bianka0 Posted March 24, 2011 Author Posted March 24, 2011 No cóż Anita ma siłę przebicia, idzie przez życie jak taran :cool3: Nie ma takiego kto by jej stanął na drodze, nawet mój TZet wolał pokochać tymczasika od niej, niż pisnąć słówko :diabloti: Quote
anita_happy Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 [quote name='bianka0']O przepraszam wielka to jest Anitka :diabloti:, ja też niemała, ale jeszcze nie ten kaliber.:diabloti: Obie się wprawdzie ciągle odchudzamy, ale efektów jeszcze nie widać. Celinko bardzo dziękuję za pomoc.:loveu: Podziękowania za ,,donos'' na Celinkę dla JamniczejRodziny.:p biankaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa az tak Wielka nie jestem - ha ha ha ah ha Quote
anita_happy Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 [quote name='bianka0']No cóż Anita ma siłę przebicia, idzie przez życie jak taran :cool3: Nie ma takiego kto by jej stanął na drodze, nawet mój TZet wolał pokochać tymczasika od niej, niż pisnąć słówko :diabloti: tiaaa - głupoty gadasz...WSZYSTKO DA SIE NAPRAWIĆ!! zobacz [video=youtube;6TFbWA5wV78]http://www.youtube.com/watch?v=6TFbWA5wV78&feature=related[/video] JAK U Arktyki w hotelu - w słówkach tiu tiu - tiutu...a w oborze horror - kazdy po 300 zł!!! Quote
bianka0 Posted March 24, 2011 Author Posted March 24, 2011 W takie cuda to tylko ludzie na dogo wierzą, chociaż chciałabym tak ;) schudnąć. Quote
kama210 Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 ciekawe jakie będą wrażenia Celinki po nocce z Fredim :) ... dziękuję Celinko za pomoc ... bianka ... takie Dt jak Twoje to marzenie ... wszystko dograne ... dopilnowane ... ... tylko szkoda że mało nas było do pomocy z Szydłowca ... i przepraszam że musiałaś się upominać o oczywiste sprawy /typu napisanie PW do moniki na wizytPA, wysłanie umowy .../ ... zresztą na wątku Gagi i Carbona też pomocy żadnej konkretniej nie mamy z anitą ... ale trza sobie radzić jakoś ... zabrany pies z ulicy sam domu sobie nie znajdzie .... potrzeba dograć wszystko do końca - ogłoszenia ,dogranie wizyty PA, ogarnięcie transportu, znalezienie na niego kasy ... ... a fredi to chyba nie do końca tymczasowicz anity :evil_lol:.. dziś go pierwszy raz na oczy widziała dopiero ... ale dobrze że nie odmówiłaś jej i zgodziłaś się wziąć Frediego na DT ... :loveu::loveu: Quote
Celina12 Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 No i mam Ślicznego-nawet obudziłam moja Mamę,która przebywa u mnie po operacji kolana-wszyscy powiedzieli jedno-jest śliczny-lata po domu.Uparł się na najstarszego Hektorka a ten uciekl na podwórko,Pirat zaszył się pod kołdrą, na placu boju zostala Dumcia-Mamuśka. O Pirat wyszedł-zazdrośc o Ukochaną wzięła górę....:diabloti: Zjadł sobie,popił wodą-zaraz wyjdziemy na podówko...o jezuuuuuuuuu-całuje się z moim mężem...dam znać potem Quote
