Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

FREDI przyjechał do mojego domu wczoraj.
Czekałam na przywiezienie małego jamniczka. :evil_lol:

Nie miał jeszcze imienia, a po 4 godzinach pobytu u mnie tylko takie przyszło mi na myśl.
Mój dom po tych kilku godzinach pobytu Frediego zaczął przypominać[FONT=Comic Sans MS] Koszmar z ulicy Wiązów :diabloti:
[/FONT]Na początek Fredi zabrał się za moje jamniki i zamordował je wszystkie. Potem dobrał się do większego kundelka, rekonwalescenta, który wolał przenieść się z powrotem do budy na podwórku. Na końcu znacznie osłabił wytrzymałość mojego TZeta, który oznajmił, że bazarki z przetworami mam z głowy. :placz:

FREDI kiedy dał nam już popalić, okazał się czteromiesięcznym, sympatycznym szczeniaczkiem. Mistrzem nad mistrzami w udawaniu jamnika .

http://www.youtube.com/watch?v=04854XqcfCY&feature=more_related

A oto FREDI mistrzunio

• Replies 384
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mika31 napisał(a):
ancymonek kochany słodkie łapulki!!!

Mika podaj adres :diabloti:
Podrzucę Ci wszystkie 4 i do kompletu ogon , łepek i resztę.

Jedziemy na spacer do lasu. Tym razem 7 sztuk.

Posted

[quote name='danka1234']toz to ten sam którego anita wkleiła na watek jamników,tylko zadnych danych o nim nie podała

:evil_lol: Ten sam.
Nie podała danych, bo mi niezłą niespodziankę szykowała.:diabloti:
Teraz już można podać dane, jutro pójdziemy do weterynarza zaszczepić go, to będę dokładnie znała jego wiek

[quote name='danka1234']dodałam go na fecebook;
http://www.facebook.com/profile.php?id=100001679792147#!/profile.php?id=100001679792147

Dziękuję :evil_lol:
Nie wiem Danusiu czy można go podciągnąć pod jamniki :shake:

Posted

A to prę z dzisiejszego spaceru w lesie. Jest posłuszny, nie oddala się, ładnie chodzi w grupie psów.

Tu widać ślady wilka, Fredi ma niezły węch, w lesie bez trudu łapie trop.

Posted

Witaj Fredziu na dogo. Poczytaj co tu o tobie niektóre osoby wypisują, a ty biedaku masz jeszcze mleko pod noskiem i figielki w głowie i cwaniaczku wiesz, że cię kochają i wybaczą wybryki. Trochę pracy i szczylek będzie ok. Buziaki !!!!!

Posted

Fajny ,nie ma tak daleko po drodze do jamnika .....
Ale Maluch w tych szelkach smiesznie wwygląda !!!Czyzby z jego odchudzania nici ? nie widze efektów ....

Posted

[quote name='anita_happy']a moze mu w kolankach łapki obciąć - bedzie śliczny jamolek :)

Nic z tego Anitko :shake:
Bycie jamnikiem to nie tylko krótkie łapki, długi tułów i uszy. To jeszcze to COŚ w charakterze, które charakteryzuje tą rasę.:diabloti:
Psy dzielą się na jamniki i te pozostałe.

Fredi jest ślicznym, zdrowym kundelkiem :loveu:

[quote name='funia']
Ale Maluch w tych szelkach smiesznie wwygląda !!!Czyzby z jego odchudzania nici ? nie widze efektów ....

Funiu, jak możesz ! Nie widzisz jak Maluszek wysubtelniał ? :evil_lol:

Posted

witam i ja .... dzięki wielkie bianka za przygarnięcie malucha na DT ....

co do szczepień .. mały nie był u nas szczepiony bo do końca liczyłyśmy że się właścicel odezwie z ogłoszeń porozwieszanych po mieście i umieszczonych przeze mnie w internecie ... min.
http://szydlowiec.olx.pl/item_page.php?Id=171605239&g=6

ale nadzieja jak widać "matką głupich " ...
... bianka poddaj mi nr konta - to przeleję za szczepienie z naszych bazarków ...

psiak był znaleziony 25 .02 ... do piątku w tym tygodniu właściciel ma czas się "odnaleźć " ...

mam parę zdjęc malucha , Aimez też mu jakieś pstrykała ...

Posted

Anita, no nie mogę :crazyeye::crazyeye::crazyeye:
A happy_mamas wie że wstawiłaś jej śpiące zdjęcie ?
Jeżeli jeszcze nie śpi, tylko udaje, to pozdrów ją również ode mnie :evil_lol:
Chyba obkleiłaś ją swoimi psami, no tak babci zawsze się podrzuca ten nieznośny drobiazg.

Rób allegro, znajomy jeszcze się nie odezwał. Ja jutro będę robiła inne ogłoszenia.

Posted

moje DT MA DOM - za tydzien jego dom z Wrocławia przyjedzie - jak sie pokochają to pojedzie..jak mały sie bedzie bał to zostaje i szuka dalej szczescia:)
sweet jest a miał byc przerazonym malcem....
byl,a le szybko sie otworzył:))))))))))

p.s.
a tak w ogóle to wciskam go mamie! cholera fajowy jest...taki smieszny