Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A od jutra znowu o jedną miseczkę mniej :-(

Fredi ma olbrzymi apetyt, zjada dosłownie wszystko.

Dobry punkt obserwacyjny, to taki z którego widać wszystkie pozostałe miski. Może komuś coś zostało ?

• Replies 384
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Isadora7']Wiadomo Tuptek warszawski cwaniaczek to i nauczył korzystania z butelki.
Goliacik mój kochany słodziaczek :):):):)

zobacz na ten TYŁECZEK!!!!!
ha ha ha
sweet - takie dwie fajki :) okularki..
heh

Bianka!!

Tuptuś CI TEGO NIE WYBACZY!
nie dołuje Cie - ale oni sie polubili!!!

swoją drogą - jak patrze na te twoje jamniki - to mi się banan na twarzy wygina na happy!!!
Goliacik co ma 5 cm nóżki...Tuptuś z tym dołeczkiem nad ogonem - sweet....

a mi niedobrze sie porobiło...w całym domu waniają psie gotowane wątróbki!!!!!!to też Twoja wina bo mi przygadałaś, ze mam sama ciagle chroopki wcianć...
wrrrrrrrrrr
* psie watróbki, tzn - drobiowe!!!dla psów!!!

Posted

bianka - nie smuc sie:)

i to dowód na to, ze bankowe jamniki muszą isc na diete:)
hahhaha

jakby tak podmienic tego cienkiego jamola na biankowego to mamy Sosage DOG...a nie hot DOG
inaczej - po polsku...serdelkowy hot dog :) a nie parówkowy:))))

Posted

I tak mi będzie smutno.
Nie nadaję się na DT !!!

Moje ostatnie zdjęcia Frediego, kiedy wyjedzie będę w pracy.

I nie śmiej się z moich jamników bo cię nimi poszczuję !!!

Posted

Pojechał :-(

Dzwonił mąż że Fredi bardzo płakał, zapierał się wszystkimi łapkami.
Na rękach trzymał się tak mocno męża, że trzeba go było na siłę odrywać.
Biedny maluszek. :placz:

Posted

Fredi przerzucony :)
dostał świńskie uszko!!!polizał mnie po poliku - ufne zwierze bardzo
i pachnie sceniackiem...taki klusek :)

jakie on ma oczka :)
dostał zabawki do zabawy - looknął i zajął sie UCHEM!
na jaką 1 h mu starczy :)

Posted

Rozmawiałam z Celinką i przyszłym domem.
Fredi do Celinki dojedzie ok godz.22. Przenocuje, a nowa rodzina zabierze go do siebie już jutro, tylko jeszcze nie wiedzieli o której godzinie.

W domu pusto, cicho i jakoś tak.....za spokojnie.

Posted

Bianka !!!! ZABIJ!!!!umwy nie spakowałam!!!!druknełma u sąsiadki i pojechałam..ciemna doopa..MASA!!!
Celince wysłałam wczesniej...ale sąsiadka przyszła i drukneła!!!a ja ciemna doopa uszko swinskie i recznik i szmatki wzieła..ale juz UMOWY nie
nie stresuj sie - Celinka ma umowe wypisaną!!!
NIE BIC

Posted

[quote name='anita_happy']Bianka !!!! ZABIJ!!!!umwy nie spakowałam!!!!druknełma u sąsiadki i pojechałam..ciemna doopa..MASA!!!
Celince wysłałam wczesniej...ale sąsiadka przyszła i drukneła!!!a ja ciemna doopa uszko swinskie i recznik i szmatki wzieła..ale juz UMOWY nie
nie stresuj sie - Celinka ma umowe wypisaną!!!
NIE BIC

Szałaput :lmaa:

Anito tu umowa musi być.

Posted

[quote name='magenka1']biankO a w miseczkach jamników te czarne to salcesonik???

Tak to jest psia kiełbaska, którą kupujemy ( to znaczy TZet :cool3:) prosto z masarni. Podobno bardzo dobra, konkurują o nią z psiakami ,, drobne pijaczki'', twierdzą, że po posoleniu jest lepsza od każdej zakąski :diabloti:

[quote name='JamniczaRodzina.']To on już dziś w Chruścicach będzie?

Tak, zmieniły się trochę plany i mały zamiast u Anity będzie rozrabiał u Celinki.:p

[quote name='anita_happy']nie bij...zabij...
ale ucho świńskie wziełam!

Szałaput :lmaa:

Posted

No i witam-czekam na Cudeńko-jedzie sobie spokojnie-zajadal ucho na początku i siedzial spokojnie dopóki Zięc się do Niego nie odezwal-wtedy próbował przedostawać się do przodu ale krata Mu uniemożliwiała...Zięc Go uspokoił-stanął zabrał na spacerek,poprzytulali się i jechali dalej....jest spoko-dziś naszykowała se łóżko w innym pokoju-nie wsypialni-będziemy mieli noc dla siebie-ja i ON...hihihi....

Jutro mam Go oddać około 16..umowę wydrukuję zaraz i dam do podpisania...wiem co i jak-sama mam takowe-moich psiaków....

Miło było poznać się -co prawda tylko telefonicznie z Bianką0 i Anitką....jesteście WIELKIE

Posted

Celina12 napisał(a):

Miło było poznać się -co prawda tylko telefonicznie z Bianką0 i Anitką....jesteście WIELKIE

O przepraszam wielka to jest Anitka :diabloti:, ja też niemała, ale jeszcze nie ten kaliber.:diabloti:
Obie się wprawdzie ciągle odchudzamy, ale efektów jeszcze nie widać.

Celinko bardzo dziękuję za pomoc.:loveu:
Podziękowania za ,,donos'' na Celinkę dla JamniczejRodziny.:p

Posted

JamniczaRodzina. napisał(a):
Ładnie ładnie młodszego do sypialni sobie werbujesz.:diabloti:

On w nocy , czyli tak od godz. pierwszej już śpi bardzo spokojnie. Ostanie zdjęcia o tym świadczą, jest śpiący i słodki.:roll:

Posted

:crazyeye:..o kurczaki:diabloti:...na tez jestem wielka-jeśli chodzi o wymiary...hihihi...mnie raczej chodziło o SERCA....o czym dobrze wiesz-ale to taka nasza kobieca przewrotność:evil_lol:.

Maly chrapoli od dłuższego czasu w aucie.....nie mogę się doczekac....

Ładne rzeczy z tymi donosami na dogo...no, no....

Nie ma za co mi dziękować-to nic w porównaniu z tym co WY robicie...

Elu-ano werbuję-pozamykamy się i szaleć będziem....