bianka0 Posted March 15, 2011 Author Posted March 15, 2011 Monikapf umówi się z ewentualnym domkiem i jeżeli ternmin będzie odpowiadał podjedzie w piątek. To jest wioska w okolicy Namysłowa, 10 km od niego. Monikapf adoptowała zamojską Nutkę która przebywała w Janowie Lub. w hoteliku u Murki :crazyeye::crazyeye::crazyeye: http://www.dogomania.pl/threads/1816...MKU-%29/page11 Popatrzcie jaki ten świat mały, szczególnie dla dogomaniaków :evil_lol: [quote name='Aimez_moi']Jak tam malenstwo rozkoszne?......:) Świetnie, monikapf słyszała mój okrzyk radości, :multi: kiedy w czasie naszej rozmowy maleństwo rozkoszne odgryzło mi kawałek nogi. Quote
Isadora7 Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 anita_happy napisał(a):isadora - ale wiesz - aby spać w spiżarni to trzeba być w skali biankowego jamola..hahahha... ja tą spiżarnie moge zresetowac - szczególnie..smalczyk, chochółki...kapusta...jam truskawkowy Byłam za krótko, ale obawiam się że jeszcze drugie tyle i do domu turlałabym się. natomiast moje jamniki, szczególnie Rambo nabrały krągłości których do dzisiaj nie mogę zbić :evil_lol::evil_lol::evil_lol: i Rambo zarzuca okrąglutką dupka jak mój kochany Goliacik. Quote
anita_happy Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 moim zdaniem za duzo OKOLICZNOSCI aby adopcja nie wyszla :) Quote
bianka0 Posted March 15, 2011 Author Posted March 15, 2011 anita_happy napisał(a):moim zdaniem za duzo OKOLICZNOSCI aby adopcja nie wyszla :) To zostałby wtedy do dogrania mały kawałeczek z Janowa do Warszawy. Quote
anita_happy Posted March 16, 2011 Posted March 16, 2011 bianka0 napisał(a):To zostałby wtedy do dogrania mały kawałeczek z Janowa do Warszawy. malusi problem w porównaniu z Przedadopcyjną:) Quote
bianka0 Posted March 16, 2011 Author Posted March 16, 2011 Anita, czy macie ankiety z pytaniami dla osoby przeprowadzającej adopcje. To jest pierwsza taka akcja Moniki. Czułaby się pewniej. Quote
bianka0 Posted March 16, 2011 Author Posted March 16, 2011 bianka0 napisał(a):Anita, czy macie ankiety z pytaniami dla osoby przeprowadzającej adopcje. To jest pierwsza taka akcja Moniki. Czułaby się pewniej. Ponawiam swoje pytanie i prośbę. Monikapf jest umówiona na wizytę przedadopcyjną w sobotę o 14-tej. Quote
kama210 Posted March 16, 2011 Posted March 16, 2011 bianka0 napisał(a):Ponawiam swoje pytanie i prośbę. Monikapf jest umówiona na wizytę przedadopcyjną w sobotę o 14-tej. podaj mi bianka adres @ to Ci wyślę ankietę i wzór umowy adopcyjnej ... Quote
bianka0 Posted March 16, 2011 Author Posted March 16, 2011 [quote name='kama210']podaj mi bianka adres @ to Ci wyślę ankietę i wzór umowy adopcyjnej ... [email protected] Dziękuję. Quote
kama210 Posted March 16, 2011 Posted March 16, 2011 [quote name='bianka0'][email protected] Dziękuję. wysłane ... razem z paroma pytaniami do Ciebie ode mnie :) ... Quote
bianka0 Posted March 16, 2011 Author Posted March 16, 2011 Niestety nie otwiera mi się plik z wywiadem przedadopcyjnym. Dobra :p, już się otworzył. Quote
kama210 Posted March 16, 2011 Posted March 16, 2011 ... ma jednak trochę z jamnika ... :) /kolorystycznie chociaż .../ Quote
anita_happy Posted March 16, 2011 Posted March 16, 2011 [quote name='kama210']... ma jednak trochę z jamnika ... :) no ma jamnika - ZA SOBA :P ha ha ha ha ha swoją droga - ja nie wiem jak oddam mojego !!! bianka - jak oddasz:)) Fajne są te maluchy - takiego spontana do stada wprowadzaja...dziś TULA i Bajer szaeleli pod tujami!!! az sie patrzeć chciało! Tula bawiła sie z Bajerem szok A GOLIAT znowu sie nie uczesał!!!! my LOVE! Quote
bianka0 Posted March 16, 2011 Author Posted March 16, 2011 Oddam, bo muszę ! Anita u mnie jest teraz siedem. I mogłyby być, ale Fredi to natura psa myśliwskiego na 100%, to jego żywioł. Więc z braku zwierzyny poluje mi na stare jamniki i nic go przed tym nie powstrzyma. Więcej pięknych zdjęć nieuczesanego Goliata na mojej stronce :evil_lol: Quote
anita_happy Posted March 16, 2011 Posted March 16, 2011 nie no - wiem, ze oddasz...bo taka rola DT... ale kurna fajnie sie patrzy jak te tetryki sie ruszają... ja sie gapie co ten mały wyprawia... bez pardonu właduje sie na Tule - ona warczy...wkurza sie..a on nic sobie z tego nie robi... Lati go pogryzła juz pare razy - a on nic..jak ona je to on jej do miski staje... taki lekkodusz... Quote
Aimez_moi Posted March 17, 2011 Posted March 17, 2011 Odwiedzam jamniczka slodkiego...... no prawie jamniczka......:) Quote
Aimez_moi Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 A jak tam jamniczkowaty szczeniorek?.....:):) Quote
bianka0 Posted March 18, 2011 Author Posted March 18, 2011 Dzisiaj znowu świetny telefon o Frediego, ale aż........ z Trójmiasta. Państwo prosili o informację, gdyby wizyta pod Opolem nie wypadła pomyślnie. Będą czekać na wiadomość, są w stanie część drogi po niego podjechać. Oczywiście godzą się z wizytami i umową. Namówiłam ich, że gdyby nie mógł być to Fredi, to wyślę im inne szczeniaki z ich okolic. Mam telefon i maila. Czy znacie kogoś z Trójmiasta, komu mogę w razie czego przekazać kontakt ? Quote
danka1234 Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 z Trójmista jest sporo ludzi,jak cos to sie kogos znajdzie. Powodzenie ma szkabek ze hoho. Quote
Isadora7 Posted March 18, 2011 Posted March 18, 2011 bianka0 napisał(a):Dzisiaj znowu świetny telefon o Frediego, ale aż........ z Trójmiasta. Państwo prosili o informację, gdyby wizyta pod Opolem nie wypadła pomyślnie. Będą czekać na wiadomość, są w stanie część drogi po niego podjechać. Oczywiście godzą się z wizytami i umową. Namówiłam ich, że gdyby nie mógł być to Fredi, to wyślę im inne szczeniaki z ich okolic. Mam telefon i maila. Czy znacie kogoś z Trójmiasta, komu mogę w razie czego przekazać kontakt ? Betbet brazowa1 Quote
Recommended Posts