bianka0 Posted March 24, 2011 Author Posted March 24, 2011 A od jutra znowu o jedną miseczkę mniej :-( Fredi ma olbrzymi apetyt, zjada dosłownie wszystko. Dobry punkt obserwacyjny, to taki z którego widać wszystkie pozostałe miski. Może komuś coś zostało ? Quote
anita_happy Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 [quote name='Isadora7']Wiadomo Tuptek warszawski cwaniaczek to i nauczył korzystania z butelki. Goliacik mój kochany słodziaczek :):):):) zobacz na ten TYŁECZEK!!!!! ha ha ha sweet - takie dwie fajki :) okularki.. heh Bianka!! Tuptuś CI TEGO NIE WYBACZY! nie dołuje Cie - ale oni sie polubili!!! swoją drogą - jak patrze na te twoje jamniki - to mi się banan na twarzy wygina na happy!!! Goliacik co ma 5 cm nóżki...Tuptuś z tym dołeczkiem nad ogonem - sweet.... a mi niedobrze sie porobiło...w całym domu waniają psie gotowane wątróbki!!!!!!to też Twoja wina bo mi przygadałaś, ze mam sama ciagle chroopki wcianć... wrrrrrrrrrr * psie watróbki, tzn - drobiowe!!!dla psów!!! Quote
bianka0 Posted March 24, 2011 Author Posted March 24, 2011 Może Frytka zostawiła jakieś ziarenko ryżu ? A może Goliacikowi nie będzie smakowało ? Jutro już tak nie będzie :bigcry: Quote
anita_happy Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 bianka - nie smuc sie:) i to dowód na to, ze bankowe jamniki muszą isc na diete:) hahhaha jakby tak podmienic tego cienkiego jamola na biankowego to mamy Sosage DOG...a nie hot DOG inaczej - po polsku...serdelkowy hot dog :) a nie parówkowy:)))) Quote
anita_happy Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 nie no - kocham JAMOLE! paóweczki nasze kochane!! Quote
anita_happy Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 http://www.designersko.pl/792,pl_siedzisko-jamnik.html Quote
bianka0 Posted March 24, 2011 Author Posted March 24, 2011 I tak mi będzie smutno. Nie nadaję się na DT !!! Moje ostatnie zdjęcia Frediego, kiedy wyjedzie będę w pracy. I nie śmiej się z moich jamników bo cię nimi poszczuję !!! Quote
Isadora7 Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 A u mnie teraz takie obrazki, a panicz u ich stóp Quote
bianka0 Posted March 24, 2011 Author Posted March 24, 2011 Pojechał :-( Dzwonił mąż że Fredi bardzo płakał, zapierał się wszystkimi łapkami. Na rękach trzymał się tak mocno męża, że trzeba go było na siłę odrywać. Biedny maluszek. :placz: Quote
JamniczaRodzina. Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 Bianko nie martw:calus: się napewno będzie miał dobrze szkoda tylko ,że jeszcze dwie nocki przed docelowym domkiem.Ale w każym są psiaki i będzie się czuł jak u ciebie. Quote
anita_happy Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 Fredi przerzucony :) dostał świńskie uszko!!!polizał mnie po poliku - ufne zwierze bardzo i pachnie sceniackiem...taki klusek :) jakie on ma oczka :) dostał zabawki do zabawy - looknął i zajął sie UCHEM! na jaką 1 h mu starczy :) Quote
bianka0 Posted March 24, 2011 Author Posted March 24, 2011 Rozmawiałam z Celinką i przyszłym domem. Fredi do Celinki dojedzie ok godz.22. Przenocuje, a nowa rodzina zabierze go do siebie już jutro, tylko jeszcze nie wiedzieli o której godzinie. W domu pusto, cicho i jakoś tak.....za spokojnie. Quote
anita_happy Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 Bianka !!!! ZABIJ!!!!umwy nie spakowałam!!!!druknełma u sąsiadki i pojechałam..ciemna doopa..MASA!!! Celince wysłałam wczesniej...ale sąsiadka przyszła i drukneła!!!a ja ciemna doopa uszko swinskie i recznik i szmatki wzieła..ale juz UMOWY nie nie stresuj sie - Celinka ma umowe wypisaną!!! NIE BIC Quote