anita_happy Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 [quote name='kama210']ciekawe jakie będą wrażenia celinki po nocce z fredim :) ... dziękuję celinko za pomoc ... Bianka ... Takie dt jak twoje to marzenie ... Wszystko dograne ... Dopilnowane ... ... Tylko szkoda że mało nas było do pomocy z szydłowca ... I przepraszam że musiałaś się upominać o oczywiste sprawy /typu napisanie pw do moniki na wizytpa, wysłanie umowy .../ ... Zresztą na wątku gagi i carbona też pomocy żadnej konkretniej nie mamy z anitą ... Ale trza sobie radzić jakoś ... Zabrany pies z ulicy sam domu sobie nie znajdzie .... Potrzeba dograć wszystko do końca - ogłoszenia ,dogranie wizyty pa, ogarnięcie transportu, znalezienie na niego kasy ... ... A fredi to chyba nie do końca tymczasowicz anity :evil_lol:.. Dziś go pierwszy raz na oczy widziała dopiero ... Ale dobrze że nie odmówiłaś jej i zgodziłaś się wziąć frediego na dt ... :loveu::loveu: a mi kto podziękuje za koordynacje!!!za przerzucenie psa z jednego auta do drugiego...za kocyki..za ucho...coooooooooooooo? Quote
Isadora7 Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 Celinko niech mi Fredi nie zamęczy mojego Hekosia :):):):) O diecie odchudzającej jakieś teksty widzę macie jakieś pomysły? Quote
kama210 Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 [quote name='anita_happy']a mi kto podziękuje za koordynacje!!!za przerzucenie psa z jednego auta do drugiego...za kocyki..za ucho...coooooooooooooo? ... no nie wiem ....:evil_lol::evil_lol: ... ja już wczoraj i dziś Twoją nerwówkę z tą koordynacją odczułam "na własnej skórze" ... heheh .... trochę było zachodu ze zgraniem tego wszystkiego ... ja Tobie też dziękuję ... dobrze o tym wiesz ... ok ale jeszcze oficjalnie napiszę ... słowo pisane trwalsze ... dzięki wielkie :lol: Quote
anita_happy Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 [quote name='kama210']... no nie wiem ....:evil_lol::evil_lol: ... ja już wczoraj i dziś Twoją nerwówkę z tą koordynacją odczułam "na własnej skórze" ... heheh .... trochę było zachodu ze zgraniem tego wszystkiego ... ja Tobie też dziękuję ... dobrze o tym wiesz ... ok ale jeszcze oficjalnie napiszę ... słowo pisane trwalsze ... dzięki wielkie :lol: nie podlizuj sie - bo na gg sie KŁÓCISZ! rachunek przesle poczta..ha ha ah ha ha ah Quote
kama210 Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 hehe ... nie podlizuj się ... hehehe ... ...chciałabyś .... heheh ... ja stwierdzam fakty ... :) .... a rachunek to ja Ci mój też mogę przesłać ....:crazyeye: Quote
anita_happy Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 kama210 napisał(a):hehe ... podlizuj ... hehehe ... chciałabyś .... heheh ... .... a rachunek to ja Ci mój też mogę przesłać .... kama to ty zapłacisz MÓJ - a ja Twój...ja sie zgadzam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! aha - Celinka mi wyslała fotke - nie moge na kompa zrzucic z komóry... Quote
Celina12 Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 No ja też nie mogę z komórki...aparat robi mi wieczorem fatalne zdjęcia...mam jedno nawet,nawet ale fotosik nie działa...może raniutko przed praca wrzucę,,,byliśmy siku a szaleniec lata jak szalony po domu w kółko z zabawką Dumeczki a tupie jak....KOŃ:diabloti:.....życzę miłej nocki....:loveu: Quote
bianka0 Posted March 24, 2011 Author Posted March 24, 2011 Isadora7 napisał(a):Celinko niech mi Fredi nie zamęczy mojego Hekosia :):):):) O diecie odchudzającej jakieś teksty widzę macie jakieś pomysły? DT u Arktyki :angryy: Celinko bardzo się cieszę że masz jamniki i Fredi męcząc pieski pewnie nie zauważa zmiany miejsca :lol: Kama nie narzekam na współpracę, zazwyczaj sama od A do Z muszę się zajmować psami do adopcji, bo sama je wyciągam. Jestem przyzwyczajona do tego że prawie wszystko muszę koordynować, więc tym razem Wasza pomoc była dla mnie dowodem, że w grupie jest lżej. Dzięki Celince będę spała spokojnie, bo wiem że Mistrunio ma dobrą opiekę.:loveu: Quote
