurczakiem i wątróbką albo z dziczyzną. Quote
Aimez_moi Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 U mnie ryz z watrobka dostawal na obiada ale......wyjadal watrobke a ryz konczyl labek..... Super maluszek....... wesolo tam u Ciebie......:) Quote
bianka0 Posted March 12, 2011 Author Posted March 12, 2011 [quote name='Aimez_moi']U mnie ryz z watrobka dostawal na obiada ale......wyjadal watrobke a ryz konczyl labek..... Super maluszek....... wesolo tam u Ciebie......:)[/QUOTE] Hm.... muszę chyba dzisiaj zrobić zdjęcie pustej, wylizanej co do jednego ziarenka ryżu miseczki Frediego. :cool3: Quote
Aimez_moi Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 Koniecznie......:):) Cwaniaczek jest z Niego niesamowity..... Quote
bianka0 Posted March 12, 2011 Author Posted March 12, 2011 Na razie takie. Chwila spokoju, wtedy można się nim zachwycać, słodko wygląda i nie gryzie :sleep2: Quote
JamniczaRodzina. Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 Super dzieciak a brzunio do wycałowania.:loveu: Quote
bianka0 Posted March 12, 2011 Author Posted March 12, 2011 Jak go się całuje to się budzi i od nowa rozrabia. Kiedy uda mu się usnąć to chodzimy na palcach, żeby to trwało jak najdłużej :wink: Quote
Recommended Posts