bianka0 Posted March 24, 2011 Author Posted March 24, 2011 [quote name='anita_happy']Bianka !!!! ZABIJ!!!!umwy nie spakowałam!!!!druknełma u sąsiadki i pojechałam..ciemna doopa..MASA!!! Celince wysłałam wczesniej...ale sąsiadka przyszła i drukneła!!!a ja ciemna doopa uszko swinskie i recznik i szmatki wzieła..ale juz UMOWY nie nie stresuj sie - Celinka ma umowe wypisaną!!! NIE BIC Szałaput :lmaa: Anito tu umowa musi być. Quote
JamniczaRodzina. Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 To on już dziś w Chruścicach będzie? Quote
anita_happy Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 [quote name='bianka0']Szałaput :lmaa: Anito tu umowa musi być. Celinka MA...spoko - Umowa wypisana na Fundacje - ta co kama wypisała... Quote
anita_happy Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 [quote name='bianka0']Szałaput :lmaa: Anito tu umowa musi być. nie bij...zabij... ale ucho świńskie wziełam! Quote
magenka1 Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 biankO a w miseczkach jamników te czarne to salcesonik??? Quote
bianka0 Posted March 24, 2011 Author Posted March 24, 2011 [quote name='magenka1']biankO a w miseczkach jamników te czarne to salcesonik??? Tak to jest psia kiełbaska, którą kupujemy ( to znaczy TZet :cool3:) prosto z masarni. Podobno bardzo dobra, konkurują o nią z psiakami ,, drobne pijaczki'', twierdzą, że po posoleniu jest lepsza od każdej zakąski :diabloti: [quote name='JamniczaRodzina.']To on już dziś w Chruścicach będzie? Tak, zmieniły się trochę plany i mały zamiast u Anity będzie rozrabiał u Celinki.:p [quote name='anita_happy']nie bij...zabij... ale ucho świńskie wziełam! Szałaput :lmaa: Quote
Celina12 Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 No i witam-czekam na Cudeńko-jedzie sobie spokojnie-zajadal ucho na początku i siedzial spokojnie dopóki Zięc się do Niego nie odezwal-wtedy próbował przedostawać się do przodu ale krata Mu uniemożliwiała...Zięc Go uspokoił-stanął zabrał na spacerek,poprzytulali się i jechali dalej....jest spoko-dziś naszykowała se łóżko w innym pokoju-nie wsypialni-będziemy mieli noc dla siebie-ja i ON...hihihi.... Jutro mam Go oddać około 16..umowę wydrukuję zaraz i dam do podpisania...wiem co i jak-sama mam takowe-moich psiaków.... Miło było poznać się -co prawda tylko telefonicznie z Bianką0 i Anitką....jesteście WIELKIE Quote
bianka0 Posted March 24, 2011 Author Posted March 24, 2011 Celina12 napisał(a): Miło było poznać się -co prawda tylko telefonicznie z Bianką0 i Anitką....jesteście WIELKIE O przepraszam wielka to jest Anitka :diabloti:, ja też niemała, ale jeszcze nie ten kaliber.:diabloti: Obie się wprawdzie ciągle odchudzamy, ale efektów jeszcze nie widać. Celinko bardzo dziękuję za pomoc.:loveu: Podziękowania za ,,donos'' na Celinkę dla JamniczejRodziny.:p Quote
JamniczaRodzina. Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 Ładnie ładnie młodszego do sypialni sobie werbujesz.:diabloti: Quote
bianka0 Posted March 24, 2011 Author Posted March 24, 2011 JamniczaRodzina. napisał(a):Ładnie ładnie młodszego do sypialni sobie werbujesz.:diabloti: On w nocy , czyli tak od godz. pierwszej już śpi bardzo spokojnie. Ostanie zdjęcia o tym świadczą, jest śpiący i słodki.:roll: Quote
Celina12 Posted March 24, 2011 Posted March 24, 2011 :crazyeye:..o kurczaki:diabloti:...na tez jestem wielka-jeśli chodzi o wymiary...hihihi...mnie raczej chodziło o SERCA....o czym dobrze wiesz-ale to taka nasza kobieca przewrotność:evil_lol:. Maly chrapoli od dłuższego czasu w aucie.....nie mogę się doczekac.... Ładne rzeczy z tymi donosami na dogo...no, no.... Nie ma za co mi dziękować-to nic w porównaniu z tym co WY robicie... Elu-ano werbuję-pozamykamy się i szaleć będziem.... Quote
Recommended Posts