anita_happy Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 DT u Arktyki - dobre...to jak brazylijski serial...bez końca... ha ha ha ha biedne psy biedna Arktyka - miała tak zakręcona glowę, ze zamkneła psy w chlewiku :) a nie mogła w domu zostawić?? bo by jje chlewik zrobiły!!! Quote
bianka0 Posted March 25, 2011 Author Posted March 25, 2011 Ciekawe jak tam mija nocka, u mnie dopiero o tej porze udawało się go utulić i uśpić.:evil_lol: Ciekawe czy już zamordował Celince wszystkie jamniki :-? Nie mogę usnąć bez niego. Quote
anita_happy Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 bianka0 napisał(a):Ciekawe jak tam mija nocka, u mnie dopiero o tej porze udawało się go utulić i uśpić.:evil_lol: Ciekawe czy już zamordował Celince wszystkie jamniki :-? Nie mogę usnąć bez niego. idz do Józusia hahhahahahha smile [video=youtube;Kd1VV9caAYk]http://www.youtube.com/watch?v=Kd1VV9caAYk&feature=more_related[/video] Quote
bianka0 Posted March 25, 2011 Author Posted March 25, 2011 anita_happy napisał(a):idz do Józusia hahhahahahha Anita, dziecko drogie, pewnie jeszcze tego nie wiesz, ale jak ktoś :sleeping::sleep2::sleep: to tym bardziej nie można usnąć. Quote
Celina12 Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 Mały poszalał wczoraj do północy...próbował zawzięcie wykopywać z kołdry jamniki :diabloti:....około 23.30 mąż,Hektorek i Pirat zamknęli się w sypialni a na placu boju pozostałyśmy my dwie dzielne kobiety-Dumcia i ja.Freduś targał ząbeczkami moją kołdrę-nosił się ze swoją podusią.Koniecznie chciał poprawić wygląd mojego ucha i nosa-ciekawe po kim ma takie chirurgiczne zacięcie :crazyeye::evil_lol:.Zasnąl leżąc na kołdrze,trzymając z pycholku mój palec.Całą noc spał grzecznie,zero piszczenia.Poszliśmy na sioo.napił się wody i poszedl przytulić się do Dumci. Jest przesłodkim,Kochanym Urwiskiem.Reaguje cudnie na swoje imię,przychodząc na wołanie.Śmieszny jest jak lata po podwórku z noskiem przylepionym do ziemi.Wyprowadzam go na wyciąganej smyczy-automatycznej.Jak ja dziś w pracy wytrzymam? Nie dziwię się tęsknocie Bianki0-ja po paru godzinach zakochana jestem po uszy.Widać,że był w dobrych rękach. Cioteczki-do potem...jedna fotka z wczoraj-fatalnie wyszła...no ale-jak się nie ma... Quote
Celina12 Posted March 25, 2011 Posted March 25, 2011 No to znowu ja...wyszliśmy drugi raz na podwórko z Księżniczką Duduś....może uda mi się przed wyjazdem do pracy wstawić parę fotek To tyle-zaraz jadę do pracy Mistrzunio zostaje pod opieką..Tych na dwóch nogach-mego męża,Mamci,córki Ani,zięcia,no i najważniejsze-Wikusi:diabloti:...Tych na czterech nogach-Dumci,Hekusia i Piracika.Do potem. Szkoda,że nie widzieliście jak poszłam z Nim obudzić męża-wskoczył na łóżko i siedząc na głowie TZ-ta lizał,przygryzał...:evil_lol: Quote
bianka0 Posted March 25, 2011 Author Posted March 25, 2011 Mój kochany Fredzio :loveu: Dzwoniłam jak Celinka poszła do pracy. Odebrał TZet :evil_lol: Fredzio nie dał mu pospać, szalał mu po łóżku wskakując tam i z powrotem. Jamniki Celinki odsypiały szaloną noc z Fredim :diabloti: Quote
Recommended Posts