bianka0 Posted March 25, 2011 Author Posted March 25, 2011 anita_happy napisał(a):szalona - szalona.... nie wiem jak do domu jechac - boje sie... Prosto, powoli i do swojego.:diabloti: Quote
Celina12 Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 Wikusiu masz wizytę-OTWIERAJ! był siarczysty całus:diabloti: Quote
bianka0 Posted March 25, 2011 Author Posted March 25, 2011 Ja wiem jak wyglądały te siarczyste całusy Frediego :diabloti: Quote
Celina12 Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 No ja też...:diabloti:...z zacięciem chirurgicznym...:evil_lol: Quote
Celina12 Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 To już ostatnie fotki Frediego jakie posiadam Cudo nad CUDAMi..ziąbećki Quote
bianka0 Posted March 25, 2011 Author Posted March 25, 2011 Ten słodki brzuszek wywalony do góry.... dzisiaj już kto inny go całuje :-( Quote
JamniczaRodzina. Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 Wikulina w jamniczym raju.Widać ,że Frediemu wszędzie dobrze.Ciekawe jak minęła nocka w docelowym domku. Quote
monikapf Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 Bianko jestem cały czas na wątku Frediego :) I przyjemnością będę łącznikiem :) Quote
bianka0 Posted March 26, 2011 Author Posted March 26, 2011 monikapf napisał(a):Bianko jestem cały czas na wątku Frediego :) I przyjemnością będę łącznikiem :) Tak myślałam Moniko :multi: Witaj. Dziękuję że tu jesteś, będę spokojniejsza. Zaraz będę dzwoniła. Quote
bianka0 Posted March 26, 2011 Author Posted March 26, 2011 DZWONIŁAM - WSZYSTKO DOBRZE :multi::multi::multi: Maluch spał bardzo spokojnie, apetyt ma. Zapoznał się już z bernardynką i bardzo się polubili. Do dziecka w porządku, chociaż woli przebywać z dorosłymi i psami. Bardzo wesoły, nie widać po nim stresu. Siusiu robi na dworze, jeszcze nie spompował im się w domu. Bardzo nowej rodzinie się spodobał.:lol: Quote
Aimez_moi Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 Super wiadomosci......:) ...bardzo sie ciesze. Quote
monikapf Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 bardzo się cieszę, że wszystko ok :) Martwiłam się czy psiaki się polubią no i czy Fredi spodoba się rodzinie. Fajnie że wszystko jest w porządku Quote
bianka0 Posted March 26, 2011 Author Posted March 26, 2011 monikapf napisał(a):bardzo się cieszę, że wszystko ok :) Martwiłam się czy psiaki się polubią no i czy Fredi spodoba się rodzinie. Fajnie że wszystko jest w porządku Bardzo się spodobał.:p Zresztą Mistrzunio podobał się wszystkim :diabloti: Dziękuję Moniko że jesteś i pomogłaś w wizycie :Rose: Quote
monikapf Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 Najważniejsze że kolejny psiak ma domek a ja przy okazji zaliczyłam swoją pierwszą wizytę przed adopcyjną :) Quote
Krysia Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 Zgadzam się jest słodki z tym gołym brzuszkiem:cool3:,mój Tobi bardzo rzadko tak śpi(do góry brzuszkiem) jeszcze bardzo często zwija się w kłębek:shake:. Quote
bianka0 Posted March 26, 2011 Author Posted March 26, 2011 Krysia napisał(a):Zgadzam się jest słodki z tym gołym brzuszkiem:cool3:,mój Tobi bardzo rzadko tak śpi(do góry brzuszkiem) jeszcze bardzo często zwija się w kłębek:shake:. To kwestia czasu Krysiu. Frytka dopiero po roku pobytu u mnie poczuła się bezpiecznie i kiedy ją głaszczę przez sen, nie zrywa sie przerażona i nie próbuje ugryźć. Do dzisiaj czasmi w nocy zrywa się i po ciemku biegnie przed siebie jak oszalała piszcząc niesamowicie. Nie śpi do góry brzuszkiem, ale brzuszek daje już sobie pogłaskać. Quote
anita_happy Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 Tula - u mnie do tej pory czasami nie lubi pokazywac brzuszka ale czasami pokaze!! minął 2 rok jak ja z ulicy zabrałam Quote
bianka0 Posted March 26, 2011 Author Posted March 26, 2011 anita_happy napisał(a):Tula - u mnie do tej pory czasami nie lubi pokazywac brzuszka ale czasami pokaze!! minął 2 rok jak ja z ulicy zabrałam Anitko kochanie, bardzo Ci dziękuję za kolejną jamniczkę w baaardzo zaawansowanej ciąży :mad: Prześlę Ci moje dzisiejsze rachunki za telefon :diabloti: Quote
Isadora7 Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 bianka0 napisał(a):Anitko kochanie, bardzo Ci dziękuję za kolejną jamniczkę w baaardzo zaawansowanej ciąży :mad: Prześlę Ci moje dzisiejsze rachunki za telefon :diabloti: umarłam ze śmiechu:megagrin::megagrin::megagrin::megagrin: Quote
anita_happy Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 bianka0 napisał(a):Anitko kochanie, bardzo Ci dziękuję za kolejną jamniczkę w baaardzo zaawansowanej ciąży :mad: Prześlę Ci moje dzisiejsze rachunki za telefon :diabloti: Ja nic nie wiem...jaka jamniczka..potem sie okaze ze to DOG!!! a przesyłaj kochana..przesyłaj... i tak na debecie jestem :P aha tripti wet odmówił steryli...ale rozmawiałm z abra - zagada innego cholera wie co tą malizne pokryło!!! po co czekac do cesarki!!!JEZU.. ja sie nei znam..ale jak naszego Mufina wet 3 dni przed porodem sterylizowała to powiedziała, ze sunia porodu by nie przeżyła! takie kolosy miała Quote
anita_happy Posted March 26, 2011 Posted March 26, 2011 Isadora7 napisał(a):umarłam ze śmiechu:megagrin::megagrin::megagrin::megagrin: POWSTAŃ do żywych - trzeba iść OBÓRKE OBROBIC :PPPP powiem Wam, ze ta sprawa u Arktyki niezły czad!!!!ja ufam ludziom...ale chyba przestane.. Quote
bianka0 Posted March 26, 2011 Author Posted March 26, 2011 [quote name='anita_happy']Ja nic nie wiem...jaka jamniczka..potem sie okaze ze to DOG!!! Nie, tym razem to jest jamnikowata miniaturka.:evil_lol: Quote
Recommended Posts