Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 384
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Monikapf umówi się z ewentualnym domkiem i jeżeli ternmin będzie odpowiadał podjedzie w piątek. To jest wioska w okolicy Namysłowa, 10 km od niego.

Monikapf adoptowała zamojską Nutkę która przebywała w Janowie Lub. w hoteliku u Murki :crazyeye::crazyeye::crazyeye:

http://www.dogomania.pl/threads/1816...MKU-%29/page11

Popatrzcie jaki ten świat mały, szczególnie dla dogomaniaków :evil_lol:

[quote name='Aimez_moi']Jak tam malenstwo rozkoszne?......:)

Świetnie, monikapf słyszała mój okrzyk radości, :multi: kiedy w czasie naszej rozmowy maleństwo rozkoszne odgryzło mi kawałek nogi.

Posted

anita_happy napisał(a):
isadora - ale wiesz - aby spać w spiżarni to trzeba być w skali biankowego jamola..hahahha...

ja tą spiżarnie moge zresetowac - szczególnie..smalczyk, chochółki...kapusta...jam truskawkowy

Byłam za krótko, ale obawiam się że jeszcze drugie tyle i do domu turlałabym się. natomiast moje jamniki, szczególnie Rambo nabrały krągłości których do dzisiaj nie mogę zbić :evil_lol::evil_lol::evil_lol: i Rambo zarzuca okrąglutką dupka jak mój kochany Goliacik.

Posted

bianka0 napisał(a):
Anita, czy macie ankiety z pytaniami dla osoby przeprowadzającej adopcje. To jest pierwsza taka akcja Moniki. Czułaby się pewniej.

Ponawiam swoje pytanie i prośbę.
Monikapf jest umówiona na wizytę przedadopcyjną w sobotę o 14-tej.

Posted

bianka0 napisał(a):
Ponawiam swoje pytanie i prośbę.
Monikapf jest umówiona na wizytę przedadopcyjną w sobotę o 14-tej.

podaj mi bianka adres @ to Ci wyślę ankietę i wzór umowy adopcyjnej ...

Posted

[quote name='kama210']... ma jednak trochę z jamnika ... :)

no ma jamnika - ZA SOBA :P
ha ha ha ha ha

swoją droga - ja nie wiem jak oddam mojego !!!
bianka - jak oddasz:)) Fajne są te maluchy - takiego spontana do stada wprowadzaja...dziś TULA i Bajer szaeleli pod tujami!!!
az sie patrzeć chciało!
Tula bawiła sie z Bajerem
szok

A GOLIAT znowu sie nie uczesał!!!!
my LOVE!

Posted

Oddam, bo muszę !
Anita u mnie jest teraz siedem. I mogłyby być, ale Fredi to natura psa myśliwskiego na 100%, to jego żywioł. Więc z braku zwierzyny poluje mi na stare jamniki i nic go przed tym nie powstrzyma.

Więcej pięknych zdjęć nieuczesanego Goliata na mojej stronce :evil_lol:

Posted

nie no - wiem, ze oddasz...bo taka rola DT...
ale kurna fajnie sie patrzy jak te tetryki sie ruszają...

ja sie gapie co ten mały wyprawia...
bez pardonu właduje sie na Tule - ona warczy...wkurza sie..a on nic sobie z tego nie robi...
Lati go pogryzła juz pare razy - a on nic..jak ona je to on jej do miski staje...

taki lekkodusz...

Posted

Dzisiaj znowu świetny telefon o Frediego, ale aż........ z Trójmiasta.
Państwo prosili o informację, gdyby wizyta pod Opolem nie wypadła pomyślnie. Będą czekać na wiadomość, są w stanie część drogi po niego podjechać. Oczywiście godzą się z wizytami i umową.
Namówiłam ich, że gdyby nie mógł być to Fredi, to wyślę im inne szczeniaki z ich okolic. Mam telefon i maila.
Czy znacie kogoś z Trójmiasta, komu mogę w razie czego przekazać kontakt ?

Posted

bianka0 napisał(a):
Dzisiaj znowu świetny telefon o Frediego, ale aż........ z Trójmiasta.
Państwo prosili o informację, gdyby wizyta pod Opolem nie wypadła pomyślnie. Będą czekać na wiadomość, są w stanie część drogi po niego podjechać. Oczywiście godzą się z wizytami i umową.
Namówiłam ich, że gdyby nie mógł być to Fredi, to wyślę im inne szczeniaki z ich okolic. Mam telefon i maila.
Czy znacie kogoś z Trójmiasta, komu mogę w razie czego przekazać kontakt ?

Betbet
brazowa1